Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2581 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 29 May 2010 - 10:33 AM

[quote name='dora' date='23 May 2010 - 10:42 PM' timestamp='1274643759' post='38604']
Va amintiti tentiva de ingeras postat la Decoratii?
Ei acum sa va arat si tortul pe care a fost pus...Daca cu ingerasul mi-a fost rusine zic sa-mi spal rusinea cu tortul :-*
Este tortul de comunione despre care tot trambitam eu ceva timp in urma...Are ceva "defecte"...n-am avut timp sa-l bibilesc cum mi-as fi dorit...
Asta pt ca intre timp am luat si-o comanda pt un tort Barbie...care a trebuit predat tot sambata...
Sper ca cel de duminica viitoare (tot un tort de comunione) sa iasa ceva mai bine

[/quote]

[quote name='dora' date='24 May 2010 - 12:11 AM' timestamp='1274649061' post='38613']
[color="#808000"][b]Asa...si cum Oti ma tot preseaza sa postez si Barbie in seara asta...iaca ma conformez...ca de nu mi-o iau pe cocoasa!!!! :-*
Modelul il cunoasteti deja...am mai schimbat pe ici pe colo...in punctele esentiale :):-*
Dupa ce se extaziaza tipa cand vine sa-l ia...la un moment dat ma intreaba: "Doamna dvs sunteti si coafeza? E de nerecunoscut papusa...cat de frumos ati coafat-o!"
[/quote]
Super sunt ambele torturi , Dora !!! Tot nu inteleg cum faci broderia aia din royal care pare suspendata , poate ne explici si noua odata .Torturile tale pur si simplu ma lasa fara cuvinte . Nu-ti scapa nici un detaliu . Iar despre Barbie , ce sa mai zic ? De cand vreau sa am ocazia sa fac si eu , dar oricum nu va iesi ca a ta :pupic:

[quote name='gabrenia' date='26 May 2010 - 09:22 PM' timestamp='1274898165' post='39010']
hai ca am revenit.Tortul acesta este pentru un pusti super simpatic,Edi, care astazi implineste 7 ani,baiatul unei prietene bune.este fan absolut Shrek si ne-am gandit impreuna cu mamaica lui sa-i facem o surpriza frumoasa si gustoasa.

[/quote]
Este bestial Shrek ! Cum l-ai facut ?

[quote name='vrabiuta' date='26 May 2010 - 10:15 PM' timestamp='1274901351' post='39022']

Pun si eu tortul facut in graba, dar cu mare drag ! Miine este ziua mamei mele si atit am putut... Era musai sa-i scriu La multi ani, altfel nu-i valabil!
[/quote]
Finut si delicat ! La multi ani mamei tale :floare:

[quote name='ortansa' date='26 May 2010 - 11:06 PM' timestamp='1274904398' post='39033']

azi am facut si eu un tort de ciocolata(m-am plictisit de atata ciocolata),fara mari decoratii pt ca e tot din cat. "cat ai bate din palme":pandispan cu ciocolata,mouse de ciocolata,imbrcata in crema de ciocolata cu unt si oua(cea a dnei C. Spantu).decoratii handmade pdz si cioco.sper ca s-a incarcat.
[/quote]
Imi plac tare mult stelutele acelea sidefate . Pe ce fel de sirmulite le-ai pus ???

[quote name='Miny' date='27 May 2010 - 02:57 PM' timestamp='1274961470' post='39179']

Tare dragute amandoua . Al doilea e superb , nu inteleg cum ai facut personajele ...

[quote name='yoyo' date='27 May 2010 - 07:59 PM' timestamp='1274979549' post='39210']

Vin si eu cu un tort tip motocicleta care a fost cu blat negresa si crema de iaurt cu mere:

[/quote]
E foarte frumos , chiar daca ai folosit o forma Wilton probabil ??? Nu stiu daca mi-ar fi iesit oricum .

[quote name='gloxinia' date='28 May 2010 - 08:56 PM' timestamp='1275069363' post='39388']
Si cum eu cu tortul meu de majorat care m-a tinut treaza pana la 4 azi noapte =((

Are 11 kg si e negressa si cioco.
Nu imi place nuanta de albastru. Am folosit blue royal desi arata ce aqua.

[/quote]
Mie imi place foarte mult , am observat ca daca pui prea mult colorant , chiar si gel , pasta devine faramicioasa . Eu am obiceiul sa adaug colorantul in mierea de albine , inainte de a pune gelatina hidratata si , chiar si asa , am patit aceeasi chestie : pasta era cam moale si faramicioasa

#2582 Useril este offline   MINI07 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 29 May 2010 - 10:37 AM

Vezi postareadelioara, la 25 May 2010 - 02:50 PM, a spus:

Daca tot era vorba de torturi grabite, am avut si eu parte de ele din plin week-end-ul asta.
Primul, cel cu maci, e comandat din timp, si bibilit pe indelete. Blat chocolate mud cake, trei feluri de cioco.
Urmatoarele, comandate de pe o zi pe alta, parca s-au vorbit, au avut aceeasi compozitie: blat alb pufos, crema de lamaie si coaja de lamaie confiata, crema de ciocolata cu lapte.
La ultimul am avut mari probleme cu condensul, asemenea Stefanei, cred ca era atmosfera ff umeda (afara a plouat cu spume toata ziua) si mi-a distrus farfuriuta cestii de cafea, care s-a inmuiat si s-a lipit de tort. :floare:
Asta e, cand le fac din scurt n-am timp sa repar eventualele neajunsuri.

Sunt superbe toate trei ! Dar ala cu maci imi place cel mai mult ! Acum e vremea macilor la noi si neaparat vreau sa fac si eu ! Folosesti o forma ???

#2583 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 29 May 2010 - 11:22 AM

Vezi postareagloxinia, la 29 May 2010 - 12:20 AM, a spus:

Hmmmmm acu gatai si tortu de botez. Sunt tare nemultumita de el. Imi vine sa imi trag 2 palme! Am buctat o latura si fix aia o pusei in fata! Nu imi vine sa cred! :floare:

Iote asta e:

Atasament P1060794 1600x1200.JPG

Atasament P1060793 1600x1200.JPG

E tortul cu 3 cioco si blat negressa.

Vai, ce ma enervezi cu bebelul ala al tau! Superb!

Vezi postareaMINI07, la 29 May 2010 - 10:10 AM, a spus:

Multumesc mult fetelor pentru aprecieri si urari ...Am incercat sa va raspund la fiecare pe rand , dar mi-am prins urechile in forumul asta :pupic: Probabil cand ma voi mai obisnui cu el va fi ceva mai simplu , sper sa am timp sa ma obisnuiesc =((
Mai postez si eu doua torturi de saptamana asta :
Primul e cu blat pandispan cu cacao, crema ganache de cioco amaruie si crema caramel

Atasament al1.jpg

Atasament al2.jpg

Iar al doilea , blat pandispan alb , crema ganache de cioco amaruie si crema de cirese cu cirese confiate

Atasament al3.jpg

Foarte, foarte frumoase ambele torturi, Miny! Imi plac mult de tot!

#2584 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 29 May 2010 - 11:24 AM

Vezi postareaStefana, la 28 May 2010 - 10:01 PM, a spus:

M-am descurcat pina la urma,in conditiile astea vitrege sunt multumita de rezultat(asta nu inseamna ca arata minunat,insa fata de esecul de azi sunt multumita acum,am facut cioco plastica verde din cioco alba asa cum m-ati sfatuit,am intins-o,am asezat-o pe foi de napolitana si am aplicat-o pe tort, s-a intarit deja in frigider,deci va fi ok si miine. Mama ei de umezeala, de vreo 5 zile era atit de frumos si uscat acoperisul din pdz,iar azi s-a dus naibii toata treaba. In fine,multumesc foarte mult pentru solutia salvatoare! Desi nu arata nemaipomenit acoperisul,o sa fie infrumusetat tortul de floricele,animalutele facute deja...o sa fie bine zic eu. asta e,nu toate ies cum planuim :floare:

Ce ma bucur ca ti-am putut fi de folos! Si ma bucur si ca a incercat cineva cioco-plastica ... in culori (ca sa nu fac vreo cacofonie). Eu de mult voiam sa o incerc, dar nu s-a ivit ocazia. Si tortul? Cand il vedem? Nu mai am rabdare...

