Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2241 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 04 May 2010 - 08:03 PM

Vezi postareaStefana, la 04 May 2010 - 09:17 AM, a spus:

Foarte dragute ambele torturi ! La multi voinicului tau si multa sanatate ! Tie chef de a face ,multe comenzi,timp, rabdare...! :violent1:

#2242 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 04 May 2010 - 11:22 PM

Acum am terminat un tort pentru mama unei colege de liceu, colega plecata in Sua. Culmea, mamele noastre sunt din acceasi zi, acelasi an. :hello: L-am facut cu mult drag, gandindu-ma la mama mea :D
Ia ghiciti cum o cheama pe mamica?

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-20-127304283861.jpg
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2243 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 05 May 2010 - 07:12 AM

gloxinia ,felicitari foarte frumos tortul si foarte finut ,La multi ani ptr mama colegei tale si ptr toate mamele sa fie sanatoase :hello: :D

#2244 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 05 May 2010 - 09:53 AM

Buna, fetelor!Pupici tuturor !Mi-a fost dor de voi,nu am mai intrat de mult pe aici si acum am mai citit cate ceva printre randuri.Stefana,felicitari pentru recunoasterea muncii!Eu am cam somat in ultimul timp;Luna aceasta este ziua de nastere si onomastica a soacrei mele si ma gandesc la un tort deosebit pentru aceasta dubla aniversare.Inca o data ,pupici tuturor si mai vorbim,nu dispar eu chiar asa!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#2245 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 05 May 2010 - 09:58 AM

Vezi postareagloxinia, la 04 May 2010 - 11:22 PM, a spus:

Acum am terminat un tort pentru mama unei colege de liceu, colega plecata in Sua. Culmea, mamele noastre sunt din acceasi zi, acelasi an. :D L-am facut cu mult drag, gandindu-ma la mama mea :P

Violeta???:hello:

#2246 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 05 May 2010 - 11:31 AM

Vezi postareadora, la 05 May 2010 - 09:58 AM, a spus:

Acum am terminat un tort pentru mama unei colege de liceu, colega plecata in Sua. Culmea, mamele noastre sunt din acceasi zi, acelasi an. :D L-am facut cu mult drag, gandindu-ma la mama mea :P

Violeta???:(

si eu,si eu votez pentru Violeta! :hello:
Minunat e tortul,Gloxi!:(

Gabrenia,Dani-ela, :( abia asteptam noile frumuseti de torturi!

#2247 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 May 2010 - 11:53 AM

Vezi postareadora, la 05 May 2010 - 09:58 AM, a spus:

Acum am terminat un tort pentru mama unei colege de liceu, colega plecata in Sua. Culmea, mamele noastre sunt din acceasi zi, acelasi an. ;) L-am facut cu mult drag, gandindu-ma la mama mea :D

Violeta???:-*

:D Aproape.:) Viorica ;)
Stefana,Elida ;) si voua :-*
Off, tineti-mi pumnii. Amu ma suna nevasta lui varu' ca maine e ziua lui si vrea tort. :-*
Asa ca hai la copt blat facut decor si alea, alea. Si mai am si alte atributii de care cui ii pasa? Ma enerveaza oamenii astia care cred ca un tort se face cat ai bate din palme. :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2248 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 05 May 2010 - 12:01 PM

Vezi postareagloxinia, la 05 May 2010 - 11:53 AM, a spus:

Off, tineti-mi pumnii. Amu ma suna nevasta lui varu' ca maine e ziua lui si vrea tort. :-*
Asa ca hai la copt blat facut decor si alea, alea. Si mai am si alte atributii de care cui ii pasa? Ma enerveaza oamenii astia care cred ca un tort se face cat ai bate din palme. :-*

...ce-mi plac si mie fazele astea :-*
Spor la treaba,Gloxi! :)

#2249 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 05 May 2010 - 01:13 PM

Vezi postareagloxinia, la 05 May 2010 - 11:53 AM, a spus:

Aproape. Viorica
Stefana,Elida si voua
Off, tineti-mi pumnii. Amu ma suna nevasta lui varu' ca maine e ziua lui si vrea tort.
Asa ca hai la copt blat facut decor si alea, alea. Si mai am si alte atributii de care cui ii pasa? Ma enerveaza oamenii astia care cred ca un tort se face cat ai bate din palme.

Spor la trebi fata...asa ie unii oameni :-*:)...degeaba le crapi capu'...nu inteleg si pace :-*

P.S. Ce ma nervozezi cum iti curge ciucalata aia asa misto..ai devenit experta...maestro!!!:-*:-*

#2250 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 05 May 2010 - 02:46 PM

gloxi ce fain e faaataaa...si viorelele alea au o coloare de mor , si am eu asa o durere cu movul asta...si eu am mai primit comenzi asa de azi pe maine , dar daca nu a fost persoana importanta , am refuzat :-*

#2251 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 05 May 2010 - 09:14 PM

Deci computerul meu s-a insanatosit...:tongue3:
Asa ca acum pot sa va arat ultimul meu tort...s-a vrut a fi copie a tortului meu mai vechi Tort Barbie à la Dora...
postat de mine prin septembrie anul trecut pe C....e postat si pe blogul meu..
Dar cum mi s-a lasat mana libera (si nu cred ca reuseam sa ma copiez =)):angry:) ....priviti ce a iesit...

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-17-127308670146.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-17-127308675958.jpg

#2252 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 05 May 2010 - 09:19 PM

Vezi postareadora, la 05 May 2010 - 09:14 PM, a spus:

Deci computerul meu s-a insanatosit...=))
Asa ca acum pot sa va arat ultimul meu tort...s-a vrut a fi copie a tortului meu mai vechi Tort Barbie à la Dora...
postat de mine prin septembrie anul trecut pe C....
Dar cum mi s-a lasat mana libera (si nu cred ca reuseam sa ma copiez :((=))) ....priviti ce a iesit...

Dora, io ma mut la tine! E superb tortul! :tongue3: Umbreluta e asa finuta, macii sunt minunati si felul in care ai continuat trena papusii ma lasa masca!!!!! Nici nu mai am superlative!!! :angry:

#2253 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 05 May 2010 - 09:35 PM

Deci computerul meu s-a insanatosit...=))
Dar cum mi s-a lasat mana libera (si nu cred ca reuseam sa ma copiez :((:o() ....priviti ce a iesit...

Atasament BARBIE Lucia A.jpg

Atasament BARBIE Lucia G.jpg

Vai de capul vietii mele! Dora, esti absolut fantasica! :tongue3: :angry: =)) Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, ca tare talentata mai esti. Felicitari, din tot spufletul!
BTW: tortul asta pt cine l-ai facut? E din cele pt comunione? Chiar, ce inseamna comunione?

#2254 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 05 May 2010 - 09:37 PM

Simo...felicitari pentru inca o incercare reusita...trandafirii stilizati!

Nuzi imi plac foarte mult torturile tare care sunt o finetze de neegalat..........ingrijite. :tongue3:

Stefana imi place tare mult taurasul tau dar si masinile...nici nu stiu care imi place mai mult. La multi ani lui Tudor caruia ii doresc insanatosire rapida ca sa poata serba ziua cu cine ii este drag inimii lui!Cum ai facut taurasul?Modelare din maini sau....?

Doraaaaaaaaaaaaa M-I-R-O-B-O-L-A-N-T!!!! Cat de unic este!I-ai dat un aer de laddy!Spune-mi te rog cum ai facut faldurile acelea mai bine zis cum le-ai pus.Vad ca dimensiunea faldurilor este mai mica insa sincer ma tot gandeasc cum le-ai asezat sub rochia fetei fara ca sa se vada......da-mi un pont sa ma prind si eu ca de nu am cosmar la noapte. Si snurul acela albastru e....... , dar umbrela cum ai facut-o, pe ce e pusa si evantaiul si dantela rochiei si florile...........si totul e FANTASTIC!

#2255 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 May 2010 - 11:15 PM

Imi vine sa ma dau cu capul de pereti! Doraaaaaa, asta nu e tort, e opera de arta. :floare: :blob8: :pupic:

Amu cum sa postez eu uraciunea mea dupa Dora?

Asta a iesit, e tortul pentru varul meu facut in graba, printre scutece, curs, si alea, alea. Amu sper sa se amuze maine, ca de nu, altul nu ii mai fac :pupic:

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-20-127309409412.jpg
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2256 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 06 May 2010 - 05:45 AM

Deci computerul meu s-a insanatosit...:pupic:
Dar cum mi s-a lasat mana libera (si nu cred ca reuseam sa ma copiez :pupic::pupic:) ....priviti ce a iesit...

Atasament BARBIE Lucia A.jpg

Atasament BARBIE Lucia G.jpg

vai Dora ce minunati ies din mainile tale ,e superb tortul felicitari .Dora de il vede ficamea tortul ma pune sa ii fac de ziua ei,e superb nu ma satur sa ma uit la el :blob8:
:floare:

#2257 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 06 May 2010 - 07:11 AM

Dora,cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima corect extazul in faţa operei tale ! Ceea ce faci tu nu se mai numesc torturi,sunt adevarate opere de arta ! Si inca odata, scuze ca sunt totusi concitadinii tai,da sunt niste idioti ca nu stiu sa te aprecieze ca te au !

#2258 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 06 May 2010 - 07:38 AM

Dora,e absolut minunat tortul!!! :floare: :blob8: :pupic: in primul rind pe mine macii MA INNEBUNESC!!! stii,cred ca am mai spus-o deja de citeva ori, visez sa fac si eu un tort cu maci fie pictati,fie aplicati.... cit despre minunatele detalii, dantela fina din rochia printesei,palaria eleganta,dantela de pe torace,pozitionarea papusii,umbreluta delicata, pudra verde in degrade care sugereaza cimpul cu maci, e o minunatie!!! Felicitari din suflet si toata admiratianoastra!!!!N-osa reusesc niciodata sa pricep de ce naiba(scuze) nu-s recunoscute asemenea opere de arta intr-o tara care se pretinde a fi atit de iubitoare de frumos???

Gloxi,oricum pieptoasa ta e din alta patura sociala cu lady de pe tortul Dorei :pupic: asa ca e si ea foarte frumoasa in felul ei!! hihi,stii ca frumusetea unei femei vine din interior,daaa? :pupic: Mie-mi place parul de mor,ai pistol de facut fire lungi?vreau un poooont :pupic::pupic:

#2259 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 06 May 2010 - 07:52 AM

Vezi postareayoyo, la 05 May 2010 - 09:37 PM, a spus:

Stefana imi place tare mult taurasul tau dar si masinile...nici nu stiu care imi place mai mult. La multi ani lui Tudor caruia ii doresc insanatosire rapida ca sa poata serba ziua cu cine ii este drag inimii lui!Cum ai facut taurasul?Modelare din maini sau....?

multumesc mult,Yoyo!!Taurasul e modelat la mina :blob8:

Vin si eu cu al treilea peste,modelul e cel vechi,asa cere lumea.Are blat alb insiropat fara alcool,crema de portocale si crema stracciatella inversata :floare: (ca la tortul avion, adica e de fapt crema de ciocolata neagra cu fulgi de cioco alba).E simplu,fara nimic spectaculos,dar sarbatoritul-pescar inrait asa si l-a dorit.

Imagine postata
Imagine postata

#2260 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 06 May 2010 - 12:03 PM

Dora,este fantastic ceea ce faci,o spun cu cea mai mare sinceritate.Eu iti prevad un viitor stralucit in arta pe care o stapanesti atat de bine.Succes!

Gloxi-brava,la cat de solicitata ai fost si la timpul scurt pe care l-ai avut la dispozitie eu zic cc ca meriti felicitari. pt ceea ce ai facut!
Stefana-de data aceasta pestele tau e mai reusit,imi place textura si culoarea pastei de zahar.

Am si meu un tort din seria "cat ai bate din palme":-) comandat la ora 9 seara si ridicat a doua zi la ora 1(ziua)":
nu-s prea mandra de el,dar vi-l arat.initial facusem alte flori mult mai aschilambice,dar cum mai aveam putin timp la dispozitie le-am schimbat cu astea.blat pandispan cu cacao,crema de ciocolata(cea cu unt si oua)

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-301-127314003106.jpg

si un tort ciocolatos pt. o buna prietena:este tort cu pandispan cu cacao,crema suhaida si asamblat pe verticala(adica o rulada imensa,asezata in picioare-nah,nush' cum sa explic:-D).iniante de servire am presarat deaspura si alune de padure pralinate.
Imagine atasata: monthly_05_2010/post-301-127314011302.jpg

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic