Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 336
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#6741 Useril este offline   cristinel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 01-November 10
  • Locationarges

Postat 05 April 2011 - 10:01 AM

Acum sa va dau o veste minunata!
Fetelor ce m-ati votat, aflati ca am castigat,locul unu-adjudecat!!!

#6742 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 05 April 2011 - 11:20 AM

Vezi postareacristinel, la 05 April 2011 - 10:01 AM, a spus:

Felicitari , deci mergi la munte ? :headbang:

Punticu , foarte frumos tortul tau . Io nu stiu ce defecte ii vezi tu ... Culorile , modelul , decoratiile , totul e perfect . Daca poti da mai multe detalii , ce marime au avut blaturile , in ce tavi ai copt , sa-mi fac o idee .

Fetelor nou venite le spun bun venit , le urez succes in contiuare si le felicit pentru torturile facute .

Va felicit pe toate , nu am scris de mult si mi-ar fi greu sa va iau pe rand pe fiecare , toate meritati aplauze pentru munca depusa , ati facut torturi foarte frumoase , se vede o evolutie la fiecare dintre voi .

Pun si eu ultimul meu tort facut pentru un majorat , a avut blat cu nuca , crema ganache de ciocolata cu lapte si crema mascarpone , insiropat cu sirop de ciocolata . Glazura oglinda a Adrianei , decoratii din ciocolatat dark topita la microunde apoi cu duiul facute formele . In total a avut 6 kg .

Imagine postata
mama de fete cucuiete Imagine postata

#6743 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 05 April 2011 - 01:01 PM

Fetelor felicitari tuturor pt torturile facute!Pentru fiecare harnicuta cate un buchet mareeee de flori :headbang: :tongue3:
Anca,bine ai venit la noi!
Cristinel ma bucur pt tine si ma bucur ca am contribuit si eu la bucuria ta! :floare:
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#6744 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 05 April 2011 - 02:24 PM

Vezi postareacristinel, la 05 April 2011 - 10:01 AM, a spus:

felicitari, ma bucur pt tine
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#6745 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 05 April 2011 - 02:26 PM

Felicitari pt torturile facute tuturor, care mai decare mai deosebite si originale. Am incercat sa va iau pe rand de vreo 2 ori dar nu am reusit sa duc pana la capat asa ca felicitarile sunt pt fiecare plus un bughet maaare de :headbang: :tongue3: din partea mea, tineti-o tot asa
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#6746 Useril este offline   punticu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 05 April 2011 - 03:30 PM

Fetelor, va multumesc pentru aprecieri. Va spun ca a avut ca si defecte mari 2 lucruri: cel de jos a iesit stramb, inaltat in partea din spate. Diferenta intre stanga si dreapta a fost cam de jumatate de centimetru, poate si mai mult. Cel rotund de asemenea a oesit stramb, dar pe margine, intr-o parte, si avea o forma ovala pe acolo. Arata rau de tot cand le-am etajat, dar pana la urma cred ca decoratiile au cam acoperit grozavia. :floare: Doriana, cel de jos, patratul l-am copt in tava de 35/35. De montat l-am montat intr-o cutie care a facut-o sotul din PFL (tava mea avea marginile rotunjite si chiar nu imi place asa). Cel rotund a avut diametrul 29. L-am montat intr-o tava de pizza si pentru ca era cam scunda i-am pus de jur inprejur un inel de tabla (nu special, ci tabla zincata), iar acolo unde s-au intalnit capetele mi-a deformat si tot tortul. Cel de sus a avut 18/18, pentru asta am o forma mica patrata, dar de montat la fel l-am montat incutie. Cam asta ar fi. Si pasta mi-a intrat cam 3.5 kg.

Anca_Novi, bine ai venit! Referitor la torturi sa stii ca arata bine. Exact cum ziceau si fetele, cu timpul, exersand vei vedea si tu ce evolutie vei avea. Ramai printre noi si fetele sunt aici pentru sfaturi. Si eu tot ce am invatat de la ele stiu, si cu aceasta ocazie le multumesc inca o data! :tongue3:
Mihaela-Hotea ciocolatoasele tale arata excelent!
Claudia, superb tort! Imi place mult poseta, modelul de asemenea, iar sandaluta arata super bine!
Cristinel, felicitari pentru premiu! :headbang:
Doriana, decoratiile tale de ciocolata sunt pentru un loc de cinste! Felicitari!

#6747 Useril este offline   Cosmina N 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 423
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationMalta

Postat 05 April 2011 - 04:11 PM

Cristinel, m-ai inveselit! Ma bucur tare mult ca ai castigat! :headbang:
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

http://clipedelicioase.blogspot.com/

#6748 Useril este offline   anca-novi ligure 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 04-April 11

Postat 05 April 2011 - 08:00 PM

Vezi postareaMIMI, la 05 April 2011 - 01:01 PM, a spus:

Fetelor felicitari tuturor pt torturile facute!Pentru fiecare harnicuta cate un buchet mareeee de flori :occasion14: :wasted:
Anca,bine ai venit la noi!
Cristinel ma bucur pt tine si ma bucur ca am contribuit si eu la bucuria ta! :D

Multumesc, imi pare bine ca am descoperit un forum unde se realizeaza adevarate opere de arta.

#6749 Useril este offline   anca-novi ligure 

• Bucataras
  • Pip

Postat 05 April 2011 - 08:03 PM

Vezi postareapunticu, la 05 April 2011 - 03:30 PM, a spus:

Fetelor, va multumesc pentru aprecieri. Va spun ca a avut ca si defecte mari 2 lucruri: cel de jos a iesit stramb, inaltat in partea din spate. Diferenta intre stanga si dreapta a fost cam de jumatate de centimetru, poate si mai mult. Cel rotund de asemenea a oesit stramb, dar pe margine, intr-o parte, si avea o forma ovala pe acolo. Arata rau de tot cand le-am etajat, dar pana la urma cred ca decoratiile au cam acoperit grozavia. :D Doriana, cel de jos, patratul l-am copt in tava de 35/35. De montat l-am montat intr-o cutie care a facut-o sotul din PFL (tava mea avea marginile rotunjite si chiar nu imi place asa). Cel rotund a avut diametrul 29. L-am montat intr-o tava de pizza si pentru ca era cam scunda i-am pus de jur inprejur un inel de tabla (nu special, ci tabla zincata), iar acolo unde s-au intalnit capetele mi-a deformat si tot tortul. Cel de sus a avut 18/18, pentru asta am o forma mica patrata, dar de montat la fel l-am montat incutie. Cam asta ar fi. Si pasta mi-a intrat cam 3.5 kg.

Anca_Novi, bine ai venit! Referitor la torturi sa stii ca arata bine. Exact cum ziceau si fetele, cu timpul, exersand vei vedea si tu ce evolutie vei avea. Ramai printre noi si fetele sunt aici pentru sfaturi. Si eu tot ce am invatat de la ele stiu, si cu aceasta ocazie le multumesc inca o data! :wasted:
Mihaela-Hotea ciocolatoasele tale arata excelent!
Claudia, superb tort! Imi place mult poseta, modelul de asemenea, iar sandaluta arata super bine!
Cristinel, felicitari pentru premiu! :occasion14:
Doriana, decoratiile tale de ciocolata sunt pentru un loc de cinste! Felicitari!

Multumesc, sper sa am o evolutie, dar ceea ce faceti voi nu cred ca voi putea face vreodata. adevarate maestre. Jos palaria.

#6750 Useril este offline   terezia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 01-March 11

Postat 06 April 2011 - 12:01 AM

felicitari la toata lumea pentru torturi sunt extraordinare, dar va rog mai detaliati si pentru incepatoare mai ales cremele si decoratiunile.multumesc si nu imi i-au ochii de pe calculator.

#6751 Useril este offline   Crisu' 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 06 April 2011 - 08:55 AM

Dragele mele, va felicit pe toate pentru minunatiile care v-au iesit din maini! Am lipsit cam mult si nu am timp sa va laud pe rand, asa ca o sa ma rezum la torturile mai recente.
Punticu, tortul tau e minunat! Normal ca tu i-ai gasit noduri in papura, ca te stim cat esti de perfectionista, dar noi, ca si mamica lui bebe, suntem absolut incantate de cum a iesit. Felicitari! Si mie imi plac mult de tot ursuletii, sunt mortali! Si camera lui bebe, cu atatea detalii perfect executate! Trenuletul de la baza cred ca ti-a luat o groaza de timp sa-l pictezi, e superb! Ce sa mai zic, esti geniala!
Claudia, si tortul tau e minunat si foarte elegant! Felicitari!!!
Va pup si va urez spor la treaba! :occasion14:

#6752 Useril este offline   Anka 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 11-May 10

Postat 07 April 2011 - 02:11 AM

Buna fetele!
N-am mai fost pe-aci demult, v-am citit si vazut torturile care mai de care, superbe.
Am mai facut si eu doua torturi dar sint slabute, unul pentru ziua sefei mele si unul pentru fetita mea de 7 ani.

Tort Sefa
Imagine postata

Si tortul pentru fetita mea, ea si-a ales decorul si a pictat citiva fluturi

Imagine postata

Inca una, am uitat sa pup buburuzele si albinutele

Imagine postata

#6753 Useril este offline   victoria_alba 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 07 April 2011 - 07:28 AM

Miny, Helga, Anca, Mihaela, foarte frumoase torturile voastre, felicitarile mele!
Punticule esti de neoprit si de neegalat, mi-nu-na-te, bravo!
Claudia, mvai cum arata Gucci-urile :blob8: extraordinar!
Doriana, excelent ciocolatosul tau, superb!
Anka, nu stiu de ce sunt slabute, mie imi plac foarte mult, acuma depinde cu ce vrei sa le compari, eu una asi fi deosebit de incantata daca mi le-ai darui!Felicitarile mele.

#6754 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 07 April 2011 - 10:59 AM

Anka , sunt frumoase torturile tale . Decoratiile sunt din pasta de zahar ? Si le-ai pus peste frisca , nu au avut nimic ? Scriau fetele ca astea din pasta de zahar nu se pun peste frisca , deoarece se topesc ...
mama de fete cucuiete Imagine postata

#6755 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 07 April 2011 - 11:21 AM

Anka,felicitari..si nu sunt "slabe"deloc torturile tale!esti tu modesta!

#6756 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 07 April 2011 - 11:41 AM

Desi am facut multe torturi,nu am mai postat de mult nimic!foarte multe modele sunt repetate si le cunoasteti,asa ca am sa postez doar cateva din torturile facute
-pt un majorat,umplut cu crema de ciocolata

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-139-13021682569533.jpg

-pt un baietel,umplut cu crema de vanilie si fructe

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-139-13021684239635.jpg

-pt o fetita de 2 anisori,cu crema de iaurt si capsuni

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-139-13021686880214.jpg

si torturi mai vechi,la care nu mai tin minte care ce crema a avut
Imagine atasata: monthly_04_2011/post-139-13021692372994.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-139-13021691960024.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-139-13021691627925.jpg

#6757 Useril este offline   anca-novi ligure 

• Bucataras
  • Pip

Postat 07 April 2011 - 08:46 PM

Doriana, Anka , Mimi frumoase torturi. Felicitari.
Mimi foarte frumos copilasul de pe tortul pentru botez.

#6758 Useril este offline   monatibi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 153
  • Inregistrat: 15-February 11
  • Locationconstanta

Postat 08 April 2011 - 12:26 AM

buna seara!cristinel felicitari.iar despre torturile voastre nu mai zic nimic,ca sunt superrrrrrrr.felicitari!
cum faceti voi fluturasii?ca-mi plac la nebunie,zici ca zboara :occasion15:

#6759 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 09 April 2011 - 10:39 AM

Felicitari fetelor!
Mimi....... :scratch: in fata ta!

#6760 Useril este offline   Alinus 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 22-January 11
  • LocationBg, Italy

Postat 09 April 2011 - 12:49 PM

Vezi postareaCLAUDIA, la 04 April 2011 - 10:41 PM, a spus:

Buna fetelor,va felicit pe toate pt operele voastre,insa o sa iau la puricat doar ultima pagina,pt ca mi-ar trebui 2 ore ca sa comentez toate postarile din ultimele zile.
MINY,tare bine arata ciocolatosul tau insa imipare rau sa-ti spun ca pt mine e un chin sa-l vad,avand in vedere ca de azi am intrat in dieta.
HELGA,frumoase torturile tale,mai ales ala cu pisici.
PUNTICU,jos palaria.Amandoua sunt minunate si perfecte.Auzi,da tu esti cumva si pictorita,ca tare fain ai vopsit trenuletul ala?
ANCA,interesante torturile tale.
MIHAELA,suntem pe aceeasi lungime de unda ca si ultimul meu tort e tot o poseta de genul asta.
Si,ultimul meu tort,reteta tort Palermo.
Atasament were.jpg

Buna Claudia, super tortul, imi place mult aranjarea si decorul....minunat.

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 336
  • 337
  • 338
  • 339
  • 340
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul