Fetele cochetele, tin cam greu ritmul cu voi dar ma straduiesc
Ralu draga, foarte elegant tortul tau pentru nunta de argint. L-am vazut si cel pentru logodna fratelui tau, tare fain ti-o iesit, felicitari. Sper ca te bagi si la cel de nunta ...
Cat despre fortaretele tale sunt deja branduite.
Elida, tortul pian e superb, spune-mi te rog e imbracat in frisca?
Tortul cu trandafiri ce greutate a avut ca pare mic, felicitari pentru trandafiri, eu nu am rabdare si nici indemanare pentru ei ...
MIMI draga la tine nici nu stiu la cre tort sa ma opresc, cred ca ti-ai deschis laborator si noua nu ne zici nimik, felicitari ca ai atatea comenzi, asta spune multe despre torturile tale.
Lissa, La multi ani sarbatoritilor tai, le-ai facut niste torturi ... jos palaria.La tortul cu posetutza as avea o curiozitate, cum l-ai imbracat de jos in sus sau normal, imi plac tare mult incretiturile de pe ea. Mersi de un eventual raspuns daca citesti
Cecilia, felicitari pentru catel, ti-a iesit tare dragut, eu as fi insistat mai mult la urechiuse in rest chiar seamana a catel,sweet
Lumi tortul pentru socrul tau e bestial, cata eleganta, spune-mi te rog aschiile alea de zahar nu s-au topit dupa ce l-ai scos din frigider?
Stefana tare originala ideea cu varsta si bine executate tablele. Personajele disney sunt tare reusite,felicitari
Fata draga (
OTI) tortul tau de botez e extraordinar. Bebitza ma da pe spate, cata imaginatie poti sa ai parca ai avea 10 matrite de bebei, foarte tare, eu nu stiu daca as sti imbraca asa frumos un bebeu. Patutu al e mortal, deci daca tortul era pentru bebele meu, cred ca as fi pastrat patutul cu bebeu cu tot pana s-ar marita fata. Imi place si barza ta cracanata de numa dar de ce nu i-ai facut labe?
Mini imi plac culorile din tortul tau de mor, nici tanti nu e mai prejos
Doriana, ma simt onorata sa fiu copiata si inca asa de bine, felicitari pentru executie, foarte fain ti-o iesit
Adi-Edi, eu nu stiu cum il cheama pe personajul tau dar tare dragut e acolo pe tort asa ca facem strigare in masa sa vii mai des

La tortul de botez eu as fi pus mai multa culoare. Aceeasi greseala am facut-o si eu la Binecuvantatea lui Paul, am vrut sa fie ornat in culori pale si in poze a aratat un intreg alb fara sens ca eu nu am avut nici macar bebeu, macar pentru poze ca astea ne raman trebuie sa punem culoare. Ca si executie noata 10 foarte frumos si ingrijit.
Daniela verry sweet al tau tort, vad ca ti-ai luat silicon, sa-l stapanesti sanatoasa si cat mai des. Imi place poney-u.
Oanaimi pare tare rau pentru bunica ta, ne rugam sa fie bine pe cat posibil si sa nu sufere... ce de torturi ai facut, fluturasu imi place tare mult e asa dragalas
Am si eu o gramada de torturi care asteapta sa fie postate. Mai am de pus pe site la mine 21 de bucati si aici sunt si mai in urma asa ca o sa incerc sa pun doar torturile care nu au acelasi model si sper sa reusesc sa o fac saptamana asta