Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#4981 Useril este offline   Amorasa 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 16-November 10

Postat 04 January 2011 - 06:37 PM

Buna ziua si bine v-am gasit pe acest forum!
Avand in vedere ca v-ati mutat aici:) vin si eu cu tortul de Craciun facut de mine. Maine sper sa-l pun si pe cel de revelion. De craciun crema de cioco si vanilie cu fructe. Am avut ceva probleme cu pasta, dar am mascat putin:)

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_01_2011/post-769-12941589506481.jpg

#4982 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 04 January 2011 - 07:37 PM

Amorasa, bun venit! Frumoasa intrare! Tot inainte!

#4983 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 04 January 2011 - 07:40 PM

In sfarsit,am intrat si eu in posesia unei sectiuni dintr-un tort facut de mine cu mousse-uri de ciocolata. Ramasesem datoare, dar ma achit acum chiar daca am trecut in alt an:

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-758-12941628407413.jpg

#4984 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 04 January 2011 - 07:57 PM

Si mai postez si poza tortului diplomat pt revelionul tineretului care s-a desfasurat la mine in apartament, in lipsa mea, pt ca eram de serviciu. Nu e extraordinar, dar trebuia sa va povestesc si despre el. Am riscat si am acceptat organizarea petrecerii la noi pt ca, pana la urma, trebuie sa se distreze si studentii undeva, nu :beer2:. Si s-au distrat atat de tare incat baiatul mamei a decis ca tortul trebuie sa treaca in 2011...integru. Cei mai multi dintre tineri erau :toothy9; si... frisca era tot ce-ar mai fi lipsit. Asa ca, l-am gasit la intoarcerea din tura, cumintel in suport in frigider, astepta sa fie pozat, caci nu mai apucasem cu o seara inainte.

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-758-12941638242659.jpg

#4985 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 04 January 2011 - 09:19 PM

Bun venit... nou venitelor ( :toothy9; m-am exprimat cam ciudat ,cred!)
Felicitari tuturor pentru frumoasele torturi postate ! :beer2:

#4986 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 04 January 2011 - 09:43 PM

CEC multumesc pentru explicatie,am inteles,nu-ti face probleme!Cristinel sectiunea de la mousse arata faina de tot!dar nici cel cu frisca nu e mai prejos,felicitari!Boabe de cafea bine ai venit printre noi,vad ca esti chiar nou-nouta,ni te-ai alaturat chiar azi!Amorasa bine ai venit si tu!Foarte frumos si ingrijit tortul tau,felicitari!Hai sa-l vedem si pe cel de revelion!Ancuto bine te-am regasit!Multumim de urari,ne era dor de tine!Oti fata,sa te uite relele asa cum te-am uitat eu!Si cat ma tineam sa-ti spun despre sectiunea aceea de tort absolut super,mega...etc. baga tu! :toothy9; Felictari.meriti din plin pentru cat ai muncit!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#4987 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 04 January 2011 - 10:50 PM

Vezi postareaAmorasa, la 04 January 2011 - 06:37 PM, a spus:

Avand in vedere ca v-ati mutat aici:) vin si eu cu tortul de Craciun facut de mine. Maine sper sa-l pun si pe cel de revelion. De craciun crema de cioco si vanilie cu fructe. Am avut ceva probleme cu pasta, dar am mascat putin:)

Bine ai venit! Felicitari pentru tort!

#4988 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 04 January 2011 - 11:24 PM

Fetelor dragutelor vad ca nu stati o clipa. Bun venit noilor tortalese. Boabe de cafea te asteptam pe la noi cu poze.
Amorasa vrem si tortul de Rev! :beer2:
Gabrenia sper sa ma uite relele de tot :beer2:
Cristinel am o nelamurire maaare. Pai ai tu fecior student? Dar in poza de la avatar e fiica ta si nepoata? :)

:toothy9; tuturor!
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#4989 Useril este offline   CLAUDIA 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 84
  • Inregistrat: 20-November 10
  • Locationbrescia italia

Postat 05 January 2011 - 12:08 AM

Vezi postareagloxinia, la 03 January 2011 - 01:04 PM, a spus:

Vezi postareaCLAUDIA, la 03 January 2011 - 12:19 PM, a spus:

Uite aici si sectiunea....

Deja plang aici.... Mai am din tortul de rev ca altfel mi-as face si eu... Reteta la cea alba nu ne-o dai? :toothy9;

Reteta e aceeasi pt amandouadoar ca in cea alba nu am pus cacao.Iti scriu aici reteta sper ca nu fac o greseala.
150 ml apa
500 gr zahar
400 gr lapte praf
100 gr margarina
50 gr cacao
1 lg margarina pt uns forma in care scoatem cioco.
Punem cei 150 ml apa la fiert impreuna cu zaharul.Fierbem timp de 4 min.siropul rezultat la care adaugam apoi si cele 100 gr margarina si mai lasam pe foc pana se topeste.Cernem intr-un vas laptele praf si cacaoa,dupa care turnam siropul de mai sus si amestecam pana se omogenizeaza.Tin sa precizez ca eu nu pun niciodata tot siropul,pt ca e prea mult si nu se intareste ciocolata.Eu pun la ochi,iti dai seama dupa consistenta pe care o are.Se pot adauga nuci,stafide sau alune.Eu de obicei pun alune prajite in prealabil.
Este suuuper delicioasa.Anunta-ma daca o faci,ca sunt curioasa sa vad cum ti-a iesit.

#4990 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 05 January 2011 - 12:29 AM

Vezi postareagloxinia, la 02 January 2011 - 11:48 AM, a spus:

Ramo, tortul de Rev e ...Abia astept sa vad sectiunea la tortul ala cu inghe. Sa nu uiti de ea.

Claudia, bravo, ai muncit ceva nu gluma. Sectiune la cioco de cassa nu ai?

Oti, mersi de aprecieri. Ce noroc ai tu ca m-am uitat pe net chiar daca nu am postat, asa am reusit sa fac o poza la ultimele 2 felii ascunse in congelator de musafiri pentru fratele meu :P
Pun aici poza ca sa nu mai postez inca o data:

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-160-12941789880066.jpg

...deci tortul asta e delicios, chiar daca e iarna afara. Saptamana asta cred ca mai fac unu si daca apuc ii fac poza si intreg, desi nu e nimic spectaculos :)

Vezi postareadani_ela, la 02 January 2011 - 12:47 PM, a spus:

ramo- cat de frumos este tortul tau !!!! cum ai obtinut culorile alea sidefate? eu inca nu am reusit desi am pearl dust (asa le-o fi zicand?).

Mersi Daniela. Stiu ca multe fete folosesc pearl dust'u diluat, eu il pensulez direct pe tort asa praf cum e, mi-am luat o pensula mare, de aia pentru "farduri" se consuma mai mult, dat imi place cum arat, nu e patat :P

Vezi postareapunticu, la 02 January 2011 - 12:57 PM, a spus:

Ramo, super frumos tortul tau!!! Cate kg a avut?

Multumesc Punticu, cum am facut parte din acea petrecere nu m-au interesat kg, dar dupa marime si dupa cum au iesit altele pot sa zic ca in jur de 19-20kg

Vezi postareabbenyci, la 02 January 2011 - 02:17 PM, a spus:

La multi ani dragelor sa va dea Dumnezeu multa sanatate si bucurii in noul an, sa aveti parte de multa fericire si multe torturi frumoase si pline de imaginatie. sa curga comenzile precum sampania in noaptea de Revelion.
Wow ce de torturi, toate sunt frumoase, dar a lui Ramo m-a fermecat. Super super. Bravo!
Va arat si eu torturile mele, sper sa va placa.
Primul este tort diplomat cu fructe.
Al doilea este tortul de Revelion cu glazura de cioco scursa.
Al treilea pentru 1 ianuarie pentru un domn, am incercat sa fac cornelli lace si primii mei trandafiri din frisca, stiu ca data aviatoare o sa fie si mai frumoase. va pup cu drag.

bbenyci, ma simt onorata ca tortul meu te-a fermecat si iti multumesc pentru remarca. Ce pot sa zic decat ca nici cu torturile tale nu imi e rusine ^_^

Vezi postareapunticu, la 03 January 2011 - 12:48 AM, a spus:

Asa cum am promis am revenit cu tortul cumnatei mele. Blat milch-snitte, crema iaurt cu piersici. Am avut aventuri mari cu el. Am muncit cred ca vreo 10 ore cu niste RI care la final s-au dezlipit de pe margine si le-am dat jos. Trandafirii s-au inmuiat (am zis eu ca nu mai fac eu din pdz pana in vara,gr noah lenea e mare-e mai greu cu pasta de lapte praf).
Imi pare rau ca nu se vede dar pe margine sunt niste porumbei si niste RI si niste fundite.

