Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329
  • 330
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#6541 Useril este offline   sorenn 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 12-January 10
  • Locationsuceava

Postat 17 March 2011 - 09:00 PM

[quote name='Amorasa' date='17 March 2011 - 06:18 PM' timestamp='1300378708' post='82168']

ai facut niste torturi minunate ,cel inimioara cu rosu este deosebit felicitari :floare:

#6542 Useril este offline   tango 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 28-December 09

Postat 18 March 2011 - 07:06 AM

Amorasa, super inimioara.
Miny, doar ce ti-am admirat tortul astazi pe FB. Sa stii ca de la primele torturi m-am gandit ca tu esti, si dupa ce le-am vazut pe toate m-am convins ca ai dreptate. Ai un stil specific al tau, bravoooo.

Dana, sa stii ca as fi vrut sa vad si eu raspunsul tau legat de ce-ti spusese Yoyo, si pe mine ma intereseaza mult raportul pret -calitate la torturile facute la comanda, si stiu ca e o discutie mai delicata.
Dar unde anume ai raspuns? dincolo??? :rolleyes:

Yoyo, imi place cum pui problema si ca esti sincera si directa :occasion14:
www.torturidelicioase.wordpress.com

#6543 Useril este offline   nadia 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 28-January 11

Postat 18 March 2011 - 07:49 AM

buna fetelor si felicitari pentru torturile frumoase pe care le faceti .va intreb si eu ceva in sectiunea postata de claudia se vad doua straturi de pasta ca sa fie foarte finisat? sau sa traga mai mult la cantar?si cat este pretul/kg

#6544 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 18 March 2011 - 07:55 AM

Nadia, scuze ca ma bag cine dreac ar fi atat de nesimtit sa puna 2 straturi de pasta doar sa traga la cantar? Mi se pare o jignire aceasta intrebare, sincer. Nu am observat cele 2 straturi dar daca spui ca sunt acolo inseamna ca fetii nu i-o fi iesit ornatu cu primu si l-o finisat apoi. Si nu uita dar tortul ala a fost pt consum intern, adica pt casa, ce interes avea sa fie si greu? Sincer, vorbesti acum ca un client suspicios. Ne povestea o fata care a lucrat in cofetarie ca acolo imbracau tortul prima data in martipan (galbui, urat la culoare dar bun la gust) si apoi in PDZ pentru aspect. Ambele straturi erau subtiri asa ca nici macar acolo nu se punea pb de cantar ci numai de finisaj.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#6545 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 18 March 2011 - 07:58 AM

Miny imi place tortul tau de primavara. Musai sa fur si eu modelul ca tare fain e. :occasion14:

Amorasa, toate sunt faine dar cel cu fetita e adorabil. Culorile, dispunere, tot, tot. spune-mi florile le-ai facut doar cand le-ai aplicat pe tort sau inainte si erau deja uscate?

Patutul din tortul de botez e :rolleyes: am furat modelul.

Rosul inimii e praf de la LB?
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#6546 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 18 March 2011 - 08:04 AM

Amoroasa, ce frumoase sunt! La primul e frumoasa culoarea, la al doilea, la fel, iar cum ai aranjat florile si ce frumoase sunt, ma da gata! La ultimul si mie imi place patutul. E ceva deosebit! Voi incerca si eu sa-l fac, sa vedem ce iese! Felicitari!
Nadia, sa stii ca nimeni nu imbraca tortul in 2 straturi de fondant doar pentru a trage la kg. O singura data l-am imbracat in 2 straturi(la tortul de ziua sotului daca va aduceti aminte), dar atunci a fost din cauza ca prima data am intins pasta prea subtire si se vedea prin ea toate denivelarile.

#6547 Useril este offline   tango 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 28-December 09

Postat 18 March 2011 - 08:18 AM

Vezi postareapunticu, la 18 March 2011 - 08:04 AM, a spus:

Amoroasa, ce frumoase sunt! La primul e frumoasa culoarea, la al doilea, la fel, iar cum ai aranjat florile si ce frumoase sunt, ma da gata! La ultimul si mie imi place patutul. E ceva deosebit! Voi incerca si eu sa-l fac, sa vedem ce iese! Felicitari!
Nadia, sa stii ca nimeni nu imbraca tortul in 2 straturi de fondant doar pentru a trage la kg. O singura data l-am imbracat in 2 straturi(la tortul de ziua sotului daca va aduceti aminte), dar atunci a fost din cauza ca prima data am intins pasta prea subtire si se vedea prin ea toate denivelarile.

Ei,acum chiar m-ati pierdut. Cine este Nadia? Si cine se poate gandi ca s-ar putea imbraca tortul in 2 straturi de fondant doar ca sa fie greu? ????Adica mie oricum nu-mi place partea cu intinsul pastei, sa o mai fac si de doua oriii? :rolleyes:)
Si oricum stratul ar trebui sa fie mai grosut de la inceput, nu cum fac eu, subtire ca sa nu plateasca lumea numai pasta si apoi constat ca e denivelat tot tortul :occasion14:
www.torturidelicioase.wordpress.com

#6548 Useril este offline   nadia 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 28-January 11

Postat 18 March 2011 - 08:35 AM

fetelor nu a fost cu rautate doar am intrebat de curiozitate ca faceti torturile foarte finisate si ma gandeam ca este doar un truc de a arata foarte bine.si totusi imi spuneti un pret/kg

#6549 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationTulcea

Postat 18 March 2011 - 09:44 AM

Vezi postareamarinaemy, la 17 March 2011 - 01:53 PM, a spus:

Miny foarte frumos tortul tau ,parca deja simt mirosul de primavara!

Multumesc, la primavara m-am si gandit, ca poate vede crenguta inflorita si vine mai repede, ca m-am saturat de iarna =))

Vezi postareapunticu, la 17 March 2011 - 02:21 PM, a spus:

Miny, ce frumos e! Cum ai facut florile din spate? Si ce inant e!!! SAu mi-i se pare? Oricum este foarte frumos tot: culoarea, aspevtul, decorul... Felicitari!

Vai ce draguta esti, dar marinaemy are dreptate, florile din spate sunt broderie. Da era inalt, nu ti se pare. :occasion14:, pacat ca m-am grabit si nu mi-a iesit culoarea, am vrut sa fie bleo nu vernil.

Vezi postareasorenn, la 17 March 2011 - 03:12 PM, a spus:

foarte reusit tortul ,modelul il am si eu in plan de mult da inca nu sa ivit ocazia sa-l fac ,floricelele sunt superbe

Soren, merci, incearca modelul e foarte usor .

Vezi postareatango, la 18 March 2011 - 07:06 AM, a spus:

Miny, doar ce ti-am admirat tortul astazi pe FB. Sa stii ca de la primele torturi m-am gandit ca tu esti, si dupa ce le-am vazut pe toate m-am convins ca ai dreptate. Ai un stil specific al tau, bravoooo.

Multumesc tango, inca mai am de lucrat la stilul meu dar ma bucur ca m-ai recunoscut :rolleyes:

Vezi postareagloxinia, la 18 March 2011 - 07:58 AM, a spus:

Miny imi place tortul tau de primavara. Musai sa fur si eu modelul ca tare fain e. :rolleyes:

Te rog chiar sa furi modelul :D ca la baza inspitariei a fost un tort de-al tau mai de mult (acum sper sa nu ma insel) :beer2:

#6550 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTulcea

Postat 18 March 2011 - 09:44 AM

Sa postat de 2 ori asa ca am sters continutul

#6551 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTulcea

Postat 18 March 2011 - 09:48 AM

Vezi postareaAmorasa, la 17 March 2011 - 06:18 PM, a spus:

Ei buna seara! Nu am mai intrat in ultima saptamana, nu am mai comentat,m nu am mai facut nimic:)) Am avut asa o stare mai proasta, cred ca din cauza primaveri.... Dar sa mai pun si eu trei tortulete. Doua dintre ele sunt din amandina, altul este pandispan cacao cu crema ciocolata lapte. Altul diplomat cu fructe padure cu crema de ciocolata lapte. Acum ma duc sa caut imagini cu aperitive ca vine ziua lui fimiu::occasion14:) si am doar o zi sa fac tortul, aperitivele..... Facem trei anisori, in scurt timp ne ducem la gradinita. Vai ce emotii am eu! Gata v-am facut capul mare :rolleyes:

Foarte frumoase Amorasa i-mi plac in mod deosebit cel cu fetita si cel bleo, felicitari.

#6552 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 18 March 2011 - 10:33 AM

miny , amorasa- felicitari pt torturi ! sunt tare frumoase !
nadia- nu insista pe pret , ca nu iti va raspunde nimeni :occasion14: sa zicem ca variaza in functie de asezarea geografica (sa nu comparam moldova cu bucurestiul :rolleyes: ) . se pare ca sunt persoane (nu de pe arta :rolleyes: ) care iau si 100 de lei pe kg :beer2: , dar la fel de bine , sunt care inca mai lucreaza cu 25 de lei/kg

#6553 Useril este offline   Miny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTulcea

Postat 18 March 2011 - 11:34 AM

Vezi postareadani_ela, la 18 March 2011 - 10:33 AM, a spus:

miny , amorasa- felicitari pt torturi ! sunt tare frumoase !
nadia- nu insista pe pret , ca nu iti va raspunde nimeni :occasion14: sa zicem ca variaza in functie de asezarea geografica (sa nu comparam moldova cu bucurestiul :rolleyes: ) . se pare ca sunt persoane (nu de pe arta :beer2: ) care iau si 100 de lei pe kg =)) , dar la fel de bine , sunt care inca mai lucreaza cu 25 de lei/kg

Multumesc :rolleyes:

#6554 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 18 March 2011 - 01:14 PM

Vezi postareavictoria_alba, la 14 March 2011 - 11:50 AM, a spus:

Cec, minunat si primavaratic tortul tau, curat si cu bun-gust,felicitari!

Vezi postareapunticu, la 14 March 2011 - 11:56 PM, a spus:

Ceci, este foarte finut tortul tau aniversar! Imi place mult inimioara si cosuletul cu flori, iar florile ... :love7:

Vezi postareamarinaemy, la 15 March 2011 - 11:27 AM, a spus:

Buna fetelor!
Maria,Cec,Claudia si Gloxinia foarte reusite torturile voastre :floare:
[color="#9932CC"][i]

Vezi postareaMIMI, la 15 March 2011 - 02:26 PM, a spus:

Ceci,foarte frumos!

Va multumesc pt aprecieri si ma bucur ca v-a placut
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#6555 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2011 - 01:29 PM

gloxinia, CLAUDIA, dana3262, marinaemy, Meda, Miny, Amorasa foarte reusite si frumoase torturile voastre :floare: :love7: si felicitari sincere (meritati mult mai mult decat atat)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

#6556 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2011 - 01:37 PM

Pt voi poate e vechi si expirat modelul, dar eu abia acum am reusit sa-l fac pt prima data cu toate ca de mult vroiam sa-l fac. Tort amandina imbracat in pasta de zahar

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-91-13004483673099.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-91-1300448217157.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-91-13004482269165.jpg

#6557 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 18 March 2011 - 01:43 PM

[quote name='cec' date='18 March 2011 - 11:37 AM' timestamp='1300448260' post='82264']
Pt voi poate e vechi si expirat modelul, dar eu abia acum am reusit sa-l fac pt prima data cu toate ca de mult vroiam sa-l fac. Tort amandina imbracat in pasta de zahar

Cec multumim! :love7:
Ce bine ti-a iesit camasa si ce rosu frumos ,cum l-ai obtinut,ai pictat? :floare:

#6558 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2011 - 02:56 PM

[quote name='marinaemy' date='18 March 2011 - 01:43 PM' timestamp='1300448607' post='82265']
[quote name='cec' date='18 March 2011 - 11:37 AM' timestamp='1300448260' post='82264']

Cec multumim! :love7:
Ce bine ti-a iesit camasa si ce rosu frumos ,cum l-ai obtinut,ai pictat? :floare:
[/quote]
multumesc
rosu e aplicat prin pictare si l-am obtinut din praf visiniu + gel rosu diluate in esenta

#6559 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 18 March 2011 - 06:20 PM

Ceci, chiar daca este un model vechi, al tau este forte frumos! Fara cusur! Felicitari!

Pun si eu ultimul tort. Cand am vazut modelul am fost un pic reticenta, ca mi-i s-a parut foarte aglomerat, dar la final mie mi-a placut rezultatul. Am avut probleme cu pasta si nu stiu de. S-a umezit rau de tot pasta. blat negresa crema de iaurt cu fructe.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_03_2011/post-739-13004652561022.jpg

#6560 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2011 - 06:39 PM

Vezi postareapunticu, la 18 March 2011 - 06:20 PM, a spus:

Ceci, chiar daca este un model vechi, al tau este forte frumos! Fara cusur! Felicitari!

Pun si eu ultimul tort. Cand am vazut modelul am fost un pic reticenta, ca mi-i s-a parut foarte aglomerat, dar la final mie mi-a placut rezultatul. Am avut probleme cu pasta si nu stiu de. S-a umezit rau de tot pasta. blat negresa crema de iaurt cu fructe.

multumesc

e chiar dragut tortul facut de tine, vesel si colorat

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329
  • 330
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic