cristinel, la 22 November 2010 - 03:40 PM, a spus:
imi place cum a iesit buchetelul si mesajul e romantic, asa ca pt doi "porumbei"ce se iubesc. Insa eu nu as fi ales tot rosu pt inimioarele de pe lateral sau poate ca in realitate nuantele au fost altele. La tortul meu, cu pescarul, pe fundal sunt stabilopozi. Multumesc pt apreciere!
Cristinel, tocmai asta am si urmarit ,ca inimioarele sa fie doar un ton mai inchis fata de fondul tortului asta ca sa nu "fure "din aparitia orhideelor.daca le faceam mai deschise sigur punctul de atractie nu ar mai fi fost orhideele si ochiul "fugea "catre inimioare.Asta ca sa nu mai spun ca ar fi parut incarcat rau ori mie asta nu-mi place,fug cat pot de tare de incarcatura multa; deranjeaza ochiul si nu mai are efectul scontat "
Less is more"
natasha, la 22 November 2010 - 05:27 PM, a spus:
Gabrenia este minunat tortul si mesajul si florile . I-mi place.
Si ultimul meu tort sus si jos blat insiropat iar in mijloc doua blaturi bezea,crema caramel cu nuci,ganage,si inca una de cioco.
decorat cioco plastica
Natasha multumesc pentru aprecieri;dar tortul tau chiar ca m-a lasat masca!Impecabil si parca ireal sau mai bine zis,juri ca e real!Suna interesant compozitia tortului cu bezea,poate cand ai timp scrii reteta pe la blaturi?
dani_ela, la 22 November 2010 - 06:40 PM, a spus:
[
gabrenia- un tort frumos , iar baietul e indragostit rau
am facut si eu 6 torturi in acest WE
daniela chiar ca e indragostit!dar si fata e draguta si desteapta,merita un baiat ca nepotul meu.dar vad ca tu esti o forta!cand ai avut maica timp de atatea torturi?Toate imi plac dar cel al nepoatei tale si cel carte mi-au placut in mod deosebit.Pupici!
vrabiuta, la 22 November 2010 - 06:41 PM, a spus:
Wouuuuuuuuuu! E superb ! Felicitari!

Culorile sunt minunate , executia impecabila!
Multumesc Vrabiuto! Vezi ca dincolo ne disputam locul I la "horror" !
simonicka, la 22 November 2010 - 06:41 PM, a spus:
Simonicka pe unde umbli?hai ca ne era dor de tine!vezi,deja incepem sa-ti ducem lipsa!
daniela82, la 22 November 2010 - 06:56 PM, a spus:
Wow fetelor ce torturi minunate a-ti facut. Multe

si

tuturor!
Multumim, Daniela82
dora, la 22 November 2010 - 06:58 PM, a spus:
Gabi draga mea e superba creatia ta...ochiul tau de artist ma emotioneaza de fiecare data!!! felicitari!!![/b][/color]
Felicitari tuturor sunteti fantastice!!! si atat de harnicute-albinute!!! nu poate tine domne' omu pasul cu voi!!!
Multumesc Dora ma flatezi sa stii,ma bucur ca ti-a placut,deja ma gandesc cum va fi viitorul tort si am numai schite in cap ;asa e cand nu mai pictez,imi revars pasiunea asupra acestei noi arte deccoperite.Multi pupici!
Livia, la 22 November 2010 - 07:32 PM, a spus:
Eu vreau sa va felicit din tot sufletul, fiecare tort are frumusetea lui!
Livia multumim ! Imi pare rau pentru prietenul vostru care s-a stins atat de timpuriu.Asa e viata.niciodata nu stii ce-ti rezerva viitorul;Te pup!