Gloxinia, apar si eu la spartul targului, sa-ti spun ca sunt tare frumoase torturile, si cu frunzulite si fara

. Foarte buna ar fi fost si ideea cu punctuletele care sa sugereze zborul buburuzelor.
Ce greutate au avut pana la urma torturile? cam cat de mari ar trebui sa fie la 100 de persoane? si cum reusesti sa faci cantitati asa mari de crema? Eu acum realizez ca nici castroane nu as avea asa mari
Vrabiuta, foarte frumos si tortul tau. Si imi plac in mod deosebit, barza si talpitele alea mici, tare dragalase sunt. Tot cu forma le-ai facut? Si eu as fi spus ca mi-ar fi placut ceva mai inalte etajele, dar am eu o boala la torturile inalte.
Dani_ela, dar de ce spui ca ti-ai iesit din mana? sunt foarte frumoase torturile, dar si pe mine tot ala in 2 culori ma atrage. Imi place culoarea de pe el. Trebuie sa mai fac unul, la asta facut de mine, parca mi s-a parut culoarea cam palida, as fi vrut sa fie ceva mai intensa. In unele fotografii abia se vede ca am 2 culori pe el.
Si la tortul de 6 kg au avut ceva de comentat clientii ca trebuie sa plateasca mai mult? Mie de regula mi-e jena sa le cer mai mult clientilor daca imi iese tortul mai mare decat imi spun ei.

, desi stiu ca nu am cum sa potrivesc exact cantitatea.
Buna si ideea cu crema de nuca, trebuie sa o notez.
Yoyo, eu zic ca ar fi bine sa comentezi, mi-a placut tot timpul ca erai sincera in aprecieri. Sau uite cum facem: iti dau "voie" sa critici toate torturile mele, e bine asa?
elida-silvia, la 09 January 2011 - 06:49 PM, a spus:
felicitari fetelor ptr frumoasele torturi

Elida, bine ai venit, te asteptam cu torturile ca nici pe tine nu te-am mai vazut de mult
victoria_alba, la 10 January 2011 - 08:13 AM, a spus:
AHO, AHO La multi ani tuturor!
Doamne,eu am dat intamplator peste voi ca am crezut ca s-o inchis de tot. Sunteti minunate, harnice si destepte. O intrebare:aveti si familii si copii si servicii? Daca aveti macar una din "obligatiile" astea si tot sunteti SUPERFEMEI. Felicitari din partea mea pentru fainele opere.Sa fiti sanatoase, bucuroase si fericite in noul an.Ia mai manati mai....
Mimi, ca de obicei, foarte frumoase. Majoritatea torturilor tare sunt in jurul a 2 kg? ca mie imi par cam de aceleasi dimensiuni.
Victoria, si eu ma intreb cu reusesc fetele sa se descurce cu 2-3 copii, servici, barbat si alte griji. Eu acum sunt doar cu fetita, sotul (care a inceput sa ma mai ajute si el- chiar daca uneori mai mult strica) si mai ajuta si bunicile uneori cu fata. Din februarie incep munca, atunci dau testul sa vad cum rezist.
Dar cum spuneau fetele pe aici, sunt ca un drog torturile astea, abia asteptam sa scap de torurile din ultima saptamana, si acum abia astept urmatoarea comanda.
Mimi, am ramas in urma cu comentariul meu, inceput azi dimineata
Superbe tortul de nunta si cel pentru nasi. Modeste poate doar in dimensiuni, ca de altfel imi par foarte elegante asa simple.
Amorasa, absolut superb