Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2741 Useril este offline   Simona25 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 27-March 10
  • LocationBucuresti

Postat 08 June 2010 - 08:03 PM

Fetelor eu pe fostul .... am postat unele carti, eu le am si pe blog ca sa le poata descarca cine doreste, nu stiu daca Dora la acele carti se refera, poate ea are alte carti.
Toata lumea se inspira si invata pas cu pas

#2742 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 08 June 2010 - 08:12 PM

Nuzi....super, sa ai o vacanta faina de tot:)

Miny, subscriu la ce a zis Oti:)

Dora, tu cum mai esti cu comenzile?

Daniela
, ce draguta e inimioara ta. nu gasesc cuvantu' potrivit , dar ideea e ca mi'e draga, e tare simpatica:)

Stefana, ce fain e corsetul. imi place combinatia, si imi place danteluta, si culoareaaaa
Raluca

#2743 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 08 June 2010 - 08:17 PM

tot vroiam sa va zic ceva si nu am apucat:)
daca intereseaza pe cineva, va spun cum am facut de data asta chocolate rolls.
am facut dupa metoda prezentata in filmuletele de pe youtube si anume
am topit ciocolata, apoi am intins'o pe o bucata de gresie( ca n'am blat de marmura sau granit:D)cu un cutit mare si lat, am lasat'o sa se raceasca putin, pana cand nu mai avea luciu, si apoi cu cutitul am format roll'urile ( cica e important sa aplici aceeasi presiune pe toata suprafata cutitului...) a fost prima data cand am facut asa, cand mai am timp sa exersez, promit ca pozez procedeu' :snorting: si o sa incerc sa imi iasa si mai bine:D
Raluca

#2744 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 08 June 2010 - 09:47 PM

Doresc sa va felicit pe toate deoarece mi-ar lua minim 1 saptamana sa o fac individual. Felicitari pentru unicitatile executate.

Si pentru ca tot intrebati de carti dragele mele le aveti chiar la indemana pentru ca au fost postate si aici pe acest site http://artaculinara....ecorat-torturi/ si dincolo. Folositi tastele search si gasiti rapid.
Cred ca nu va imaginati ce ar insemna sa stai sa pui poza cu poza la cartile de decoratiuni care le-am gasit dincolo sub forma de link-uri.Poate isi aduce cineva aminte la ce topic se gasesc pozele pentru a va fi mai usor. Retin ca avatarul membrului care a pus linkurile era parca un soricel sau sobolan.

#2745 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 08 June 2010 - 10:03 PM

Vezi postareagabrenia, la 06 June 2010 - 10:29 PM, a spus:

Acestea sunt cele doua torturi facute pentru ziua mea;ambele sunt blat pandispan,crema de lamaie lissa si crema de ciocolata cu visine;invelit in pasta de zahar .Am facut doua ca sa duc unul si la colege la munca,cel cu floarea soarelui iar cel cu crini este pentru petrecerea de acasa.Inca o data va felicit pe toate pentru frumusetile care va ies din maini!pupici!

Sa traiesti multi ani sanatoasa si fericita si sa iti dea Domnu putere sa mai faci torturi sa se bucure multi de ele, tare drag mi si mie cel cu floarea soarelui :P

Vezi postareagloxinia, la 07 June 2010 - 12:56 PM, a spus:

Oana torturile tale sunt super! Imi pare rau ca treci printr-o perioada grea :(
Ultimul m-a dat gata! :P

Daniela tortul cu ponei e foarte reusit. Pasta e cea de zahar? Are un luciu fain zici ca e pasta de lapte praf.

Ramo, merci de sfat. Am vrut sa il aplic insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Pe motiv de copil urlacios si de oboseala am ales varianta rapida. Intins pasta crestat iute si colorat. Imi pare rau ca nu i-am pis iarba ci frunze insa tot sa termin mai iute ca era f tarziu. Data viitoare sper sa iasa mai bine. :P

Gabrenia inca o data La multi ani! Torturile tale sunt waaaw, insa de acum asa ne-ai obisnuit deci nu se poate altfel :P

Asta e impricinatul. blat negresa crema cu 3 cioco:

... deci io te bat, uite ce tort ai scos si tu esti tot nemultumita, sunt sigura ca al tau client a ramas uimit si tu te tot critici. Io zic sa-ti imprumut dioptriile mele poate o sa vezi si tu mai realist :P Acuma pe bune, felicitari pentru minge, mie imi place tare mult cum ti-a iesit.

Vezi postareabbenyci, la 07 June 2010 - 07:18 PM, a spus:

Super fetelor,felicitari la toate am si o intrebare, voi nu obositi? vin si eu cu ultimul tort, e blat pandispan cu mouse de ciocolata si piersici. A fost un tort surpriza pentru nasi nostri care au facut 3 ani de casnicie. Stiu ca nu e f bine intinsa frisca pe tort dar eram grabita...oricum nasii au ramas foarte surprpinsi:) asa ca cred ca au fost multumiti.
Va pupacesc si va doresc spor la tortalit.

Aniversare fericita nasilor si tie felicitari pentru gest!

Vezi postareanuzi, la 07 June 2010 - 10:09 PM, a spus:

Buna seara!fetelor va felicit pe toate, in mare graba,eu de fel sunt mereu pe fuga,dar acum si mai si i-mi fac bagajele sa plec in vacanza in ro,uraa abia asteptam o sa stau 3luni yupiii,o sa va urmaresc de pe comp.lu mama, d o sa fac torturi mai putin si mai simplute cred, ca i-mi las sculele in italia,dar nu conteaza merg acasaa,gata ca m-am laudat destul,acum doua torturi facute pentru festa de sfarsit de an,a lui roxi.Va pup pe toate si o sa fiu cu ochi pe voi,acum cred ca o sa am mai mult timp, ca doar merg la mama face ea treaba. :P

Wow Nuzi ce torturi, ce trandafiri poti sa faci!!! Acuma pe bune toata lumea zice ca la trandafiri e vorba de exercitiu dar eu sunt sigura ca e si modelul petalelor, forma in care le decupezi, tare mult ne-ar placea tuturor daca ai avea timp sa pozezi o data pas cu pas cum faci un trandafir :P

Vezi postareaMiny, la 08 June 2010 - 10:10 AM, a spus:

Doamne, nici nu stiu pe care sa-l admir mai intai. Va felicit pe toate pentru creatiile voaste si vreau sa va arat si eu ultimul tort facut pe 3 iunie cu ocazia implinirii a 10 ani de casatorie. Este un tort cu blat de la prajitura kinder si crema de capsuni. Va multumesc tuturor pentru inspiratie .

Multa fericire si intelegere va doresc in urmatorii 50 de ani!

Vezi postareaStefana, la 08 June 2010 - 02:54 PM, a spus:

S-a trezit si Maria,si tot nu am apucat sa fac mare lucru.
Asta e bustul(de fapt mini-bust,ca are cu totul 2,2 kg) de azi.
Are blat de amandina si mousse de cioco alba cu stafide inmuiate bine bine in vanilie.Foarte faina combinatia. E pictat,ca de obicei,si am incercat sa improvizez danteluta si snurulete din royal icing .

No, la asa un bust m-as baga si eu, tare decent

Vezi postareadani_ela, la 08 June 2010 - 07:20 PM, a spus:

stefana- a iesit foarte shic bustul tau, si e atat de decent :P
carti? ce carti? hai spuneti-ne si noua :P . nici nu mai dorm la noapte cu gandul la CARTILE alea.
azi am facut o inimioara. de fapt este copia aproape identica a unui alt tort facut de mine anul trecut. dar asta a fost cererea. are crema de ciocolata neagra si crema de vanilie, iar glazura este cea `oglinda`.

Aproape? eu eram sigura ca ai gresit si i pus tortul pe care l-ai mai postat. Felicitari Daniela esti o maiestra daca ai reusit sa te copiezi asa de bine.

Acuma legat de carti si eu le am tot de aici de pe arta, plus ca ma mai inspir din enshpe mii de modele de pe net si sincer nu vad nimik gresit in asta. Bravo fetelor care reusesc sa reproduca acele torturi si sa-si puna si amprenta personala. Eu tare mult apreciez fetele care reusesc sa imite bine pentru ca stiu cat e de greu sa incerci sa reproduci o figurina pe care altii o fac cu matrita de exemplu.
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2746 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 08 June 2010 - 10:13 PM

acum vin cu 3 torturi din urma, o sa postez tot cate 3 ca asa le pun si la mine :P

Acest tort a fost pentru bunicul meu care a implinit 84 de ani si care m-a facut sa ma mandresc si sa multumesc celui de Sus pentru talentul meu. Cand au adus tortul si cantam LMA el a vrut sa deschida *Biblia* sa citeasca :P

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-160-127602755852.jpg

Tortul acesta a avut crema de iaurt a lui Oti si blat negresa, decoratii pasta de zahar si stikere deoarece mi s-a defectat masina de printat (comestibila)

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-160-127602763605.jpg

Iar acesta pentru graduare a fost tare dificil pentru mine. Mi-au trimis o poza cu omuletul care era din plastic defapt(cel putin eu asa il vad) si eu trebuia sa il fac din pasta sau cioco asa ca am ales sa il fac din cioco
Aceasta e poza primita

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-160-127602784077.jpg

si asta e ce mi-a iesit

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-160-127602789476.jpg

A avut tot crema lui Oti doar ca a fost exotica si absolventii au fost tare incantati de rezultat ceea ce m-a bucurat tare mult :P

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2747 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 08 June 2010 - 10:16 PM

Azi nepotelul meu, George Matei, a implinit uriasa varsta de 1 an. Cu mare drag i-am pregatit un tortulet, vesel si copilaresc, care nu i-a rezistat nici macar 2 minute lui George, care, de cum l-a vazut, s-a infipt in el, i-a smuls bietului Winnie urechile, a inceput sa imprastie cu albine si gargarite si sa smulga frunze din copaci. Pana sa ne incarcam noi blitz-urile sa poza copilul cum sufla in tort... n-a mai ramas nimic din decorul meu de 6 ore.
Eu m-am bucurat ca am reusit sa-i captez atentia cu tortul meu:

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-598-12760277819.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-598-127602789561.jpg Imagine atasata: monthly_06_2010/post-598-127602795085.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-598-127602801698.jpg Imagine atasata: monthly_06_2010/post-598-127602808655.jpg

#2748 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 08 June 2010 - 10:18 PM

Vezi postareaRamo, la 08 June 2010 - 10:13 PM, a spus:

acum vin cu 3 torturi din urma, o sa postez tot cate 3 ca asa le pun si la mine :P

Wow! Ramo, cum am avut eu ghinionul sa postez chiar dupa tine... pana m-am moscait eu sa-mi micsorez pozele... Minunate torturile tale. Felicitari sincere, din tot sufletul!
La multi ani bunicului tau, cu multa-multa sanatate!

Aceasta postare a fost editata de Luminis: 08 June 2010 - 10:21 PM

#2749 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 08 June 2010 - 10:26 PM

Vezi postareaLuminis, la 08 June 2010 - 10:18 PM, a spus:

Wow! Ramo, cum am avut eu ghinionul sa postez chiar dupa tine... pana m-am moscait eu sa-mi micsorez pozele... Minunate torturile tale. Felicitari sincere, din tot sufletul!
La multi ani bunicului tau, cu multa-multa sanatate!

Ghinion Lumi? Cu asa un tort? Acuma fara a te peria vreau sa-ti zic ca ai facut o treaba excelenta. Toate figurinele tale sunt pline de viata, imi place ca esti foarte atenta la detalii, eu zic ca astea fac diferenta. La multi ani nepotelului tau si tie Felicitari pentru creatie, ai facut o minunatie de tort vesel si captivant.

Multumesc de urari si sa dea Domnu sa fie cat mai mult cu noi, chiar si la vrasta asta el e plin de viata si merge intr-una in misiuni :P

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#2750 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 09 June 2010 - 07:21 AM

Vezi postareaRamo, la 08 June 2010 - 10:03 PM, a spus:

Vezi postareadani_ela, la 08 June 2010 - 07:20 PM, a spus:

stefana- a iesit foarte shic bustul tau, si e atat de decent :P
carti? ce carti? hai spuneti-ne si noua :P . nici nu mai dorm la noapte cu gandul la CARTILE alea.
azi am facut o inimioara. de fapt este copia aproape identica a unui alt tort facut de mine anul trecut. dar asta a fost cererea. are crema de ciocolata neagra si crema de vanilie, iar glazura este cea `oglinda`.

Aproape? eu eram sigura ca ai gresit si i pus tortul pe care l-ai mai postat. Felicitari Daniela esti o maiestra daca ai reusit sa te copiezi asa de bine.

Acuma legat de carti si eu le am tot de aici de pe arta, plus ca ma mai inspir din enshpe mii de modele de pe net si sincer nu vad nimik gresit in asta. Bravo fetelor care reusesc sa reproduca acele torturi si sa-si puna si amprenta personala. Eu tare mult apreciez fetele care reusesc sa imite bine pentru ca stiu cat e de greu sa incerci sa reproduci o figurina pe care altii o fac cu matrita de exemplu.

daca nici pe mine nu ma pot plagia cu succes... :P .numai ca de data asta nu mi-a iesit plastilina de ciocolata alba- a iesit o chestie sfaramicioasa pe care cu greu am putut sa o folosesc. cel putin la gura-a fost un cosmar. unde am gresit oare? prima inimica a avut gurita mai fromoasa si sprancene albe :P asa ca nu e tot aia :P

ramo -sunt tare faine torturile tale, pacat ca vii mai rar pe aici , eu mereu astept sa vad ce minuni mai poti face.
luminis- tortul este superb.

#2751 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 09 June 2010 - 10:26 AM

Vezi postareaSapaceanu Simona, la 08 June 2010 - 08:03 PM, a spus:

Fetelor eu pe fostul .... am postat unele carti, eu le am si pe blog ca sa le poata descarca cine doreste, nu stiu daca Dora la acele carti se refera, poate ea are alte carti.
Toata lumea se inspira si invata pas cu pas

Simona macar de-as avea niste carti in plus de ce aveti voi...dar din pacate nu am!!!

Iar treaba cu inspiratia e cat se poate de adevarata...eu nu sunt o buna imitatoare...si nici nu mi-ar place sa imit 100%....imi place sa aduc o nota de originalitate fiecarui tort prestat de mine...Chiar ma uitam zilele trecute la catalogul ce mi l-am facut pt prezentare..si am observat ca n-am doua torturi la fel...nici macar ca idee...

In legatura cu tortul ce doresti a-l face...aveam o foto cu un aragaz, o tigaie deasupra si niste oua prajite...cazute si pe langa...coji de oua peste tot...ce mai era foarte de efect un tort asa...dar din pacate nu gasesc acum fotografia cu pricina..insa iti pun o alta care te poate inspira

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-17-127607156009.jpg

Vezi postareaYours4ever, la 08 June 2010 - 08:12 PM, a spus:

Dora, tu cum mai esti cu comenzile?

Raluca multumesc de intrebare...eu trec printr-o perioada ffff neagra....as putea sa ilustrez starea mea printr-o singura fraza: "Imi vine sa ma sinucid!"
Oricum am de gand sa inchid acest capitol din viata mea.
..am ajuns la concluzia ca n-are rost sa ma lupt cu morile de vant...o prietena draga sufletului meu imi reprosa ca "dau bir cu fugitii"...in anumite circumstante asta e singura solutie din pacate...

Vezi postareaRamo, la 08 June 2010 - 10:13 PM, a spus:

acum vin cu 3 torturi din urma, o sa postez tot cate 3 ca asa le pun si la mine

Ramo esti fantastica!!! Dar tu stii asta...iti doresc sa ramai asa pt eternitate... :lol:

Vezi postareaLuminis, la 08 June 2010 - 10:16 PM, a spus:

Azi nepotelul meu, George Matei, a implinit uriasa varsta de 1 an.

Foarte frumos si perfect executat...felicitari Lumi...sa-ti traiasca nepotelul si sa va bucurati de el in fiecare clipa!

#2752 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,774
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 09 June 2010 - 12:03 PM

Vezi postareadora, la 09 June 2010 - 10:26 AM, a spus:

Raluca multumesc de intrebare...eu trec printr-o perioada ffff neagra....as putea sa ilustrez starea mea printr-o singura fraza: "Imi vine sa ma sinucid!"
Oricum am de gand sa inchid acest capitol din viata mea.
..am ajuns la concluzia ca n-are rost sa ma lupt cu morile de vant...o prietena draga sufletului meu imi reprosa ca "dau bir cu fugitii"...in anumite circumstante asta e singura solutie din pacate...

doamne dora, ce vorbe sunt astea.... ^_^
orice ar fi sa stii ca totdeauna, dar totdeauna, rasare soarele dupa furtuna. stiu eu ce spun. dumnezeu exista si le randuieste. pana atunci iti doresc sa iti insenineze zilele orice lucru marunt, un flurure, o floare, o raza de soare... :lol:

#2753 Useril este offline   Simona25 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 09 June 2010 - 12:19 PM

Dora sunt de acord cu imitatul, nu am nimic impotriva asta incecam sa-i explic si fetei care era suparata. Eu am cartile acelea de atat timp si pana acum nu am reusit sa fac de acolo nici un tort, pt ca fiecare vrea ceva anume. Sincer sa fiu inca nu am asa experienta sa ma apuc sa fac unul, cu timpul voi face macar pt acasa :lol: sa nu se supere clientul daca iese ceva urat.
Multumesc pentru imagine am bagat-o la dosar, aseara m-am pus pe cautat pe net imagini cu oale ^_^ am gasit cate ceva, dar o sa fac ceva mai usor ca nu am nici timp pentru ca vineri am examen. Sper sa-mi iasa ceva frumos.

#2754 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 09 June 2010 - 12:45 PM

Vezi postareadora, la 09 June 2010 - 10:26 AM, a spus:

Oricum am de gand sa inchid acest capitol din viata mea.[/b][/color]..am ajuns la concluzia ca n-are rost sa ma lupt cu morile de vant...o prietena draga sufletului meu imi reprosa ca "dau bir cu fugitii"...in anumite circumstante asta e singura solutie din pacate...

Foarte frumos si perfect executat...felicitari Lumi...sa-ti traiasca nepotelul si sa va bucurati de el in fiecare clipa!

Dora, multumesc de aprecieri. :lol: dar sa stii ca ma superi... sa nu mai spui niciodata vorbe asa grele, orice s-ar intampla viata a frumoasa si merita sa ne bucuram de orice clipa alaturi de cei care ne sunt dragi. Si e pacat sa inchizi acest capitol din viata ta, ai un talent pentru care multi si-ar da o mana (ma rog, un picior... ^_^ ) Cat despre "plagiat", nu vad care e problema, toti ne inspiram (si tortul meu de plagiat in proportii destul de mari, ca deh... idei proprii nu prea am... mi-a dat Mimi o idee, am preluat-o, am adaugat putin si din mine si a iesit un tort, in afara de voi nu stie nimeni ca e copiat), important e sa o facem cat mai bine, oricum cei la care ajung torturile noastre habar nu au de cartile alea... si se minuneaza de cat suntem de creativi... :)

#2755 Useril este offline   Simona25 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 09 June 2010 - 01:01 PM

De o jumatate de ora ma chinui sa-mi iasa culoarea neagra la pasta de zahar, cu clorant negru praf. ^_^ nu mai pot de nervi l-am amestecat cu apa calduta asa cum stiam ca se face dar degeaba e un cenusiu spre violet.
Stiu ca colorantul gel de la Wilton e bun, dar de 2 luni ma tot duc si nici pana ieri nu adusesera :lol: . Cred ca pana la urma o sa vopsesc, trebuie sa fac o capa de student.

#2756 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 09 June 2010 - 01:03 PM

Stefana ce fain minibust ai facut! Si rosul ala ma baga in boala. SI eu am christmas red da nu e asa. Zau.

Daniela fain inimosul tau. Furat ideea. :)

Ramo ce faina ti-o iesit biblia. Si restu, da biblia ma baga in boala. Copertile sunt perfecte. Biblia mea era veche de pe la 1800 :lol:

Lumi, La multi ani! nepotelului drag. Vai cat e de frumos tortul tau! Amu sa imi spui cum ai decupat iarba de la baza ca imi fac harachiri daca zici ca e din cutit :)

Dora draga sa nu te aud. Prietena aceea stie ea ce spune. E adevarat. Nu putem fi lasi in fata unor probleme. Stie Dumnezeu de ce face asa. Cine stie. Nebanuite sunt caile lui. Eu te pup si iti doresc multa sanatate si intelepciune. ^_^
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2757 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 09 June 2010 - 01:07 PM

Simo pana la urma cred ca asa e cel mai bine.
sa o pictezi. Trebuia sa pui praful in zahar cand ai inceput sa faci pasta. Eu asa am procedat cu visiniul. Si pasta oricum a iesit sfarmicioasa.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2758 Useril este offline   Simona25 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 09 June 2010 - 02:11 PM

Am incercat si asa sa ametec cu zaharul dar degeaba. asta e o sa o vopsesc. pupici

#2759 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 09 June 2010 - 02:43 PM

Simona incearca sa pui colorantul praf in apa in care hidratezi gelatina...si apoi urmezi pasii normali...
eu asa procedez
...

#2760 Useril este offline   Simona25 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 09 June 2010 - 03:02 PM

Dora adevaru e ca aveam fonadantu ramas de la ultimul tort si era alb, dar data viitoare asa voi proceda. multumesc

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul