Lissa, la 30 April 2010 - 10:14 AM, a spus:
Gloxinia facusi ditamai tortanul ,bravo ,a iesit super frumos,visiniul ala imi place mult ,e cu colorant praf? nu nimeresc un visiniu nici sa mor si asa ma enerveaza .
sti de ce rad? de dantela,stiu cum e ...lucri la alea pana-ti sar capacele,mai imbraci inca un tort in timpul ala :
ca sa iasa negru si sa nu se farame pasta ,eu folosesc pasta de lapte praf ,pot sa bag colorant si o cutie ca nu se farama.
Da Lissa visiniul e praf dar mi-a facut praf si pasta

Interesanta ideea cu lapte praf, uita ca nu m-am gandit.
Stefana, la 30 April 2010 - 08:15 PM, a spus:
Sunt foarte suparata,Tudor are varsat de vint,tocmai de ziua lui va sta inchis in casa, adio petrecere cu copii,adio tort la gradi,adio iesiri in parc...in plus,probabil si Maria va face varsat de vint stiam ca au facut varsat de vint citiva copilasi de la gradinita,si uite ca nu a scapat.No,asta e.Daqm cu pasta mentolata, Panadol inainte de culcare si multa rabdare timp de vreo zece zile.
Gata si tortul cu betivan : ,asta e:
Blat alb,insiropat fara alcool,crema de frisca(un fel de diplomat cu multa frisca) si fructe de padure si crema de ciocolata.
Lasa Stefana, ca o sa ii treaca lui tudor. acu asta e, nu ai ce sa ii faci. Cat despre tort, oarte fain executat insa is eu zic ca Ramo, i-as fi dat eu lui
Ramo, la 01 May 2010 - 10:05 AM, a spus:
Oti dantelaria bustului tau ma baga in boala si chiar daca te-a chinuit oleaca o meritat. Nu o sa inteleg eu de ce clientilor le place sa se vada tate cele, dar comanda e comanda i tu ai executat-o impecabil :
[b]
Merci Ramo. Pai ieri cand a venit baietu dupa tort dimpreuna cu mama lui, nu isi mai incapea in piele de bucurie si o tot pipaia pe sani

Ce sa le faci, viseaza si ei, nu?
cellya, la 01 May 2010 - 10:33 AM, a spus:
Hello, hello !!!
Iar n-am mai postat de un secol, dar pe cuvant daca pot tine pasul cu voi. Chiar vorbeam ieri cu Stefana pe mess si ii spuneam ca nu mai reusesc sa ma impart. Cu greu reusesc sa fac ziua ceva, iar noaptea ...de multe ori sunt asa obosita ca adorm fara sa reusesc sa fac ce mi-am propus
Am mai citit pe aici(deh, curiozitatea sa vad ce torturi minunate au mai aparut), dar tot timpul eram pe fuga.
Am luat la rand, pagina cu pagina, am admirat torturile facute de voi in ultima perioada si am salvat ce ma interesa (pt inspiratie in viitor).
De teama sa nu fac vreo gafa, o sa va felicit pe toate pt creatiile minunate ce au iesit din manutele voastre! sincere felicitari, dragele mele !!!! va imbratisez si va

..de la voi am invatat foarte multe lucruri si va multumesc, dar oricum tot la inceput sunt si mai am multe de invatat.
N-am venit cu mana goala
Sa va arat ce am mai facut :
Cel cu margarete e facut pt casa si are blat alb, pufos, insiropat cu cafea si scotch whisky, crema de cafea si mousse de cioco alba cu bucatele de visine(din compotul facut de mine asta vara

) si aschii de cioco neagra; imbracat in crema de cafea si deasupra cioco scursa.
Cel cu orga e facut asta noapte pt nepotul meu, Andrei, care astazi isi serbeaza ziua impreuna cu colegii lui . Tortul are blat alb, pufos (amandina fara cacao "preluata" de la Stefana), in interior are crema diplomat cu multe fructe, imbracat in pdz, iar decoratiunile sunt tot din pdz (orga are o bucatica de blat dar fara crema ! ) .
Cel cu Hello Kitty e pt casa pt ca imi ramasese multa crema de la tortul muzical .
Cam asta e .
Celya, la cat mai multe! Imi place glazura ta ca oglinda sunt chiar invidioasa ca mie nu mi-a iesit si nu am mai incercat-o
Ramo, la 01 May 2010 - 11:48 AM, a spus:
torturile mele de w-e
Fulger McQueen cu crema de vanilie si crema de ciocolata, l-am cioplit cu cutitu si sper daca mai am cerere sa imi amintesc ce si cum am facut ca nu m-am gandit sa-mi fotografiez pasii
Felicitari maxime pentru torturi. Superbe toate, imi place chitara de mor. Nu imi du seama cum stau atele alea in aer si nici cum ai facut niste note muzicale ata de... drepte. Adica din orice le faceam mi-ar fi iesit tremurate. Ale tale cum sunt asa perfecte?
vrabiuta, la 01 May 2010 - 12:48 PM, a spus:
Nici eu n-am venit cu mina goala
Faine si bune cred! Miami! Si eu as vrea o feliuta!