Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 05 April 2011 - 10:01 AM
Fetelor ce m-ati votat, aflati ca am castigat,locul unu-adjudecat!!!
Postat 05 April 2011 - 11:20 AM
cristinel, la 05 April 2011 - 10:01 AM, a spus:
Felicitari , deci mergi la munte ?

Punticu , foarte frumos tortul tau . Io nu stiu ce defecte ii vezi tu ... Culorile , modelul , decoratiile , totul e perfect . Daca poti da mai multe detalii , ce marime au avut blaturile , in ce tavi ai copt , sa-mi fac o idee .
Fetelor nou venite le spun bun venit , le urez succes in contiuare si le felicit pentru torturile facute .
Va felicit pe toate , nu am scris de mult si mi-ar fi greu sa va iau pe rand pe fiecare , toate meritati aplauze pentru munca depusa , ati facut torturi foarte frumoase , se vede o evolutie la fiecare dintre voi .
Pun si eu ultimul meu tort facut pentru un majorat , a avut blat cu nuca , crema ganache de ciocolata cu lapte si crema mascarpone , insiropat cu sirop de ciocolata . Glazura oglinda a Adrianei , decoratii din ciocolatat dark topita la microunde apoi cu duiul facute formele . In total a avut 6 kg .

Postat 05 April 2011 - 01:01 PM

Anca,bine ai venit la noi!
Cristinel ma bucur pt tine si ma bucur ca am contribuit si eu la bucuria ta!

Postat 05 April 2011 - 02:24 PM
cristinel, la 05 April 2011 - 10:01 AM, a spus:
felicitari, ma bucur pt tine
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
Postat 05 April 2011 - 02:26 PM

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
Postat 05 April 2011 - 03:30 PM

Anca_Novi, bine ai venit! Referitor la torturi sa stii ca arata bine. Exact cum ziceau si fetele, cu timpul, exersand vei vedea si tu ce evolutie vei avea. Ramai printre noi si fetele sunt aici pentru sfaturi. Si eu tot ce am invatat de la ele stiu, si cu aceasta ocazie le multumesc inca o data!

Mihaela-Hotea ciocolatoasele tale arata excelent!
Claudia, superb tort! Imi place mult poseta, modelul de asemenea, iar sandaluta arata super bine!
Cristinel, felicitari pentru premiu!

Doriana, decoratiile tale de ciocolata sunt pentru un loc de cinste! Felicitari!
Postat 05 April 2011 - 04:11 PM

http://clipedelicioase.blogspot.com/
Postat 05 April 2011 - 08:00 PM
MIMI, la 05 April 2011 - 01:01 PM, a spus:

Anca,bine ai venit la noi!
Cristinel ma bucur pt tine si ma bucur ca am contribuit si eu la bucuria ta!

Multumesc, imi pare bine ca am descoperit un forum unde se realizeaza adevarate opere de arta.
Postat 05 April 2011 - 08:03 PM
punticu, la 05 April 2011 - 03:30 PM, a spus:

Anca_Novi, bine ai venit! Referitor la torturi sa stii ca arata bine. Exact cum ziceau si fetele, cu timpul, exersand vei vedea si tu ce evolutie vei avea. Ramai printre noi si fetele sunt aici pentru sfaturi. Si eu tot ce am invatat de la ele stiu, si cu aceasta ocazie le multumesc inca o data!

Mihaela-Hotea ciocolatoasele tale arata excelent!
Claudia, superb tort! Imi place mult poseta, modelul de asemenea, iar sandaluta arata super bine!
Cristinel, felicitari pentru premiu!

Doriana, decoratiile tale de ciocolata sunt pentru un loc de cinste! Felicitari!
Multumesc, sper sa am o evolutie, dar ceea ce faceti voi nu cred ca voi putea face vreodata. adevarate maestre. Jos palaria.
Postat 06 April 2011 - 12:01 AM
Postat 06 April 2011 - 08:55 AM
Punticu, tortul tau e minunat! Normal ca tu i-ai gasit noduri in papura, ca te stim cat esti de perfectionista, dar noi, ca si mamica lui bebe, suntem absolut incantate de cum a iesit. Felicitari! Si mie imi plac mult de tot ursuletii, sunt mortali! Si camera lui bebe, cu atatea detalii perfect executate! Trenuletul de la baza cred ca ti-a luat o groaza de timp sa-l pictezi, e superb! Ce sa mai zic, esti geniala!
Claudia, si tortul tau e minunat si foarte elegant! Felicitari!!!
Va pup si va urez spor la treaba!

Postat 07 April 2011 - 02:11 AM
N-am mai fost pe-aci demult, v-am citit si vazut torturile care mai de care, superbe.
Am mai facut si eu doua torturi dar sint slabute, unul pentru ziua sefei mele si unul pentru fetita mea de 7 ani.
Tort Sefa

Si tortul pentru fetita mea, ea si-a ales decorul si a pictat citiva fluturi

Inca una, am uitat sa pup buburuzele si albinutele

Postat 07 April 2011 - 07:28 AM
Punticule esti de neoprit si de neegalat, mi-nu-na-te, bravo!
Claudia, mvai cum arata Gucci-urile

Doriana, excelent ciocolatosul tau, superb!
Anka, nu stiu de ce sunt slabute, mie imi plac foarte mult, acuma depinde cu ce vrei sa le compari, eu una asi fi deosebit de incantata daca mi le-ai darui!Felicitarile mele.
Postat 07 April 2011 - 10:59 AM
Postat 07 April 2011 - 11:21 AM
Postat 07 April 2011 - 11:41 AM
-pt un majorat,umplut cu crema de ciocolata

-pt un baietel,umplut cu crema de vanilie si fructe

-pt o fetita de 2 anisori,cu crema de iaurt si capsuni

si torturi mai vechi,la care nu mai tin minte care ce crema a avut

Postat 07 April 2011 - 08:46 PM
Mimi foarte frumos copilasul de pe tortul pentru botez.
Postat 08 April 2011 - 12:26 AM
cum faceti voi fluturasii?ca-mi plac la nebunie,zici ca zboara

Postat 09 April 2011 - 12:49 PM
CLAUDIA, la 04 April 2011 - 10:41 PM, a spus:
MINY,tare bine arata ciocolatosul tau insa imipare rau sa-ti spun ca pt mine e un chin sa-l vad,avand in vedere ca de azi am intrat in dieta.
HELGA,frumoase torturile tale,mai ales ala cu pisici.
PUNTICU,jos palaria.Amandoua sunt minunate si perfecte.Auzi,da tu esti cumva si pictorita,ca tare fain ai vopsit trenuletul ala?
ANCA,interesante torturile tale.
MIHAELA,suntem pe aceeasi lungime de unda ca si ultimul meu tort e tot o poseta de genul asta.
Si,ultimul meu tort,reteta tort Palermo.

Buna Claudia, super tortul, imi place mult aranjarea si decorul....minunat.