cec, la 13 January 2011 - 06:58 PM, a spus:
ff faine au iesit, imi plac amandoua

Cecy multumesc;sa-ti traiasac soacra,si yami tort i-ai facut.Neaparat sa incerc si eu reteta ta de briose.
MIMI, la 13 January 2011 - 07:10 PM, a spus:
Anca tortul cu lalele e superbbbbb!
MIMI multumesc mult,ma gandeam cum sa grabesc primavara si am facut un tort cu lalele.
nelly_th2001, la 13 January 2011 - 07:42 PM, a spus:
Anca_B, la 13 January 2011 - 12:15 AM, a spus:
m-ai dat gata cu ultimul tort, e super frumos
nelly nu-mi vine sa cred ce succes a avut tortu' cu lalelel;dar de ma vedeai cu cateva zile in urma...eram suparata pt tortu' galben Guess,si imi venea sa imi arunc toate sculele si colorantii;dar acum....m-am razgandit!
punticu, la 13 January 2011 - 10:48 PM, a spus:
Anca, super torturile!!! Jos palaria!
Punticule multumesc

,dar uneori cand nu imi iese cate un tort ,asa cum vreau eu...asa ma umplu de frustrare...
Doriana, la 14 January 2011 - 08:42 AM, a spus:
Anca , frumos a iesit tortul cu lalele . Si culorile mi se par foarte finute . Felicitari . Si cel cu fundita ... am io o slabiciune pentru fundite faine .
Doriana draga, pe unde umbli?hai incoa sa vedem ce-ai mai mesterit!sau, si tu esti ca mine,ai aniversari in familie, de acum incolo?!
Eu,cred ac crema de deasupra e buttercream,sau tot felu' de icing-uri,si unele mai folosescs glazura aia de amandina (si la noi pe forum este reteta,cred ca Luminis a pus-o (sper as nu ma incurc) sau glazura de aia de l aprajitura "broscutza" stii aia verde?!Dar am sa ma mai documentez si iti scriu.
tango, la 14 January 2011 - 04:15 PM, a spus:
Anca, super tortul cu lalele, ma duc sa ma uit si eu pe LB sa vad ce decupator ai folosit:)
tango fugi de vezi decupatorul de la LB ca isi merita toti banii,decat ca iti mai trebuie si o chestie ascutzita de taiat.
Sa stii ca imi plac ff mult torturile tale;tre' sa incerc si io glazura asta de cioco'. Fulgii ti-au iesit tare bine,iar la trandafiri ...ai avut ceva culori la ei,ce coloranti ai folosit?