Dar, ai muncit, nu gluma! Eu nu stiu cum reusesti, sincer! Si toate sunt lucrate frumos, ingrijit!!!
Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 11 December 2010 - 10:16 PM
Dar, ai muncit, nu gluma! Eu nu stiu cum reusesti, sincer! Si toate sunt lucrate frumos, ingrijit!!!
Postat 11 December 2010 - 10:20 PM
stefana- multumesc !
Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 11 December 2010 - 10:21 PM
Postat 11 December 2010 - 10:22 PM
punticu, la 11 December 2010 - 10:12 PM, a spus:
Dar pe cel aniversar cum ai facut desenul de deasupra?
Multumesc mult, Punticu. La cel aniversar primisem pe facebook poza invitatiei inainte cu vreo luna de ziua aniversarii. Ma uitam la poza din cind in cind ca sa ma obisnuiesc cu desenul si cu detaliile. Cind a fost vorba de ornat, am facut un disc alb de pasta de zahar cu vreo doua zile inainte ca sa se usuce. Poza invitatiei am printat-o si am decupat cu grija conturul masinii + mirii. Am folosit sablonul respectiv ca sa desenez conturul cu carioca alimentara neagra, apoi am desenat celelalte detalii cu mina libera. Nu am insistat f mult, pentru ca imi propusesem sa pictez cu maro, sa fie cumva un efect de fotografie sepia. Invitatia originala e facuta in culori delicate, pastelate, si stiam ca nu am cum sa reproduc culorile acelea cu colorantii mei.
Deci a fost vorba de o schita desenata cu carioca neagra alimentara apoi pictat pe deasupra plus restul detaliilor cu gel maro + alcool in dilutii diferite(ca sa fie diferente de intensitate)
Am lasat discul la uscat peste noapte apoi a doua zi l-am umezit un pic cu pensonul cu apa si l-am aplicat pe tortul alb.
Postat 11 December 2010 - 10:33 PM
dani_ela, la 11 December 2010 - 10:20 PM, a spus:
stefana- multumesc !
Pai aprecierile le meriti pe deplin! Lasa ca fac zilele astea niste poze si le postez poate sunt mai explicite!
Postat 11 December 2010 - 10:34 PM
Stefana, la 11 December 2010 - 10:22 PM, a spus:
punticu, la 11 December 2010 - 10:12 PM, a spus:
Dar pe cel aniversar cum ai facut desenul de deasupra?
Multumesc mult, Punticu. La cel aniversar primisem pe facebook poza invitatiei inainte cu vreo luna de ziua aniversarii. Ma uitam la poza din cind in cind ca sa ma obisnuiesc cu desenul si cu detaliile. Cind a fost vorba de ornat, am facut un disc alb de pasta de zahar cu vreo doua zile inainte ca sa se usuce. Poza invitatiei am printat-o si am decupat cu grija conturul masinii + mirii. Am folosit sablonul respectiv ca sa desenez conturul cu carioca alimentara neagra, apoi am desenat celelalte detalii cu mina libera. Nu am insistat f mult, pentru ca imi propusesem sa pictez cu maro, sa fie cumva un efect de fotografie sepia. Invitatia originala e facuta in culori delicate, pastelate, si stiam ca nu am cum sa reproduc culorile acelea cu colorantii mei.
Deci a fost vorba de o schita desenata cu carioca neagra alimentara apoi pictat pe deasupra plus restul detaliilor cu gel maro + alcool in dilutii diferite(ca sa fie diferente de intensitate)
Am lasat discul la uscat peste noapte apoi a doua zi l-am umezit un pic cu pensonul cu apa si l-am aplicat pe tortul alb.
Ai muncit, nu gluma! Felicitari inca o data!
Postat 11 December 2010 - 10:37 PM
Postat 11 December 2010 - 10:47 PM
dani_ela, la 11 December 2010 - 02:26 PM, a spus:
u zic sa le pui ,uite facem un pact :nu mai postez eu torturile mele ca nu am deloc de vreo 3 luni
Acum am vazut ca deja ai postat torturile unele ,felicitari ai avut de lucru nu gluma ,cel mai mult imiplace ultimul cu iarna ,ca doar suntem in anotimp,nu? felicitari
gloxinia, la 11 December 2010 - 05:25 PM, a spus:
Si robert a luat singulair 3 ani si mers la praid si la mare acum avem si noi 2 de cand nu ne-am mai imbolnavit deloc ,asa ca multam Domnului ca toate s-au asezat la locul lor
anasia, la 11 December 2010 - 08:36 PM, a spus:
Foarte frumos tortul tau
Yours4ever, la 11 December 2010 - 08:55 PM, a spus:
Stai linistita ca noi stim ce poti tu ,bine ca la gust a fost bun ,cum e in tarile straine?asteptam vesti si poze binenteles
Postat 12 December 2010 - 08:32 AM
felicitari fetelor care au postat torturi minunate !
Ce-am facut si eu ieri:
blat negresa,crema de ciocolata cu visine

blat negresa, crema de iaurt cu piersici

pentru acest tort, m-am inspirat de pe forumul rusoaicelor! Stiti ce-i hazliu,m-am uitat aseara pe la ele ( nu stiam ca merge forumul nostru!) si erau postate ieri mai multe torturi sacuti cu bani ! Deci eram pe aceeasi lungime de unda mai multe!
Postat 12 December 2010 - 08:37 AM
Postat 12 December 2010 - 09:07 AM
yours4ever, foarte ingenios, imi plac torturile cu cercuri!
daniela, woow, ai muncit ceva, nu gluma...nu stiu care imi place mai mult
vrabiuta, chiar la kuharka ma gandeam si eu cand am vazut banutii, ti-a iesit fain!poseta e finuta, imi place si sandaua!
nuanta de mov depinde de cat colorant pui in pasta...cu cat pui mai mult, cu atat se inchide mai tare; mov de la wilton, iese sigur;
Postat 12 December 2010 - 09:11 AM
Imagini atasate
Postat 12 December 2010 - 09:12 AM
vrabiuta, chiar la kuharka ma gandeam si eu cand am vazut banutii, ti-a iesit fain!poseta e finuta, imi place si sandaua!
tonul de mov depinde de cat colorant pui in pasta...cu cat pui mai mult, cu atat se inchide mai tare; mov de la wilton, iese sigur; pui cate putin colorant gel in pasta si omogenizezi bine, mai puit gel si tot asa, pana obti tonul dorit;
Postat 12 December 2010 - 10:11 AM
Cum s-au adunat asa multe torturi toate frumos lucrate va felicit in grup, toate torturile mi-au placut de aceea vreau sa va felicit pe toate pt munca prestata si pt ca impartasiti cu noi ceea ce faceti. Va
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
Postat 12 December 2010 - 10:17 AM
anasia, la 12 December 2010 - 09:12 AM, a spus:
tonul de mov depinde de cat colorant pui in pasta...cu cat pui mai mult, cu atat se inchide mai tare; mov de la wilton, iese sigur; pui cate putin colorant gel in pasta si omogenizezi bine, mai puit gel si tot asa, pana obti tonul dorit;
NU AM COLORANT MOV! trebuie sa-l fac din combinatii rosu+albastru (cred!) da cam in ce proportii????????
Postat 12 December 2010 - 10:24 AM

75 de briose pt un majorat + imbracat si ornat un tort pt o majora care doreste sa devina doctorita

Un tort de multumire pt celebrarea a 10 ani de la inaugurarea bisericii la care merg
blat exotic Lissa(multumesc pt reteta

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
Postat 12 December 2010 - 10:24 AM
Vrabiuta triseaza, eiiiii ia sa aduci si racheta aici si restul care mai sunt
Ralu impresionanta povestea frumos tortul.
Simona simplu si frumos! Bravo!
Ai mei clienti nu mai vor decat foarte rar figurine in plan
De cand nu ne-am vazut am facut si eu cateva torturi, toate sunt cu blat negressa, unele cu crema de aiurt si afine, sau iaurt si caise din compot, altele cu 3 cioco.
Deci:

Asta a fost pentru un baietel ce implinea un an. Figurinele sunt facute dupa o poza cu jucariile cu care se joaca:

Asta a fost de ziua husbandului, l-a dus la servici

Asta a fost pentru un baietel si l-au vrut neaparat cu glazura de cioco. A iesit albasta pana la urma

Pentru baiatul verisoarei mele, fan Rapid:

De asta nu sunt tare mandra, insa cum putea iesi o centrala pe gaz? Si e singurul care iese din tipar cu o crema de cocos

Un tort roz pentru o fetita:

Ponei again:

Si Mikey :

edit: Ceci ce faine sunt toate. M-au dat gata briosele medicinale

si
Postat 12 December 2010 - 10:32 AM
gloxinia, la 12 December 2010 - 10:24 AM, a spus:
Vrabiuta triseaza, eiiiii ia sa aduci si racheta aici si restul care mai sunt
Ralu impresionanta povestea frumos tortul.
Simona simplu si frumos! Bravo!
Ai mei clienti nu mai vor decat foarte rar figurine in plan
De cand nu ne-am vazut am facut si eu cateva torturi, toate sunt cu blat negressa, unele cu crema de aiurt si afine, sau iaurt si caise din compot, altele cu 3 cioco.
Deci:
wwwooowww ai facut ceva torturi si toate faine, imi plac toate sunt ff fain lucrate, figurinele reusite, iar cutia cu sticla a iesit super. Felicitari pt toate
Postat 12 December 2010 - 10:35 AM
Ah ce-mi place ca e activitate intensa
Gloxi, m-am indragostit de pinguinii tai!!Superbi!!
Postat 12 December 2010 - 10:37 AM
Pinguinii sunt cel mai usor de facut dintre toate figurinele

si
Postat 12 December 2010 - 10:40 AM
gloxinia, la 12 December 2010 - 10:24 AM, a spus:
multumec gloxinia, ma bucur cati plac
Tendinta mea e sa fac lucruri mici, marunte (cam tot ce fac fac in miniatura, e mai greu cand trebuie sa fac ceva mare)asa ca mie nu mi s-au parut mici ci normale

Ajutor