Foxyy, la 05 May 2010 - 09:19 PM, a spus:
Dora, io ma mut la tine! E superb tortul! Umbreluta e asa finuta, macii sunt minunati si felul in care ai continuat trena papusii ma lasa masca!!!!! Nici nu mai am superlative!!!
Hai vino...te astept:D...uite asa n-o sa mai pierd eu timpul cu interiorul torturilor...
ca la ce minunatii faci tu
Luminis, la 05 May 2010 - 09:35 PM, a spus:
Vai de capul vietii mele! Dora, esti absolut fantasica! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, ca tare talentata mai esti. Felicitari, din tot spufletul!
BTW: tortul asta pt cine l-ai facut? E din cele pt comunione? Chiar, ce inseamna comunione?
Multumesc draga mea
...tortul acesta a fost facut pt o fetita Lucia...mamica ei a vrut doua torturi...acesta (consumat la restaurant cu prietenii deci mai multi adulti) si un altul pentru petrecerea cu copiii...
Torturile pentru comunione urmeaza de saptamana viitoare...
Comunione inseamna prima impartasanie...la noi la ortodocsi cele trei taine (botezul, prima impartasanie si mirul) se fac toate odata cu ocazia botezului...la catolici aceste taine se fac ...sa zicem...constientizate...adica daca vrei sa ai prima impartasanie te duci sa ti-o dea preotul...daca nu, nu...
la fel e si cu mirul si cu ulterioarele impartasanii...
yoyo, la 05 May 2010 - 09:37 PM, a spus:
Doraaaaaaaaaaaaa M-I-R-O-B-O-L-A-N-T!!!! Cat de unic este!I-ai dat un aer de laddy!Spune-mi te rog cum ai facut faldurile acelea mai bine zis cum le-ai pus.Vad ca dimensiunea faldurilor este mai mica insa sincer ma tot gandeasc cum le-ai asezat sub rochia fetei fara ca sa se vada......da-mi un pont sa ma prind si eu ca de nu am cosmar la noapte. Si snurul acela albastru e....... , dar umbrela cum ai facut-o, pe ce e pusa si evantaiul si dantela rochiei si florile...........si totul e FANTASTIC!
Fataaaaaaa nu prea inteleg ce-ai vrut sa zici...cum adica le-am asezat sub rochia fetei?
..le-am asezat deasupra...pe principiul asezarii tiglelor pe casa...adica incepi de jos in sus...umbreluta e facut pe un sul mic de pasta...si e croita...eu nu prea le aveam cu croitoria...chiar deloc...dar vad ca trebuie sa-mi pun mintea la contributie daca vreau sa fac rochite, palarii, umbrelute si alte cele
gloxinia, la 05 May 2010 - 11:15 PM, a spus:
Imi vine sa ma dau cu capul de pereti! Doraaaaaa, asta nu e tort, e opera de arta.
Amu cum sa postez eu uraciunea mea dupa Dora?
Fataaaa nu ti-l da de pereti capsorul ala...ca uite ce frumuseti de torturi gandeste
elida-silvia, la 06 May 2010 - 05:45 AM, a spus:
vai Dora ce minunati ies din mainile tale ,e superb tortul felicitari .Dora de il vede ficamea tortul ma pune sa ii fac de ziua ei,e superb nu ma satur sa ma uit la el
Ma bucur ca-ti place draga Silvia...si treci la treaba...fetita ta merita tot ce-i mai bun...si mamica ei se pricepe la torturi frumoase
vrabiuta, la 06 May 2010 - 07:11 AM, a spus:
Dora,cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima corect extazul in faţa operei tale ! Ceea ce faci tu nu se mai numesc torturi,sunt adevarate opere de arta ! Si inca odata, scuze ca sunt totusi concitadinii tai,da sunt niste idioti ca nu stiu sa te aprecieze ca te au !
Vrabiuto multumesc draga mea...ai dreptate...dar sper sa se destepte...si sa aprecieze munca mea:)
Stefana, la 06 May 2010 - 07:38 AM, a spus:
Dora,e absolut minunat tortul!!! in primul rind pe mine macii MA INNEBUNESC!!! stii,cred ca am mai spus-o deja de citeva ori, visez sa fac si eu un tort cu maci fie pictati,fie aplicati.... cit despre minunatele detalii, dantela fina din rochia printesei,palaria eleganta,dantela de pe torace,pozitionarea papusii,umbreluta delicata, pudra verde in degrade care sugereaza cimpul cu maci, e o minunatie!!! Felicitari din suflet si toata admiratianoastra!!!!N-o sa reusesc niciodata sa pricep de ce naiba(scuze) nu-s recunoscute asemenea opere de arta intr-o tara care se pretinde a fi atit de iubitoare de frumos???
Multumesc Stefana draga mea....Nici eu nu-i inteleg...desi traiesc printrei ei
ortansa, la 06 May 2010 - 12:03 PM, a spus:
Dora,este fantastic ceea ce faci,o spun cu cea mai mare sinceritate.Eu iti prevad un viitor stralucit in arta pe care o stapanesti atat de bine.Succes!
Multumesc Ortansa draga...in ce priveste viitorul...voi vedea ce imi rezerva
Super ti-au iesit torturile din seria "cat ai bate din palme"