Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 07 June 2010 - 07:12 AM
Postat 07 June 2010 - 12:56 PM

Ultimul m-a dat gata!

Daniela tortul cu ponei e foarte reusit. Pasta e cea de zahar? Are un luciu fain zici ca e pasta de lapte praf.
Ramo, merci de sfat. Am vrut sa il aplic insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Pe motiv de copil urlacios si de oboseala am ales varianta rapida. Intins pasta crestat iute si colorat. Imi pare rau ca nu i-am pis iarba ci frunze insa tot sa termin mai iute ca era f tarziu. Data viitoare sper sa iasa mai bine.

Gabrenia inca o data La multi ani! Torturile tale sunt waaaw, insa de acum asa ne-ai obisnuit deci nu se poate altfel

Asta e impricinatul. blat negresa crema cu 3 cioco:

si

Postat 07 June 2010 - 01:05 PM
dani_ela, la 06 June 2010 - 04:23 PM, a spus:

Foarte misto ti-a iesit! Imi place mult textura pastei... Cum ai facut bilutele de deasupra faldurilor? Poneiul - super! Cat despre probleme, sunt de parera Otiliei... de la torturate.
adi_edi, la 06 June 2010 - 06:15 PM, a spus:
Tortul meu a fost din 2 straturi de pandispan simplu, insiropat cu suc de portocale, si 2 straturi de blat amandina (reteta Lissei), insiropat cu frisca+ciocolata, iar crema a fost de lamaie (cu branza Philadelphia).
Un tort foarte finut. Felicitari! Si la mai multe...
gabrenia, la 06 June 2010 - 10:29 PM, a spus:
Inca o data La multi ani! Gabrenia. Torturile sunt super-super. Imi place in mod deosebit cel cu floarea soarelui. Poti posta forma cu care ai decupat? Si cum le-ai colorat? Mie nu prea-mi iers "degradeurile"...
Postat 07 June 2010 - 01:06 PM
gloxinia, la 07 June 2010 - 12:56 PM, a spus:

Ultimul m-a dat gata!

Daniela tortul cu ponei e foarte reusit. Pasta e cea de zahar? Are un luciu fain zici ca e pasta de lapte praf.
Ramo, merci de sfat. Am vrut sa il aplic insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Pe motiv de copil urlacios si de oboseala am ales varianta rapida. Intins pasta crestat iute si colorat. Imi pare rau ca nu i-am pis iarba ci frunze insa tot sa termin mai iute ca era f tarziu. Data viitoare sper sa iasa mai bine.

Gabrenia inca o data La multi ani! Torturile tale sunt waaaw, insa de acum asa ne-ai obisnuit deci nu se poate altfel

Ti-a iesit tare bine. Cum ai crestat, cu ce? Ai avut un sablon sau ai crestat cu mana libera... mie nu mi-ar fi iesit hehagoanele fara sablon.
Postat 07 June 2010 - 01:17 PM
Luminis, la 07 June 2010 - 01:06 PM, a spus:
Uite cu o scula maro din setul de aici am trasat. Mi-am facut sabloane insa am mai dat si cu mana libera ca m-am saturat sa le tin acolo lipite

si

Postat 07 June 2010 - 03:01 PM
gloxinia, la 05 June 2010 - 03:38 PM, a spus:
Ralu, bebelusul e din pdz dar e facut cu mulaj

Ralu ce ma nervezi tu si rulourile tale. Ale mele au iesit asa grosolane ca nici gand sa le pot folosi

Dar tu ce ma enervezi cu bebeu' asta..... vreau si eu!!!! ( si un mulaj si unu' adevarat

MINI,tortul tau e tare fain si crema imi suna tare bine!
Doriana, trebuie sa'l incerci neaparat, deobicei cand il fac cu toate 3 cioco nu folosesc blat, si cand folosesc il combin cu ceva tot de cioco dar subtirel,la asta o fost cu blat de tort cumparat, ca asa a fost situatia:D
Tortul pentru majorat e finut tare, imi place cum ai pus inimioarele!
Adi_Edi, foarte bine ca te'a tras de urechi cineva! ia sa vii aici cu toate torturile! ca asa invatam unele de la altele.
Ceci, felicitari pt ideea cu scrisu'!!!
Daniela, ce frumos ti'a iesit poneiul! si tortul bineinteles:D
Oana, te imbratisez cu drag si imi pare rau ca treci prin momente de astea, dar ma bucur ca ti'ai gasit timp sa te relaxezi si sa faci si niste torturi.Imi place tare mult portocaliu' asta! a.... si'mi plac florile cu marginea colorata tare mult!
Ramo, multumesc, cred ca in final ma bag si la tortu' de nunta, nu stiu cum o sa le fac pe toate in sapt aia,dar gasesc eu pana atunci o solutie:D
Asteptam cuminti torturile tale:D
Gabrenia, la multi ani! eu m'am indragostit de tortu' cu fl soarelui, daca'l vede mama mea, trebuie sa trec si eu la executat fl soarelui:D
Oti imi place mingea ta! Ai copt blatul in forma sau i'ai dat forma la asamblat?
Postat 07 June 2010 - 05:35 PM
[/quote]
pasta este din marsmaloaie , dar cum am pus amidon pe silicon era cam murdara pasta, asa ca am dat cu apa, si de aia luceste.
mie imi place cum a iesit mingea. ai forma? daca nu ai , arata-mi si mie oala minune in care ai copt blatul
[quote name='Luminis' date='07 June 2010 - 02:05 PM' timestamp='1275908717' post='41088']
Foarte misto ti-a iesit! Imi place mult textura pastei... Cum ai facut bilutele de deasupra faldurilor? Poneiul - super! Cat despre probleme, sunt de parera Otiliei... de la torturate.
bilutele sunt din royal , puse cu duiul nr.2
[quote name='Yours4ever' date='07 June 2010 - 04:01 PM' timestamp='1275915715' post='41112']
[quote name='gloxinia' date='05 June 2010 - 04:38 PM' timestamp='1275745116' post='40850']
Ralu, bebelusul e din pdz dar e facut cu mulaj

Ralu ce ma nervezi tu si rulourile tale. Ale mele au iesit asa grosolane ca nici gand sa le pot folosi

[/quote]
Dar tu ce ma enervezi cu bebeu' asta..... vreau si eu!!!! ( si un mulaj si unu' adevarat

MINI,tortul tau e tare fain si crema imi suna tare bine!
Doriana, trebuie sa'l incerci neaparat, deobicei cand il fac cu toate 3 cioco nu folosesc blat, si cand folosesc il combin cu ceva tot de cioco dar subtirel,la asta o fost cu blat de tort cumparat, ca asa a fost situatia:D
Tortul pentru majorat e finut tare, imi place cum ai pus inimioarele!
Adi_Edi, foarte bine ca te'a tras de urechi cineva! ia sa vii aici cu toate torturile! ca asa invatam unele de la altele.
Ceci, felicitari pt ideea cu scrisu'!!!
Daniela, ce frumos ti'a iesit poneiul! si tortul bineinteles:D
Oana, te imbratisez cu drag si imi pare rau ca treci prin momente de astea, dar ma bucur ca ti'ai gasit timp sa te relaxezi si sa faci si niste torturi.Imi place tare mult portocaliu' asta! a.... si'mi plac florile cu marginea colorata tare mult!
Ramo, multumesc, cred ca in final ma bag si la tortu' de nunta, nu stiu cum o sa le fac pe toate in sapt aia,dar gasesc eu pana atunci o solutie:D
Asteptam cuminti torturile tale:D
Gabrenia, la multi ani! eu m'am indragostit de tortu' cu fl soarelui, daca'l vede mama mea, trebuie sa trec si eu la executat fl soarelui:D
Oti imi place mingea ta! Ai copt blatul in forma sau i'ai dat forma la asamblat?
[/quote]
multumesc raluca draga!
Postat 07 June 2010 - 06:00 PM
Postat 07 June 2010 - 07:18 PM
Va pupacesc si va doresc spor la tortalit.
Imagini atasate
Postat 07 June 2010 - 10:09 PM

Postat 07 June 2010 - 10:19 PM
nuzi, la 07 June 2010 - 10:09 PM, a spus:

Vai, Nuzi, ce torturi frumoase! Superbe! Trandafirii sunt bestiali. Sa faci o data poze pas cu pas sa vedem si noi cum ii faci. Mereu m-am intrebat cum e facut soarele ala de sta asa teapan... numai din pdz sau are si ceva blat. Nu-mi explic cum sta...
Postat 07 June 2010 - 10:34 PM
Luminis, la 07 June 2010 - 10:19 PM, a spus:
Soarele e facut numai din pdz...si daca te uiti mai atent la poza poti observa cele doua scobitori infipte la baza cat pdz este inca moale...apoi se usuca asa si se infige in tort la decorare

Postat 07 June 2010 - 11:24 PM
dora, la 07 June 2010 - 10:34 PM, a spus:
Luminis, la 07 June 2010 - 10:19 PM, a spus:
Soarele e facut numai din pdz...si daca te uiti mai atent la poza poti observa cele doua scobitori infipte la baza cat pdz este inca moale...apoi se usuca asa si se infige in tort la decorare

Daaaa... la fel ai facut si tu la tortul cu cenusareasa... eram sigura ca am mai vazut undeva... il aveam salvat, de atunci astept vreo fetita sa-i fac asa un tort... numai ca nu vine niciuna

Pupici multi!
Postat 07 June 2010 - 11:55 PM
Luminis, la 07 June 2010 - 11:24 PM, a spus:
Daaaa... la fel ai facut si tu la tortul cu cenusareasa... eram sigura ca am mai vazut undeva... il aveam salvat, de atunci astept vreo fetita sa-i fac asa un tort... numai ca nu vine niciuna

Pupici multi!
Ntzzz..eu n-am facut la fel...n-am pus scobitori...am indoit niste raze si le-am infilat sub un norisor

Postat 08 June 2010 - 09:51 AM

Postat 08 June 2010 - 09:56 AM

atunci o mai felicit o data pe nuzi- imi plac mult ambele torturi, dar primul e favoritul! nu ne zici unde vii in tara? in ce regiune? sedere placuta si linistita ...
gabrenia-am si eu setul asta, dar a meu nu stie sa faca asa flori fromoase

Postat 08 June 2010 - 10:10 AM

Postat 08 June 2010 - 10:15 AM
Daniela super tortul felicitari
Postat 08 June 2010 - 10:53 AM

O sa revin si eu mai incolo cu un mini-bust, dupa ce o adorm pe Maria
Postat 08 June 2010 - 01:47 PM