Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2181 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 30 April 2010 - 10:07 AM

[quote name='vrabiuta' date='28 April 2010 - 07:37 PM' timestamp='1272472676' post='34940']

La multi ani si pe aceasta cale ! Ca intotdeauna,frumos si de asta data,si foarte apetisant,ce-as mai rade o felie !
[quote name='Lissa' date='27 April 2010 - 10:03 AM' timestamp='1272351787' post='34529']

[/quote]
Multumesc frumos Vrabiuta! :lol:

#2182 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 30 April 2010 - 10:14 AM

Vezi postareagloxinia, la 30 April 2010 - 07:22 AM, a spus:

Lumi ma bucur ca iti place. Pai secrete nu am, doar ca sunt la al 2-lea bust imbracat in pasta de zahar :P si al 4-lea altfel :lol:
Tztele sunt montate in 2 boluri de sticla, de acelea cum se vand la set. Numai ca mi se pareau bolurile cam mici si am mai construit pe bol inca vreo 4 cm de blat crema pe care le-am sculptat apoi :P Cat despre faza cu celulita, are si asta dar nu multa :P Celelata avea mai multa deoarece pasta cred ca a fost mai subtire intinsa. La asta am lasat pasta la vreo 3 mm si s-a comportat zic eu binisor. Abia astept sa vad ce zice baietul cand l-o vedea. :P

A, si inca ceva: l-am imbracat in unt, pasta si tzoale iute (undeva sub o ora) si am mesterit la dantela neagra peste 2 ceasuri de imi venea sa imi tai venele. Dupa ce am bagat negrul in pasta aceasta s-a facut sfarmicioasa si casanta. Munca de chinez batran.
Voiam sa va mai intreb pe care folositi coloranti praf cum reusiti sa lucrati cu pasta? Am colorat pasta rosie cu colorant praf, mi-a facut niste nervi de nu ii adevarat. Toata se rupea, abia si abia am lucrat-o/intins-o.

Gloxinia facusi ditamai tortanul ,bravo ,a iesit super frumos,visiniul ala imi place mult ,e cu colorant praf? nu nimeresc un visiniu nici sa mor si asa ma enerveaza .
:P sti de ce rad? de dantela,stiu cum e ...lucri la alea pana-ti sar capacele,mai imbraci inca un tort in timpul ala :P
ca sa iasa negru si sa nu se farame pasta ,eu folosesc pasta de lapte praf ,pot sa bag colorant si o cutie ca nu se farama.

#2183 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 30 April 2010 - 12:52 PM

Multumesc pentru incurajari fetelor

Lumi, pasta aia a americanilor e intr'adevar elastica tare, chiar si dupa ce pui colorant in ea, am avut si eu odata, dar e groaznica la gust. cauciuc curat, chimicale
Raluca

#2184 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 30 April 2010 - 08:15 PM

Sunt foarte suparata,Tudor are varsat de vint,tocmai de ziua lui va sta inchis in casa, adio petrecere cu copii,adio tort la gradi,adio iesiri in parc...in plus,probabil si Maria va face varsat de vint :scratch: stiam ca au facut varsat de vint citiva copilasi de la gradinita,si uite ca nu a scapat.No,asta e.Daqm cu pasta mentolata, Panadol inainte de culcare si multa rabdare timp de vreo zece zile.

Gata si tortul cu betivan :headbang: ,asta e:

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

Blat alb,insiropat fara alcool,crema de frisca(un fel de diplomat cu multa frisca) si fructe de padure si crema de ciocolata.

#2185 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 01 May 2010 - 10:05 AM

Oti dantelaria bustului tau ma baga in boala si chiar daca te-a chinuit oleaca o meritat. Nu o sa inteleg eu de ce clientilor le place sa se vada tate cele, dar comanda e comanda i tu ai executat-o impecabil :cheers:

Stefana
, super ti-a iesit betivanu, cred ca sarbatoritu a ost incantat, imi place freza lui =))
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2186 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 01 May 2010 - 10:12 AM

Vezi postareaRamo, la 01 May 2010 - 10:05 AM, a spus:

Stefana
, super ti-a iesit betivanu, cred ca sarbatoritu a ost incantat, imi place freza lui :)

