gabrenia, la 26 May 2010 - 07:20 PM, a spus:
Buna seara fetelor! Bine v-am regasit pe toate!Felicitari tuturor pentru minunatele torturi:Stefana, Delioara,Dora,Mimi,Anka,Yoyo,Dani_ela,bbenyci,MINI07,Doriana,Gloxinia!Sper sa nu fi uitat pe cineva. Acum vin si eu cu doua torturi ,unul pentru soacra mea si unul pentru sefa mea,amandoua ELENE.Ambele sunt facute cu crema de ciocolatasi cu crema de fructe,cea a Gloxiniei pentru care ii multumesc mult.Eu nu am facut-o cu fructe de padure ci cu capsuni si a iesit minunata!Blat pandispan insiropat cu sirop din zahar ars,glazura din ciocolata si crinii pe care deja ii stiti,din lapte praf.Va pup pe toate si stati asa ca mai vin cu o surpriza mai tarziu!Un tort cu Shrek(cred ca am scris bine!)Scuze pentru cel din ultima poza,cu folie dar am gresit si l-am insiropat prea mult si l-am lasat" bandajat"asa pana in ultimul moment cand l-am dus.
vai gabrenia!!! ce minunatii ai facut! crinii sunt suuuuperbi-te rog zi-mi si mie reteta ta de lapte praf. shrek e o nebunie ! superb si el, poate ar fi mers nitel mai verde (na ca m-am gasit io)
Stefana, la 26 May 2010 - 07:34 PM, a spus:
Vai,Gabrenia,ce crini frumosi!! Trebuie neaparat sa ma ambitionez si eu! Poza de aproape cu crinii e...wow!
Tortuletul meu de azi e foarte simplu si mai mult decit...foarte grabit! adica aseara la 7 am facut blatul,intre timp am facut crema de lamiie,l-am taiat cind inca era caldut si si evident ca nu s-a taiat perfect,si azi dimineata l-am imbracat si ornat,a ajuns la Vaslui la o mamica-prietena.Tortul a fost programat de multa vreme insa depindea de drumul sotului meu prin Vaslui,iar el de obicei afla seara ca a doua zi va pleca in cursa

deci a fost foarte,foarte pe graba.important e ca a emotionat-o si a impresionat-o foarte tare pe sarbatorita, tortuletul a fost ideea altei prietene si a fost o mare bucurie pentru ele,si pentru mine ca le-am putut ajuta.
Are deci blat pufos de amandina alba,insiropat cu sirop simplu+vanilie, crema de lamiie a Lissei cu aschii de cioco neagra.
stefana -este atat de finut! ce mult imi place...
vrabiuta, la 26 May 2010 - 09:15 PM, a spus:
Gabrenia, super torturi ! Crinii reali pur-si-simplu, iar shrek e ... frumos de urit !
M-am straduit sa fac si eu crini, nu mi-au iesit, asa ca, ramine pe alta data !
Pun si eu tortul facut in graba, dar cu mare drag ! Miine este ziua mamei mele si atit am putut... Era musai sa-i scriu La multi ani, altfel nu-i valabil!
deosebit! atat de ...elegant! la multi ani mamei!
ortansa, la 26 May 2010 - 10:06 PM, a spus:
salut,
]nu stiu la voi cum e,dar la mine e groaznic noul format.scriu practic intr-o fasiutza pe partea dreapta,la fel si cand citesc forumul,noah,sper sa-mi treaca:-)
vazut torturi frumoase(in dreapta:-))-Dora,sunt superbe torturile,imi place cel pt comuniune,nici nu ma asteptam la altceva din partea ta.
felicitari tuturor fetelor,daca se vindeca si la mine forumul ,o sa va iau la puricat.laudat pe fiecare in parte.
azi am facut si eu un tort de ciocolata(m-am plictisit de atata ciocolata),fara mari decoratii pt ca e tot din cat. "cat ai bate din palme":pandispan cu ciocolata,mouse de ciocolata,imbrcata in crema de ciocolata cu unt si oua(cea a dnei C. Spantu).decoratii handmade pdz si cioco.sper ca s-a incarcat.
pup
arata atat de bine! iti face o pofta de ciocolata...
Anca_B, la 26 May 2010 - 10:45 PM, a spus:
Dar nu mai poate tine omu' pasu cu voi!Aveti o viteza la"tortalit"....!Am inceput de ieri sa iau niste Vitamax,psper sa ma ajute .In primul rand vreau sa va felicit pe toate,sa aveti sanatate si putere de munca !
Delioara a rasarit soarele si pe strada ta!Felicitari pt. noul job!
In ultima vreme am mai tortalit ceva,dar toate pe "moca" si de aia is tare suparata ,nu prea mai am chef!Am inteles pana la un moment dat...dar,chiar nu cresc la mine in curte nici oua ,sau ciocolata,la robinet nu curge frisca,nici coloranti sau alte accesorii de cofetarie nu mi-a aterizat prin curte!Si,de fapt au fost 3 torturi in 2 zile!
Acesta e un tort pt. mama finei mele,un tort blat amandina,mousee de cioco,ormat cu frisca si orhidee,da, intradevar orhideiele is din ghivecele mele.
Al doile tort a fost pt. tatal meu;el e sofer de meserie,de o viata intreaga,si cum nepotii au vrut un tort haios, ast a am facut.Tortul e blat pufos cu crema diplomat,ornat cu frisca,nuca de cocos colorata si ciocolata rasa.Masinutele sunt de plastic.Incepe sa nu-mi mai placa ,orantul cu frisca!Nu stiu ce fac ,dar ori imi iese prea moale frisca ori o bat prea "teapan",nu stiu cum sa o dreg!
Al treile tort, pt. o d-na judecatoare , blat "amandina" si mousee de cioco',ornat cu pdz ,ornamente din pdz si ri.Am lucrat cu mult drag la el,si am insisitat pe "bibilit" pt ca cei mici erau la ora de somn ,.
foarte frumoase toate , dar cel pt vecina judecatoare este superb
Anka, la 26 May 2010 - 11:32 PM, a spus:
Fetelor, sinteti fantastice, faceti torturi pe banda.Nu va mai iau pe toate la rind ca sint pe fuga,toate torturile sint superbe, nu o sa reusesc nici in o suta de vieti sa fac ce faceti voi.Va mai arat si io 2 torturi banale sint de anul trecut , n-am nimic recent.
Tort de Revelion (tiramisul cu lamiie al Dorei) l-am decorat pe fuga ca eram in criza de timp
Tort de ziua unei prietene( tortul sultanului KikenHana)
mmmmm ce pofta mi-ai facut cu tortul ciocolatiu.
Miny, la 27 May 2010 - 01:57 PM, a spus:
Wauuuuuuuu, super torturi, sa va arat si eu ultimele creatii , doua tortulete pentru ziua pustiului meu care a facut 5 ani. Primul este cel de acasa, iar cel de-al doilea, cel de la gradinita.
Amandoua au aceas compozitie blat ce cacao crema de ciocolata amestecata cu frisca si crema de mascarpone cu bucatele caise.
Vreau sa multumesc Lisei pentru reteta de blat, lui Carmen Spantu pentru crema de cioco, Dorei pentru cea de mascarpone ,Gloxinei pentru inspiratie cu ciocolata curgatoare si... tuturor pentru ca va impartasiti retetele si experienta cu noi
:
sa iti traiasca flacaul! musai sa incerc si eu sa fac desene de astea pe tort , ca arata tare bine.
yoyo, la 27 May 2010 - 06:59 PM, a spus:
Miny foarte frumoase si haioase torturi ai facut.Imi place cel carte tare mult.La multi ani fiului!
Vin si eu cu un tort tip motocicleta care a fost cu blat negresa si crema de iaurt cu mere:
noroc ca ai zis ca ai folosit o tava speciala , ca muream de invidie ce stii tu sa faci
Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 28 May 2010 - 05:40 PM