#2585 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 29 May 2010 - 12:14 PM

Uitati si tortuletele de azi.Foarte,foarte tare m-am chinuit si nu-s deloc multumita, trebuie sa vina nepoata clientei sa ia tortul casuta si abia astept sa scap de stres,am imbatrinit cu cinci ani de aseara si pina acum.Si ciocolata plastica se inmoaie,e ceva de groaza, foile de napolitana si-au modificat si ele forma....ce sa mai zic.Nu-s multumita,na. Ma refer la tortul-casuta in sine, pentru ca ajutorul dat de voi oricum a fost minunat si m-a ajutat sa repar cit de cit situatia.
urasc vremea asta umeda si innabusitoare,parca e efect de sera,jur! :floare: :pupic: :-*

casuta are blat de amandina,mousse de cafea si crema de ciocolata cu nuci.Foarte faina combinatia,macar gustul o sa le placa.

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

Inca un tortulet cu probleme ,blat alb si crema de lamiie,pentru un tinar care lucreaza la Dedeman:observati condensul!!!

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

Si ultimul,singurul de care sunt multumita si care a transpirat cel mai putin,habar n-am de ce, e un tort pt 5 ani de casatorie, facut unei amice,mamica de gemeni.Are blat alb si crema de lamiie cu fulgi de cioco neagra.

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

Gloxi,Miny,foarte frumoase torturile!!! :-* =((

#2586 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 29 May 2010 - 12:36 PM

of,mi-a venit inima la loc! A venit nepoata clientei sa ia tortul si a fost foarte incintata!nici nu ma asteptam sa aiba reactia asta.... Am scapat de stres!In orice caz, trebuie sa imi iau o lampa din aia cu sare de care zicea Yoyo,sa incerc sa schimb setarile la frigider....ceva trebuie sa fac!

#2587 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 29 May 2010 - 01:48 PM

Stefana,foarte frumoase torturile felicitari!
vin si eu cu un tort Cenusareasa ,blat simplu crema mousse de ciocolata si capsuni
Imagine postata

Uploaded with ImageShack.us

#2588 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 29 May 2010 - 01:54 PM

Vezi postareagabrenia, la 29 May 2010 - 08:48 AM, a spus:

Gloxi nu mai fii suparata ca a iest minunat!Patutul e tare fain si sunt convinsa ca o sa capteze atentia,nu vor remarca chestia aceea cu latura.A propos!Ce inseamna ca ai buctat?!Nu rade de mine ca zau nu stiu!Te pup si nu mai fii necajita.

E o expresie din copilarie de cand ne jucam sotron. Inseamna ca am gresit :)
Sper sa le placa, abia azi am aflat pentru cine e, acum am emotii si mai mari. :floare:

Vezi postareaMINI07, la 29 May 2010 - 10:10 AM, a spus:

Multumesc mult fetelor pentru aprecieri si urari ...Am incercat sa va raspund la fiecare pe rand , dar mi-am prins urechile in forumul asta :pupic: Probabil cand ma voi mai obisnui cu el va fi ceva mai simplu , sper sa am timp sa ma obisnuiesc :-*
Primul e cu blat pandispan cu cacao, crema ganache de cioco amaruie si crema caramel

Iar al doilea , blat pandispan alb , crema ganache de cioco amaruie si crema de cirese cu cirese confiate

Foarte faine amandoua! Vad ca te-ai dotat cu folia instelata de la wilton. Cred ca vara asta o sa imi soseasca si mie una :D desi am deja 2 din colectie :D

Vezi postareaStefana, la 29 May 2010 - 12:14 PM, a spus:

Uitati si tortuletele de azi.Foarte,foarte tare m-am chinuit si nu-s deloc multumita, trebuie sa vina nepoata clientei sa ia tortul casuta si abia astept sa scap de stres,am imbatrinit cu cinci ani de aseara si pina acum.Si ciocolata plastica se inmoaie,e ceva de groaza, foile de napolitana si-au modificat si ele forma....ce sa mai zic.Nu-s multumita,na. Ma refer la tortul-casuta in sine, pentru ca ajutorul dat de voi oricum a fost minunat si m-a ajutat sa repar cit de cit situatia.
urasc vremea asta umeda si innabusitoare,parca e efect de sera,jur! :-* :-* =((

casuta are blat de amandina,mousse de cafea si crema de ciocolata cu nuci.Foarte faina combinatia,macar gustul o sa le placa.

Si ultimul,singurul de care sunt multumita si care a transpirat cel mai putin,habar n-am de ce, e un tort pt 5 ani de casatorie, facut unei amice,mamica de gemeni.Are blat alb si crema de lamiie cu fulgi de cioco neagra.

Hai sa iti spun eu de ce ultimul nu a transpirat si cum sa faci sa nu mai ai pb cu acoperisurile de genul asta. Nu mi-am inchipuit ca asa vei face tortul, credeam ca si acoperisul e tot tort, de aia ziceam eu sa imbraci in pasta si sa aplici apoi. Daca framantati pasta acoperisului cu un pumn de lapte praf se facea beton si nu se mai inmuia, garantat. am facut asa capacul de la lada cu bani si a trebuit sa stea inclinat si nu s-a intamplat nimic cu el. Dar trebuie facut cu o saptamana inainte de tort.
Asa acum de ultimul tort. Nu ti-a transpirat deoarece ai folosit pasta din tortul dedeman, amestecata cu pasta ramasa de la casuta, nu? :D Bun. Pasta asta pe langa ca a mai fost framantata are si mai mult amidon decat la primele torturi, deoarece a cules si de pe masa la prima intindere. Am observat si eu chestia asta si am observat ca daca incerc sa ii mai pun zahar pastei de la punctul in care o folosesc de obicei se intareste foarte fain la frigider si nu mai transpira. Deci solutia e una simpla: mai trebuie zahar!
Hai nu fi supi ca per ansamblu te-ai descurcat mai mult decat onorabil. Acu sa imi spui mie cum ai obtinut portocaliul ala din dedeman ca mor de ciuda cand il vad. E superb!
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2589 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2010 - 01:56 PM

Elida, bravo! Ai postat in timp ce sriam eu. Super tortul cenusareasa!
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2590 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 29 May 2010 - 02:09 PM

Vezi postareagloxinia, la 29 May 2010 - 01:54 PM, a spus:

Hai sa iti spun eu de ce ultimul nu a transpirat si cum sa faci sa nu mai ai pb cu acoperisurile de genul asta. Nu mi-am inchipuit ca asa vei face tortul, credeam ca si acoperisul e tot tort, de aia ziceam eu sa imbraci in pasta si sa aplici apoi. Daca framantati pasta acoperisului cu un pumn de lapte praf se facea beton si nu se mai inmuia, garantat. am facut asa capacul de la lada cu bani si a trebuit sa stea inclinat si nu s-a intamplat nimic cu el. Dar trebuie facut cu o saptamana inainte de tort.
Asa acum de ultimul tort. Nu ti-a transpirat deoarece ai folosit pasta din tortul dedeman, amestecata cu pasta ramasa de la casuta, nu? :floare: Bun. Pasta asta pe langa ca a mai fost framantata are si mai mult amidon decat la primele torturi, deoarece a cules si de pe masa la prima intindere. Am observat si eu chestia asta si am observat ca daca incerc sa ii mai pun zahar pastei de la punctul in care o folosesc de obicei se intareste foarte fain la frigider si nu mai transpira. Deci solutia e una simpla: mai trebuie zahar!
Hai nu fi supi ca per ansamblu te-ai descurcat mai mult decat onorabil. Acu sa imi spui mie cum ai obtinut portocaliul ala din dedeman ca mor de ciuda cand il vad. E superb!

ahaaaa....pai multumesc ca m-ai lamurit,sa stii ca ai dreptate!!! Cu acoperisul,s-a retinut,s-a notat!!!Mi-e ciuda ca nu mi-a trecut prin cap,doar aveam lapte praf ,pacat ca nu am fost inspirata sa-l adaug la framintat acoperisul....dar o sa stiu data viitoare,si asta ma linisteste!

Ce ciuda mi-e si cu amidonul si zaharul, am pus insa evident ca n-am pus destul!nu-i nimic,din greseli invata omul!

Portocaliul e chiar portocaliu de la wilton ,l-am cumparat pt ca ma saturasem sa tot combin in nestire rosu cu galben :pupic:

Elida,ce faina e Cenusareasa,imi place foarte mult cum ai asezat-o,are asa o pozitie naturala, si rochita se aseaza foarte fain!

#2591 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2010 - 02:36 PM

Aham, cu portocaliul. E de la lumea basmelor? ii zice cumva? Hai ca si eu m-am saturat sa combin si sa nu imi iasa fain. :floare:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2592 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 29 May 2010 - 02:45 PM

Vezi postareagloxinia, la 29 May 2010 - 02:36 PM, a spus:

Aham, cu portocaliul. E de la lumea basmelor? ii zice cumva? Hai ca si eu m-am saturat sa combin si sa nu imi iasa fain. :pupic:

Uite asta-i http://lumeabasmelor...ange-portocaliu ,e intens si fain dupa parerea mea =(( Eu tot din cauza asta o sa-mi comand la un moment dat si roz,ca sa nu ma mai stresez ca scap prea mult rosu sau portocaliu si sa-mi iasa omuletii stacojii :floare:

#2593 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 29 May 2010 - 03:36 PM

stefana,gloxinia va multumesc fetelor pt aprecieri,gloxi scuze se mai intimpla sa se posteze odata

#2594 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 30 May 2010 - 12:13 PM

Mini imi place mult tortul tau, cel cu masinile,este curat lucrat si ingrijit cat despre clown felicitari din suflet!Ai reusit sa ii redai o expresie pe chip, nemaipomenita.Pe Shrek l-am facut gen cupola;am facute niste poze,o sa le postez undeva,nu stiu unde momentan dar te anunt.Pupici!Stefana totul e bine cand se termina cu bine,nu-i asa?Mie,sincre mi-au placut mult,in special cel cu dedeman.Te pup si spor pe mai departe!Elida Cenusareasa este foarte frumoasa.Imi place ca ai pus accentul si pe ceea ce o inconjoara ,nu numai pe ea.Felicitari!Gloxibine ca m-ai dumirit cu buctatul ca zau ca nu pricepeam.Te pup!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#2595 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationmalul Dunarii

Postat 30 May 2010 - 01:20 PM

Mini07 uite acum am postat la Tehnici si ustensile deschis de Natasha poze pas cu pas la Shrek.Nu stiu daca trebuia acolo postate pozele dar cred ca totusi nu am gresit.Te pup si spor la lucru!

#2596 Useril este offline   bbenyci 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationarad

Postat 31 May 2010 - 09:22 AM

Vezi postareagabrenia, la 30 May 2010 - 01:20 PM, a spus:

Mini07 uite acum am postat la Tehnici si ustensile deschis de Natasha poze pas cu pas la Shrek.Nu stiu daca trebuia acolo postate pozele dar cred ca totusi nu am gresit.Te pup si spor la lucru!

Super torturi, vin si eu cu primul meu bust facut pentru ziua prietenului nostru drag care din intamplare ne e si vecin:).astept criticile voastre, stiu ca nu e perfect dar pt prima executie imi place ce a iesit. Recunosc ca mi-a dat de furca si ceva emotii am avut ca nu am stiut cum se taie pasta sa fie bine si sa se aseze cum trebuie, nu am stiut nici cum trebuie decupata sa fie ok, nu-i bai ca de aceea sunteti voi sa va cer sfaturi....
Va multumesc pentru sfaturi. pupici

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_05_2010/post-421-12752904001.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-421-127529047379.jpg

Imagine postata

Arienne Sophie

Imagine postata
Nicole Anamaria

http://bbenyci.blogspot.com/

#2597 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 31 May 2010 - 09:59 AM

[quote name='gloxinia' date='28 May 2010 - 12:56 PM' timestamp='1275069363' post='39388']
Si cum eu cu tortul meu de majorat care m-a tinut treaza pana la 4 azi noapte
[/quote]

Fataaaa camasile tale sunt din ce in ce mai frumoase :pupic:

[quote name='Luminis' date='28 May 2010 - 02:07 PM' timestamp='1275073631' post='39402']
Absolut superb! Impecabil! Defectele? Unde-s defectele? Esti tare-super-extra-mega-cea mai tare!No, sa stii ca eu mai de mult te invidiam pt coafurile papusilor. De fapt te invidiez pt tot talentul tau. Felicitari din tot sufletul meu!
Luminita draga vino sa te puup pt cuvintele astea frumoase!! :biggrin:

[quote name='gloxinia' date='28 May 2010 - 05:20 PM' timestamp='1275085231' post='39417']
Hmmmmm acu gatai si tortu de botez. Sunt tare nemultumita de el. Imi vine sa imi trag 2 palme! Am buctat o latura
[/quote]

Nu mai fii necajita :hug:..cu tot buctatul tau ti-a iesit super...micile corectii ti le-am spus deja :D:hug:

[quote name='MINI07' date='29 May 2010 - 03:10 AM' timestamp='1275120651' post='39436']
[/quote]

Mini draga observ cu multa placere evolutia ta...brava fata :blink:

#2598 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 31 May 2010 - 10:18 AM

Vezi postareaStefana, la 29 May 2010 - 12:14 PM, a spus:

Stefana draga in ciuda peripetiilor prin care ai trecut (si a stresului mare) te-ai descurcat super...ai toata admiratia mea :biggrin:

Acuma pt toate fetele care au urechi sa auda...si mai ales ochi sa...citeasca (nu ca Oti) :hug::pupic: va dau un pont impotriva condensului de care va tot plangeti...si pe buna dreptate :blink:

Usati VENTILATORUL...puneti-l pe masa de lucru si lasati-l sa bata asupra tortului cat timp lucrati la el...n-o sa mai aveti nici o problema cu transpiratul pastei...este o chestie testata si supertestata...

La fel ca voi pateam si eu vara trecuta...plangeam de nervi si stres cand trebuia sa lucrez si sa predau vreun tort... :hug:

#2599 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 31 May 2010 - 10:24 AM

Delioara ce tortulete frumoase ai facut...si eu sunt atrasa de cel cu maci :biggrin:

Blanka pt primul tau tort bust imbracat in pdz te-ai descurcat de minune...brava

#2600 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationmalul Dunarii

Postat 31 May 2010 - 10:59 AM

bbenyci apetisant bustul,imi place!Folosesti tava de copt in forma de inima?Cred ca trebuie sa-mi caut si eu neaparat una,nu neaparat pentru busturi dar in special pentru torturile "inima"dupa care sunt topita.Felicitari inca o data.Dora multumim de pontul cu ventilatorul!!Chiar nu m-as fi gandit la asa ceva,muuulti pupici! :biggrin: Eu am insa o nedumerire:de ce numai pasta de zahar imi transpira pe cand cea la care folosesc marshmalllows nu?!Am devenit fan al acestei paste(mm)pentru ca nu stiu de ce dar imi iese mult mai bine.Are insa un dezavantaj mare:nu gasesc mm albe nicaieri ci doar colorate,ce-i drept culori pale(roz cu alb-galbui)dar tot colorate se cheama ca sunt.Am cautat pe la Metro dar nu am gasit,parca zici ca ar fi de contrabanda.Va pup si mai vorbim!

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic