Alinus, la 21 March 2011 - 10:13 PM, a spus:
Ramo, nu ma supar deloc, chiar apreciez sugestiile. Fluturii aia au fost pusi cu dichis....sa ascunda mana stanga a papusii care se rupsese (am avut peripetii cu ea). Tortul l-am decorat duminica destul de in graba asa ca am facut ce mi-a venit pe moment.
Cat despre torturile pe care le fac am invatat totul de la voi si de pe net in general.Pasiunea e la mijloc si asta ma face sa am rabdare si sa insist pana imi iese. Cu ocazia asta ii spun si Monei ca si eu ca si Ramo fac torturi in stilul asta de vreo 2 ani si in spatele realizarilor mele se ascund si esecuri si nenumarate incercari si testari
Cat despre ultimele tale torturi, Ramo sunt splendide, extraordinare. O intrebare, cum ai facut sa obtii trandafirii aia aurii?
Multumesc mult tuturor fetelor pentru cuvintele frumoase. Sunteti toate nemaipomenite si desi nu postez foarte des va admir din umbra...
Ei deci tot forumista esti si tu, nu scolita, eram curioasa daca ai facut vre-un curs.
Multumesc pentru aprecieri. Trandafirii i-am pictat cu auriu dupa ce s-au uscat.
vali, la 22 March 2011 - 10:07 AM, a spus:
Ramo, cel sub forma de graviduta e bes-ti-al!
Bine, toate sunt extraordinare, aveti o imaginatie, rabdare si maini de aur!
Felicitari fetelor!
Multumesc frumos
Miny, la 22 March 2011 - 10:22 AM, a spus:
Multumesc mult Ramo si Oti, eu incerc sa le fac cat mai reale (am si eu piticutii mei )
Si acum unul facut la urgenta, ieri pe la pranz m-a rugat si eu cum sunt fata buna , nu puteam sa refuz(multumesc mult Oti de reteta, dar pana am ajuns acasa de la serviciu m-am razgandit, oricum o incerc in cel mai scurt timp) Are blat amandina Lissa, crema de ciocolata cu rom si dulceata de visine,imbracat in reteta de ciocolata a lui Dan Irinel ( mie nu mi-a placut cum a iesit, categoric revin la retele mele)
si una mai de aproape cu orhidea (sunt mandra de mine )
Deci nu-ti place pasta? Ce e diferit? Inafara de aspect care se vede ca-i diferit. E elastica? Gustul duce mai mult spre zahar sau spre cioco?
victoria_alba, la 22 March 2011 - 10:42 AM, a spus:
Luminis, excelenta realizare, tortul este de poveste, bravo tie!
Miny, esti specializata in plastelina de ciocolata si flori, superb!
Ramo, nu am cuvinte, absolut perfecte, nu pot sa zic ca imi place unul mai mult decat celalalt. Minunate, nu exista mai bine de atat! Nici n-are cum , perfectul e perfect! Am zis
Dani_ela,merci de pont, dulceata!

Victortia, iti multumesc.
anasia, la 22 March 2011 - 10:46 AM, a spus:
woow, ce de torturi frumoase
cec, chiar daca este clasic, imi place cum ti-a iesit curat si elegant;
punticu, woow, nu mi se pare incarcat, este vesel si colorat....cred ca ai muncit ceva la decoratii;
Claudia, sa-ti traiasca nasul, sacul cu bani e reusit!
dana, de ce spui caricaturi? foarte reusite stivuitoarele, imi plac culorile;
alinus, frumoasa zana, dar si tortul cu tema marina!
gloxinia, imi plac la nebunie personajele si animalutele, dar soarele este super....
monatibe, iti va fi din ce in ce mai usor, vei vedeam, cand te vei obisnui cu cremele, pasta; oricum, trenuletul este f reusit;
miny, si lalelele si orhideele sunt de vis...este si hibiscus printre orhidee? are o culoare superba!
daniela, ai muncit , nu gluma....toate sunt frumoase, ti-am admirat tortul cu sandaua pe blog;
ramo, asteptam torturile tale; rochia are niste culori de vis si un model super; auriul de pe primul tort este deosebit;
luminis, mi-ar placea sa vad si detalii de pe tort....chiar este de poveste, sunt atatd e reusit personajele; La multi ani baiatului!
daca am uita pe cineva, sunt atat de multe torturi....
Mersi Anasia