Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#5801 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 12 February 2011 - 03:22 PM

Bravo Mimi, super ca intotdeauna!

Alinus, bine ai venit. Chiar asa, unde ai umblat pana acum?

Elena, cu ce ai colorat corsetul rosu? ;) Si stelele cum le-ai obtinut? :occasion14:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#5802 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 12 February 2011 - 04:21 PM

Natasa,florile tale par atat de reale...
Alinus, cum sa mai spun acum bine ai venit, cand ai umplut -deja- pagini cu torturile tale superbe...
Gabreniei felicitari pt cele doua personaje indragite.
Vrabiuta,pai :occasion14: are voie nasa sa-l invete pe fin la asa ceva ?!
Gloxinia, ai profitat la maximum de vacanta intersemestriala, ;).
Mimi, gentuta m-a cucerit!

#5803 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 12 February 2011 - 04:30 PM

Sa va arat ce am conceput pentru unul dintre fratii mei, care va implini pe 14 februarie 40 ani, un joc biliard la care m-am folosit doar de bila alba si bila neagra. Mesajul pe care am dorit sa i-l transmit este longevitate, iar pt a-l motiva...veti vedea la ce am apelat :occasion14: .

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-758-12975209422309.jpg

Tortul contine mousse-urile de 3 cioco si este imbracat in plastilina de ciocolata, pe laterale, iar deasupra este acoperit cu pdz.

#5804 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 12 February 2011 - 05:50 PM

Vrabiuta foarte reusit tortul pentru fratele tau.
Gloxinia foarte faine ca de obicei.Ce ai folosit la sutienul acela rosu,bilute de zahar argintii foarte mici sau alceva?Cum ai facut rosul ala asa rosu si frumos?
Mimi foarte simple si elegante,geanta e foarte reusita.
Cristinel 'la multi ani "fratelui tau,super reusit tortul cu masa de biliard.

#5805 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 12 February 2011 - 06:10 PM

Vezi postareagloxinia, la 12 February 2011 - 01:35 PM, a spus:

O sa va arata in fuga ce am facut saptamana asta:

Sunt foarte frumoase, da tu stii asta! :occasion14:

Vezi postareadani_ela, la 12 February 2011 - 01:49 PM, a spus:

vrabiuta- ce faina e subreta ta !!!!!!! ciorapii plasa sunt din royal ? daca da , cum ai reusit sa-l faci negru ? eu mai mult de un gri nu am reusit inca la RI

Multumesc! Da sunt RI , am pus un pic de praf bleumarin apoi un pic de negru ,gel de la wilton si a iesit!

Vezi postareaMIMI, la 12 February 2011 - 03:02 PM, a spus:

w
Vrabiuto m-ai dat gata cu ultimul tort,e belea!

Multumesc frumos! ;)

Vezi postareaMIMI, la 12 February 2011 - 03:10 PM, a spus:

o parte din torturile de saptamana asta(cu restul revin):

Pe mine ma-nbolnavesc ( de ciuda!) torturile tale lucrate cu frisca!

Posetusa e de nota 10!
Si inimioarele sunt super!

#5806 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 12 February 2011 - 06:15 PM

Vezi postareacristinel, la 12 February 2011 - 04:21 PM, a spus:

Vrabiuta,pai ;) are voie nasa sa-l invete pe fin la asa ceva ?!

Sa-l invat? Eu??? ;)
Marti implineste 28 de ani,e insurat de un an si ceva , oare ce-as putea sa-l invat eu ????? :occasion14:

Vezi postareacristinel, la 12 February 2011 - 04:30 PM, a spus:

Sa va arat ce am conceput pentru unul dintre fratii mei, care va implini pe 14 februarie 40 ani, un joc biliard la care m-am folosit doar de bila alba si bila neagra. Mesajul pe care am dorit sa i-l transmit este longevitate, iar pt a-l motiva...veti vedea la ce am apelat ;)

Tortul contine mousse-urile de 3 cioco si este imbracat in plastilina de ciocolata, pe laterale, iar deasupra este acoperit cu pdz.

La multi ani fratelui tau! Poate-i prinde bine mesajul! ;)

Vezi postareamarinaemy, la 12 February 2011 - 05:50 PM, a spus:

Vrabiuta foarte reusit tortul pentru fratele tau.

Multumesc frumos! (PS e finul meu!)

#5807 Useril este offline   Crisu' 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 12 February 2011 - 06:56 PM

Fetelor, dragelor, ca de obicei ati fost atat de harnicutze! Va felicit pe toate pentru minunatiile pe care le-ati facut!
Marinaemy, tortul birou este fantastic! Ce de detalii, si toate atat de reusite, felicitari!
Silviaanamaria, bun venit in primul rand. Apoi lasa-ma sa te felicit pentru delicatul tort de botez realizat atat de fin. Se vede ca stapanesti fondantul excelent, felicitari!
Vrabiuta, palaria ta e super, mi-a servit drept inspiratie cand am primit o comanda asemanatoare. Cum ai reusit sa o faci atat de semisferica? Ai forma de copt speciala, eu am facut-o pe a mea ca pe un tort obisnuit, doar ca i-am pus boruri... Fulgericii sunt super, mie mi-e groaza de clipa in care o sa trebuiasca sa fac si eu unul. Cred ca e inevitabil, nu? ;)
Wow, ce sexy e tortul pentru finul :occasion14: Imi plac mult dantelutele!
Anca, da’ stiu ca ti-a ramas Fulgerica in sange, ca si cand ai rasuflat usurata ca ai scapat de el, tot o masinuta ai facut hihihi. Acum serios vorbind, e chiar fain tortul lui Raducu. Iti zic si eu la multi ani pentru el, chiar daca vin cam tarziutz...
Vai, prin ce ai trecut cu puiutii... Bine ca ati iesit bine din patania cu Nurofenul. Voi fi si eu mai prevazatoare de acum cu bebita mea.
Natasha, tu, cu florile tale... ma cuceresti de fiecare data. Minunat, ca de obicei! Felicitari! Cu ce ai dat pe tort de sclipeste asa frumos?...
Alinus, bine ai venit! Tare faine torturile tale. Pe mine ma inmoaie de tot torturile de botez, si botoseii tai sunt atat de delicati... Si tortul cu palarie e minunat, cosuletul cu flori... o frumusete!
Acum am vazut si restul torturilor. Minunate! Tiara de pe pernuta e superba! Tortul cu floricele mici albastre iarasi mi-a incantat privirea. Felicitari, abia astept sa vad ce mai iese din mainile tale!
Gabrenia, foarte frumoase si originale torturile tale! Cum ai facut piticii atat de perfecti pe laturile tortului? Ai pictat cu mana libera?
Gloxi, ce prolifica ai fost! Nu-i de mirare ca nu ai mai intrat in ultima vreme... Foarte frumoase toate torturile tale! Ce de busturi sexy! ;)
Mimi, ca de obicei, ne incanti cu torturile tale. Minunata poseta!
Cristinel, foarte interesanta masa de biliard. Sigur fratele va avea mereu in minte asa motivatie puternica!

#5808 Useril este offline   natasha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 12 February 2011 - 06:56 PM

Vrabiutoooo e mortal tortul pt finul tau , i-mi inchipui ce fata a facut
cu ce ai imprimat pasta alba?
Oti cum mai reusesti si torturi sa faci?
ce misto e sutienul ala rosu , si ciocolata aia scursa si normal cel cu flori
Mimi sint superbe toate
la ultimul este doar capacul linga cutiuta sau e tort?
Cristinel ador mesajele astea ale tale, esti unica-super tortul
Sa-ti traiasca fratele pina la 100!
si eu unul de azi
blat bezea crema cioco
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-230-12975297587367.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-230-12975297724773.jpg
:occasion14:

#5809 Useril este offline   Crisu' 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 12 February 2011 - 07:07 PM

Eu am primit o comanda de pe o zi pe alta. Mi s-a sugerat ca sarbatoritei i-ar placea o palarie si asta i-am facut.
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-1069-12975302939331.jpg
Inauntru a avut blat de cacao si cele trei mousse-uri de cioco.
Va pup!

#5810 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 12 February 2011 - 07:09 PM

io ma las de facut torturi ! pe langa minunile voastre , hannica montanica mea e apa de ploaie :((
mimi- iti mai laud o data torturile : super faine sunt toate ! pupam constiincios baietel mic plin de bube :-*
cristinel - fata , ma bagi in boale cu torturile tale ! suuuuper idee de LMA
natasha- ce-mi place sandaluta ! si cifrele sunt misto rau de tot ! si trandafiruuul :o , ce mai , inca un tort de top !
sa mai pun ce am muncit azi , sa nu mai pun ... :scratch: atata pot , atat arat :biggrin:

Imagine postata
nu ma intrebati ce inseamna , si ce mesaj o vrut sa transmita acest tort :unsure: e pt un prieten de a stefanei .

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

ultimul e inspiratie mariana (se vede , nu?) . toate au crema de ciocolata si crema de iaurt cu fructe

#5811 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2011 - 07:14 PM

crisu - ce tort frumos !!! si culoarea e atat e faina ! cum ai reusit asa nuanta placuta (stiti voi , mooov :biggrin: )

#5812 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 12 February 2011 - 07:59 PM

[quote name='vrabiuta' date='12 February 2011 - 04:15 PM' timestamp='1297527345' post='76985']
[quote name='cristinel' date='12 February 2011 - 04:21 PM' timestamp='1297520496' post='76971']
(PS e finul meu!)
[/quote]
Scuze, am vazut dar nu am mai editat ,ma gandeam la cristinel ca ea a facut tort pentru fratele ei. Oricum sa iti traiasca finul!

#5813 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 12 February 2011 - 08:21 PM

Cristinel, La multi ani, fratelui tau! Tortul e foarte, foarte reusit. Si mesajul pe masura. felicitari!

Natasa, poseta m-a dat pe spate. Wooow. Si papucul la fel. Merg sa beau un pahar mare de apa. De trandafir nu mai zic nimic, deja plang. :biggrin:

Crisu, palaria e super, movul ireal de frumos.

Daniela, cineva a invatat sa faca poze mai clare? :scratch: Toate sunt reusite dar cel de botez e splendid!!!! Felicitari!!!

Marina, m-ai intrebat de rosu, e rosul praf de la LB. Se lucreaza mai greu cu pasta insa e foarte frumos. Imi place.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#5814 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2011 - 10:00 PM

Vezi postareagloxinia, la 12 February 2011 - 08:21 PM, a spus:

Daniela, cineva a invatat sa faca poze mai clare? :scratch: Toate sunt reusite dar cel de botez e splendid!!!! Felicitari!!!

hihihihi , am aflat la ce-i bun zoom-ul :biggrin:

#5815 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 12 February 2011 - 10:52 PM

Mai-mai ce fete harnicute pe aici!!! Cate o :scratch: pentru fiecare!
Vrabiuta, ce sexos e corsetul!!! E si foarte frumos! La multi ani finutului!
Otilia, in primul rand sanatate copilului. Apoi te felicit pentruri. Vad ca nu stai deloc! A fost saptamana busturilor :(( . Cele 2 cu cioco scursa arata asa de apetisant...
Mimi, frisca ta aia ascultatoare a iesit foarte bine pe torturi! Poseta e foarte frumoasa, la fel si culoarea. Iar cutiuta... imi place la nebunie!
Cristinel, arata foarte bine tortul tau. Ai un stil aparte de a face torturile! Asa cu o poveste langa sau cu dedicatie speciala. Intelegi ce vreau sa zic, nu? :unsure: Ah si sa nu uit! La multi ani fratelui tau!
Natasha, nu pot decat sa admir torturile tale! Sunt atat de frumos lucrate, finisate! Imi place cum folosesti luciul. Iar florile tale... of ce frumoase sunt!
Crisu, e foarte frumos tortul tau! Mie imi place culoarea. Pacat ca nu ai pus o poza mai de aproape!
Daniela, nu fi modesta! Torturile tale arata excelent! Imi place culoarea la primul sau ma rog, jocurile de culori. Papusica e super frumoasa! Poate ai timp si ne explici cum o faci (m-ar interesa mai mult o poza a castronului in care pui crema-oare m-am exprimat sa ma intelegi? :biggrin: ).Si cam cate kg a avut? Tortul de botez e atat de frumos!!! Imi place dantela si florile de la imbinaturi. Persutele ce sunt puse pe margine sunt RI? Ca nu pare..

#5816 Useril este offline   mihaela-hotea 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 12-February 11

Postat 12 February 2011 - 11:19 PM

buna seara......

#5817 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2011 - 11:22 PM

Vezi postareapunticu, la 12 February 2011 - 10:52 PM, a spus:

Daniela, nu fi modesta! Torturile tale arata excelent! Imi place culoarea la primul sau ma rog, jocurile de culori. Papusica e super frumoasa! Poate ai timp si ne explici cum o faci (m-ar interesa mai mult o poza a castronului in care pui crema-oare m-am exprimat sa ma intelegi? :unsure: ).Si cam cate kg a avut? Tortul de botez e atat de frumos!!! Imi place dantela si florile de la imbinaturi. Persutele ce sunt puse pe margine sunt RI? Ca nu pare..

sa le iau pe rand :biggrin: :castronul in care fac papusica , este defapt un bol de cand eram eu mititica , si i l-am confiscat mamei ; este gaurit , cu smaltul sarit :scratch: dar eu il folosesc cu hartie de copt , si nu conteaza . imi pare rau dar nu pot pune poza cu uratenia aia :(( cel mult pe mess , daca vrei :-* . un tort printesa are in jur de 2- 2,5 kg . iar perlutele de la tortul de botez sunt din royal :o

#5818 Useril este offline   CLAUDIA 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 84
  • Inregistrat: 20-November 10
  • Locationbrescia italia

Postat 12 February 2011 - 11:26 PM

Vezi postareaAlinus, la 11 February 2011 - 10:57 AM, a spus:

Uite Claudia, eu m-am inspirat din clipul asta

http://www.youtube.c...n_order&list=UL

Ea dilueaza sau mai bine zis amesteca cacao cu unt de cacao si apoi picteaza,
Eu am pictat doar cu cacao, dar mai intai m-am jucat pe o bucatica alba de fondant sa vad cum iese...

Grabenia multumesc de explicatii si sper sa nu te supar daca insist putin, ai cumva o proportie in care dizolvi colorantul gel in alcool?

Multumesc Alinus,mi-ai fost de mare ajutor.

#5819 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 12 February 2011 - 11:48 PM

Vezi postareadani_ela, la 12 February 2011 - 11:22 PM, a spus:

Vezi postareapunticu, la 12 February 2011 - 10:52 PM, a spus:

Daniela, nu fi modesta! Torturile tale arata excelent! Imi place culoarea la primul sau ma rog, jocurile de culori. Papusica e super frumoasa! Poate ai timp si ne explici cum o faci (m-ar interesa mai mult o poza a castronului in care pui crema-oare m-am exprimat sa ma intelegi? :scratch: ).Si cam cate kg a avut? Tortul de botez e atat de frumos!!! Imi place dantela si florile de la imbinaturi. Persutele ce sunt puse pe margine sunt RI? Ca nu pare..

sa le iau pe rand :biggrin: :castronul in care fac papusica , este defapt un bol de cand eram eu mititica , si i l-am confiscat mamei ; este gaurit , cu smaltul sarit :toothy9; dar eu il folosesc cu hartie de copt , si nu conteaza . imi pare rau dar nu pot pune poza cu uratenia aia =)) cel mult pe mess , daca vrei :D . un tort printesa are in jur de 2- 2,5 kg . iar perlutele de la tortul de botez sunt din royal B)

Multumesc, Daniela! Eu ma gandeam ca faci tort cupola din bucati de foi de pandispan. Nu ma gandeam ca ai forma de copt "speciala". Bun, si apoi scobesti in blat si pui crema? Te intreb pentru ca ieri am gasit un set de tavi de copt cu fundul rotund si mai vine o chestie de bagat in ea ca sa iasa ceva gen musuroi de cartita. Ma gandeam ca ar merge pentru u tort papusa.
Daca perlutele sunt din RI, esti tare!!! :occasion14: Ti-au iesit foarte bine!

#5820 Useril este offline   CLAUDIA 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 84
  • Inregistrat: 20-November 10
  • Locationbrescia italia

Postat 13 February 2011 - 12:01 AM

Vrabiuta,foarte sexi corsetul tau.Vad ca suntem de pe aceleasi meleaguri,si eu sunt tot din Maramures.
Gloxinia,de unde vine atata energie?Servici,copii si tortuuuuuri.
Mimi,am salvat deja poseta e o buna sursa de inspiratie.
Cristinel,foarte interesante mesajele tale ce sa mai zic de tort....
Natasha,jos palaria!!!Superba poseta,cat si pantoful.Sclipiciul ala al tau e de mare efect.Auzi in engleza ii spune cumva glitter, ca am si eu ceva de genul dar nu mi se pare asa frumos ca si al tau.
Crisu,eleganta palaria ta.
Daniela,ca de obicei torturi fara numar,fara numar.

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul