Va amintiti tentiva de ingeras postat la Decoratii?
Ei acum sa va arat si tortul pe care a fost pus...Daca cu ingerasul mi-a fost rusine zic sa-mi spal rusinea cu tortul

Este tortul de comunione despre care tot trambitam eu ceva timp in urma...Are ceva "defecte"...n-am avut timp sa-l bibilesc cum mi-as fi dorit...
Asta pt ca intre timp am luat si-o comanda pt un tort Barbie...care a trebuit predat tot sambata...
Sper ca cel de duminica viitoare (tot un tort de comunione) sa iasa ceva mai bine
[/quote]
[quote name='dora' date='24 May 2010 - 12:11 AM' timestamp='1274649061' post='38613']
[color="#808000"][b]Asa...si cum Oti ma tot preseaza sa postez si Barbie in seara asta...iaca ma conformez...ca de nu mi-o iau pe cocoasa!!!!

Modelul il cunoasteti deja...am mai schimbat pe ici pe colo...in punctele esentiale

Dupa ce se extaziaza tipa cand vine sa-l ia...la un moment dat ma intreaba: "Doamna dvs sunteti si coafeza? E de nerecunoscut papusa...cat de frumos ati coafat-o!"
[/quote]
Super sunt ambele torturi , Dora !!! Tot nu inteleg cum faci broderia aia din royal care pare suspendata , poate ne explici si noua odata .Torturile tale pur si simplu ma lasa fara cuvinte . Nu-ti scapa nici un detaliu . Iar despre Barbie , ce sa mai zic ? De cand vreau sa am ocazia sa fac si eu , dar oricum nu va iesi ca a ta

[quote name='gabrenia' date='26 May 2010 - 09:22 PM' timestamp='1274898165' post='39010']
hai ca am revenit.Tortul acesta este pentru un pusti super simpatic,Edi, care astazi implineste 7 ani,baiatul unei prietene bune.este fan absolut Shrek si ne-am gandit impreuna cu mamaica lui sa-i facem o surpriza frumoasa si gustoasa.
[/quote]
Este bestial Shrek ! Cum l-ai facut ?
[quote name='vrabiuta' date='26 May 2010 - 10:15 PM' timestamp='1274901351' post='39022']
Pun si eu tortul facut in graba, dar cu mare drag ! Miine este ziua mamei mele si atit am putut... Era musai sa-i scriu La multi ani, altfel nu-i valabil!
[/quote]
Finut si delicat ! La multi ani mamei tale

[quote name='ortansa' date='26 May 2010 - 11:06 PM' timestamp='1274904398' post='39033']
azi am facut si eu un tort de ciocolata(m-am plictisit de atata ciocolata),fara mari decoratii pt ca e tot din cat. "cat ai bate din palme":pandispan cu ciocolata,mouse de ciocolata,imbrcata in crema de ciocolata cu unt si oua(cea a dnei C. Spantu).decoratii handmade pdz si cioco.sper ca s-a incarcat.
[/quote]
Imi plac tare mult stelutele acelea sidefate . Pe ce fel de sirmulite le-ai pus ???
[quote name='Miny' date='27 May 2010 - 02:57 PM' timestamp='1274961470' post='39179']
Tare dragute amandoua . Al doilea e superb , nu inteleg cum ai facut personajele ...
[quote name='yoyo' date='27 May 2010 - 07:59 PM' timestamp='1274979549' post='39210']
Vin si eu cu un tort tip motocicleta care a fost cu blat negresa si crema de iaurt cu mere:
[/quote]
E foarte frumos , chiar daca ai folosit o forma Wilton probabil ??? Nu stiu daca mi-ar fi iesit oricum .
[quote name='gloxinia' date='28 May 2010 - 08:56 PM' timestamp='1275069363' post='39388']
Si cum eu cu tortul meu de majorat care m-a tinut treaza pana la 4 azi noapte

Are 11 kg si e negressa si cioco.
Nu imi place nuanta de albastru. Am folosit blue royal desi arata ce aqua.
[/quote]
Mie imi place foarte mult , am observat ca daca pui prea mult colorant , chiar si gel , pasta devine faramicioasa . Eu am obiceiul sa adaug colorantul in mierea de albine , inainte de a pune gelatina hidratata si , chiar si asa , am patit aceeasi chestie : pasta era cam moale si faramicioasa