tango, la 19 October 2010 - 10:57 PM, a spus:

Modelul tortului este unul de la Ramo, mi-a placut mult. Dar ca sa stric eu lucrurile, pentru ca la ce fac in casa nu am asa multa rabdare, nu am masurat tortul cand am intins pasta si nu mi-a ajuns pana jos. Asa ca l-am lasat cu fustita.
Inauntru am vrut sa incerc mai multe lucruri si a iesit asa: blat pandispam, crema de cioco cu lapte, crema de lamaie Lissa, trebuia mai multa, jeleu de lamaie Dora, crema de cioco alba cu nuci caramelizate, si astea cam putine. A fost fff bun dupa parerea celor care l-au gustat, Exelenta si crema de lamaie si jeleul.
Si o felie pentru voi

si asa cu fustita-i tare vesel cu trandafirasii colorati,iar felia-i super apetisanta!
Miny, la 20 October 2010 - 08:11 AM, a spus:
La multi ani sotului si multa sanatate!
gabrenia, la 20 October 2010 - 10:34 AM, a spus:

elena_antony, la 20 October 2010 - 12:19 PM, a spus:
Cu aceasta ocazie ,vreau sa va spun ca am avut marea placere de a cunoaste una dintre cele mai talentate culinarese ale noastre,Ortansa.Ortansa este o frumoasa si o draguta ,cum nu mi-am imaginat!Este foarte talentata,asta stiti, dar si foarteeeeeeeeeeee modesta!Mi-a facut o deosebita placere sa o cunosc si imi pare rau ca timpul a fost scurt si nu am avut ocazia sa vorbim mai multe....Poze de la intalnire nu avem, ne-am adus aminte la plecare, dar nu-i nimic,recuperam noi

Tortul a fost foarteeee delicios, nici nu se compara cu torturile de cofetarie de aici!!De fetita mea, nici nu trebuie sa va mai zic, a fost superrr incantata.Cand a vazut tortul a ramas speechless

Multumesc mult inca o data pentru tot si pentru munca depusa !
Chiar vroiam sa-ti zic ca bananele acelea i-au dat un gust deosebit tortului!Cu ce le-ai insiropat?
Si o poza cu sarbatorita
Eram sigura ca de tine-i vorba!
Sa-ti traiasca printesa !!!Se face din ce in ce mai frumoasa!