dani_ela, la 09 June 2010 - 07:21 AM, a spus:
daca nici pe mine nu ma pot plagia cu succes... .numai ca de data asta nu mi-a iesit plastilina de ciocolata alba- a iesit o chestie sfaramicioasa pe care cu greu am putut sa o folosesc. cel putin la gura-a fost un cosmar. unde am gresit oare? prima inimica a avut gurita mai fromoasa si sprancene albe asa ca nu e tot aia
ramo -sunt tare faine torturile tale, pacat ca vii mai rar pe aici , eu mereu astept sa vad ce minuni mai poti face.
luminis- tortul este superb.
Io nu stiu daca m-as putea plagia asa de perfect ... Ciocolata eu zic ca ori nu a fost de calitate ori ai incalzit-o prea tare si de aia s-o sfaramat.
Nu vin mai rar Daniela, nu am putut pana acum, dar stai linistita ca o sa va bantui des de-acu incolo
dora, la 09 June 2010 - 10:26 AM, a spus:
n-am doua torturi la fel...nici macar ca idee...
Raluca multumesc de intrebare...eu trec printr-o perioada ffff neagra....as putea sa ilustrez starea mea printr-o singura fraza: "Imi vine sa ma sinucid!"
Oricum am de gand sa inchid acest capitol din viata mea.[/b][/color]..
am ajuns la concluzia ca n-are rost sa ma lupt cu morile de vant...o prietena draga sufletului meu imi reprosa ca "dau bir cu fugitii"...in anumite circumstante asta e singura solutie din pacate...
Ramo esti fantastica!!! Dar tu stii asta...iti doresc sa ramai asa pt eternitate...
Multumesc Dora, vreau sa-ti zic doar atat:
POT TOTUL IN HRISTOS CARE MA INTARESTEFilipeni 4:13 - e motto-ul vietii mele, sper sa devina si al tau
gloxinia, la 09 June 2010 - 01:03 PM, a spus:
Ramo ce faina ti-o iesit biblia. Si restu, da biblia ma baga in boala. Copertile sunt perfecte. Biblia mea era veche de pe la 1800
Mersi Oti

si daca nu ti-as fi vazut Biblia as fi zis ca ai avut un mare esec dupa cum ai prezentat-o acum, dar noi stim ca e contrat a ceea ce zici
Lissa, la 09 June 2010 - 08:57 PM, a spus:
...si doua torturi de majorat unul l-am facut in urma cu doua saptamani crema ciocolata ,vanilie si cafea ,culoarea ce se vede e de fapt un mov deschis si inchis ,dar la mine in poze iasa doar albastru ...si al doilea e de sambata cu crema de ciocolata.
Mersi de raspuns Lissa si felicitari pt torturile de majorat, al doilea mi-a ajuns la inima. Par destul de mari torturile, pentru cate persoane au fost si cat au cantarit?
Yours4ever, la 09 June 2010 - 09:48 PM, a spus:
Ramo, Lumi, Lissa
vrabiuta si dora
Ralu