Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2681 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 06 June 2010 - 01:31 AM

Mini ce faina e sexoasa ta! Mie imi place tare mult. Si culorile si cum ai tras acele dungi... Ce mai, e jos palaria.
Sideful il amestec cu o esenta pe baza de alcool si il pensulez dupa ce decoratiile s-au uscat.

Elida waaw ce faini trandafiri. Nu ai o poza cu ei mai de aproape? Ma enervati voi astea cu florile voastre perfecte. :occasion14:

Doriana ce fain eeeeeeeeeeeee! :) Si iti faceai atatea probleme legate de forma inima. Pai ti-a iesit super! Ama sa imi spui tu mie cum ai imprimat acele inimioare jur imprejur si daca pasta cea de jos e vopsita sau colorata in intregime ca e tare fain acel rosu. Si cate kg are? Pentru cate persoane e?
Si ma mai enerveaza si materialul ala rosu al tau ca eu nu am numai o fata de masa alba si Ioana iar vine cu facaletul ca am pozat tortu alb pe fata alba :) da asta e. Nu mai am nervi de aranjat poze in photoshop.

Pupici si nb tuturor.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2682 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 06 June 2010 - 03:37 AM

Dragelor, eu va citesc demult si datorita voua am reusit sa fac prietenilor mei din cand in cand cate o surpriza... dulce. Nu am postat aici pentru ca nu pot sa tin pasul, si mi s-ar parea nedrept sa omit pe vreuna dintre voi, pentru ca de la fiecare am invatat cate ceva.
De ce vin acum? Pai, m-a tras de urechi "cineva" (nu spui cine, persoana importanta :occasion14:), sa semnez si eu condica p'acilea. Desi, va spun de pe acum, o sa aveti o mare surpriza, n-o sa vedeti nimic spectaculos, nimic original, nimic din ce n-a mai fost inventat pana acum. In plus, nici nu ma pricep prea bine la pozat, nici la "pusul in scena", asa ca fiti blande, va rog (stiu ca o sa fiti dragute, va stiu eu...).
Cat am fost in tara, am avut trei zile de nastere, a mea, a sorei mele, si a Ioanei, nepotica mea draga. Ar fi trebuit sa am ce posta acum, din pacate nu am decat tortul Ioanei, la celelalte nu am avut timp de decorat. Nu va spun cine e personajul de pe tort (este preferatul Ioanei), daca il recunoaste cineva inseamna ca mi-a reusit cat de cat.
A fost pandispan simplu iar crema a fost bavarez cu fructe de padure. A fost imbracat in pasta de marshmallows, decoratiile din acelasi material.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_06_2010/post-192-127578821842.jpg

#2683 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 06 June 2010 - 09:55 AM

Vezi postareagloxinia, la 05 June 2010 - 09:01 AM, a spus:

Foarte frumos tortul tau ! Cu permisiunea ta cred ca o sa-mi serveasca in curind la inspiratie !

Vezi postareaStefana, la 05 June 2010 - 09:48 AM, a spus:

Tortuletul meu de azi e comandat iarasi in graba

Foarte dragut si vesel !

Vezi postareaYours4ever, la 05 June 2010 - 10:46 AM, a spus:

Mama ce bunatate si frumosete !

Vezi postareaMINI07, la 05 June 2010 - 04:02 PM, a spus:

Postez si eu tortul ce tocmai l-am terminat , e pt. un barbat ,

Sunt sigura ca a avut succes ! Cine crezi ca a mai stat sa examineze proportiile ?! Tortul e frumos iar in privinta combinatiilor din crema, imi lasa gura apa !

Vezi postareaelida-silvia, la 05 June 2010 - 06:26 PM, a spus:

vin si eu cu tortul ce l-am avut de facut ptr astazi

Foarte frumos si elegant ,felicitari!

Vezi postareaDoriana, la 05 June 2010 - 11:30 PM, a spus:

Asa cum am promis , tortul de azi , pentru un majorat , L]

Foarte elegante torturile tale, felicitari!

#2684 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 06 June 2010 - 09:57 AM

Vezi postareaadi_edi, la 06 June 2010 - 03:37 AM, a spus:

Bine-ai venit ! Frumos si vesel tortul tau ,felicitari ! Posteaza cu curaj, aici se invata mereu !

#2685 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 06 June 2010 - 10:45 AM

Adi ma bucur ca ti-ai facut curaj. Te rugam sa pui si torturile mai vechi :Dsunt asa frumoase, pacat sa nu le vedem toate. :pupic:

Vrabiuta ma simt onorata :) Vezi ca mi se urca la cap :)

Acum vin si eu cu o ruga de ultim moment. Am un tort ce se asteapta decorat. O minge. Vreau sa o imbrac in PDZ. Intrebare: ati mai facut? Cum procedez: imbrac in pasta, crestez hexagoane si pentagoane apoi pictez? Sau ma apuc sa lipesc? Lpesc pe unt sau pe pasta? Sunt in dilema... :) Vad eu la noapte ce inspiratie m-a lovi :) Insa pana atunci poate imi dati vreo idee...
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2686 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 06 June 2010 - 12:18 PM

vrabiuta, Yours4ever, gloxinia, Lissa, dani_ela, Stefana, Doriana va multumesc mult de aprecieri si urari
Intr-adevar reactia copiilor face ff mult
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#2687 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 June 2010 - 12:37 PM

Vezi postareaLissa, la 04 June 2010 - 12:54 PM, a spus:

..sa va arat ce am facut azi...iar un ciocolatos,se pare ca in ultimul timp doar ciocolata se vrea :) .

superb tort, felicitari

Vezi postareaStefana, la 04 June 2010 - 01:42 PM, a spus:

Eu am primit ieri dupa amiaza o comanda si n-am avut inima s-o refuz pe doamna,care imi este clienta fidela de-acuma.... m-a rugat sa fac un tortulet pentru un bunic pasionat de table,care implinea 64 de ani.Virsta am scris-o pe zaruri. Inauntru blat alb pufos si crema diplomat cu frisca naturala, bucatele de ananas si bucatele de cioco.Asta e:

a iesit fain tortul, asa cum ne-ai obisnuit

Vezi postareagloxinia, la 05 June 2010 - 09:01 AM, a spus:

Am terminat si eu azi noapte tortul de botez. Blat negressa crema de iaurt cu fructe de padure. Acoperit cu pdz, decoratii de asemenea.

ce frumos este patutul si nu numai
ti-a iesit super tortul

Vezi postareaMINI07, la 05 June 2010 - 04:03 PM, a spus:

reactia copiilor cand l-au vazut a fost:"wow"

Vezi postareaelida-silvia, la 05 June 2010 - 06:26 PM, a spus:

vin si eu cu tortul ce l-am avut de facut ptr astazi

f finut tort, felicitari

Vezi postareaDoriana, la 05 June 2010 - 11:30 PM, a spus:

Asa cum am promis , tortul de azi , pentru un majorat , de fapt doua majorate , sarbatorite impreuna . (tortul e inspiratie Ramo :) )
Evelyn si Ionut , sa fiti sanatosi , tot ce doriti voi sa vi se implineasca . (Ionut e baiatul nasilor nostri si Evelyn e prietena lui :pupic: )

blat negresa , crema ganache de ciocolata cu lapte si crema mascarpone

Elida finut tare tortuletul tau , ai facut niste trandafiri super , eu mai am de muncit ... Cred ca am facut petalele prea mici si multe ...

frumoase inimi ai facut

Vezi postareaadi_edi, la 06 June 2010 - 03:37 AM, a spus:

Dragelor, eu va citesc demult si datorita voua am reusit sa fac prietenilor mei din cand in cand cate o surpriza... dulce. Nu am postat aici pentru ca nu pot sa tin pasul, si mi s-ar parea nedrept sa omit pe vreuna dintre voi, pentru ca de la fiecare am invatat cate ceva.
De ce vin acum? Pai, m-a tras de urechi "cineva" (nu spui cine, persoana importanta :)), sa semnez si eu condica p'acilea. Desi, va spun de pe acum, o sa aveti o mare surpriza, n-o sa vedeti nimic spectaculos, nimic original, nimic din ce n-a mai fost inventat pana acum. In plus, nici nu ma pricep prea bine la pozat, nici la "pusul in scena", asa ca fiti blande, va rog (stiu ca o sa fiti dragute, va stiu eu...).
Cat am fost in tara, am avut trei zile de nastere, a mea, a sorei mele, si a Ioanei, nepotica mea draga. Ar fi trebuit sa am ce posta acum, din pacate nu am decat tortul Ioanei, la celelalte nu am avut timp de decorat. Nu va spun cine e personajul de pe tort (este preferatul Ioanei), daca il recunoaste cineva inseamna ca mi-a reusit cat de cat.
A fost pandispan simplu iar crema a fost bavarez cu fructe de padure. A fost imbracat in pasta de marshmallows, decoratiile din acelasi material.

bine ai venit printre noi
felicitari pt tort,
te mai asteptam

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

#2688 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 June 2010 - 03:20 PM

tortul de ieri cu ciocolata si capsuni pt o prietena
blat cu multa cacao
crema capsuni Lissa (multumesc :) :))
deasupra ciocolata topita cu putin lapte, frisca si capsuni trase in ciocolata si pe margine ciocolata si plastelina de ciocolata

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-91-127583034176.jpg

si ceva pt noi cu crema si blat ramase de la tort

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-91-127583043428.jpg

#2689 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 06 June 2010 - 03:58 PM

Vezi postareacec, la 06 June 2010 - 03:20 PM, a spus:

blat cu multa cacao
deasupra ciocolata topita cu putin lapte, frisca si capsuni trase in ciocolata si pe margine ciocolata si plastelina de ciocolata

cec, ai scris cumva cu ciocolata alba pe lateral La multi ani ? Daca da, super ideea!

#2690 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 06 June 2010 - 04:23 PM

vin in pas de galop :) cu tortul facut ieri, zic ca in galop ca abia am intrat pe usa, si iar plecam... tortul pony , cu creme de ciocolata neagra, si ciocolata alba.

Imagine postata

Imagine postata

#2691 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 06 June 2010 - 06:15 PM

Foarte vesel tortul tau, dani_ela! Dupa ce l-am vazut mi-am dat seama ca as fi putut face si eu falduri la tortul de botez ce l-am avut pentru weekendul asta, nu mi-au iesit prea bine marginile si ar fi fost o solutie (oricum, tu nu cred ca de aia ai pus faldurile, pasta ta pare sa fi acoperit tortul perfect).
Tortul meu a fost din 2 straturi de pandispan simplu, insiropat cu suc de portocale, si 2 straturi de blat amandina (reteta Lissei), insiropat cu frisca+ciocolata, iar crema a fost de lamaie (cu branza Philadelphia).

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_06_2010/post-192-127584065202.jpg

#2692 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 June 2010 - 07:18 PM

Vezi postareaadi_edi, la 06 June 2010 - 03:58 PM, a spus:

Vezi postareacec, la 06 June 2010 - 03:20 PM, a spus:

blat cu multa cacao

cec, ai scris cumva cu ciocolata alba pe lateral La multi ani ? Daca da, super ideea!

multumesc
asa e dar s-a mai sters un pic cand am pus ciocolata cu lapte calda
e prima data cand fac astfel de tort si nu stiam ca se intaresta asa repede cum e pusa pe tort, motiv pt care nu a iesit prea dreapta

imi place tortul tau, e super reusit

#2693 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 June 2010 - 07:21 PM

dani_ela ce frumos tort ai facut
imi plac mult fardurile, florile si poneiul e f fain

#2694 Useril este offline   Oana-Cristina 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • LocationSuceava

Postat 06 June 2010 - 07:35 PM

Buna seara tuturor.Multumesc tuturor pentru felicitari ,cam tarziu raspund dar am fost foarte ocupata si intr-o dispozitie proasta.S-au cam adunat multe si nu le mai pot face fata.Draga mea bunica a fost diagnosticata cu o boala incurabila din pacate si nu pot sa fac absolut nimic din cauza varstei .La servici ne-au facut program de 8 ore si e rau de tot ,bani putini si munca multa.E mai rau ca la puscarie plus multe altele.Ma scuzati ca m-am descarcat aici si sunt putin off topic dar simteam nevoia.In rest ne rugam sa fim sanatosi si sa vina concediul mai repede sa plecam macar 2 saptamani din tara .Voi nu stati deloc.Faceti torturi pe banda rulanta de nu mai dovedesc sa va urmaresc.Felicitari tuturor ,nu exemplific ca am mult de recuperat.Printre toate necazurile mele am mai tortulit si eu cate ceva.Un diplomat cu muuulte fructe.Imagine atasata: monthly_06_2010/post-370-127584481363.jpgPandispan cu cele 3 moussuri de cioco.Imagine atasata: monthly_06_2010/post-370-127584490186.jpgImagine atasata: monthly_06_2010/post-370-127584493827.jpgDiplomat cu capsuni.Imagine atasata: monthly_06_2010/post-370-127584496715.jpgImagine atasata: monthly_06_2010/post-370-12758450006.jpgSi iar un diplomat cu capsuni.Imagine atasata: monthly_06_2010/post-370-127584504622.jpgImagine atasata: monthly_06_2010/post-370-127584508886.jpg

#2695 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 06 June 2010 - 07:45 PM

Vezi postareagloxinia, la 06 June 2010 - 10:45 AM, a spus:

Adi ma bucur ca ti-ai facut curaj. Te rugam sa pui si torturile mai vechi :Dsunt asa frumoase, pacat sa nu le vedem toate. :)

Vrabiuta ma simt onorata :) Vezi ca mi se urca la cap :D

Acum vin si eu cu o ruga de ultim moment. Am un tort ce se asteapta decorat. O minge. Vreau sa o imbrac in PDZ. Intrebare: ati mai facut? Cum procedez: imbrac in pasta, crestez hexagoane si pentagoane apoi pictez? Sau ma apuc sa lipesc? Lpesc pe unt sau pe pasta? Sunt in dilema... :) Vad eu la noapte ce inspiratie m-a lovi :D Insa pana atunci poate imi dati vreo idee...

Eu am mai facut. Am imbracat tortul in pasta de zahar, am intins cat de subtire am putut pentru a o putea aseza pe tort si apoi am lipit bucati, care negre care albe, eu am colorat pasta in negru.Bucatile negre le-am facut cu 5 laturi iar cele albe cu 6 si le-am facut cusaturi pe care telefonu meu le vede greu, uite asa: :P

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-160-127584621898.jpg

Cu alte torturi o sa vin mai incolo ca nu am program de editare acum si nu ma pot semna :D
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2696 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 June 2010 - 07:53 PM

Vezi postareaadi_edi, la 06 June 2010 - 06:15 PM, a spus:

Foarte vesel tortul tau, dani_ela! Dupa ce l-am vazut mi-am dat seama ca as fi putut face si eu falduri la tortul de botez ce l-am avut pentru weekendul asta, nu mi-au iesit prea bine marginile si ar fi fost o solutie (oricum, tu nu cred ca de aia ai pus faldurile, pasta ta pare sa fi acoperit tortul perfect).
Tortul meu a fost din 2 straturi de pandispan simplu, insiropat cu suc de portocale, si 2 straturi de blat amandina (reteta Lissei), insiropat cu frisca+ciocolata, iar crema a fost de lamaie (cu branza Philadelphia).

adi_edi- eu in ultimul timp am facut o fixatie pe faldurile astea :) le pun asa... ca-mi vine :)
tortul tau este foarte reusit, iar imperfectiunile le vezi tu, sigur nu le-a mai remarcat nimeni. asa facem toate, niciodata nu suntem pe deplin multumite.

Vezi postareaOana-Cristina, la 06 June 2010 - 07:35 PM, a spus:

Buna seara tuturor.Multumesc tuturor pentru felicitari ,cam tarziu raspund dar am fost foarte ocupata si intr-o dispozitie proasta.S-au cam adunat multe si nu le mai pot face fata.Draga mea bunica a fost diagnosticata cu o boala incurabila din pacate si nu pot sa fac absolut nimic din cauza varstei .La servici ne-au facut program de 8 ore si e rau de tot ,bani putini si munca multa.E mai rau ca la puscarie plus multe altele.Ma scuzati ca m-am descarcat aici si sunt putin off topic dar simteam nevoia.In rest ne rugam sa fim sanatosi si sa vina concediul mai repede sa plecam macar 2 saptamani din tara .Voi nu stati deloc.Faceti torturi pe banda rulanta de nu mai dovedesc sa va urmaresc.Felicitari tuturor ,nu exemplific ca am mult de recuperat.Printre toate necazurile mele am mai tortulit si eu cate ceva.Un diplomat cu muuulte fructe

oana- imi pare rau ca treci printr-o perioada proasta, daca te linisteste (sunt sigura ca nu) , mai trecem si altii. sau toti.asta e. torturile tale sunt minunate. imi plac mult, dar ultimul cel cu ciocolata e deosebit. super! :)

#2697 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 June 2010 - 07:54 PM

Vezi postareacec, la 06 June 2010 - 07:21 PM, a spus:

dani_ela ce frumos tort ai facut
imi plac mult fardurile, florile si poneiul e f fain

saru`mana cecilia! :)

#2698 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 06 June 2010 - 08:25 PM

Fetele cochetele, tin cam greu ritmul cu voi dar ma straduiesc :)

Ralu draga, foarte elegant tortul tau pentru nunta de argint. L-am vazut si cel pentru logodna fratelui tau, tare fain ti-o iesit, felicitari. Sper ca te bagi si la cel de nunta ...
Cat despre fortaretele tale sunt deja branduite.

Elida, tortul pian e superb, spune-mi te rog e imbracat in frisca?
Tortul cu trandafiri ce greutate a avut ca pare mic, felicitari pentru trandafiri, eu nu am rabdare si nici indemanare pentru ei ...

MIMI draga la tine nici nu stiu la cre tort sa ma opresc, cred ca ti-ai deschis laborator si noua nu ne zici nimik, felicitari ca ai atatea comenzi, asta spune multe despre torturile tale. :)

Lissa, La multi ani sarbatoritilor tai, le-ai facut niste torturi ... jos palaria.La tortul cu posetutza as avea o curiozitate, cum l-ai imbracat de jos in sus sau normal, imi plac tare mult incretiturile de pe ea. Mersi de un eventual raspuns daca citesti :D

Cecilia
, felicitari pentru catel, ti-a iesit tare dragut, eu as fi insistat mai mult la urechiuse in rest chiar seamana a catel,sweet :)

Lumi
tortul pentru socrul tau e bestial, cata eleganta, spune-mi te rog aschiile alea de zahar nu s-au topit dupa ce l-ai scos din frigider?

Stefana
tare originala ideea cu varsta si bine executate tablele. Personajele disney sunt tare reusite,felicitari

Fata draga (OTI) tortul tau de botez e extraordinar. Bebitza ma da pe spate, cata imaginatie poti sa ai parca ai avea 10 matrite de bebei, foarte tare, eu nu stiu daca as sti imbraca asa frumos un bebeu. Patutu al e mortal, deci daca tortul era pentru bebele meu, cred ca as fi pastrat patutul cu bebeu cu tot pana s-ar marita fata. Imi place si barza ta cracanata de numa dar de ce nu i-ai facut labe? :P

Mini imi plac culorile din tortul tau de mor, nici tanti nu e mai prejos :D

Doriana, ma simt onorata sa fiu copiata si inca asa de bine, felicitari pentru executie, foarte fain ti-o iesit :D

Adi-Edi
, eu nu stiu cum il cheama pe personajul tau dar tare dragut e acolo pe tort asa ca facem strigare in masa sa vii mai des :P
La tortul de botez eu as fi pus mai multa culoare. Aceeasi greseala am facut-o si eu la Binecuvantatea lui Paul, am vrut sa fie ornat in culori pale si in poze a aratat un intreg alb fara sens ca eu nu am avut nici macar bebeu, macar pentru poze ca astea ne raman trebuie sa punem culoare. Ca si executie noata 10 foarte frumos si ingrijit.

Daniela verry sweet al tau tort, vad ca ti-ai luat silicon, sa-l stapanesti sanatoasa si cat mai des. Imi place poney-u.

Oanaimi pare tare rau pentru bunica ta, ne rugam sa fie bine pe cat posibil si sa nu sufere... ce de torturi ai facut, fluturasu imi place tare mult e asa dragalas :P

Am si eu o gramada de torturi care asteapta sa fie postate. Mai am de pus pe site la mine 21 de bucati si aici sunt si mai in urma asa ca o sa incerc sa pun doar torturile care nu au acelasi model si sper sa reusesc sa o fac saptamana asta :D
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2699 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 06 June 2010 - 08:33 PM

Ce torturi minunate fetelor!Iar am ramas in urma si nu am lipsit decat vreo doua zile;Felicitari tuturor si va urez in continuare spor la treaba!Vin si eu mai tarziu cu torturile mele de ziua mea.Va pup!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#2700 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 06 June 2010 - 10:29 PM

Acestea sunt cele doua torturi facute pentru ziua mea;ambele sunt blat pandispan,crema de lamaie lissa si crema de ciocolata cu visine;invelit in pasta de zahar .Am facut doua ca sa duc unul si la colege la munca,cel cu floarea soarelui iar cel cu crini este pentru petrecerea de acasa.Inca o data va felicit pe toate pentru frumusetile care va ies din maini!pupici!

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_06_2010/post-404-127585608682.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2010/post-404-127585610224.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2010/post-404-12758561141.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2010/post-404-127585612739.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2010/post-404-127585614287.jpg

Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 133
  • 134