Fetele, sunteti harnicutze rau
Cellya, sa fie intr-un ceas bun blogul, sa ai parte de multi vizitatori si muuulte comenzi. O sugestie, daca nu te superi; am intrat acum pe el, e foarte frumos si colorat, dar scrisul e mult prea deschis, nu stiu daca de la setarile tale sau de la monitorul meu, cert e ca a trebuit sa ma chinuiesc ceva ca sa pot citi ce ai scris.
Raluca, faine si ciocolatoasele, si ciupercutele! Imi place tare modelul imprimat pe pasta, si tortul cu rochie, iar inimioara e bestiala!
Nuzi, impecabile! Mingea, sigla, culorile, tortul cu totul!

Am ajuns si la Hello Kitty, e perfect, nici prea golas, nici prea incarcat.
Doriana, vin tarziu cu raspunsul la intrebarea ta cu grasimea in pasta, dar totusi poate mai esti interesata; inainte imi ungeam mainile cu putina margarina cand framantam, dar de cand mi s-a sfaramat (asa cum ma plangeam) am mai facut doua ture in care n-am mai pus deloc, si a fost mai ok. Doar cand am pus pasta in punga am uns-o putin ca sa nu se usuce.
Stefana, bestiale torturile tale, si cel albastru cu clape (imi plac la nebunie notele alea micute), iar casca de pompieri e minunata! Multumesc pentru aprecieri si pentru reteta de blat de amandina, si cel alb si cel cu cacao, le-am incercat la cel mai recent tort, sunt superbe amandoua.
Livia, torturile tale arata si suna tare yami!
Oana-Cristina, a fost saptamana stelistilor.. foarte frumos lucrat si tortul stelist, si cel poseta. Imi plac detaliile si imi place foarte tare combinatia de gri (care tie ti-a iesit foarte dulce) cu roz, felicitari!
Lissa, impecabil tortul cu floricele, bineinteles; fin si fara cusur, elegant si delicat. De torturile de botez ce sa mai zic? Arata intr-un mare fel, iar picturile de la baza lui... cum sunt facute? Jos palaria, ce sa mai!
Marinaemy, arata bine ciocolatosul, zici ca are inauntru mere cu zahar ars si frisca?
Vrabiuta, frumoasa si masina, dar tortul ou este wow!
Daniela,in primul rand multumesc de aprecieri

, iar in al doilea rand faine oite faci. Mi-a placut cum a sunat comanda, 'tort alb cu o oaie neagra'

; te-ai achitat impecabil de sarcina!
Elida, ai talent la pictura, nu gluma, arata super patutul cu bebe!
Cecilia, arata foarte bine tabla de sah si cred ca a fost si ff gustoasa. La multi ani tatalui tau! Si eu fac exoticul Lissei cu mere in loc de ananas, e ffff bun.
Otilia, f elegante, ai un simt al culorii deosebit. Cartea de povesti e chiar o poveste, tortul de botez e finut si bebe dulce rau, tricoul impecabil iar hannah montana e deosebita.
Dora, impecabil, ce de-a creme acolo, una si una! Si decorul este chiar spectaculos (a gasit mai bine cuvantul clienta ta, eu nu-l gaseam). Ma bucur din suflet ca vin comenzile, incet-incet or sa se adune, ai toata increderea!
Mimi, ti s-a mai spus asta, dar ai un stil foarte aparte, pe care l-as recunoaste dintr-o mie. Faine tare si mingea, si Roary.
Mai am si eu doua bucati, micsorez pozele si le pun mintenas.