Multumesc,Ramo :) pe mine ma ingrozeste ideea ca un copil de 13 ani isi doreste sa aiba asa ceva pe tort,nici nu stiam ce sa scriu in postarea de pe blog,sper sincer ca Tudor la 13 ani sa aiba mai multa minte.:)

#2187 Useril este offline   tot_eu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 24-March 10

Postat 01 May 2010 - 10:33 AM

Hello, hello !!!
Iar n-am mai postat de un secol, dar pe cuvant daca pot tine pasul cu voi. Chiar vorbeam ieri cu Stefana pe mess si ii spuneam ca nu mai reusesc sa ma impart. Cu greu reusesc sa fac ziua ceva, iar noaptea ...de multe ori sunt asa obosita ca adorm fara sa reusesc sa fac ce mi-am propus :(

Am mai citit pe aici(deh, curiozitatea:D sa vad ce torturi minunate au mai aparut), dar tot timpul eram pe fuga.
Am luat la rand, pagina cu pagina, am admirat torturile facute de voi in ultima perioada si am salvat ce ma interesa (pt inspiratie in viitor).

De teama sa nu fac vreo gafa, o sa va felicit pe toate pt creatiile minunate ce au iesit din manutele voastre! :) :) :) sincere felicitari, dragele mele !!!! va imbratisez si va :) ..de la voi am invatat foarte multe lucruri si va multumesc, dar oricum tot la inceput sunt :D si mai am multe de invatat.
N-am venit cu mana goala :)
Sa va arat ce am mai facut :

Cel cu margarete e facut pt casa si are blat alb, pufos, insiropat cu cafea si scotch whisky, crema de cafea si mousse de cioco alba cu bucatele de visine(din compotul facut de mine asta vara :) ) si aschii de cioco neagra; imbracat in crema de cafea si deasupra cioco scursa.
Cel cu orga e facut asta noapte pt nepotul meu, Andrei, care astazi isi serbeaza ziua impreuna cu colegii lui . Tortul are blat alb, pufos (amandina fara cacao "preluata" de la Stefana), in interior are crema diplomat cu multe fructe, imbracat in pdz, iar decoratiunile sunt tot din pdz (orga are o bucatica de blat dar fara crema ! ) .
Cel cu Hello Kitty e pt casa pt ca imi ramasese multa crema de la tortul muzical .

Cam asta e .

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_05_2010/post-626-127270254899.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-626-127270261787.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-626-127270273019.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-626-127270275827.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-626-127270279374.jpg

#2188 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 01 May 2010 - 10:37 AM

Vezi postareaStefana, la 01 May 2010 - 10:12 AM, a spus:

Stefana
, super ti-a iesit betivanu, cred ca sarbatoritu a ost incantat, imi place freza lui :)

Multumesc,Ramo :) pe mine ma ingrozeste ideea ca un copil de 13 ani isi doreste sa aiba asa ceva pe tort,nici nu stiam ce sa scriu in postarea de pe blog,sper sincer ca Tudor la 13 ani sa aiba mai multa minte.:)

13 ani? no asta nu am stiut, ioi da ce o sa faca in cativa ani!!! Mai rau e ca parintii i-au facut "pofta" asta, i-as fi dat eu lui tot betzivan :)

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2189 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 01 May 2010 - 10:41 AM

Cellya super torturile tale, mi-e ciuda acuma ca am facut si eu un hello Kytti si vazand-o pe a ta mi-am dat seama ca eu nu i-am facut mustatile, offf :) dar nici clienta nu a zis nimic ca i le faceam pe lo cu carioci alimentare :)

Foarte fain ti-au iesit toate, cel cu orga imi place tare muuult :)

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2190 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 01 May 2010 - 11:48 AM

torturile mele de w-e

Fulger McQueen cu crema de vanilie si crema de ciocolata, l-am cioplit cu cutitu si sper daca mai am cerere sa imi amintesc ce si cum am facut ca nu m-am gandit sa-mi fotografiez pasii

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-160-127270696617.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-160-127270699166.jpg

Tort chitara imbracat in cioco plastica, crema de iaurt a lui Oti cu visine :) bratul din pasta de zahar, corzile din ata :)

