Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#5221 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 15 January 2011 - 01:25 PM

oti- ce faina e papusa ta !!!! :pupic: zi cum de reusesti sa faci sidefiul ala , ca imi vine sa-mi fac hara-kiri :lol: . eu pensulez pe uscat cu luster , se duce gramezi pe jos , si tot nu e asa lucios ca la tine :lol:
masina e faina tare !!! mai bine faceai poze pas cu pas sa vad si eu cum de va ies asa perfetiuni

#5222 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 15 January 2011 - 02:03 PM

Gloxi, pentru tine nu am decat 1 cuvant: Bravo!!!

#5223 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 15 January 2011 - 06:55 PM

Vezi postareaDoriana, la 14 January 2011 - 08:42 AM, a spus:

Daca aveti ceva idei/retete , va rog sa le postati .
[

Am gogalit un pic,am dat pe traducere, se pare ca-s creme de care vrei (alune, ciocolata, unt de arahide,vanilie ,fructe... )

#5224 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 15 January 2011 - 09:05 PM

Vezi postareaAnca_B, la 13 January 2011 - 12:15 AM, a spus:

Pun si io sa va arat ce am mai mesterit:un tort care s-a vrut un fel de cutie de cadou marca "GUESS" dar mi-a iesit numa' o tentativa de cutie de cadou,nu-s incantata de el deloc,si m-am mai enervat si pt. ca m-am incurcat cu tavile si nu mi-o incaput pe tavi de-alea de carton aurii si arata aiurea tv amea de plastic;tortu' s-a vrut (tot)diplomat imbracta in pdz pandispan clasic ,a avut vreo 3 kg.
Tortu' nr. 2 este un ciocolatos!(blat amandina,ganache de cioco' cu lapte,insiropat cu sirop de zahar +esenta de migdale)uraaaa,in sfarsit si altceva!!!Multumesc mult Luminis,Gabreniei,Otiliei,Danie_eleipt. ajutorul vostru!A iesit bun la gust dar un pic l-as insiropa mai tare ,data viitoare.Miane va prezint si poza cu sectiunea,sper sa o primesc!Tortu' a cantarit 3,8 kg,am facut un blat din 8 oua,crema din 700 ml de frisca+700 gr cioco(si mi-ar mai fi trebuit inca vreo 100 de gr de crema).Blatul l-am copt in forma de 26 cm,dar l-am "montat" intr-o cratita de 30 cm,si l-am facut "carapace" cu foi de pandispan din comert,ca sa iasa drept .
DAU EDIT:nu am mai pus nici o gelatina,si poate ca devin si io fan cioco'!

Anca, imi place mult tortul cu lalele, sa stii ca mult mai mult decat cel de inspiratie, e suuuperb!!!

Vezi postareacec, la 13 January 2011 - 07:05 PM, a spus:

Am facut si eu azi un tort pt soacra mea care implineste 66 de ani
blatul l-am facut dupa o reteta de prajitura cu banane, crema ceva de moment cu nectar de piersici, oua, cioco alba, frisca, gelatina, am uns si blatul din mijloc cu gem de caise si per total i-a placut ff mult gustul

si sectiune

Sa-ti traiasca soacra Cecilia, sa fie sanatoasa si sa-i mai faci multe torturi frumoase!

Vezi postareatango, la 14 January 2011 - 04:15 PM, a spus:

Va multumesc pentru sfaturile pentru glazura. Gloxinia, mi-ai dat exact raspunsul pe care l-as fi dat si eu
Pana la urma mi-a mai ramas o bucata de blat si l-am acoperit, dar cred ca nu ar fi fost totusi nici o problema, crema era suficient de tare. Incerc data viitoare, sigur mai ajung eu in situatii de-astea.
Si acum rezultatul.
Ambele torturi sunt cu 3 feluri de ciocolata. Colegele mele de munca l-au descoperit si toata lumea il vrea pe-asta
Fulgi de nea si buburuze. Mie imi place cum se vad fulgii pe glazura de cioco.
Gloxinia, nu stiu cate multumiri sa-ti ofer pentru indicatiile de la fulgii de zapada. Dupa ce tooot Craciunul m-am lamentat ca eu nu am forma de fulgi, am reusit sa citesc in ianuarie sfaturile tale. Nu-ti spun ce ciuda m-a apucat ca stateam cu tot ce-mi trebuia langa mine si nu am fost in stare sa ma gandesc la atata lucru-cateva stelute si duiuri puse impreuna. Dar tot n-am lasat iarna sa treaca fara sa fac si eu cativa fulgi.
De asta nu sunt tare incantata, nu am avut deloc inspiratie, bineinteles ca glazura am facut cam putina si se cam vede pe margini, iar tastatura aia printre flori arata cam ciudat zic eu. Intre timp am mai imbogatit tortul cu un "18" si alti cativa trandafirasi mici care sa mascheze defectele glazurii, dar nu am apucat sa mai fac poza.

Tango, imi plac tare, tare trandafirii tai :tongue4:

Vezi postareagloxinia, la 14 January 2011 - 10:36 PM, a spus:

Ia cu ce mi-am batut azi capu:
prima papusa imbracata in pasta. ceea ce am crezut ca va fi floare la ureche s-a transformat intr-un cosmar. Maaaai da e un chin sa ii faci freza si sa o imbraci pana la brau. Noaaa, nu mai iau eu papusi burzulite de la fatuci aiurite. noooo. Ca mi-o mancat o ora din viata sa o aranjez cat de cat la par si tot ca o buha e. Doraaaa cum reusesti sa le frezezi asa fain? Si rochia. Ce tura de nervi am tras cu ea. Waaaaa. Gata. Nu mai fac papusi.

Fetita si-a dorit o papusa mireasa. Asta e:
Partea de jos e negressa cu fructe de padure, rochia negressa cu vanilie :violent1:

Si acum sa vedem de am reusit sa trec testul. Ziceti voi ce soi de masina e asta si va spun eu daca aia a vrut sa fie. Oricum sunt dezamagita ca nu prea seamana. L-au vrut alb, poate de era colorat arata altfel:

Asta e negressa insiropata cu rom jamaican mouse de cioco cu mult rooooooom . Jamaican desigur. Hac!

Oti, papusa ti-o iesit bestial, habar n-am ce te poate nemultumii la aspectul ei. Cred ca parul nearanjat si alte chestiuni le-ai vazut tu de la oboseala, din punctul meu de vedere e perfecta si parul e foarte fain aranjat si lucios :P. De trabant nu mai zic nimik ca m-am imbolnavit ieri...

Vezi postareaLivia, la 15 January 2011 - 12:58 PM, a spus:

Doriana si eu cred ca se foloseste buttercrem sau frisca, cele din poza dupa gropite... sunt cu frisca colorata.
Gloxi mie imi plac tare mult amnadoua, trabantul e super, iar papusa o pun la colectie poate ma voi inspira luna viitoare
Ramo abia astept sa vad ce-ai mai facut!
:notworthy:

Acum sosesc :)
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#5225 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 15 January 2011 - 09:23 PM

Eu am avut un w-e nebun asa ca am ce sa va arat acum. Cremele au fost: iaurt cu visine, iaurt cu capsuni, vanilie, caramel, ciocolata si la unele am pus si nuci caramelizate. Acoperite cu pasta de zahar si la unele mai apare si ceva ciocolata.

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-160-12951190116182.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-160-12951186714498.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-160-12951188941381.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-160-12951190445989.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-160-12951191034349.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-160-12951191919374.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-160-12951192638068.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-160-12951193326081.jpg

Acuma stiu ca is multe, dar macar unu sper sa va fie de inspiratie. Preferatul meu e casuta cu poney :notworthy:

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#5226 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 15 January 2011 - 09:26 PM

[quote name='Ramo' date='15 January 2011 - 09:05 PM' timestamp='1295118354' post='72294']
[quote name='Anca_B' date='13 January 2011 - 12:15 AM' timestamp='1294870509' post='71871']

Anca, imi place mult tortul cu lalele, sa stii ca mult mai mult decat cel de inspiratie, e suuuperb!!!

Acum sosesc :violent1:
[/quote]
Ramo venind de la tine aceste vorbe ...m-am umflat in pene...,acuma atat am fost laudat apt. acest tort,inact mi-i-s tare mandra.
Intradevar,am observat cat de mult conteaza un tort sa fie realizat ok din toate pdv:sa-ti fie drepte marginile (ideale sunt torturile "carapace"),pdz intinsa uniform si "lustuita"cu puc-ul de pdz ,etc etc.Abia satept pe sapt. viitoare sa-i fac cumnatei un tort de ziua ei,si incerc tot reteta de "ciocolatos" dar ma gandeam la decor sa fie un fond alb si cu lalele rosii?! Ce parere ai?
Si....hai nu ne mai tine pe jar,sa vedem ce ai mai creat! :notworthy:

dau edit"moamaaaa ce viteza ai,pana m-am tot framatat sa scriu mesajul ,tu deja ai si postat pozele;noah ma duc sa-mi iau carnetul de notite;numa' splendori pe aici.Ce har ai de la Dumnezeu!

Aceasta postare a fost editata de Anca_B: 15 January 2011 - 09:28 PM

#5227 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 15 January 2011 - 09:38 PM

Vezi postareaAnca_B, la 15 January 2011 - 09:26 PM, a spus:

Ramo venind de la tine aceste vorbe ...m-am umflat in pene...,acuma atat am fost laudat apt. acest tort,inact mi-i-s tare mandra.
Intradevar,am observat cat de mult conteaza un tort sa fie realizat ok din toate pdv:sa-ti fie drepte marginile (ideale sunt torturile "carapace"),pdz intinsa uniform si "lustuita"cu puc-ul de pdz ,etc etc.Abia satept pe sapt. viitoare sa-i fac cumnatei un tort de ziua ei,si incerc tot reteta de "ciocolatos" dar ma gandeam la decor sa fie un fond alb si cu lalele rosii?! Ce parere ai?
Si....hai nu ne mai tine pe jar,sa vedem ce ai mai creat! :violent1:

dau edit"moamaaaa ce viteza ai,pana m-am tot framatat sa scriu mesajul ,tu deja ai si postat pozele;noah ma duc sa-mi iau carnetul de notite;numa' splendori pe aici.Ce har ai de la Dumnezeu!

Anca te poti umfla in pene cu munca ta ca ti-a iesit impecabil. Faina ideea cu lalelele rosii dar sa le faci si frunze verzi :tongue4:
Multumesc pentru vorbele frumoase :notworthy:

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#5228 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2011 - 09:39 PM

ramona- ce muuuulte sunt ! mai poti??? cel cu ponei imi e tare drag ! si cel cutie , dar movul de la nasturi ma imbolnaveste !!! superb !

#5229 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 15 January 2011 - 09:47 PM

Vezi postareadani_ela, la 15 January 2011 - 09:39 PM, a spus:

ramona- ce muuuulte sunt ! mai poti??? cel cu ponei imi e tare drag ! si cel cutie , dar movul de la nasturi ma imbolnaveste !!! superb !

Mersi Daniela, pot, ca azi mi-am revenit :violent1: Sa-ti zic ca movul e cel de la wilton? :notworthy:

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#5230 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 15 January 2011 - 09:47 PM

Ramonica draga m-ai imbolnavit! stii tu de ce...pe langa faptul ca ai pus niste frumuseti acolo care mai-de-care,mi-ai pus "capac" cu 2 torturi cu "capac"(obsesia mea,de acum);dar cand ai mai dormit?piticii cu cine i-ai lasat?mancare pe we ,ai?sau vii la mine?io nu am avut de facut torturi si atunci am facut... mancare :violent1:
Tortul cu ponei e tare dragutz si vesel,si iti iese super faina iarba,din ce e?Ri sau butter?(i-auzi ce termeni folosesc :) )cum ai facut acoperisul?

Terenul de fotbal american e original,nu am mai vazut in Ro tort d-asta!

Cutiile de cadou sunt deosebite si ...perfecte!Din ce sunt funditele :cioco plstica sua pieele de cioco'?

Kitty si Micky sunt finutze,dragalase,vesele.

Miriam vrea sa fie croitoreasa?de i-ai pus nasturi.E deosebit si acesta ,si original.

Pianul..ii "cireasa de pe tort" SPLENDID!.daca il vede Rebeca a mea,o sa-i trebuiasac si ei un pian,(acuma in feb implineste 3 ani,si inca nu s-a hotarat ce tort vrea, dintre McQueen,Thomas,pat de dormitor;)dar daca il vede pe asta..o trimit la tine! :tongue4:

Deocamdata,nu stiu ce sa mai zic,ca tre' sa imi revin putin;Concluzia este ca faci niste torturi finutze,delicate,atent lucrate,pline de detalii si originale.Felicitari!Ne mandrim cu tine! :notworthy:

#5231 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationLa Strumfi

Postat 15 January 2011 - 10:03 PM

Vezi postareaAnca_B, la 15 January 2011 - 09:47 PM, a spus:

Ramonica draga m-ai imbolnavit! stii tu de ce...pe langa faptul ca ai pus niste frumuseti acolo care mai-de-care,mi-ai pus "capac" cu 2 torturi cu "capac"(obsesia mea,de acum);dar cand ai mai dormit?piticii cu cine i-ai lasat?mancare pe we ,ai?sau vii la mine?io nu am avut de facut torturi si atunci am facut... mancare :violent1:
Tortul cu ponei e tare dragutz si vesel,si iti iese super faina iarba,din ce e?Ri sau butter?(i-auzi ce termeni folosesc :) )cum ai facut acoperisul?

Terenul de fotbal american e original,nu am mai vazut in Ro tort d-asta!

Cutiile de cadou sunt deosebite si ...perfecte!Din ce sunt funditele :cioco plstica sua pieele de cioco'?

Kitty si Micky sunt finutze,dragalase,vesele.

Miriam vrea sa fie croitoreasa?de i-ai pus nasturi.E deosebit si acesta ,si original.

Pianul..ii "cireasa de pe tort" SPLENDID!.daca il vede Rebeca a mea,o sa-i trebuiasac si ei un pian,(acuma in feb implineste 3 ani,si inca nu s-a hotarat ce tort vrea, dintre McQueen,Thomas,pat de dormitor;)dar daca il vede pe asta..o trimit la tine! :tongue4:

Deocamdata,nu stiu ce sa mai zic,ca tre' sa imi revin putin;Concluzia este ca faci niste torturi finutze,delicate,atent lucrate,pline de detalii si originale.Felicitari!Ne mandrim cu tine! :notworthy:

Oh wow ... m-ai lasat fara cuvinte!!! Cate aprecieri, iti multumesc frumos. Sa stii ca pianul nu e greu de facut, dar deloc, daca vrea pian iti zic in detaliu cum l-am facut.
Capacul cred ca nu iti mai da batai de cap de acum, abia astept sa mai ai ocazia sa faci unu.
Iarba e din RI, foarte rar folosesc unt pentru asta.
MAncare am ca mancam cu parintii duminica, eu sunt la dieta oricum :o
Acoperisul l-am lasat asa cum a fost, am pus doar randurile de pasta si s-a format singur.
Funditele sunt din ciocolata plastica, iar tortul cu nasturei a fost dorinta mamei, fetita abia a implinit 1 anisor :P

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#5232 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 16 January 2011 - 12:37 AM

haolica,da' multe tortuuri facurati iara...sunteti tari.
Otilia-printesa e superba,ce nu-ti place la ea?nu stiu tu cum o vezi,dar important e ca e fotogenica :tongue4: .deci trabant e ala?eu credeam ca e mercedes,model mai vechi :P :violent1:
Doriana-pe cupcakes se pune in general buttercream sau cheese cream.merge si frisca sau cremele de unt postate de Natasha sau Carmen Spantu la creme.si ganache de cioco.

tango-te-ai descurcat bine cu torturile.buburuzele is tare faine si trandafirii la fel,imi place ca sunt foarte colorati.

Mimi-la multi ani baietelului tai,sa va aduca numai bucurii.torturile,asa cum ne-ai obisnuit-foarte reusite.cele de nunta sunt SUPERBE,imi plac.

AncaB-faine,ti-am mai zis pe undeva ca e superb cel cu lalele,dar si celalalt imi place f mult.

cec
-la multi ani soacrei,arata apetisanta sectiunea :notworthy:

Amorasa-ce ceainic reusit,bravo!

Punticu-waw,ce flori frumoase ai putut face,bravo si la multi ani sotului tau!

Dana3262-minunate torturile tale,colorate,vesele si ingrjit lucrate.cel de botez e superb.am sa incerc si eu reteta asta de tort egiptean(de ce s-o numi asa?),cred ca=l fac de ziua mea.

Dani_ela-tare faine sunt si torturile astea,imi place mult rochita de pe tortul de botez,abia astept sa am si eu ocazia sa cos :P o rochita de-asta pe un tort.
Ramo-waaaaaaaa.....sunt cu gura cascata la propiu(sau propriu :) )...si multe,da' multe nene,da' si frumoase.superwoman.mie-mi plac culorile de pe cel cu nasturei,tare haios.ala cu poneiul e fain,dar deja ti-a intrat in mana,la cati ponei ai facut.brava fata,poate ma inveti si pe mine cum sa fac atatea torturi intr-un weekend.... :P

nu stiu daca am reusit sa va "scarman" pe toate,sper ca da,ca daca nu ,ma iertati voi :o

gata,pun si tortul meu,nu prea-mi place cum a iesit in poza,mie mi se pare mai frumusel in realitate, parca e prea incarcat-nah,ca ma iau si eu dupa Gloxi:-).
aa,scuze,trea sa micsorez mai intai.

#5233 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 16 January 2011 - 01:00 AM

gata,asta e.le-am cam ingramadit.a iesit kitsch? :unsure:

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-301-12951322632463.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-301-12951323058695.jpg
Imagine atasata: monthly_01_2011/post-301-12951324162332.jpg

#5234 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 16 January 2011 - 10:03 AM

Ramo nici nu stiu care imi place mai mult. Toate sunt SUPERBE! :unsure: Waaaa!

Ortansa e splendit tortul de botez. Waaai cat imi place. Zau ca habar nu aveam cum vei reusi sa asamblezi dorintele clientului pe el. E superb, bravo!
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#5235 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 16 January 2011 - 10:14 AM

Vezi postareaRamo, la 15 January 2011 - 09:23 PM, a spus:

Eu am avut un w-e nebun asa ca am ce sa va arat acum. Cremele au fost: iaurt cu visine, iaurt cu capsuni, vanilie, caramel, ciocolata si la unele am pus si nuci caramelizate. Acoperite cu pasta de zahar si la unele mai apare si ceva ciocolata.

Atasament casuta ponye copy.jpg

Atasament american football copy.jpg

Atasament cadou copy.jpg

Atasament cutie cadou copy.jpg

Atasament hello kittie copy.jpg

Atasament mickey mic copy.jpg

Atasament nasturi copy.jpg

Atasament pian copy.jpg

Acuma stiu ca is multe, dar macar unu sper sa va fie de inspiratie. Preferatul meu e casuta cu poney :tongue4:

Wou..... ce de frumuseti !E foarte faina si casuta cu ponei,da pianu... pianu e de vis! Si celelalte sunt frumoase da painu e preferatul meu! felicitari pentru toate!

Vezi postareaortansa, la 16 January 2011 - 01:00 AM, a spus:

gata,asta e.le-am cam ingramadit.a iesit kitsch? :tongue3:

Poate c-am multe floricele pe tortul de sus(zise una care pune un raft de chestii pe un tort :drunken: ),imi place culoarea,cum ai adunat dorintele clientului, figurinele,sclipiciul... e frumos :unsure: ,sunt sigura ca a placut ! :unsure:

#5236 Useril este offline   divina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 16 January 2011 - 10:33 AM

Buna dimineata!

Cecilia..la multi ani cu sanatate soacrei, cred ca a fost un tort delicios, arata ff bine sectiunea! :unsure:

Tango...daca au descoperit tortul cu 3 feluri de cioco...atunci stii ce-o sa faci de-acum incolo! Pentru fanii ciocolatei merge perfect! Frumosi trandafirii...si muuuulti! :unsure:

Gloxi...papusa e bestiala...cred ca erai tu prea obosita de la atata infumusetat la ea! Iar trabantul... :unsure: ..eu am un fan trabant prin casa :P , am 2 care le vad in fiecare zi in drum spre gradi, si mai am si 2 de jucarie! Celalalt model de trabant il stii? :blush:

Ramo...cum...atatea torturi se fac intr-un weekend??? Si toate frumoase...normal! Nu mai zic nimic! :tongue4:

Ortansa...vezi ce bine te-ai descurcat!!! Oricum ai "indulcit" ideea de cruce pe tort cu floricele, porumbeii care-s ff dragalasi...si ingerasul :tongue3: :drunken:

#5237 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 16 January 2011 - 10:37 AM

Ramo, esti tare!!! Sunt superbe toate! nu stiu cum mai poti! Mie un tort imi ia o gramada de timp. Nu stiu cum ai reusit, sincer. Felicitari!
Ortansa, super tortul de botez. Imi place mult. Clientii au fost multumiti? Sper ca da...

#5238 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 16 January 2011 - 11:47 AM

Vezi postareadani_ela, la 15 January 2011 - 01:25 PM, a spus:

oti- ce faina e papusa ta !!!! :drunken: zi cum de reusesti sa faci sidefiul ala , ca imi vine sa-mi fac hara-kiri :unsure: . eu pensulez pe uscat cu luster , se duce gramezi pe jos , si tot nu e asa lucios ca la tine :tongue3:
masina e faina tare !!! mai bine faceai poze pas cu pas sa vad si eu cum de va ies asa perfetiuni

Deja ma doare gura de cat am zis: nu pe uscat, ci dizolvat in alcool! :tongue4:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#5239 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 January 2011 - 12:56 PM

Vezi postareagloxinia, la 16 January 2011 - 11:47 AM, a spus:

Vezi postareadani_ela, la 15 January 2011 - 01:25 PM, a spus:

oti- ce faina e papusa ta !!!! :unsure: zi cum de reusesti sa faci sidefiul ala , ca imi vine sa-mi fac hara-kiri :tongue3: . eu pensulez pe uscat cu luster , se duce gramezi pe jos , si tot nu e asa lucios ca la tine :tongue4:

Deja ma doare gura de cat am zis: nu pe uscat, ci dizolvat in alcool! :unsure:

nu mai da ca ma doare :unsure: !!! promit ca bag la cap :drunken:

ortansa- foarte fain a iesit ... eram curioasa ce iese...superb !

#5240 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 16 January 2011 - 01:27 PM

Vezi postareaRamo, la 15 January 2011 - 09:23 PM, a spus:

Preferatul meu e casuta cu poney :tongue3:

Si al meu! Si al meu! Toate sunt super-super-extra-mega. Dar ala cu ponei imi place maxim!

Vezi postareaortansa, la 16 January 2011 - 01:00 AM, a spus:

gata,asta e.le-am cam ingramadit.a iesit kitsch? :unsure:

Foarte bine ai reusit sa imbini cerintele, Ortansa. Sincer, ma temeam ca o sa arate ca un mormant tortul asa cum dorea ea, dar cu medelul de pe cruce, cu faptul ca ai ascuns-o dupa cupa... tare de tot. Felicitari sincere, in primul rand pentru idee!

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

13 useri citesc topicul