Ce faini trandafiri ai facut ...

Vezi postareacec, la 03 January 2011 - 09:38 AM, a spus:

De revelion am facut 2 torturi pt a ajunge la ~70 de persoane
Urarea de pe tort suna asa: De Anul Nou eu iti doresc Sa fii mai bun crestine Si sa traiesti ca si Isus, Iubind ca El, facand doar bine! De Anul Nou eu iti doresc Sa stai mai mult in fata Lui Genunchii tu sa ti-i apleci, Cand stai in fata Domnului!
in interior a fost blat alb, ganache, blat negru, mascarpone cu visine. M-am bucurat mult ca a fost apreciat si pe placul lor gustul.

Wow Ceci chiar ca ai avut un mesaj lung si l-ai scris si fain. Acuma imi doresc si eu sa ma fi straduit mai mult la scriere in clasele primare :D

Vezi postareaMIMI, la 03 January 2011 - 11:16 AM, a spus:

La multi ani,fete dragi!Sanatate,fericire si prosperitate in noul an!
Felicitari tuturor pt tortulete!
Ramo,am ramas muta ca defiecare data cand privesc un tort de-al tau!

Mimi :) Acum am amutit si eu ...
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#4991 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 05 January 2011 - 12:32 AM

Vezi postareagloxinia, la 03 January 2011 - 01:11 PM, a spus:

Am ramas datoare cu sectiunea la tortul de rev:
blat negressa, carapace, in interior o "inima" facuta astfel: creale cu cioco maruntite, amestecate cu cioco Primola cu alune, peste care e un strat de mouse de cioco cu menta apoi iar cereale cu cioco. "Inima" e imbracata intr-un strat "protector" generos de crema de mascarpone si piure de castane plus frisca. Si totul e ascuns in carapace sub glazura oglinda a Adrianei. Si inca ceva: nu are gelatina deloc in creme
Trebuie sa ii multumesc expres Dorei caci de la ea m-am inspirat in construirea tortului chiar daca reteta e din cap si din ce am avut la indemana prin camara
Cu siguranta am sa il refac, caci e de mare efect. Un singur minus are: stratul de cereale si cioco e cam gros si se taie mai greu. Dar e atat de bun....

ioi cum arata ciocolata aia :)

Vezi postareaLissa, la 03 January 2011 - 02:34 PM, a spus:

La multi ani tuturor,bine v-am gasit in 2011...de anul trecut n-am mai dat pe-aici ,sa aveti un an mai bun ca cel care a trecut,multe bucurii si sanatate ca e cea mai buna ,avem sanatate -avem de toate.
am ramas datoare la Gloxinia cu cateva explicatii de la saniuta,am cateva poze si o sa le pun mai tarziu sau poate maine ,acum va arat si tortul meu de revelion si inca doua ce le-am facut in ultima saptamana a anului ce trecu.

tortul meu a fost cu frisca si fructe multe,cu mascarpone si ciocolata.
pe margine am facut fasie din ciocolata neagra,am folosit fasie dintr-o punga de ambalat ,stiti ambalajul acela care are buline pronuntate si pe care ne place sa-l pocnim ....am taiat o fasie cat sa cuprinda tortul si de inaltimea tortului,am topit ciocolata si am intins pe ea,apoi am pus in jurul tortului,e tare de efect.

Lissa, superbe, toate imi plac dar cel cu catei e minunat!

Vezi postareadivina, la 03 January 2011 - 05:25 PM, a spus:

Si eu stau cam la fel cu batranetea...si implicit memoria...
Deci: Aplauze Ramonei pentru tortul superb si Lissei, care vine ca de obicei cu frumuseti pe la noi si idei bune de urmat! Multumim!

Dana, mersi, dar mie mi-ai zis asa ca nu se pune :D

Vezi postareadora, la 03 January 2011 - 06:30 PM, a spus:

Bun gasit fetele dragele!!! Va doresc un 2011 plin de bucurii, fericire, prosperitate si nu in ultimul rand muuuuulta sanatate!!! LA MULTI ANI!!!

Ramo felicitari pt noul tort!!! superb!!!
Lissa scumpa din nou manutele tale vrajite au scos la iveala noi minunatii!!!
Ceci brava fata!!!

Dora, thank you ^_^

Vezi postareadora, la 03 January 2011 - 08:04 PM, a spus:

Si acum sa va arat si eu cel mai nou tort al meu...la care am folosit o tehnica noua (well... noua pt mine)...tortul este un adevarat fiasco...cu fooooooarte multe lacune...ascunse artistic ...

Tortul a fost preparat pt o pereche de tineri insuratei ce-au sarbatorit 1 an de la casatorie - Alex si Carmen...

Blat Margherita cu scortisoara, blat de cioco, salsa visine, mousse cioco lapte si bavareza de vanilie.

[/center]

Eu cred ca noi intelegem diferit termenul asta - fiasco :P
Eu ma tot intreb cum faci tu royalul sa stea asa tzeapan sa poti sa faci minunatiile astea. Care e noua tehnica folosita? ca mie mi se pare ca e aceeasi pe care o folosesti tu si doar tu.

Vezi postareaAnca_B, la 04 January 2011 - 01:59 PM, a spus:

Am intrat un pic sa va felicit pe toate-toate...sunteti superi tari,m-am tot amuzat citind paginile ,din urma!
Acu' ca am inceput un nou an,va doresc sa aveti parte de multa sanatate,pace si muuulta dragoste!Va imbratisez cu drag:Dora,Doriana,Dani_ela,Ramo,Lissa,,Gabrenia,Oti,MIMI,Miny,Ortansa,Ceci,Nelly,Livia,MINI07,Ralu',Divina,Punticu,Stefana,Cristinel,Vrabiuta,Oana-Cristina,bbenyci,Tango,Anasia,Irenke,Claudia(...oau ce multe sunteti,am incercat sa va trec in ordine alfabetica,in speranta sa nu uit pe nimeni).
Eu,deocamdata nu fac nici un tort,la noi aniversarile incep acum din ianuarie.

Anca, multumim si multa sanatate la pitici.

Vezi postareaAmorasa, la 04 January 2011 - 06:37 PM, a spus:

Bine ai venit, frumoasa intrare ti-ai facut cu tortuletul tau minunat!

Vezi postareacristinel, la 04 January 2011 - 07:40 PM, a spus:

In sfarsit,am intrat si eu in posesia unei sectiuni dintr-un tort facut de mine cu mousse-uri de ciocolata. Ramasesem datoare, dar ma achit acum chiar daca am trecut in alt an:

yummy :)

Vezi postareagloxinia, la 04 January 2011 - 11:24 PM, a spus:

Fetelor dragutelor vad ca nu stati o clipa. Bun venit noilor tortalese. Boabe de cafea te asteptam pe la noi cu poze.
Amorasa vrem si tortul de Rev!
Gabrenia sper sa ma uite relele de tot
Cristinel am o nelamurire maaare. Pai ai tu fecior student? Dar in poza de la avatar e fiica ta si nepoata?
tuturor!

Si pe mine m-ai bagat in ceata Cristinel, eram convinsa ca persoana de la avatar esti tu. De vii acuma si zici ca esti tu si ca ai si copil student nu mai mananc nimic pana ajung ca tine, cam un an asa ...
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#4992 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 05 January 2011 - 01:45 AM

Fetelor, cer indurare si iertare. Nu pot tine pasul cu voi. Mii, mii de scuze ca nu apuc sa va felicit personal, dar va urmaresc cum pot, si ma tare mandresc cu voi. Pe unde ma duc si vorbesc de torturi, pomenensc si "fetele de pe forum" . Va pup, va felicit pe toate!
Raluca

#4993 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 05 January 2011 - 02:34 AM

Eu intru pe forum aproape zilnic dar n-am timp sa postez, din pacate (sau din fericire ^_^ ?) mi-am gasit serviciu, vin tarziu acasa si nici macar in weekend nu apuc sa fac nimic din ceea ce imi place.
O imbratisare pentru toate :) , si va multumesc ca m-ati inspirat de atatea ori.

Dora, am vrut doar sa te rog sa explici (daca n-ai facut-o pana acum, n-am citit alte subiecte), cum ai facut ornamentele la ultimul tort. Eu mi-am salvat mai demult o poza (un detaliu de la un tort facut de o cofetarie pentru o nunta regala, cred), cred ca era pasta de zahar (sau fondant) si royal icing, asa ai folosit si tu? Detaliile de la tortul tau sunt, ca de obicei, foarte delicate, iar tortul tau ar face cinste oricarei cofetarii... regale.

