Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 12 March 2010 - 10:22 PM

Postat 12 March 2010 - 10:48 PM

Eu pentru azi un tricou rapidist, am avut emotii cu carul pentru culoare, in final a iesit cam "sifonat", insa mamica pustiului a fost foarte incantata. Sper ca si pustiul Dan, care face azi 10 ani

Daca va intere ce am combinat pentru visiniu va spun ca am folosit colorant rosu lichid romanesc, albastru la fel si ceva esenta maro din Ungaria. 10 picaturi de rosu, 5 maro si una de albastru da visiniu

si

Postat 12 March 2010 - 10:57 PM
gloxinia, la 12 March 2010 - 10:48 PM, a spus:

Gloxi ,

E super .
Daca va intere ce am combinat pentru visiniu va spun ca am folosit colorant rosu lichid romanesc, albastru la fel si ceva esenta maro din Ungaria. 10 picaturi de rosu, 5 maro si una de albastru da visiniu

Noah , bine ca ti-a iesit , ce esenta maro ? Ca la noi in piata aduc din Ungaria , da` n-am vazut nici o esenta maro ...
Postat 12 March 2010 - 11:33 PM
Doriana, la 12 March 2010 - 10:57 PM, a spus:
Gloxi ,

E super .
Noah , bine ca ti-a iesit , ce esenta maro ? Ca la noi in piata aduc din Ungaria , da` n-am vazut nici o esenta maro ...
Pai am facut sa imi ajunga pana sus... din 2 bucati

Esenta e ... maro. Habar n-am de care fel ca nu stiu ungureste din pacate. Da e esenta de ceva

si

Postat 12 March 2010 - 11:44 PM
Si daca m-ai fi vazut cum am masurat , cu metrul de croitorie ...

Postat 13 March 2010 - 12:19 AM
Doriana, la 12 March 2010 - 11:44 PM, a spus:
Si daca m-ai fi vazut cum am masurat , cu metrul de croitorie ...

Asa am vrut sa fac si eu dar din cele 2 sau 3 bucati metru de croitorie care le am in casa, atunci n-am gasit niciunul. Si am zis, fie ce o fi

si

Postat 13 March 2010 - 12:20 AM

Postat 13 March 2010 - 08:16 AM

Doriana,eu la sfirsit e tot pensulez tot amidonul cu un penson uscat,suflind usor.Dispar toata urmele "prafuite".Albastrul este cel obisnuit de la Wilton(am un lapsus acum,dar e cel de mijloc,nici bleu nici bleumarin, cred ca ii spune albastru-cer)
Torturile tale sunt minunate, imi place la nebunie primul tort, cred ca am spus-o de mai multe ori,si inca tot nu am gasit curaj si ocazia sa incerc si eu decupajul in triunghi

Eheee,Gloxi, am fost si eu fan Rapid pe vremea cind era Razvan Lucescu antrenor....avea ceva special echipa in acea perioada

Mihamarky, mie imi place f tare tortul tau,e foarte,foarte pofticios!!!

Postat 13 March 2010 - 11:47 AM
mihamarky- sa-ti traiasca parintii si sa fie sanatosi. cred ca a fost bun tortul

doriana- sunt bestiale ambele torturi. eu la al doilea as fi facut macar o fundita ( eu am in frigider o punguta cu resturi de pasta de toate culorile si in caz de nevoie, asa cum ai patit tu, scotocesc si incerc sa folosesc ceva)
am terminat cartea

Postat 13 March 2010 - 02:38 PM

SUPERB, Gloxi!

Eu pt visiniu folosesc colorant gel de la wilton. De pensulat merge, dar daca framant pasta cu colorant iese un roz bonbon

mihamarky, la 13 March 2010 - 12:20 AM, a spus:
Iaaaaam...nu te contrazic! Sectiunea arata de milioane! Ce pofta mi-ai facut!

Aceasta postare a fost editata de Cosmina N: 17 May 2010 - 05:51 PM
http://clipedelicioase.blogspot.com/
Postat 13 March 2010 - 03:13 PM
Blanka, tie chiar iti place sa lucrezi cu frisca, te admir pentru perseverenta, mie nu imi place sa ma joc cu frisca, niciodata nu'mi iese bine

Doriana, ce fain is lucrate torturile tale! la cel albastru parerea mea e ca ii lipsea un pic de culoare, ceva accente de culoare.
Oti, i'ai facut si maneci! si stema...super
mihamarky, imi place decoru', liniile de cioco arata tare bine
Postat 13 March 2010 - 03:39 PM
azi am zis ca nu mai fac torturile,nimic n'o iesit bine, m'or chinuit rau de tot.
mi s'a cerut Fulger sau Thomas, am zis ca pe Fulger l'am mai facut,hai sa incerc Thomas, si a iesit tare aiurea, taticul era tare incantat cand a venit dupa tort, dar eu am fost tare demoralizata. Asta e

si asta cu inimi, m'a chinuit scrisu', ma enerveaza gelurile alea de scris de la Dr Oetker ca nu reusesc sa scriu asa mic

Postat 13 March 2010 - 04:06 PM

la onesti s-a oprit apa

blat pandispan cu cacao, 2 creme:ganache de cioco neagra cu visine si zmeurici(congelate) si ganache de cioco alba cu vanilie si afine

acu spuneti-mi voi ce nu i-a placut barbatului din dotare?

Postat 13 March 2010 - 05:25 PM
YOYO,toate sunt frumoase,dra cel de botez e superb.
GLOXI imi place tare mult tricoul,iar de sigla nu mai zic.
LISSA,nu stiu care-mi place mai mult!
Mamistef sa stii ca mie-mi place mult,asa cum e!
Blanka,foarte frumos si ingrijit!
Dorianaambele sunt ffff frumoase.
Mihamarky,ce sectiune apetisanta!
Raluca,frumos si Thomas,frumos si inimosul!
Danielabarbatul din dotarea ta o fi frate cu al meu??!!
Postat 13 March 2010 - 05:28 PM

-blat amandina,crema ciocolata cu bucatele ananas

Postat 13 March 2010 - 05:30 PM

Postat 13 March 2010 - 05:42 PM
mihamarky, la 13 March 2010 - 12:20 AM, a spus:
La multi ani! parintilor tai. Tortul arata bine si cred ca a fost si bun.
Cosmina N, la 13 March 2010 - 02:38 PM, a spus:
SUPERB, Gloxi! Sunt sigura ca a fost incantat pustiulica. Ce rabdare de chinez ai avut tu cu sigla de Rapid. Si prietenul meu e rapidist si am tot zis ca-i fac un tort cu Rapid, dar asa de lene si frica mi sa ma apuc de sigla

Eu pt visiniu folosesc colorant gel de la wilton. De pensulat merge, dar daca framant pasta cu colorant iese un roz bonbon
Am si eu burgundy de la wilton dar nu mi s-a parut a fi acel visiniu din tricourile rapidistilor. Cat despre sigla nu e greu deloc. O printezi, o decupezi cu foarfeca, o pui pe pasta, tai iar la interior merge repede cu o carioca nu e cine stie ce complicat. Si apoi .. pictura .
Yours4ever, la 13 March 2010 - 03:13 PM, a spus:
Oti, i'ai facut si maneci! si stema...super
Pai trebuia sa ii fac, altfel mai semana a tricou de rapidist?
Yours4ever, la 13 March 2010 - 03:39 PM, a spus:
azi am zis ca nu mai fac torturile,nimic n'o iesit bine, m'or chinuit rau de tot.
mi s'a cerut Fulger sau Thomas, am zis ca pe Fulger l'am mai facut,hai sa incerc Thomas, si a iesit tare aiurea, taticul era tare incantat cand a venit dupa tort, dar eu am fost tare demoralizata. Asta e
Taci amu ca nu e chiar asa rau. Esti prea exigenta. Cat despre geluri, nici eu nu le pot folosi, nu reusesc sa scriu cu ele Am auzit de la cineva ca ar trebui sa fie caldte sa iasa usor gelul, ma gandesc cand le-oi mai folosi sa le tin undeva la caldura inainte.
dani_ela, la 13 March 2010 - 04:06 PM, a spus:

la onesti s-a oprit apa

blat pandispan cu cacao, 2 creme:ganache de cioco neagra cu visine si zmeurici(congelate) si ganache de cioco alba cu vanilie si afine

Deci cartea ca atara arata super! Cenu i-o fi placut omului? Ca nu e colorata strident? Ca altceva nu vad ce. Poate il loc de trandafir mergea sa faci o floare de aia a la Lissa. Nu stiu, zic si io. Poate asta nu i-o placut. Ca e trandafirul pe cartea pt baieti.
Dar cum ti-am zis cartea e super! Eu nu am mai avut loc pe tava sa ii fac cartii de povesti coperta. A ta arata de milioane!

si

Postat 13 March 2010 - 08:44 PM
dani_ela, la 13 March 2010 - 04:06 PM, a spus:

la onesti s-a oprit apa

frumoasa cartea si citatul care e scris e super imi place tare mult ,felicitari

Postat 13 March 2010 - 10:48 PM

Postat 13 March 2010 - 11:30 PM
MIMI, la 13 March 2010 - 05:28 PM, a spus:

-blat amandina,crema ciocolata cu bucatele ananas

Foarte faina masina ta Mimisor. Ia zi tu cum ai nimerit culoarea aia rosie asa de misto? Nu pare pictata...