Ati facut maratoane de torturi si lucrati pe intrecute!
Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 28 February 2011 - 10:58 AM
Ati facut maratoane de torturi si lucrati pe intrecute!
Postat 28 February 2011 - 11:03 AM
Super torturi ati facut,unul si unul!bravo!
bun venit celor noi!
Postat 28 February 2011 - 11:54 AM
dani_ela, la 28 February 2011 - 10:37 AM, a spus:
Promit ca am sa trec mai des. Pasta mea de ciocolata (cred ca pot spune asa ptr. ca am dezvoltat-o personal), nu este acelasi lucru cu ciocolata plastica.
Reteta:
200gr ciocolata alba ;
4 linguri de glucoza lichida, energizant (miericica) sau miere de salcim;
Se pun la bain marie (sa nu atinga apa) glucoza cu cicolata rupta bucati si se lasa pina se topeste. Nu mestecati prea mult in cicolata ptr. a nu risca sa lase toata grasimea. Dupa ce s-a topit si omogenizat cu glucoza (mierea) se adauga aproximativ 1-2 linguri apa si se amesteca, in felul acesta nu se mai separa grasimea. Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu zahar pudra pina se aproprie de consistenta pastei de zahar dar ceva mai subtire. Trebuie sa tineti cont ca ciocolata se inmoaie in contact cu caldura miinilor asa ca daca aveti dubii asupra consistentei mai lasati-o sa se odihneasca. Experimentati cu cantitati mai mici si, cu siguranta, veti reusi.
Spor.
victoria_alba, la 28 February 2011 - 10:46 AM, a spus:
- Dan-irinel frumos si nostim tortul, cum ne-ai obisnuit. Pupici sotiei ca te-ai obisnuit sa culegi tu toti laurii. Pentru ea o
Pupicii, ii transmit sotiei dar laurii ii pastrez ptr. mine. Eu fac tot ce tine de exterior. Multumesc.
Si ultimul tort.
Blat Amandina, sirop de cacao cu lapte si zahar (cel de la negresa), ganache de ciocolata. Crema ganache este cu ciocolata Stilla si nu este batuta.
Postat 28 February 2011 - 12:05 PM

Postat 28 February 2011 - 01:11 PM
Divina super torturi si tare bine arata cele cu glazura
Caudia frumos tort ai muncit ceva. Ingerasii tai i-ti vine sa-i maninci ce dulci sint
sa-ti traiasca sa va bucurati de ei
Kitti bun venit la noi
tu despre pasta asta vorbesti sau este alceva

Tango frumos muntele
Vrabiuto multe si frumoase
Oti foarte misto Tom
Miny wau ce frumos model de tort, super arata si ma bucur pt trandafirii tai
Izuk a fost multumit sotul?
Dora superb ca de obicei
Punticule ce dulci ochisori are Tweety si ce privire
cel cu piticii i-mi place tare mult, felicitari
Daniela
cel pt nasi este preferatul meu
Cristinel super torturi, elefantul ala roz este atit de frumos... bravo
Monatibi sa-ti taiasca puiutul de fapt toti acum am observat ca ai trei
Elena inca se mai uita copii la teletabis?si al meu era inebunit dupa ei cind era mic
frumos tort, La multi ani!
Dan-irinel bun venit si la cit mai multe torturi
ciocolatosul arata mimm
Simo de cite ori m-am gindit la tine... dar cind am vazut ca nu postezi nici dincolo am crezut ca te-ai retras
bine ai revenit si nu se vede ca ti-ai iesit din mina
Postat 28 February 2011 - 01:18 PM
Simonique,fataaaa,ce bine-mi pare ca ai revenit si ne-ai gasit!Foarte frumoase torturile,nu se vede ca ti-ai iesit din mana!
Postat 28 February 2011 - 01:29 PM
Postat 28 February 2011 - 01:59 PM
-un ciocolatos

-un diplomat

-doua inimi,una diplomat,una cu cioco

Postat 28 February 2011 - 02:04 PM

-pt un domn,crema portocale si crema ciocolata

-pt doi baietei,gemeni,doua torturi la fel,culori diferite-ambele cu crema lamaie si crema ciocolata

Postat 28 February 2011 - 02:21 PM
Postat 28 February 2011 - 04:10 PM
Dan-Irinel, faceti o echipa minunata tu si sotia ta! Felictari!
Oti, e fain-fain tortul tau! Ce idee geniala cu craterele!
Claudia, sa-ti traiasca copii!Ce frumosi sunt! Tortul pentru fratele tau e foarte reusit! Sper sa nu te superi pe mine, dar eu nu as folosi preful de zane. Nu stiu cum arata in realitate, dar in poze da un aspect patat decoratiilor tale. Cel putin asta e parerea mea!
Simonique, ce frumoase sunt ambele! Figurinele sunt foarte reusite!
Mimi, draga esti fenomenala! Tie toate iti ies:si cele cu frisca si cele cu pdz si acum mai vii si cu glazura ta sclipitoare si perfecta?! Felicitari!
Postat 28 February 2011 - 04:18 PM
Mimi
Postat 28 February 2011 - 05:17 PM
punticu, la 28 February 2011 - 04:10 PM, a spus:
Dan-Irinel, faceti o echipa minunata tu si sotia ta! Felictari!
Oti, e fain-fain tortul tau! Ce idee geniala cu craterele!
Claudia, sa-ti traiasca copii!Ce frumosi sunt! Tortul pentru fratele tau e foarte reusit! Sper sa nu te superi pe mine, dar eu nu as folosi preful de zane. Nu stiu cum arata in realitate, dar in poze da un aspect patat decoratiilor tale. Cel putin asta e parerea mea!
Simonique, ce frumoase sunt ambele! Figurinele sunt foarte reusite!
Mimi, draga esti fenomenala! Tie toate iti ies:si cele cu frisca si cele cu pdz si acum mai vii si cu glazura ta sclipitoare si perfecta?! Felicitari!
Ai dreptate Punticu,in poza asa se vede insa in realitate sclipeste foarte frumos.
Postat 28 February 2011 - 05:18 PM
Postat 28 February 2011 - 05:24 PM
Simo ce-mi plac pensuleleeeeeeeeeeee. Da ia zi, care e tortu de botez?

si

Ajutor