#4994 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationarges

Postat 05 January 2011 - 05:59 AM

Lume, lumeee, fac un anunt public: in poza din avatar EU sunt, iar atunci cand am intrat pt prima oara pe forum, cineva a remarcat-o pe cea mica si a trebuit sa detaliez. Repet : e fina mea Carolina, ma ajuta sa decorez un tort si mi s-a parut a fi cea mai buna alegere. Baiatul mamei e student la automatica , la Poli Bucuresti, pe bune.

#4995 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 05 January 2011 - 06:29 AM

Bun venit fetelor pe forum! :D

Cristinel , multumesc pentru sectiunea cu 3 cioco...eu te batusem la cap cu asta :) , acum vad cum sta pastade zahar direct pe mousse-ul alb!
Deci asa petreci tu revelion! Bravo! :P Eu tineam minte ca fetita din avatar e fina ta, ca atunci mi-ai zis ca ai facut si torturi pt bucuresteni! Daaaar....nu mi-am imaginat ca ai baiat asa de maare! :) Felicitari pentru toate realizarile tale! :P

Ramo, sectiunea e bestiala, iese aroma prin poza! ^_^ :P

Anca, multumim, te asteptam si sa inceapa aniversarile! :P

Claudia, multumim de reteta, parca as avea si eu ceva asemanator printr-un caiet vechi cu retete! :P

#4996 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 05 January 2011 - 06:32 AM

Vezi postareaYours4ever, la 05 January 2011 - 01:45 AM, a spus:

Fetelor, cer indurare si iertare. Nu pot tine pasul cu voi. Mii, mii de scuze ca nu apuc sa va felicit personal, dar va urmaresc cum pot, si ma tare mandresc cu voi. Pe unde ma duc si vorbesc de torturi, pomenensc si "fetele de pe forum" . Va pup, va felicit pe toate!

Raluca...mai poti? Cum e? Cand te intorci? ^_^

#4997 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 05 January 2011 - 08:23 AM

ma alatur si eu voua , sa urez noilor venite bine ati venit la noi ! sper sa intrati cat mai des , si sa ne impartasim reusitele dar si nereusitele (ca doar asa invatam ! )
bobita de cafea - te rog zi-mi ce tort ai tu la avatar? ma innebuneste culoarea aia verde ^_^
ramo- ai scris pe undeva ce fel de inghetata ai in felia aia?

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 05 January 2011 - 08:24 AM

#4998 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 05 January 2011 - 11:32 AM

Mama mia Ramo cum arata sectiunea aceea de tort inghetata!Cum l-ai facut?Sau ai zis si eu am chiulit de la cursuri? ^_^
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#4999 Useril este offline   Livia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationTimisoara

Postat 05 January 2011 - 12:37 PM

Buna fetelor, ce harnicute ati fost! Imi pare rau ca nu va pot lua pe rand, timpul nu e prietenul meu acum.
Ramo superb tortul de revelion si culoarea e tare reusita, iar seciunea de la inghetata e tare… :angryfire: !Ma bucur mult ca v-ati simtit bine la petrecere!
Punticu ai facut niste trandafiri superbi!
Cec ai muncit mult, felicitari rezultatul e pe masura!
Gloxi ce sectine oau, cred ca a fost foarte bun!
Lissa ca de obicei, impecabil!
Dora nu pot zice decat sublim, eu nu voi putea face niciodata sa ceva, te felicit inca odata si te voi admira mereu pt rabdare si talent!
Bun venit fetelor noi!

Pun si eu ultimul tort imbracat in frisca. Mi-am promis ca e ultimul pt ca m-a dezamagit total, ori n-am avut eu rabdarea necesara, am batut frisca de nush cate ori, n-am nici varfuri ca lumea, mi-am omorat o mie de neuroni si tot n-a iesit cum as fi vrut...si era chiar tortul pt puiul meu :(
Imagine postata

#5000 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 05 January 2011 - 01:18 PM

Vin si eu cu un tort mic de tot , facut pentru sora mea , cadou de ziua ei.

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-780-12942262199653.jpg

Blat simplu , pandispan , umplut cu ganache de ciocolata , invelit in plastelina de ciocolata , florile din fondant de marshmallows .
A fost facut mai mult pentru amuzament , pentru ca de mancat a facut ea unul.

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul