[quote name='gloxinia' date='26 February 2011 - 01:06 PM' timestamp='1298718377' post='79101']
[quote name='sce76' date='26 February 2011 - 10:23 AM' timestamp='1298708601' post='79088']
Nu stiti nici un remediu buuun pt o raceala zdravanaaa?
[/quote]
Stiu eu, stiu eu!!
Aspirina saracului:pui o guma orbit intre sani, una pe buric si una ...mai jos si faci ...ex, pana se topesc
[/quote]
Haaaaaa! Ce te faci daca e inchis la magazin si nu ai guma in casa ? Glumesc, ma simt atat de rau ca nici guma nu o pot scoate din pachet

[/quote]
[quote name='punticu' date='26 February 2011 - 01:49 PM' timestamp='1298720997' post='79103']
Oti, am eu un remediu bun pentru raceala. Ai nevoie de o masa, o palarie, dar sa fie frumoasa. Te pui pe un scaun, asezi palaria pe mijlocul ei si bei tuica pana vezi 2!
[/quote]
[quote name='Luminis' date='26 February 2011 - 02:09 PM' timestamp='1298722147' post='79106']
Tuica fiarta cu piper! Trece gripa si raceala garantat! Nurofenul e mic copic pe langa asta. La copii, are dublu efect, este si somnifer. Dorm copiii si voi aveti timp de torturi.
Glumesc! Nu care cumva sa dati tuica fiarta la copii!
[/quote]
Vaaaiiii ...deci nu pot sa cred!Mi-i s-o si desfundat nasul de atat ras!

dar mi-o dat si lacrimile(tot de ras) si acuma arat ca una...murata!

.
De vreo cateva zile suntem in "carantina" eu si copii ne-am "varzalit" de tot.Unu' are laringita,unu' rinofaringita si unu' pneumonie si io...de toate,de la ei!
Ma tot gandesc ca daca aplic recomandarile voastre scap mai repede de boale?sau ma "curat"

. Deci febra vorbeste ,nu io!

.
Bine ca n-am de facut torturi,ca cine stie ce iesea...incurcam ingredientele cu Nurofen,Panadol,Adrenalina,Maxitrol etc.etc
Vezi de ce am avut atat de lucru' sapt. trecuta?stia lume ca sapt. asta "bolesc".
Nu-s in stare de 'nica!is ca o leguma;atata am mai corectat si la mesajul asta....

ma duc sa mai "vad" ce ati mesterit.!
Va rog sa ma scuzati dar nu-s in stare sa ma iexprim pt torturi pe-ndelete;is deosebite toate,mai ales al lui
Dora (welcome to bord),si a lu'
Oti ii superrr,(si zici ca erai racita?)
Miny faini cos cu trandafiri,
Dani_ela banda aia...n-are stare,
Vrabiutzo felicitari,oare uit pe cineva?
Izuka o fost mandru' sotzu la servici?
Tango,muntele ala cred ca ti-o dat batai de cap!
Punticule, bata-l cucu' de verde!io stiu ca tu te grabesti cu primavara,dar si cu decaor de "iarna'(pdz laba" mergea bine Twetie.
Ma duc inapoi in pat,mi-i s-o terminat "acumulatorii" ,ma duc inapoi la incarcat!
V-am tzucat!
ps.na,d-acilea neshte raceala,ca-i la oferta!

.
dau edit"pasta alba,am vrut sa scriu!
Aceasta postare a fost editata de Anca_B: 26 February 2011 - 02:59 PM