@Ralu tare dragute torturile tale...chiar ca banda rulanta la tine Ralu
Stefana superbe...casca e mortala!
@livia1981 ...Ce dragute sunt!!!
gloxinia, la 08 April 2010 - 01:12 PM, a spus:
Fetelor eu nu pot tine pasul cu voi. Harnicutze ce sunteti Multumesc tuturor pentru aprecieri, acum cand ma uit la tortul meu de botez mi se pare o hidosenie fata de ale voastre si o zic din suflet. Dora, fara exagerare tortul cu maci e cel mai frumos pe care l-am vazut pana acum. Poate de ce sunt ahtiata dupa ei?
Sunt intr-o pasa proasta acum, sper sa imi treaca. Am fost cu micutul la dermatolog in Cluj si doctorul un renumit profesor ne-a fuserit in 3 minute. Sunt f suparata, asa ca nu ma bagati in seama.
Daca zici tu fata draga...asa o fi
..Te inteleg perfect cu Alexutu...dar stai linistita ca se va rezolva...ti-am spus ce-am patit si eu intr-o situatie similara...si uite ca s-a rezolvat....deci nu trebuie sa disperi...se gaseste rezolvare pt toate
Oana-Cristina devii tot mai profi pe zi ce trece!!!
Lissa super finut si elegant!!!te pup fata draga
marinaemy, la 09 April 2010 - 05:53 AM, a spus:
Crema de zahar ars cu mere intregi coapte si blat turnat,ornat cu frisca si ciocolata
Cred c-a fost foarte bun!!!
vrabiuta, la 09 April 2010 - 05:05 PM, a spus:
A venit primavara si pe acest topic ! Au aparut o sumedenie de torturi, unul mai frumos ca celalalt si la cit sunt de ramasa in urma nu pot decit sa va felicit pe toate in grup ca ar fi nedrept sa omit pe cineva ! pentru toate
Vrabiuto dar ai avut treaba nu gluma de Paste!!!
dani_ela, la 10 April 2010 - 01:36 PM, a spus:
azi am terminat un tortulet. comanda a fost:`un tort alb cu o oaie neagra`.na, pai cum sa fac asa ceva? deci a iesit ceva mai frez, am pus niste margarete , si oaia aia neagra-dar aduce mai mult a sobolan!!! asta mi-o iesit, asta va arat
Super ti-a iesit oita
...ti-am admirat-o si pe celalalt tort...ai vreun tutorial anume dupa care o construiesti?
elida-silvia, la 11 April 2010 - 10:29 AM, a spus:
Buna fetelor ,felicitari tuturor ptr frumoasele torturi,tortul postat de mine este ptr un baietel mi-a cam dat de lucru
compozitia este: blat simplu si crema portocale
Foarte dragut si ingenios draga Silvia!!
cec, la 11 April 2010 - 11:08 AM, a spus:
un tort de ziua tatalui meu pasionat de sah
ne-avand facute piesele de sah am ales sa fac o cutie inchisa
e un pic cam chinuit tortul (se putea si mai bine) dar e facut la o ora ff tarzie de noapte(cu toateca asta nu ar trebuisa fie o scuza)
blat exotic (dar cu mere in loc de ananas)
crema iaurt+frisca+gelatina+fructe(ananas si portocala)
a fost ffff apreciat si asta m-a bucurat mult
La multi ani tatalui tau!!! si tie felicitari pt tort...int-adevar implica mult timp si rabdare un astfel de tort...oricum ceea ce conteaza este ca a fost apreciat
nuzi, la 11 April 2010 - 04:18 PM, a spus:
Postez si un tort care l-am facut pentru o fetiza tare draga mi-e,la inceput l-am facut, fara floricelele roz si mi se parea ca e prea gol.Apoi le-am adaugat ca i-mi era teama sa nu-l incarc prea tare.Deci Hello Kitty.
Draga mea ai facut un tort ff frumos..sunt convinsa ca fetita a fost super incantata!