Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2221 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 03 May 2010 - 02:32 PM

Vezi postareadora, la 02 May 2010 - 11:34 PM, a spus:

Dragele mele voiam sa va arat si eu ultimul meu tort...
Dar nu reusesc sa incarc fotografiile...
Ciudat este ca nu le pot incarca nici pe blog
Oare ce se intampla? :toothy9;

Dora draga, eu una astept cu nerabdare. Mai incearca, te rog!

#2222 Useril este offline   Simona25 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 27-March 10
  • LocationBucuresti

Postat 03 May 2010 - 02:45 PM

Fetelor va multumesc pentru aprecieri, tot ceea ce stiu am invatat de la voi, iar pentru lucrul acesta cred ca o sa va multumesc toata viata.

Stefana, FELICITARI pentru interviu, si cine stie ce-ti rezerva viitorul, poate vei mai avea parte. Succes in ceea ce faci!

#2223 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 03 May 2010 - 05:52 PM

Vezi postareaelida-silvia, la 01 May 2010 - 07:29 PM, a spus:

Ramo asunt superbe torturile felicitari :toothy9;

Mersi mult Elida :scratch:

Vezi postareaSapaceanu Simona, la 01 May 2010 - 09:32 PM, a spus:

Buna fetelor, eu sunt noua pe aici, cunosc o parte din fete de pe C.....
Vroiam sa atasez si eu ultimul meu tort, l-am facut pentru noi cei din casa, a fost diplomat cu ananas, l-am imbracat in pasta de zahar, trandafirasii i-am facut tot din pasta de zahar si fusese prima oara cand foloseam aceasta tehnica (mii de pupici Ramoi ca ea a postat pas cu pas cum se fac) mi-au luat cateva ore bune. Sper sa va placa

Scuze am editat din cauza ca erau ff mari pozele

Bine ai venit Simona, trandafirii ti-au iesit super, felicitari si te mai asteptam cu cat mai multe torturi :hug: pupici si tie :floare:

Vezi postareaLuminis, la 02 May 2010 - 09:11 AM, a spus:

Deci, declar: cel mai tare Fulger McQueen pe care l-am vazut. Mare greseala ca nu ai poze pas cu pas... Super-super. E pictat?

Chitara este si ea cea mai tare si perfecta pe care am vazut-o.

Mersi Lumi, e pictat dar e pe pasta roz( am pus aproape toata cutia si tot roz o iesit) dar am folosit f putin colorant la pictat si s-a uscat in maxim 10 minute

Vezi postareanuzi, la 02 May 2010 - 04:44 PM, a spus:

Ramona-torturile tale sunt superbe,i-mi plac toatee, i-mi place tare mult ca sunt ingrijit lucrate,felicitari.

Mersi mult Nuzi:)

Vezi postareanuzi, la 02 May 2010 - 04:58 PM, a spus:

Acum sa va mai arat ce am mai lucrat.Am facut doua torturi pentru o fetiza de 3ani, care a mi-a zis scurt, vreau doua torturi unul cu Bloom Winx,altul barbi.Mama ei spune stai sa vedem daca reuseste,tot ii dadea ideei si ea nuu am spus ce vreau,m-a mirat cat de hotarata era la 3 ani.Si am inceput sa ma agit sa caut barbi,Bloom,pana la urma asta a iesti.Am gresit scrisul la ce-l cu Bloom,am mancat un ndar pana a venit sa le ia am remediat greseala (off ma dispera italieni astia cu doppio).

wow, asta e adevarata pictura, felicitari, poate te incumeti si ne zici secretul ...:hug:

Vezi postareacellya, la 02 May 2010 - 08:20 PM, a spus:

Ramo, mersi! :hungry:
Kitty a ta e super chiar daca nu are mustati! e super tortuletul ! de chitara ce sa mai vorbim????arata de milioane !!

Multumesc!

Vezi postareacellya, la 02 May 2010 - 08:27 PM, a spus:

am uitat ceva.am o intrebare.
sunt tare necajita ca abia mi-am cumparat carioci ( si alte chestii), am inceput sa folosesc carioca neagra la placa de pdz cu Hello Kitty si la partitura de al tortul cu orga, cand sa fac notele muzicale pe tort ...pauza .....carioca mea neagra dadea semne de " oboseala". abia zgaria :(:(
am folosit albastru si pana la urma a fost mai bine asa, era o pata de culoare pe tort .

dar ce ma fac cu carioca neagra ????
vi s-a intamplat sa se "blocheze" ???? si ce as putea sa-i fac ?? help . :pupic:

Si eu am patit asa, la-so sa absoarba putin alcool si merge apoi, eu am folosit esenta de migdale pe baza de alcool
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2224 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 03 May 2010 - 06:11 PM

Vezi postareayoyo, la 02 May 2010 - 10:18 PM, a spus:

Ramo....fantasticccccccc.Ma da pe spate tot!Masinutza e sucara rau!Chitaraaaaaaaaa e imitatie perfecta de pus pe perete.

Ioana draga, sper ca nu ai ramas pe spate :pupic: Mersi de complimente :scratch:

Vezi postareadora, la 02 May 2010 - 10:51 PM, a spus:

Ca de obicei, brand-ul Ramo nu mai are nevoie de comentarii...
doar de admiratie si contemplare!

Ce-mi place cum suna, "barndul Ramo" :hungry: Mersi Dora draga :floare:

Vezi postareadora, la 02 May 2010 - 11:34 PM, a spus:

Dragele mele voiam sa va arat si eu ultimul meu tort...
Dar nu reusesc sa incarc fotografiile...
Ciudat este ca nu le pot incarca nici pe blog
Oare ce se intampla?

Cand le-ai micsorat ai avut grija sa fie in format jpg nu psd? :( Nu stiu ec ar putea avea, dar mai incearca ca eu sunt tare curioasa :hug:

Vezi postareaStefana, la 03 May 2010 - 08:06 AM, a spus:

Buna dimineata,fete dragi!! Va multumesc tuturor pentru aprecieri, si va pe toate pentru minunatiile realizate!
Eu tot inchisa in casa sunt,cu Tudorelu'-varicelu',trebuie sa-si faca boala tot mersul.

Voiam doar sa va spun ca cineva de la Evenimentul zilei(editia online,nu stiu daca a aparut si in editia printata) ma cautase saptamina trecuta,vineri au trecut pe la mine,fix cind aflasem eu ca are Tudor varsat de vint si nu aveam nici un chef de nimic.Am fost socata sa vad aseara ca a aparut un articolas despre mine in editia online. Pentru mine e ceva foarte important,vreau sa impart cu voi bucuria si sa spun ca acest articol,aceasta recunoastere a muncii ar trebui sa o primiti toate,la mine a fost o intimplare ca m-au placut de pe internet, fiecare din voi ar merita o asemenea promovare.Eu va imbratisez si va dedic voua acest moment de bucurie si de recunoastere a muncii si a talentului.
Oricum,au exagerat tare.,au scris ca am facut sute de torturi si nu e asa,stiti bine.Au fost si citeva inexactitati in legatura cu destinatarii torturilor,insa ma asteptam oarecum la exagerari jurnalistice :toothy9;

http://www.evz.ro/de...cat-893793.html

Ma intorc la "bubosul" meu mic si va urmaresc cu mare drag

Felicitari Stefana draga din tot sufletu, foarte frumos au vorbit depre tine, vad ca nu au pus nici o data de contact. Nu au vrut ei sau nu ai vrut tu? Eu mor de ciuda cand isi fac articolele dar "subiectul" nu are nici un beneficiu :hug: Felicitari pentru realizarile tale si asteapta-te si la alte aparitii, intotdeauna prima o aduce pe a doua si tot asa :(
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2225 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 03 May 2010 - 07:01 PM

Multumesc mult,fetelor!

Ramo,nu am vrut eu sa pun date de contact,pentru ca lucrez "la negru",invidia e mare si nu vreau sa ma trezesc cu fiscul pe cap.Oricum si la telefonul acela de contact o sa fiu foarte atenta cind suna lumea. Si asa daca te uiti la comentarii o sa vezi citeva foarte rautacioase referitoare la venituri "ilegale",la faptul ca vezi-Doamne imi las deoparte meseria, sunt numita "cofetar" in sens peiorativ,desi nu inteleg unde ar fi jignirea :toothy9; ...mai multe rautati.Eu sincer ma asteptam sa primesc si injuraturi,stiu ce mizerii se scriu pe net de obicei, asa ca nu ma deranjeaza nimic din ce e scris acolo :scratch: Iar pe blog a intrat azi foarte multa lume cautind"mamistef"sau "stefana budeanu"pe google(am o optiune care imi arata asta).Deci articolasul a meritat,zic eu,indiferent de frustratii care au scris acolo la comentarii.

Te pup,Mimi, nu te mai enerva pentru niste indivizi penibili,eu iti multumesc tare ca ai scris si tu acolo,dar cine e prost croit,asa ramine,indiferent de cirpeli!

#2226 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 03 May 2010 - 07:14 PM

Merci fetelor de urari :toothy9;

Stefana fix asta voiam sa iti spun si eu tie. De asta ma feresc eu sa imi fac prea multa publicitate. Sunt oameni rai destui asa ca de ce sa ii mai ajutam si noi alimentatndu-le invidiile? Una peste alta, sper sa ai multe conezi si sa fi meritat "publicitatea" :scratch:

Dora asteptam sa iti vindeci calculatorul :floare:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2227 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 04 May 2010 - 07:05 AM

REVIN :
Am o problemă foarte mare si va cer urgent ajutorul ! trebuie sa fac un tort televizor (e pentru o prezentatoare TV) ! Da mi se pare pare ca nu-i idee foarte buna, si atunci m-am gindit sa fac laptop,iar pagina deschisa sa fie chiar pagina cu reclama la emisiunea ei ! Intrebare -intrebatoare : um fac sa stea pagina dreapta in sus ?????? Eu m-am gindit s-o fac din pasta de zahar, mai grosuta,s-o las la uscat citeva zile,in pozitia curbat la 90 grade si apoi sa incep s-o pictez ! Da oare nu mi se va rupe cind mi-o fi lumea mai draga ?????? Astept sugestii ! Cât de curind...

#2228 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 May 2010 - 08:20 AM

Vrabiuta eu am mai scris aici cum am facut laptopul. Caut unde si revin cu link.

edit:

http://artaculinara....596

vad ca a scris si Stefana intre timp
Sper sa iti fie de folos.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2229 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 04 May 2010 - 08:21 AM

Vrabiuto,iti spun cumam facut eu laptopul,daca te ajuta.Am intins foaie mai grosuta de pasta de zahar,cu mai multe frigarui infipte in ea, si am lasat-o vreo saptamina sa se usuce bine de tot, presarata cu un pic de amidon si intoarsa de pe o parte pe alta. Am intarit-o dupa ce am infipt-o in tort,insa am avut foarte mari emotii.Eu am pictat foaia aceea cu solutie f diluata de alcool,ca sa se usuce f repede,am dat mai multe straturi ca sa fie culoarea intensa.Oricum,la baza,repet,am pus mai multe benzi din pasta de zahar si totam avut emotii.Iti trebuie vreo saptamina dupa parereamea,sa fii sigura ca se usuca bine partea care va sta infipta in tort.

Nu stiu daca ti-a fost de folos ce-am scris,daca mai e ceva,intreaba-ma.

A,uite ca fetele ziceau ceva de foi de napolitana invelite in pasta de zahar,ca sunt mai usoare.Nu mai stiu cine spusese varianta asta,poate te ajuta!

#2230 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 04 May 2010 - 08:28 AM

Sorry,am o problema cu tastatura si multe cuvinte apar legate.Incerc sa fiu mai insistenta cu tasta de pauza.

Azi e ziua feciorului,si a dorit tort cu taurasul Ferdinand.M-a uimit schimbarea de preferinta,insa m-am conformat.E cam grabit tortuletul,insa e facut cu drag.Are blat alb si crema diplomat cu fructe de padure.

Imagine postata

Si un tortulet care va pleca azi la Bucuresti pentru o buna prietena(a avut sotul ei o delegatie in iasi si a adus lada frigorifica cu el,sper sa ajunga cu bine tortuletul diseara la copilasii prietenei).Are exact aceeasi compozitie,blat alb si crema diplomat cu fructe de padure.

Imagine postata
Imagine postata

#2231 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 May 2010 - 09:07 AM

Stefana La multi ani! lui Tudor. Sa creasca mare, sanatos si destept! Iar voi sa va bucurati de amandoi copilasii :)
Tie felicitari pentru prestatie, foarte frumoase ambele. Ia zi, masinile cum le-ai pictat?
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2232 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 04 May 2010 - 09:17 AM

Multumesc din suflet,Gloxi,sa ne fie tuturor sanatosi copilasii!

Masinutele le-am pictat cu sablon,am niste poze faine salvate cu mai multe personaje din Cars(cine le vrea sa dea un semn!), am facut zoom in pina mi-au convenit dimensiunile si le-am copiat pe o foaie alba subtire de pe monitor(stiti deja metoda :)).Dupa aceea am decupat fiecare masinuta ,am trasat conturul cu carioca alimentara pe o bucata de pasta uscata,apoi am incercat sa reproduc dupa ochi,nu aveam cum sa copiez liniile exacte.Masinutele sunt colorate cu cariocile alimentare,doar fundalul portocaliu e pictat.

Trebuie sa ma antrenez zdravan cu personajele din Cars =))

#2233 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 04 May 2010 - 09:17 AM

Se pare ca, calculatorul meu este bolnavior saracul...am chemat asistentul...
vine azi dupaamiaza...
sper sa-i dea antidotul repede :)

Stefana draga mea ....LA MULTI ANI micutului tau...sa creasca mare si sanatos,
si sa-ti bucure toate clipele vietii =))
Cat despre torturi...super..asa cum ne-ai invatat deja :)

#2234 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 04 May 2010 - 09:20 AM

Intru repede repede , sa-i urez lui Tudor La multi ani ! Sa cresti mare puiule , sa fii sanatos , si sa le aduci multe bucurii parintilor ! Stefana , :floare: felicitari pentru aparitia in ziar , am citit , dar n-am apucat sa intru sa scriu ceva ... Frumoase torturi , si cel pt Tudor si cel pt prietena ta .

Am vazut toate torturile frumoase care au aparut de cand n-am mai postat eu nimic , va multumesc tuturor pentru aprecierile voastre , si va multumesc inca o data , ca doar datorita voua stiu eu sa fac ceea ce fac . :hug:

Gloxi , sa-ti traiasca mama , La multi ani ! Sa va bucurati inca multi ani una de cealalta ! :pupic: Frumoase torturile tale .

Va doresc tuturor o zi minunata in continuare ! :-h
mama de fete cucuiete Imagine postata

#2235 Useril este offline   tot_eu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 24-March 10

Postat 04 May 2010 - 10:15 AM

Citeaza

Si eu am patit asa, la-so sa absoarba putin alcool si merge apoi, eu am folosit esenta de migdale pe baza de alcool

Ramo, multumesc, o sa incerc asa si sper sa rezolv .

La multi ani, Tudor !! Sa fii sanatos si sa aduci cat mai multe bucurii parintilor tai, incat sa ii vezi plangand de bucurie !!! ai un tortulet foaaarte dragut !!!
Stefana, referitor la articolul din ziar ..pffff, niste idioti cei care scriu acolo . nu stiu cum te poti abtine :)eu i-am raspuns lui "mami" aia care foloseste des cuvantul " duamna". :floare:
vrabiuta, bafta cu laptopul! sincer mi-ar fi teama dupa ce am citit ce au scris fetele ...

o zi minunata va doresc !!!

#2236 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 04 May 2010 - 10:17 AM

Vezi postareaStefana, la 04 May 2010 - 08:28 AM, a spus:

Sorry,am o problema cu tastatura si multe cuvinte apar legate.Incerc sa fiu mai insistenta cu tasta de pauza.

Azi e ziua feciorului,si a dorit tort cu taurasul Ferdinand.M-a uimit schimbarea de preferinta,insa m-am conformat.E cam grabit tortuletul,insa e facut cu drag.Are blat alb si crema diplomat cu fructe de padure.

Si un tortulet care va pleca azi la Bucuresti pentru o buna prietena(a avut sotul ei o delegatie in iasi si a adus lada frigorifica cu el,sper sa ajunga cu bine tortuletul diseara la copilasii prietenei).Are exact aceeasi compozitie,blat alb si crema diplomat cu fructe de padure.

Stefana, LA MULTI ANI! lui Tudor. Sa traiasca, sa creasca mare, sa fie sanatos si sa va umple viata de bucurie!
In ceea ce priveste varsatul de vant, stai linistita, toate am trecut prin asta cu micutii nostri. E foarte bine sa faca bolile copilariei cand sunt micuti, mai ales baieteii. Nu ca mine, care am luat oreion de la Edi acum vreo 4 ani si eram ditamai femeia la 30 de ani cu capul ca o para si nu mancam decat supa cu paiul, ca altceva nu puteam inghiti :pupic: Pe cand lui Edi abia daca i s-au umflat putin ganglionii, n-a avut nicio treaba. Iar Dani nu a facut deloc, chiar daca am stat toti bot in bot.
Tortul l-ai facut foarte frumos, dar cred ca stii asta... :floare:

#2237 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 07-December 09

Postat 04 May 2010 - 11:03 AM

Vezi postareaStefana, la 04 May 2010 - 08:28 AM, a spus:

stefana-felicitari pentru torturi si pentru articolul din ziar,ce tare m-am suparat pe cele scrise de uni oameni fara pic de bun simt.Oare au habar, cat muncim pentru aceste torturi, cat stres dar nici nu trebuie bagati in seama.Eu iti spun fruntea sus ca ai de ce si La multi ani Tudor!sa cresti mare si voinic.

#2238 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 07-December 09

Postat 04 May 2010 - 11:07 AM

Fetelor,va multumesc pentru aprecieri,imaginile sunt facute separat lasate la uscat apoi aplicate,am facut doar conturul dupa alta imagine si restul faceam cu mana libera uitanduma pe foto,sper ca se intelege ce am vrut sa zic.Va pup pe tote si spor la tortalit.

#2239 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 04 May 2010 - 11:34 AM

fetelor dragi,va multumesc mult,mult de tot pentru urarile adresate lui Tudor!Asa e,sanatate imi doresc in primul rind pentru el!Va multumesc din suflet!sa dea Dumnezeu sa ne fie tuturor sanatosi copiii!

vai,Lumi,ce-am mai ris(scuze!) cind ai povestit despre oreionul la 30 de ani :pupic:

Despre comentarii....rezist,rezist,nu comentez nimic,nu vreau sa dau stirnesc " admiratorii" :floare: .Oricum, zilele astea am facut antrenament de ingrosat obrazul :hug:

#2240 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 04 May 2010 - 02:01 PM

stefana , la multi ani pt pustiul tau! si felicitari sincere pt articolul citit! nu trebuie sa pui la inima nimic din ce scrie acolo (mai ales comentariile negative- unii si-au facut un scop in viata din a jigni , chiar si gratuit). super torturi ai facut in ultimul timp, dar si celelalte fete care au imbogatit `biblioteca` noastra virtuala. am facut si eu un satdion in we dar nu stiu sa descarc imaginile din telefon in laptop :violent1: si copilu meu cel destept :toothy9; e la 300 km de mine si nu ma poate salva :(( dar nu ati pierdut nic ca nu e asa reusit ;) dar tot vi-l arat cand ma `destept` :D

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

15 useri citesc topicul