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-160-127270707211.jpg

Tort Hello Kitty,fara mustati :) crema de cioco cu migdale, insiropat cu sirop de migdale imbracat in pasta de zahar, decoratiile la fel

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-160-127270729772.jpg

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2191 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 01 May 2010 - 12:48 PM

Vezi postareaStefana, la 30 April 2010 - 08:15 PM, a spus:

Sanatate multa copilor si tie multa rabdare ! Las ca-i mai bine sa le faca acu decit cind snt mai mari ! Super tortul cu betivanu ! Ma fac ca uit pentru cine e ! :)

Vezi postareacellya, la 01 May 2010 - 10:33 AM, a spus:

Frumos tortu cu margarete ! E primavara ! Si cel cu orga e reusit, felicitari !

Vezi postareaRamo, la 01 May 2010 - 11:48 AM, a spus:

Ca-ntotdeauna apari cu super torturi ,felicitari! Cel cu masina e foarte vesel,cel cu chitara e foarte dragut, mi se pare foarte elaborat, pisicuta e foarte jucausa ! Deci... imi plac toate !

Nici eu n-am venit cu mina goala ! de 3 zile tot tortalesc ! Alaltaieri am facut un tort micut,cu crema de ciocolata si capsuni, glazurat cu ciocolata, blat negresa fara cacao, fara poze,trimis pachet la fiica-mea !
ieri, comanda, tort cu blat negresa fara cacao,crema de capsuni,ornat tot cu frisca, cu care am avut mari batai de cap!
Mimisor (doar de tine-mi amintesc acum ,ca tu ai postat acu citeva zile) ia iesi tu frumos la tabla si spune lectia : FRISCA, SFATURI SI TRUCURI ! Da spune tot ! N-am lucrat de multisor cu frisca , la decorat, nu mi-a iesit neam ! S-a inmuiat (probabil de la caldura miini) am pus mai putin in pos, sa ziceam c-a fost mai bine, da multumita n-am fost deloc!
Acu la modul cel mai serios, nu dai afara din casa ceva , legat de subiect ?
Si tortu cu pricina :

Si ultimu, e tortu casei ! Pai am zis, ce puii mei, toata lumea maninca tort cu capsuni si io nu ? pai cine-i sefu ? Io ! Si-am executat! Blat negresa cu cacao, crema capsuni ,glazura de ciocolata!

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_05_2010/post-366-12727107591.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-366-127271086879.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-366-127271088231.jpg

#2192 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 01 May 2010 - 01:34 PM

Vezi postareaLissa, la 30 April 2010 - 10:14 AM, a spus:

Gloxinia facusi ditamai tortanul ,bravo ,a iesit super frumos,visiniul ala imi place mult ,e cu colorant praf? nu nimeresc un visiniu nici sa mor si asa ma enerveaza .
sti de ce rad? de dantela,stiu cum e ...lucri la alea pana-ti sar capacele,mai imbraci inca un tort in timpul ala :
ca sa iasa negru si sa nu se farame pasta ,eu folosesc pasta de lapte praf ,pot sa bag colorant si o cutie ca nu se farama.

Da Lissa visiniul e praf dar mi-a facut praf si pasta :)
Interesanta ideea cu lapte praf, uita ca nu m-am gandit.

Sunt foarte suparata,Tudor are varsat de vint,tocmai de ziua lui va sta inchis in casa, adio petrecere cu copii,adio tort la gradi,adio iesiri in parc...in plus,probabil si Maria va face varsat de vint stiam ca au facut varsat de vint citiva copilasi de la gradinita,si uite ca nu a scapat.No,asta e.Daqm cu pasta mentolata, Panadol inainte de culcare si multa rabdare timp de vreo zece zile.

Gata si tortul cu betivan : ,asta e:

Blat alb,insiropat fara alcool,crema de frisca(un fel de diplomat cu multa frisca) si fructe de padure si crema de ciocolata.

Lasa Stefana, ca o sa ii treaca lui tudor. acu asta e, nu ai ce sa ii faci. Cat despre tort, oarte fain executat insa is eu zic ca Ramo, i-as fi dat eu lui :)

Oti dantelaria bustului tau ma baga in boala si chiar daca te-a chinuit oleaca o meritat. Nu o sa inteleg eu de ce clientilor le place sa se vada tate cele, dar comanda e comanda i tu ai executat-o impecabil :
[b]

Merci Ramo. Pai ieri cand a venit baietu dupa tort dimpreuna cu mama lui, nu isi mai incapea in piele de bucurie si o tot pipaia pe sani :) Ce sa le faci, viseaza si ei, nu?

Vezi postareacellya, la 01 May 2010 - 10:33 AM, a spus:

Hello, hello !!!
Iar n-am mai postat de un secol, dar pe cuvant daca pot tine pasul cu voi. Chiar vorbeam ieri cu Stefana pe mess si ii spuneam ca nu mai reusesc sa ma impart. Cu greu reusesc sa fac ziua ceva, iar noaptea ...de multe ori sunt asa obosita ca adorm fara sa reusesc sa fac ce mi-am propus

Am mai citit pe aici(deh, curiozitatea sa vad ce torturi minunate au mai aparut), dar tot timpul eram pe fuga.
Am luat la rand, pagina cu pagina, am admirat torturile facute de voi in ultima perioada si am salvat ce ma interesa (pt inspiratie in viitor).

De teama sa nu fac vreo gafa, o sa va felicit pe toate pt creatiile minunate ce au iesit din manutele voastre! sincere felicitari, dragele mele !!!! va imbratisez si va :) ..de la voi am invatat foarte multe lucruri si va multumesc, dar oricum tot la inceput sunt si mai am multe de invatat.
N-am venit cu mana goala
Sa va arat ce am mai facut :

Cel cu margarete e facut pt casa si are blat alb, pufos, insiropat cu cafea si scotch whisky, crema de cafea si mousse de cioco alba cu bucatele de visine(din compotul facut de mine asta vara :) ) si aschii de cioco neagra; imbracat in crema de cafea si deasupra cioco scursa.
Cel cu orga e facut asta noapte pt nepotul meu, Andrei, care astazi isi serbeaza ziua impreuna cu colegii lui . Tortul are blat alb, pufos (amandina fara cacao "preluata" de la Stefana), in interior are crema diplomat cu multe fructe, imbracat in pdz, iar decoratiunile sunt tot din pdz (orga are o bucatica de blat dar fara crema ! ) .
Cel cu Hello Kitty e pt casa pt ca imi ramasese multa crema de la tortul muzical .

Cam asta e .

Celya, la cat mai multe! Imi place glazura ta ca oglinda sunt chiar invidioasa ca mie nu mi-a iesit si nu am mai incercat-o :D

torturile mele de w-e

Fulger McQueen cu crema de vanilie si crema de ciocolata, l-am cioplit cu cutitu si sper daca mai am cerere sa imi amintesc ce si cum am facut ca nu m-am gandit sa-mi fotografiez pasii

Felicitari maxime pentru torturi. Superbe toate, imi place chitara de mor. Nu imi du seama cum stau atele alea in aer si nici cum ai facut niste note muzicale ata de... drepte. Adica din orice le faceam mi-ar fi iesit tremurate. Ale tale cum sunt asa perfecte?

Vezi postareavrabiuta, la 01 May 2010 - 12:48 PM, a spus:

Nici eu n-am venit cu mina goala

Faine si bune cred! Miami! Si eu as vrea o feliuta! :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2193 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 May 2010 - 01:39 PM

Si acum tortul de ziua mamei mele. Implineste o varsta rotunda si m-am tot sucit si rasucit ce model sa ii fac. Cand m-am apucat de decor habar nu aveam ce va iesi. In final am facut asta:

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-20-127271407527.jpg

Apoi asta:

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-20-127271382316.jpg

Pentru ca apoi sa iau din decoratii si sa ramana asta:

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-20-127271386009.jpg

Acum spuneti si voi daca ati vazut o persoana mai nehotarata ca mine.
Interior blat negressa, crema de lapte din tortul Musette al Dorei cu staciatela, invelit in cioco plastica (ah o adevarata aventura) ornamente din pasta de marrsmalow.

Deci, care varianta va place?
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2194 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 01 May 2010 - 02:57 PM

Vezi postareavrabiuta, la 01 May 2010 - 12:48 PM, a spus:

Ca-ntotdeauna apari cu super torturi ,felicitari! Cel cu masina e foarte vesel,cel cu chitara e foarte dragut, mi se pare foarte elaborat, pisicuta e foarte jucausa ! Deci... imi plac toate !

Nici eu n-am venit cu mina goala ! de 3 zile tot tortalesc ! Alaltaieri am facut un tort micut,cu crema de ciocolata si capsuni, glazurat cu ciocolata, blat negresa fara cacao, fara poze,trimis pachet la fiica-mea !
ieri, comanda, tort cu blat negresa fara cacao,crema de capsuni,ornat tot cu frisca, cu care am avut mari batai de cap!
Mimisor (doar de tine-mi amintesc acum ,ca tu ai postat acu citeva zile) ia iesi tu frumos la tabla si spune lectia : FRISCA, SFATURI SI TRUCURI ! Da spune tot ! N-am lucrat de multisor cu frisca , la decorat, nu mi-a iesit neam ! S-a inmuiat (probabil de la caldura miini) am pus mai putin in pos, sa ziceam c-a fost mai bine, da multumita n-am fost deloc!
Acu la modul cel mai serios, nu dai afara din casa ceva , legat de subiect ?
Si tortu cu pricina :

Si ultimu, e tortu casei ! Pai am zis, ce puii mei, toata lumea maninca tort cu capsuni si io nu ? pai cine-i sefu ? Io ! Si-am executat! Blat negresa cu cacao, crema capsuni ,glazura de ciocolata!

Multumesc mult vrabiuta :D
Eu nu lucrez in frisca ca nu imi place nu ca nu stiu, dar mama mea lucra mult cu frisca, ea o batea bine, bine si daca o vroia chiar tzeapana punea la final o lingura-doua de zahar praf, o-ntepeneste si mai tare, nu se mai moaie. La nivelat e si mai simplu, dupa ce ai intins frisca pe tort o nivelezi cu un cutit fierbinte, dupa fiecare miscare speli cutitu in apa fierbinte si il stergi cu un servet/prosop, la final ai un tort ca greu iti dai seama in ce e imbracat, asa fin si fara dungi si dungulite e. Succes!

Vezi postareagloxinia, la 01 May 2010 - 01:34 PM, a spus:

Merci Ramo. Pai ieri cand a venit baietu dupa tort dimpreuna cu mama lui, nu isi mai incapea in piele de bucurie si o tot pipaia pe sani :D Ce sa le faci, viseaza si ei, nu?
:D asta ii tare de vazut, ce zicea mama-sa saraca? ... ioi ce disperare, cred ca nu o dat la nimeni sa mance din sani, or fost toti ai lui si numai ai lui :-*

Felicitari maxime pentru torturi. Superbe toate, imi place chitara de mor. Nu imi du seama cum stau atele alea in aer si nici cum ai facut niste note muzicale ata de... drepte. Adica din orice le faceam mi-ar fi iesit tremurate. Ale tale cum sunt asa perfecte?
My dear friend, atele nu stau in aer, sunt asezate frumos pe tort doar ca sunt intinse bine, le-am legat sus la chei si le-am lipit jos bucata cu bucata cu cioco plastica, s-or fixat asa de bine. notele muzicale sunt facute cu sablon si crema e defapt unt frecat cu zahar si arome :P

Vezi postareagloxinia, la 01 May 2010 - 01:39 PM, a spus:

Si acum tortul de ziua mamei mele. Implineste o varsta rotunda si m-am tot sucit si rasucit ce model sa ii fac. Cand m-am apucat de decor habar nu aveam ce va iesi. In final am facut asta:

Apoi asta:

Pentru ca apoi sa iau din decoratii si sa ramana asta:

Acum spuneti si voi daca ati vazut o persoana mai nehotarata ca mine.
Interior blat negressa, crema de lapte din tortul Musette al Dorei cu staciatela, invelit in cioco plastica (ah o adevarata aventura) ornamente din pasta de marrsmalow.

Deci, care varianta va place?

Mie ultima, cea cu LMA, tortul e super si nu-mi vine a crede ce bine arata ciocolata, Felicitari draga mea si La Multi Ani mamei tale, sa fie sanatoasa si sa stea mult pe langa voi sa va bucurati impreuna !!!

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2195 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 01 May 2010 - 03:04 PM

Sunt foarte suparata,Tudor are varsat de vint,tocmai de ziua lui va sta inchis in casa, adio petrecere cu copii,adio tort la gradi,adio iesiri in parc...in plus,probabil si Maria va face varsat de vint :-* stiam ca au facut varsat de vint citiva copilasi de la gradinita,si uite ca nu a scapat.No,asta e.Daqm cu pasta mentolata, Panadol inainte de culcare si multa rabdare timp de vreo zece zile.

Si ai mei copilasi sunt cu varicela, nu trebuie sa disperi. Eu ii fac cu o mixtura CALAMINE se numeste, se usuca mai greu pe piele dar nu ii "manca asa repede, incearc-o daca o gasesti, is mult mai linistiti cu ea. Mai am ceva crema din plante pe care am folosit-o la Kari dupa ce a terminat cu boala ca sa cicatrizam locul de unde si-a "rupt" bubele, daca ai nevoie ma uit cum ii zice si iti zic, e ceva crema romaneasca si nu e scumpa. Karina nu mai are nici o urma si avea cateva in special pe fata. Eu pe kari am tinut-o 14 zile in casa si pe baieti o sa-i tin tot atat, mai ales ca la baieti e periculoasa boala asta. febra mi-a facut doar Paul care e mic (1 an si 7 luni)Rares si Karina nu au avut nici o treaba atata ca au avut bube si nu se pot stapanii sa le rupa. Va doresc sanatate si sa treceti cat mai usor peste boala !!!

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2196 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 01 May 2010 - 07:29 PM

torturile mele de w-e

Atasament fulger Mcqueen copy.jpg

Atasament Mcqueen copy.jpg

Tort chitara imbracat in cioco plastica, crema de iaurt a lui Oti cu visine :D bratul din pasta de zahar, corzile din ata :P

Atasament chitara in piele de ciocolata copy.jpg

Tort Hello Kitty,fara mustati :D crema de cioco cu migdale, insiropat cu sirop de migdale imbracat in pasta de zahar, decoratiile la fel
:D
Atasament hello kitty copy.jpg
Ramo asunt superbe torturile felicitari :-*

#2197 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 May 2010 - 08:59 PM

Vezi postareaRamo, la 01 May 2010 - 02:57 PM, a spus:

[My dear friend, atele nu stau in aer, sunt asezate frumos pe tort doar ca sunt intinse bine, le-am legat sus la chei si le-am lipit jos bucata cu bucata cu cioco plastica, s-or fixat asa de bine. notele muzicale sunt facute cu sablon si crema e defapt unt frecat cu zahar si arome :D

Mie ultima, cea cu LMA, tortul e super si nu-mi vine a crede ce bine arata ciocolata, Felicitari draga mea si La Multi Ani mamei tale, sa fie sanatoasa si sa stea mult pe langa voi sa va bucurati impreuna !!!

Merci Ramo pentru urari.
Sablon? Ce fel de sablon? Si cum ai bagat acolo crema de unt? Hai zi tot nu ma freca :-*
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2198 Useril este offline   Simona25 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 27-March 10
  • LocationBucuresti

Postat 01 May 2010 - 09:32 PM

Buna fetelor, eu sunt noua pe aici, cunosc o parte din fete de pe C.....
Vroiam sa atasez si eu ultimul meu tort, l-am facut pentru noi cei din casa, a fost diplomat cu ananas, l-am imbracat in pasta de zahar, trandafirasii i-am facut tot din pasta de zahar si fusese prima oara cand foloseam aceasta tehnica (mii de pupici Ramoi ca ea a postat pas cu pas cum se fac) mi-au luat cateva ore bune. Sper sa va placa

Scuze am editat din cauza ca erau ff mari pozele

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_05_2010/post-629-127274258767.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-629-127274257507.jpg

#2199 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 May 2010 - 09:36 PM

Simona, bine ai venit! Trandafirii ti-au iesit de milioane, sunt invidioasa pentru ca mie nu vor dom-le sa imi stea asa creti :biggrin:
Bafta in continuare!
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2200 Useril este offline   Simona25 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 27-March 10
  • LocationBucuresti