Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1961 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 07-December 09

Postat 08 April 2010 - 09:07 AM

vai ce brambureala am facut in mesajul asta, sper sa se inteleaga ceva,invatati-ma si pe mine cum se scrie ingrasat ca nu pricep neam,

#1962 Useril este offline   tot_eu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 24-March 10

Postat 08 April 2010 - 10:42 AM

draga mea, eu tot te admir, sa stii ! :)
si eu am incercat sa o iau in bucatarie, dar nu merge treaba..ma trage de maini etc etc ...ma ia sa ma joc cu ea ...
dar gata cu vaicareala :D
am zis ca e pasiune si vreau sa fac doar atat cat sa invat! sa le fac pe zi ce trece mai bine ! asta imi doresc !!!
oricum in iunie incep serviciul si nu cred ca imi voi permite sa ma intind la prea multe ....vom vedea atunci.
acum ...cu torturile muzicale ...as vrea sa fac un tort in genul asta pt nepotul meu ( 15 ani ) care canta la orga :)
problema e ca sunt la inceput si n-am de nici unele :)) ( am doar niste decupatoare, culori "Colin"..nu tu carioci, nu tu culori Wilton ( o sa apara si alea pe parcurs daca va fi cazul !!!! pt casa e suficient ce am acum ) .
asa ca va intreb pe voi: cum ati face acest tort ?? va rog frumos sa veniti cu idei dar sa tineti cont de "sculele " mele fitzoase :)))

ma gandeam sa fac note muzicale din ciocolata topita si sa le pun pe marginea tortului(dar nu stiu cum imi vor iesi notele), iar pe tort o orga micuta si o partitura pe care sa scriu "la multi ani", adica in loc de note sa scriu asta,
dar neavand carioci ...hmmm......cu ce scriu ? hmm...

Vezi postareamamistef, la 08 April 2010 - 06:18 AM, a spus:

Cit despre blog, mie mi-a purtat noroc si e o metoda f buna de publicitate,asa ca te felicit!! :lol:

multumesc!! sper sa am si eu norocul tau ! :)

Citeaza

invatati-ma si pe mine cum se scrie ingrasat ca nu pricep neam

Nuzi, selectezi textul care vrei sa apara cu litere ingrosate( bold-uite) si apesi "B"
vezi in imaginea de mai jos . e foarte, foarte simplu .
Imagine atasata: monthly_04_2010/post-626-127071610958.jpg

va doresc o zi frumoasa !!! :hug: :lol: de la mine si Daria :)

#1963 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 08 April 2010 - 11:16 AM

cellya-multumesc,asta-i proba :hug:

#1964 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 08 April 2010 - 11:17 AM

vai cellya chiar ca era foarte simplu,multumesc tare mult galateanca mea draga.

#1965 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 08 April 2010 - 01:12 PM

Fetelor eu nu pot tine pasul cu voi. Harnicutze ce sunteti :hug: Multumesc tuturor pentru aprecieri, acum cand ma uit la tortul meu de botez mi se pare o hidosenie fata de ale voastre si o zic din suflet. Dora, fara exagerare tortul cu maci e cel mai frumos pe care l-am vazut pana acum. Poate de ce sunt ahtiata dupa ei? Toate ati facut niste torturi super nu as vrea sa nedreptatesc pe careva si sa uit de aceea o sa va ofer nu cate o :lol: la fiecare ci cate un buchet de :lol: :)
Sunt intr-o pasa proasta acum, sper sa imi treaca. Am fost cu micutul la dermatolog in Cluj si doctorul un renumit profesor ne-a fuserit in 3 minute. Sunt f suparata, asa ca nu ma bagati in seama. Va :) si spor la trebi.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1966 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 08 April 2010 - 01:19 PM

Vezi postareagloxinia, la 08 April 2010 - 01:12 PM, a spus:

Fetelor eu nu pot tine pasul cu voi. Harnicutze ce sunteti :hug: Multumesc tuturor pentru aprecieri, acum cand ma uit la tortul meu de botez mi se pare o hidosenie fata de ale voastre si o zic din suflet. Dora, fara exagerare tortul cu maci e cel mai frumos pe care l-am vazut pana acum. Poate de ce sunt ahtiata dupa ei? Toate ati facut niste torturi super nu as vrea sa nedreptatesc pe careva si sa uit de aceea o sa va ofer nu cate o :lol: la fiecare ci cate un buchet de :lol: :)
Sunt intr-o pasa proasta acum, sper sa imi treaca. Am fost cu micutul la dermatolog in Cluj si doctorul un renumit profesor ne-a fuserit in 3 minute. Sunt f suparata, asa ca nu ma bagati in seama. Va :) si spor la trebi.

Oti draga, sa iti treaca supararea. :) :)
Raluca

#1967 Useril este offline   Livia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationTimisoara

Postat 08 April 2010 - 03:05 PM

Buna fetelor!
Am trecut sa va salut si sa va felicit pe toate pt minunatiile pe care le-ati facut!
Am adus 2 tortulete, incomparabile cu ce-ti facut voi aici.
Imagine postata
Tort amandina, s-a vrut fara decoratii si fara frisca :violent5:
Imagine postata
blat din 4 oua, crema de iaurt simplu cu sirop de ciocolata si mure.

#1968 Useril este offline   Oana-Cristina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • LocationSuceava

Postat 08 April 2010 - 06:50 PM

Buna seara tuturor.In sfarsit ajung si eu pe aici.Felicitari pentru frumoasele torturi postate.Dora m-a fermecat tortul tau ,e superb .I-mi plac macii foarte mult iar pielea de ciocolata e una si aceeasi cu ciocolata plastica sau e altceva? Raluca nu te lasi deloc faci torturi pe banda rulanta.Sunt foarte frumoase ,felicitari si la cat mai multe.Otilia imi plac foarte mult iar cel de botez e foarte frumos nu stiu ce nu-ti place la el iar bebeul ti-a iesit superb .Mulajul e cumparat sau facut de tine? Cat despre medici ce sa-ti spun, eu lucrez zilnic cu ei si sunt satula de ifosele si mofturile lor.Nu toti sunt la fel dar marea majoritate asa procedeaza si sa stii ca si cu noi se poarta urat uneori.Cateodata si mie-mi vine sa-mi iau lumea-n cap si sa-mi caut alt serviciu dar din pacate imi place ceea ce fac si e cam greu.Un pupic ca sa-ti treaca :violent5: Daniela imi place tortul foarte mult, l-am vazut si pe cel dupa care te-ai inspirat si pot sa-ti spun ca ti-a iesit foarte bine. Ramona cam tarziu iti raspund, de un timp eu folosesc aceasta pasta care se face foarte repede .Bomboanele seamana cu cele de marshmallow dar sunt mai tari si se topesc mai greu la microunde.Avantaj ca sunt albe si le poti colora cum vrei.Parca Mihaela Hotea a facut prima data si de la ea m-am inspirat si eu.Nuzi imi place tortul de numai.Si eu am facut unul dar nu e asa frumos ca al tau .Mingea este perfecta poate ne zici si noua cum ai facut-o.Am facut si eu 2 torturi pentru un stelist ,pandispan cu mousse de piersici si cioco si o gentuta, pandispan cu mousse de cioco alba cu stafide ,lapte cu migdale si amaruie.Imagine atasata: monthly_04_2010/post-370-127074497055.jpgImagine atasata: monthly_04_2010/post-370-127074500872.jpgImagine atasata: monthly_04_2010/post-370-127074504815.jpgImagine atasata: monthly_04_2010/post-370-127074508361.jpg

#1969 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 08 April 2010 - 07:10 PM

Hristos a inviat!Fetelor sunteti deosebite ,cate torturi superbe ati facut :violent5: :cheers: va felicit pe toate .
Eu am facut doar un tort de ciocolata pentru o d-na...de sarbatori nu am luat nici o comanda.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_04_2010/post-322-127074663495.jpg

#1970 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 08 April 2010 - 10:23 PM

Lissa ,superb tortul e de o finete rara,felicitari :violent5: :cheers:

#1971 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 08 April 2010 - 10:28 PM

Vezi postareagloxinia, la 05 April 2010 - 07:59 PM, a spus:

Hristos a Inviat! Fetelor va :P pe toate in grup, am ramas rau in urma desi am vazut tot acum nu ma lasa Alex sa scriu, asa ca va ofer cate o :violent5: la fiecare. Sunteti extra-mega fantasice toate torturile sunt absolut minunate.

Eu de Paste am facut pentru noi, pentru mami si pentru prieteni doar torturi cu branza si fructe :ph34r: bineinteles ca nu le-am pozat caci nu au fost deloc iesite din comun :P
Am facut si doau torturi pentu altii, unul pentru o fetita de 3 ani cu tom si jerry:

Atasament P1060028 1600x1200.JPG

Si unul pentru azi cadoul nostru de botez pentru finutul nostru:

Atasament P1060048 1600x1200.JPG

detalii:

Atasament P1060045 1600x1200.JPG
superbe torturile,sunt lucrate foarte ingrijit felicitari :P :cheers:

#1972 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 09 April 2010 - 05:53 AM

Cate torturi minunate!Filicitari la fiecare!
Am facut si eu un tort de Paste

Crema de zahar ars cu mere intregi coapte si blat turnat,ornat cu frisca si ciocolata

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_04_2010/post-594-127078517014.jpg

#1973 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 09 April 2010 - 08:00 AM

oana -cristina- imi place cum arata pasta ta. dar eu nu stiu ce bomboane ai folosit, si de unde le iei?
lissa- ce finut si elegant este (draga mea ,tu esti mentorul meu, stii asta,nu? :D )
marinaemy- cred ca a fost tare bun :D

#1974 Useril este offline   Oana-Cristina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • LocationSuceava

Postat 09 April 2010 - 08:52 AM

Daniela bomboanele le cumpar de la metro si ornez destule torturi cu ele.Pun cu putina apa la topit apoi incorporez zahar pana la consistenta dorita si gata.Imagine atasata: monthly_04_2010/post-370-127079566629.jpgImagine atasata: monthly_04_2010/post-370-127079564164.jpg

#1975 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 09 April 2010 - 09:15 AM

Oana-Cristina,foarte,foarte frumoase torturile!!!
felicitari si pentru marinaemy si Livia!!

mai scrisesem ceva,insa intre timp s-a rezolvat chestiunea.

#1976 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • LocationArad

Postat 09 April 2010 - 12:14 PM

Livia, Oana, Lissa, Marina
:D :D
Raluca

#1977 Useril este offline   tot_eu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 24-March 10

Postat 09 April 2010 - 01:54 PM

Vezi postareanuzi, la 08 April 2010 - 11:17 AM, a spus:

vai cellya chiar ca era foarte simplu,multumesc tare mult galateanca mea draga.

cu drag !!!! nu stiam ca esti "de-a mea" :)

ce de torturi frumoase au mai aparut de la ultima mea vizita !!!! FELICITARI TUTUROR !!!si :) :) :) :) :floare: pentru voi !

Oana, interesanta ideea cu aceste bomboane! la Revelion am incercat pasta din jeleuri si mi-a reusit ....a doua oara nu mi-a mai iesit :( se sfarama toata si nici macar nu stiu unde am gresit. :)
asa ca am trecut iar la reteta Adrianei :floare:

#1978 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 09 April 2010 - 05:05 PM

A venit primavara si pe acest topic ! Au aparut o sumedenie de torturi, unul mai frumos ca celalalt si la cit sunt de ramasa in urma nu pot decit sa va felicit pe toate in grup ca ar fi nedrept sa omit pe cineva ! pentru toate :)

Eu am muncit foarte mult inainte de Pasti, am avut comenzi pentru torturi si prajituri asa ca n-am avut timp sa intru, sa vad, sa scriu, sa postez ( nici nu am prea avut ce ca n-am facut decit niste poze groaz-ni-ceeeee!)Dadea soarele in casa si ziceam ca, gata, am lumina naturala si vor ikesi niste poze super ! Si cum n-am avut timp sa verific.... :)
Spre exemplificare,macar asa, sa va faceti o idee :

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_04_2010/post-366-12708253727.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2010/post-366-127082538386.jpg
  • Imagine atasata: monthly_04_2010/post-366-127082539532.jpg

#1979 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 10 April 2010 - 01:36 PM

vrabiuta, e super mega-oul! foarte fain a iesit, masinuta se vede si ea , dar mai putin. hai mai arata-ne ,intelegem noi ceva ceva
azi am terminat un tortulet. comanda a fost:`un tort alb cu o oaie neagra`.na, pai cum sa fac asa ceva? deci a iesit ceva mai frez, am pus niste margarete , si oaia aia neagra-dar aduce mai mult a sobolan!!! asta mi-o iesit, asta va arat :tongue3:

Imagine postata

Imagine postata

#1980 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 11 April 2010 - 10:16 AM

frumos tortul daniela :occasion14:

Arata acest topic

• 428 Pagini +