Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 330
  • 331
  • 332
  • 333
  • 334
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#6621 Useril este offline   Anomiss 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 67
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationMicul Paris

Postat 22 March 2011 - 01:12 PM

Vezi postareaaura, la 22 March 2011 - 01:05 PM, a spus:

poti sa faci crema de la Bounty bars, in varianta de post:


300 ml lapte (soia/cocos diluat)
3 lg pline de gris
80 gr margarina
80 gr zahar
100 gr cocos
2 lingurite extract de vanilie

laptele, untul (margarina) si grisul se pun pe foc pana la ingrosare. Se adauga extractul de vanilie,zaharul si cocosul.Se pune peste blatul racit.


mersic pt sugestie Aura
"If you can't feed a hundred people, then feed just one" Mother Teresa

#6622 Useril este offline   punticu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 22 March 2011 - 04:31 PM

Alinus, arata super bine printesa ta! da' cine e? :floare:
Lumi, tortul tau e minunat! Ca si o poveste!Personajele si figurinele sunt exceptional lucrate! felicitari si La multi ani lui Edi!
Miny, ai un talent deosebit pentru flori! Intr-adevar par reale. Lalelele de la primul sunt atat de frumoase, iar orhideele de la cel de-al doilea sunt minunate! :tongue3:
Ramo, torturile tale sunt exceptionale! Toate sunt frumoase, dar cel cu rochita e superb! La fel ca si combinatia dintre cele 2 culori! Iar cel de nunta e ceva de vis!
Anomiss, frumoase torturi! Si da, ai dreptate in legatura cu cele de cofetarie. Dar acolo se lucreaza la norma, si de obicei nu pun suflet in ceea ce fac (mai exista si exceptii binenteles). Dar pe de alta parte ii inteleg. Care patron ar accepta ca un cofetar sa piarda 5-10 sau poate mai multe ore pentru decoratiile unui singur tort?

Pun si eu ultimul tort, care din nou este milch-schnitte. :floare:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2011/post-739-13008042704492.jpg


#6623 Useril este offline   cec 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 22 March 2011 - 06:56 PM

[quote name='CLAUDIA' date='19 March 2011 - 02:07 AM' timestamp='1300493254' post='82379']

Cec,si torturile tre sa fie in pas cu moda?Eu zic ca nu,oricum tortul e perfect.

[/quote]

multumesc
[quote name='dani_ela' date='19 March 2011 - 09:29 PM' timestamp='1300562978' post='82482']

cec- si eu am facut azi o camasa , tot pt prima oara :tongue3: nu are cravata , ca nu am avut timp , in schimb are batista in buzunar :floare:
[quote]
am vazut si camasa facuta de tine si imi place cum arata si fara cravata, ti-a iesit fff faina, eu daca as fi facut-o fara probabil as fi facut-o cu nasturele de sus descheat (ma atrage sa incerc si varianta asta chiar daca ma complic un pic)

[quote name='Meda' date='19 March 2011 - 10:24 PM' timestamp='1300566255' post='82489']
[quote]
Foarte reușite gulerul și nodul la camașă.
[/quote]
multumesc

[quote name='cristinel' date='20 March 2011 - 03:41 PM' timestamp='1300628490' post='82565']

Cec, o fi modelul vechi, dar camasa ta arata ca noua, felicitari!

[/quote]
multumesc

[quote name='dana3262' date='20 March 2011 - 05:53 PM' timestamp='1300636433' post='82580']

Cec , foarte bine ti-a reusit cravata, eu de cate ori ajung la nod deja mi se intareste pasta si se crapa si nu mai pot sa incretesc cravata!

[/quote]
multumesc
eu am facut intai gulerul, cravata si buzunarul si intarite le-am pus pe tort
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#6624 Useril este offline   cec 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 22 March 2011 - 07:03 PM

Vezi postareavictoria_alba, la 21 March 2011 - 09:17 AM, a spus:

Cec,incep cu tine, foarte frumoasa camasa, pe mine nu ma intere daca nu e in trend, imi place mult, eu nu am avut ocazia s-o fac inca.


multumesc
nici pe mine nu ma intereseaza, dar am facut remarca pt ca intr-un timp erau numai camasi si cu ceva intarziere apar si eu cu una

Vezi postareaRamo, la 21 March 2011 - 05:54 PM, a spus:

Ceci, super camasa ta!!!


multumesc

Vezi postareaanasia, la 22 March 2011 - 10:46 AM, a spus:

woow, ce de torturi frumoase
cec, chiar daca este clasic, imi place cum ti-a iesit curat si elegant;

multumesc
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#6625 Useril este offline   cec 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 22 March 2011 - 07:05 PM

Vezi postareagloxinia, la 18 March 2011 - 09:46 PM, a spus:

Cec, camasa e perfecta!

Punticu ce fain e tortul!!! :tongue3:

multumesc
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#6626 Useril este offline   Anca_B 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 22 March 2011 - 07:50 PM

Dragele meleam mai trecut pe aici,zilnic,dar nu am postat 'nica...ca nu-s chiar in apele mele,plus ca am si schimbat prefixu' :) ...o fi si astenia de primavara!
In schimb,la voi am vazut o metamorfozare....niste minunatii de torturi,v-au iesit din maini:Ramo,Oti,punticu,Miny,Lumi',Alinus ,Dani_ela Dana3262 va felicit si va trimit si cate-o :hug: ..
Acu' va prezint un tort de ziua mea:atata numa' am putut.Un tort ornat cu cioco'(al 2-lea din viata mea)se lucreaza frumos cu cioco' dar trebuie sa ai rabdare si scule.
Tortu' a fost un blat amandina,insiropat cu apa+zahar+rom,crema ganache de cioco' (cioco aia de la Kaufland cu 50%cacao)iar glazura a fost cioco'(tot de aia de la K)+frisca +gelatina.

Dau edit:dupa ce am vazut minunatiile Andradei,in arta ciocolatei,am zis sa incerc si io o faza cu cioco' cu imprimeu,asa ca am mai gasit o intrebuintare unui "ajutor " din bucatarie ;va las pe voi sa ghiciti,despre ce e vorba-n "poezie" :) ;indiciul este :WILTON.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2011/post-181-13008162180172.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2011/post-181-13008162239833.jpg

Aceasta postare a fost editata de Anca_B: 22 March 2011 - 07:53 PM


#6627 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 22 March 2011 - 08:11 PM

Punticu, Felicitari!!! Imi place in mod special marginea tortului, de flori nu mai zic nimic ca ti-au iesit superb!!!

Anca, si daca nu dadeai nici un indiciu stiam ca e vb de siliconu de la wilton, se vede dupa model si imi place cum arata.
La multi ani fata draga si nu dispera, ai o varsta foarte faina, o fac si eu anul asta si ma simt ca la 15 :) Ea nu lasa tu o cifra sa te darame. Ti-a dat Dumnezeu atatea motive sa fi fericita si tu te sperii de o cifra? Cifra pe care oricum nu o arati nici pe departe. Fruntea sus si zambeste. Fiecare clipa merita zambetul tau :hug:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#6628 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 22 March 2011 - 08:43 PM

Vezi postareaAnca_B, la 22 March 2011 - 07:50 PM, a spus:

crema ganache de cioco' (cioco aia de la Kaufland cu 50%cacao)


La multi ani, Anca!
Care ciocolata, pe numele ei?

Simona, ma bucur tare mult sa te vad! Ce bine arati!

Fetelor, iar v-ati intrecut pe voi, tare pricepute mai sunteti, felicitari!

#6629 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 22 March 2011 - 10:16 PM

Anomis, bine ai venit!!!
Ai o colectie frumoasa de torturi, imi place tare laptopul :hug:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#6630 Useril este offline   Anca_B 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 22 March 2011 - 10:25 PM

Vezi postareaRamo, la 22 March 2011 - 08:11 PM, a spus:


Anca, si daca nu dadeai nici un indiciu stiam ca e vb de siliconu de la wilton, se vede dupa model si imi place cum arata.
La multi ani fata draga si nu dispera, ai o varsta foarte faina, o fac si eu anul asta si ma simt ca la 15 :hug: Ea nu lasa tu o cifra sa te darame. Ti-a dat Dumnezeu atatea motive sa fi fericita si tu te sperii de o cifra? Cifra pe care oricum nu o arati nici pe departe. Fruntea sus si zambeste. Fiecare clipa merita zambetul tau :hug:


Ramo,esti tare dragutza!Iti multumesc muuult!Inseamna mult pt. mine,cuvintele tale!
Referitor la folia de silicon,stiu ca si tu ai,asa ca...hai sa vedem ce mai stiu ele!



Vezi postareamoatza, la 22 March 2011 - 08:43 PM, a spus:

Vezi postareaAnca_B, la 22 March 2011 - 07:50 PM, a spus:

crema ganache de cioco' (cioco aia de la Kaufland cu 50%cacao)


La multi ani, Anca!
Care ciocolata, pe numele ei?



Moatzo,tocmai am cetit pe ambalaj,scrie "STILLA dolce" e tare buuuna!

#6631 Useril este offline   Crisu' 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 22 March 2011 - 11:32 PM

Dragele mele, nu am mai trecut de mult pe aici, ca m-am trezit deodata cu o avalansa de comenzi careia abia i-am facut fata. Nu ma compar nici pe departe cu Daniela, dar eu sunt mult mai inceata la lucru. M-au incantat toate torturile pe care le-ati facut de cand nu am mai intrat si va felicit pe toate pentru talentul si truda pe care le insumati in minunile delicioase pe care le faceti.
Va prezint si eu ce am mai facut in ultima vreme, unele mai reusite, altele mai putin, dupa cum mi-a permis timpul.
Dau Edit ca am uitat sa micsorez pozele.

#6632 Useril este offline   Crisu' 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 22 March 2011 - 11:49 PM

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1069-13008301469059.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1069-13008301520593.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1069-13008301576096.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1069-13008301633737.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1069-13008301693236.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1069-13008301768126.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1069-13008301831252.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1069-13008302139093.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1069-13008302034654.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1069-13008302232498.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1069-13008302327341.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1069-13008302517504.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1069-13008302640141.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1069-13008302727924.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1069-13008302909558.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1069-13008302990142.jpg
Astea sunt, si majoritatea au avut mousse-uri de ciocolata cu/fara fructe. Nu mai stiu care cum si in ce fel...
Va pup si va doresc spor la "tortalit" :hug:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2011/post-1069-13008301933148.jpg


#6633 Useril este offline   Crisu' 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 22 March 2011 - 11:51 PM

Uff, tot mari sunt. Si le-am redus la 30%... Imi cer scuze, dar nu mai am putere sa le mai fac o data. Va pup! :hug: :hug:

#6634 Useril este offline   cristinel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 23 March 2011 - 08:48 AM

Ramo, Daniela, Miny, Punticu, Crisu, felicitari, sunteti foarte talentate si cred ca va indreptati spre ... mai mult ca perfect, daca se poate spune asa!!!
Anomiss, bine ai venit! Sa ai spor!

#6635 Useril este offline   cristinel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 23 March 2011 - 08:51 AM

Fetelor, nu stiu ce m-a apucat, m-am inscris intr-un concurs, daca vreti sa ma incurajati, am pus detaliile intr-un topic la "off topic".
Multumesc!

#6636 Useril este offline   Luminis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 23 March 2011 - 09:01 AM

Fetelor, va multumesc pt urari si va felicit pe toate pentru minunile postate.
Anca, din suflet iti urez La multi ani! si sa fii fericita.
Punticu,ti-am mai zis ca-mi plac maxim trandafirii tai, de fapt toate florile si buchetele pe care le faci. Felicitari pt tort!
Crisu, la tine nu mai am ce sa zic, atatea torturi si toate perfect realizate. Imi place tare mult cum lucrezi cu pasta de zahar.

#6637 Useril este offline   cristinel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 23 March 2011 - 09:10 AM

Luminis, povestea ta e minunata, ai spus-o de la inceput pana la sfarsitul fericit, nu-i lipseste decat sarbatoritul pe care l-am cautat si pe blogul tau, mi-ar fi placut sa-i vad reactia de pe fetisoara, dar sunt convinsa ca a fost pe masura efortului tau. Felicitari si multi...multi ani, familiei tale implinite!

#6638 Useril este offline   Anomiss 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 67
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationMicul Paris

Postat 23 March 2011 - 10:27 AM

Vezi postareapunticu, la 22 March 2011 - 04:31 PM, a spus:

Anomiss, frumoase torturi! Si da, ai dreptate in legatura cu cele de cofetarie. Dar acolo se lucreaza la norma, si de obicei nu pun suflet in ceea ce fac (mai exista si exceptii binenteles). Dar pe de alta parte ii inteleg. Care patron ar accepta ca un cofetar sa piarda 5-10 sau poate mai multe ore pentru decoratiile unui singur tort?

Pun si eu ultimul tort, care din nou este milch-schnitte. :-*


Multumesc frumos :-*

Vezi postareaCrisu, la 22 March 2011 - 11:32 PM, a spus:

Dragele mele, nu am mai trecut de mult pe aici, ca m-am trezit deodata cu o avalansa de comenzi careia abia i-am facut fata. Nu ma compar nici pe departe cu Daniela, dar eu sunt mult mai inceata la lucru. M-au incantat toate torturile pe care le-ati facut de cand nu am mai intrat si va felicit pe toate pentru talentul si truda pe care le insumati in minunile delicioase pe care le faceti.
Va prezint si eu ce am mai facut in ultima vreme, unele mai reusite, altele mai putin, dupa cum mi-a permis timpul.
Dau Edit ca am uitat sa micsorez pozele.


woooow, superbe!

Vezi postareacristinel, la 23 March 2011 - 08:48 AM, a spus:

Ramo, Daniela, Miny, Punticu, Crisu, felicitari, sunteti foarte talentate si cred ca va indreptati spre ... mai mult ca perfect, daca se poate spune asa!!!
Anomiss, bine ai venit! Sa ai spor!


Multumesc Cristinel
"If you can't feed a hundred people, then feed just one" Mother Teresa

#6639 Useril este offline   Anomiss 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 67
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationMicul Paris

Postat 23 March 2011 - 10:29 AM

Vezi postareamoatza, la 22 March 2011 - 08:43 PM, a spus:

Simona, ma bucur tare mult sa te vad! Ce bine arati!

Fetelor, iar v-ati intrecut pe voi, tare pricepute mai sunteti, felicitari!


Moatzo multumesc, asemenea! :-* mi-era dor de voi :-*
"If you can't feed a hundred people, then feed just one" Mother Teresa

#6640 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 23 March 2011 - 10:48 AM

Crisu' de unde ai scos fata torturile astea asa perfecte????Superbe sunt!!!
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

Arata acest topic


  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 330
  • 331
  • 332
  • 333
  • 334
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi