Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#741 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 02 February 2010 - 06:58 PM

Fetelor felicitari tuturor pentru bijuteriile facute!
Ramo m-ai omorat cu fundele alea perfecte,iar Monacu lebedele alea atat de gratioase si verdele ala superb.
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#742 Useril este offline   Yours4ever 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 02 February 2010 - 07:03 PM

Fetelor, cine ma ajuta cu niste linkuri la retetele cu banane? blatu' exotic al Lissei si banana crud a Dorei ca nu le gasesc
Raluca

#743 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 02 February 2010 - 07:04 PM

din nou,o masinuta
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-139-12651302013.jpg
vreau sa va arat si un tort facut in doua ore si jumatate-blat pandispan si crema diplomat, ornamente pasta de zahar ramasa de la alt tort,imbracat in frisca
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-139-12651301231.jpg
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#744 Useril este offline   dana3262 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 238
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 02 February 2010 - 08:37 PM

Vezi postareaYours4ever, la 02 February 2010 - 07:03 PM, a spus:

Fetelor, cine ma ajuta cu niste linkuri la retetele cu banane? blatu' exotic al Lissei si banana crud a Dorei ca nu le gasesc

...am dat pe google "banana curd dora" si am gasit:
BANANA CURD
Se paseaza bananele in asa fel incat sa nu ramane cocoloase prea mari deci cat mai bine, se adauga coaja si sucul lamaiei si se amesteca bine.
Se topeste untul intr-o craticioara cu bordurile inalte. Untului deja topit i se adauga zaharul si pulpa pasata de banane.
Se mai lasa pe foc circa 10' se amesteca f. bine pentru a ramane crema cat mai fara cocoloase.
Separat se bat lejer ouale. Se da deoparte cratita se iau 2-3 linguri de crema calda si se amesteca usor cu ouale batute pt a evita ca acestea sa se coaguleze, daca am amesteca toata cantitatea de oua in crema calda. Se amesteca apoi repede cu restul cremei se pune din nou pe foc pana cand crema devine mai groasa si incepe sa se desprinda de pe pereti. Se da deoparte si se lasa la racit.
si
blatu' exotic al Lissei
"450 g faina
450 g zahar tos
175 ml ulei

3 oua intregi batute ca pentru omleta
120 g nuci prajite si taiate bucatele mici
3 banane potrivite facute pireu
160 g ananas taiat marunt ,din conserva ,l-am pus intr-un pahar si peste el am pus sirop cat sa-l acopere,
1 lingurita bicarbonat (lingurita de ceai )plina cu varf si stins cu lamaie
1 lingurita rasa sare
1 lingurita scortisoara(facultativ)
1 si 1/2 lingurita esenta de vanilie
Int-un bol se pune faina , bicarbonatul, sarea , zaharul, si scortisoara.
Se adauga ouale si uleiul amestecand cu lingura pana totul devine umed.
Se adauga anansul ,nucile ,vanilia si pireul de banane,se amesteca usor cu lingura.
Se unge o forma si se tapeteaza cu faina ,se pune compozitia si se da la cuptor ."

...sper ca astea le cautai!
dana

#745 Useril este offline   bbenyci 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationarad

Postat 02 February 2010 - 08:38 PM

Vezi postareaYours4ever, la 02 February 2010 - 07:03 PM, a spus:

Fetelor, cine ma ajuta cu niste linkuri la retetele cu banane? blatu' exotic al Lissei si banana crud a Dorei ca nu le gasesc

numai asa am putut ca nu stiu dc nu merge calumea siteul de pe culinar'am dat copy si paste

Reteta o am scrisa in masurile cup ,eu am cantarit ingredientele si in grame cand am facut tortul, asa ca o sa le scriu pe amandoua.
Ce ma incanta tare e ca blatul se poate face si sub forma de chec,bananele (cui nu-i plac)se pot inlocui si cu alt' pireu de fructe ,cred ca ar merge si mere ,piersici ...

3 cup faina cernuta
2 cup zahar tos
3/4 cup ulei
3 oua intregi batute ca pentru omleta
1 cup nuci prajite si taiate marunt
1 cup si 3/4 piure de banane
1 cup ananas zdrobit si siropul
1tsp(lingurita) rasa bicarbonat stins cu zeama lamaie
1/2 tsp (lingurita) sare
1 lingurita scortisoara(facultativ)
1 si 1/2 lingurita esenta de vanilie concentrata

Reteta cu masuratorile in grame asa cum le-am masurat eu:

-450 g faina
-450 g zahar tos
-175 ml ulei
-3 oua intregi batute ca pentru omleta
-120 g nuci prajite si taiate bucatele mici
-3 banane potrivite facute pireu
-160 g ananas taiat marunt ,dupa ce l-am masurat l-am pus intr-un pahar si peste el am pus sirop cat sa-l acopere,
-1 lingurita bicarbonat (lingurita de ceai )plina cu varf si stins cu lamaie
-1 lingurita rasa sare
-1 lingurita scortisoara(facultativ)
-1 si 1/2 lingurita esenta de vanilie


Int-un bol se pune faina , bicarbonatul, sarea , zaharul, si scortisoara.
Se adauga ouale si uleiul amestecand cu lingura pana totul devine umed.
Se adauga ananasul ,nucile ,vanilia si pireul de banane,se amesteca usor cu lingura.
Se unge o forma si se tapeteaza cu faina ,se pune compozitia si se da la cuptor .
Eu am pus intr-o cratita cu diam.de 20 cm si am copt la foc mic in jur de o ora ,am incercat cu scobitoarea si cand a iesit curata a fost gata.
Cand s-a racit l-am taiat in mai multe felii...de fapt am avut 5 felii de 1/2 cm grosime ,se poate taia doar in 3 foi ,fiecare cat vrea foaia de groasa.

Foile nu se insiropeaza deoarece sunt umede , se umplu cu frisca .
In frisca am pus si restul de bucati de ananas ce mi-a ramas de la conserva.
sper ca te-am putut ajuta.
Imagine postata

Arienne Sophie

Imagine postata
Nicole Anamaria

http://bbenyci.blogspot.com/

#746 Useril este offline   bbenyci 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationarad

Postat 02 February 2010 - 08:41 PM

Vezi postareabbenyci, la 02 February 2010 - 08:38 PM, a spus:

Vezi postareaYours4ever, la 02 February 2010 - 07:03 PM, a spus:

Fetelor, cine ma ajuta cu niste linkuri la retetele cu banane? blatu' exotic al Lissei si banana crud a Dorei ca nu le gasesc

numai asa am putut ca nu stiu dc nu merge calumea siteul de pe culinar'am dat copy si paste

Reteta o am scrisa in masurile cup ,eu am cantarit ingredientele si in grame cand am facut tortul, asa ca o sa le scriu pe amandoua.
Ce ma incanta tare e ca blatul se poate face si sub forma de chec,bananele (cui nu-i plac)se pot inlocui si cu alt' pireu de fructe ,cred ca ar merge si mere ,piersici ...

3 cup faina cernuta
2 cup zahar tos
3/4 cup ulei
3 oua intregi batute ca pentru omleta
1 cup nuci prajite si taiate marunt
1 cup si 3/4 piure de banane
1 cup ananas zdrobit si siropul
1tsp(lingurita) rasa bicarbonat stins cu zeama lamaie
1/2 tsp (lingurita) sare
1 lingurita scortisoara(facultativ)
1 si 1/2 lingurita esenta de vanilie concentrata

Reteta cu masuratorile in grame asa cum le-am masurat eu:

-450 g faina
-450 g zahar tos
-175 ml ulei
-3 oua intregi batute ca pentru omleta
-120 g nuci prajite si taiate bucatele mici
-3 banane potrivite facute pireu
-160 g ananas taiat marunt ,dupa ce l-am masurat l-am pus intr-un pahar si peste el am pus sirop cat sa-l acopere,
-1 lingurita bicarbonat (lingurita de ceai )plina cu varf si stins cu lamaie
-1 lingurita rasa sare
-1 lingurita scortisoara(facultativ)
-1 si 1/2 lingurita esenta de vanilie


Int-un bol se pune faina , bicarbonatul, sarea , zaharul, si scortisoara.
Se adauga ouale si uleiul amestecand cu lingura pana totul devine umed.
Se adauga ananasul ,nucile ,vanilia si pireul de banane,se amesteca usor cu lingura.
Se unge o forma si se tapeteaza cu faina ,se pune compozitia si se da la cuptor .
Eu am pus intr-o cratita cu diam.de 20 cm si am copt la foc mic in jur de o ora ,am incercat cu scobitoarea si cand a iesit curata a fost gata.
Cand s-a racit l-am taiat in mai multe felii...de fapt am avut 5 felii de 1/2 cm grosime ,se poate taia doar in 3 foi ,fiecare cat vrea foaia de groasa.

Foile nu se insiropeaza deoarece sunt umede , se umplu cu frisca .
In frisca am pus si restul de bucati de ananas ce mi-a ramas de la conserva.
sper ca te-am putut ajuta.

Imagine postata

Arienne Sophie

Imagine postata
Nicole Anamaria

http://bbenyci.blogspot.com/

#747 Useril este offline   taylor 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 02 February 2010 - 10:17 PM

Vezi postareaMIMI, la 02 February 2010 - 07:04 PM, a spus:

din nou,o masinuta


wow ,ce fain arata.
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#748 Useril este offline   Yours4ever 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 02 February 2010 - 11:18 PM

Fetelor, va multumesc mult de tot!
:D
Raluca

#749 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 02 February 2010 - 11:58 PM

Vezi postareayoyo, la 02 February 2010 - 10:46 AM, a spus:


Gloxi - io zic ca nu trebuia sa-ti iei dita mai frigideru, mai bine tineai usa inchisa la bucatarie sa nu iasa frigu :P

Tortul a foscu blat negresa, mousse cioco alba si mousse cocos.

:P da da da. Nici eu nu stiu de ce mi-am luat frijider :P
Cat despre tort, eu zic ca e CEL MAI FAIN DE PANA ACUM! Imi place de numaaaaaaa! Si bebelul ala e mortal!

Vezi postareaRamo, la 02 February 2010 - 05:09 PM, a spus:

Oti si ce te impiedica sa-ti deschizi? Spatiu ai ... nu-i musai sa fie ditai localu, faci doar pentru acasa nu de stat la taclale :D

Vise taica, vise :D


Vezi postareaRamo, la 02 February 2010 - 05:09 PM, a spus:

Nu te enerva Yoyo, ca ma enervez eu pe tine :D) stii de ce? ca nu pui toate torturile ce le faci sa vada toate fetele ce bine lucrezi, deci pe bune, facem un pact: daca nu postezi pozele nu iti mai raspundem la intrebari :D)
Tortul tau e foarte fain, iar la volanase cum ti-am zis ai gresit tehnica, sper sa te prinzi din filmuletu ala.

Ramo, mi-ai luat vorba din gura. Eu zic sa ii postam noi torturile :P daca i lene altfel :mad:


Vezi postareaMIMI, la 02 February 2010 - 07:04 PM, a spus:

din nou,o masinuta

vreau sa va arat si un tort facut in doua ore si jumatate-blat pandispan si crema diplomat, ornamente pasta de zahar ramasa de la alt tort,imbracat in frisca


Mimi, super masinutele. Am niste emotii cat casa ca trebuie sa fac si eu un tort cu masinile astea zambarete din Cars. Tie iti ies super! :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#750 Useril este offline   Stefana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 03 February 2010 - 08:43 AM

Buna dimineata!!

Mimi,inca o masinuta minunata :thumleft:

O sa rideti,dar eu in dimineata asta spun "Lissa,te iubesc!!!! :headbang: :love7: :love7: datorita sfaturilor si imagnilor de pe blogul tau,in care explici atit de frumos cum se face un tort-carte(si nu numai),mi-a iesit si mie din miini ceva de care sunt atit de mindra!Da,o fi avind imperfectiuni,insa sunt in al noualea cer!Ti-am multumit si pe blog la tine,si la mine,si-ti multumesc si aici!!! :love7: :floare: :floare:

iata cartea mea de azi:

Imagine postata
Imagine postata

sa-ti dea Dumnezeu sanatate,Lissa!

#751 Useril este offline   mona 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 03 February 2010 - 08:47 AM

Sunt intr-o mare graba,dar tot trebuie sa spun
e mi-nu-na-ta !!!Bravo Stefana http://artaculinara....tyle_emoticons/default/6.gif/biggrin.gif' class='bbc_emoticon' alt=':D' /><' />


#752 Useril este offline   Stefana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 03 February 2010 - 08:51 AM

Multumesc,Mona!!! :headbang: Suna asa de fericita,nu-mi vine sa cred ce diferenta e de la prima carte de saptamina trecuta la asta.Ma declar fan Lissa pina-n maduva oaselor!!! :thumleft:

#753 Useril este offline   Yours4ever 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 03 February 2010 - 09:31 AM

Stefana, wow. ce carte frumoasa!
felicitari!
cu ce ai scris?

si..detalii....ce se ascunde sub file? :thumleft:
Raluca

#754 Useril este offline   Stefana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 03 February 2010 - 09:39 AM

Multumesc,Ralu!Am scris cu carioca alimentara de la lumea basmelor, iar sub file e blat negresa simplu,insiropat cu sirop+Alexandrion,iar crema e o spuma de frisca(frisca + suc de portocale cu un pic de gelatina) si cubulete de kiwi si portocale.Simplu, clienta a avut buget f.restrins si mi-a cerut ceva usor si ieftin, fiind un tort pt un coleg si contind cel mai mult aspectul.Oricum,m-a interesat foarte tare sa exersez tortul-carte asa ,"ca la carte", si sa imi fac si un pic de reclama,de aceea nici nu m-am stresat cu banii(asta ca sa o zic pe cea buna,na :thumleft: )

#755 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 03 February 2010 - 10:27 AM

Vezi postareaYours4ever, la 02 February 2010 - 06:48 PM, a spus:

Ramo, ma omori cu Eos'u! . Si eu de mult tot vreau sa fac un Nikon, da am pierdut ocaziile
Imi place lentila! super

De unde iei cartoanele astea? ca si eu tot am cautat, ca ma tot lasa clientii fara tavi

Mersi Ralu, eu le iau de aici dintr-un magazin local (Microlit) care se ocupa cu tot felul de chestii pentru nunti, de la lumanri la tavi, bilute, pene tot ce-ti trece prin minte, foarte fain magazinul, im place sa merg in el cat de des de aceea nu-mi iau mai mult de 4-5 tavi odata :P

Vezi postareaMIMI, la 02 February 2010 - 06:58 PM, a spus:

Fetelor felicitari tuturor pentru bijuteriile facute!
Ramo m-ai omorat cu fundele alea perfecte,iar Monacu lebedele alea atat de gratioase si verdele ala superb.

Mersi Mimi, fundele nu sunt greu de facut, in 3 miscari sunt gata :love7:

Vezi postareaMIMI, la 02 February 2010 - 07:04 PM, a spus:

din nou,o masinuta

vreau sa va arat si un tort facut in doua ore si jumatate-blat pandispan si crema diplomat, ornamente pasta de zahar ramasa de la alt tort,imbracat in frisca


Stai ca nu inteleg ... si masina ai facut-o in aceste 2 ore? daca da, cum truda are tinuta asa buna, e totusi destul de inalta, cum de nu s-a lasat? faci pasta mai tare? Foarte faine amandoua torturile. Nu cred ca ar mai avea cineva curaj sa incerce sa faca masini d-astea, sunt deja marca Mimi

Vezi postareagloxinia, la 02 February 2010 - 11:58 PM, a spus:


Vise taica, vise :love7:

Ramo, mi-ai luat vorba din gura. Eu zic sa ii postam noi torturile :floare: daca i lene altfel :floare:

Visele intotdeauna pot fi realizate, asa ca mai viseaza numa si vezi tu unde ajungi :P

Eu is deacord, am o cateva salvate, asa ca Ioana de nu treci la treaba te rezolvam noi :love7: :headbang:

Vezi postareamamistef, la 03 February 2010 - 08:43 AM, a spus:

Buna dimineata!!

Mimi,inca o masinuta minunata :thumleft:

O sa rideti,dar eu in dimineata asta spun "Lissa,te iubesc!!!! datorita sfaturilor si imagnilor de pe blogul tau,in care explici atit de frumos cum se face un tort-carte(si nu numai),mi-a iesit si mie din miini ceva de care sunt atit de mindra!Da,o fi avind imperfectiuni,insa sunt in al noualea cer!Ti-am multumit si pe blog la tine,si la mine,si-ti multumesc si aici!!!

iata cartea mea de azi:

sa-ti dea Dumnezeu sanatate,Lissa!

Oh ce carte perfecta, foarte fain ti-a iesit, ai si de ce sa fi multumita, reclama sigur iti faci, macar 2 persoane tre sa vina de pe urma acestui tort. Felicitari!!!
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#756 Useril este offline   snej 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 03 February 2010 - 10:36 AM

Vezi postareaRamo, la 02 February 2010 - 03:18 PM, a spus:

Vezi postareasnej, la 02 February 2010 - 02:32 PM, a spus:

Ramooooo :P ca tot esti online voiam sa te rog sa-mi spui ce marca de ciocolata de menaj folosesti. Am avut aseara o tentativa de a imbraca un tort in ciocolata plastica dar ciocolata de am luat-o nu a fost grozava. Deci ce folosesti tu? Merci :P

Snej imi pare rau ca nu am vazut mai repede, eram on-line dar nu la calculator. Uite acuma folosesc o ciocolata mai speciala sa-i zic asa pe care nu o gasesc in magazine, o iau de la un depozit si nici nu are nume pe ea decat ciocolata cuvertura, care e putin mai moale ca menaju. Inainte foloseam Festina cu rosu, mie imi convine mai mult astalalta acuma ca e mai ieftina decat festina,. dar eu de festina am fost tare multumita.


Toot pe fuga apuc sa intru :thumleft: . Spune-mi te rog adresa, numele depozitului si eventual o poza a ciocolatei cuvertura ca merge un prieten acasa la Oradea si s-a oferit sa-mi ia si mie. Tare mult te rog :headbang: .

Festina nu am vazut pe aici, poate nu m-am uitat atenta dar in afara de Stilla si Transilvania (cred ca asa ii spune) si parca o Codruta nu am vazut. O sa mai casc ochii.

Pun poza cu tentativa de tort cu ciocolata plastica, poate deseara daca nu pic lata de oboseala.


Mona, MamiStef sunt suuuuper pur si simplu operele voastre de arta :love7: :love7:
Si dau si la restul de fete :love7: :floare: :floare: ca nu m-am uitat decat in fuga si nu apuc asa spun ceva la fiecare in parte.

#757 Useril este offline   Yours4ever 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 03 February 2010 - 10:39 AM

Snej eu am luat cioco Festina de la Real, la 1 kg, si sunt tare incantata de ea.

pana acum foloseam cioco menaj Ana,la 100 de g, si aia e buna, da cred ca ies mai avantajos cu Festina la 1 kg:)
Raluca

#758 Useril este offline   Yours4ever 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 03 February 2010 - 10:43 AM

Ramo, tu acuma imi spui ca aia au pene? :thumleft: anu' trecut am cautat in disperare dupa ele pt o nunta:D da le'am gasit pana la urma, la unguri:)
cat costa tavile astea si in ce zona e magazinu'?
Raluca

#759 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 03 February 2010 - 10:51 AM

Vezi postareasnej, la 03 February 2010 - 10:36 AM, a spus:


Toot pe fuga apuc sa intru :thumleft: . Spune-mi te rog adresa, numele depozitului si eventual o poza a ciocolatei cuvertura ca merge un prieten acasa la Oradea si s-a oferit sa-mi ia si mie. Tare mult te rog :headbang: .

Festina nu am vazut pe aici, poate nu m-am uitat atenta dar in afara de Stilla si Transilvania (cred ca asa ii spune) si parca o Codruta nu am vazut. O sa mai casc ochii.

Pun poza cu tentativa de tort cu ciocolata plastica, poate deseara daca nu pic lata de oboseala.


Snej, depozitul se afla in Cihei dupa frizerie nu are cum sa nu il vada, e o hala mare, poza nu am cum sa pun numa deseara eventual cand vine a meu sot cu telefonu lui ca alt aparat nu mai am :love7: dar e simplu, e singura cioco ce o au la 2,5kg tabla.
Festina din Real, Metro, Selgros o iau si eu :love7:
Chiar te rog sa pui poza deseara, imposibil sa nu-ti fi iesit, poate esti tu prea dura cu tine :love7:


Vezi postareaYours4ever, la 03 February 2010 - 10:43 AM, a spus:

Ramo, tu acuma imi spui ca aia au pene? :floare: anu' trecut am cautat in disperare dupa ele pt o nunta:D da le'am gasit pana la urma, la unguri:)
cat costa tavile astea si in ce zona e magazinu'?

Ralu, da m-ai intrebat??? Iti ziceam si anul trecut, in vara era plin de ele in toate culorile. Tavile difera la pret in functie de marime, de la 0.80 lei pana la 6.50 cred cea mai mare. Magazinul e in Iosia pe straduta cu magaziunul de materiale(ala de pe colt,unu mic) asa sa explici cui te duce sau se duce pentru tine :floare:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#760 Useril este offline   delioara 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 158
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 03 February 2010 - 11:04 AM

Nu ma rabda inima sa nu zic macar cateva cuvinte, macar la ultimele pagini.

Ramo, esti nemaipomenita, numai capodopere faci; lebedele, torturile simple cu funda, dar atat de elegante, pinguinii, Alba ca Zapada, canonul, sunt wow, nici nu mai gasesc superlative ca sa ma pot exprima. :thumleft:
Raluca, foarte dulce tortul cu ponei, e foarte vesel si colorat; poneii sunt f reusiti; mie imi place acoperisul si asa plat. :P
Daniela si Vrabiuta, imi plac printesele voastre, chiar sunt din povesti. :love7:
Mimi, ti-ai deschis fabrica de masinute, primesti si cupoane de la programul rabla? Sunt foarte haioase si e de inteles ca au succesul pe care il au. Pe Fifi eu nu o cunosc personal, dar tortul cu ea este nemaipomenit. :love7:
Doriana, stiu ca te-ai necajit la tortul cu funda, dar si eu ca multe fete am crezut ca e oglinda acolo in spate, e mai mult decat reusit. :floare:
Mona, jos palaria, imi scot si eu trei masele si patru dinti daca apoi fac torturi ca ale tale; imi plac la fel de tare amandoua, si cel de cununie, si cel de botez; iar degradeul trandafirilor cu alb in mijloc m-a innebunit. :headbang:
Yoyo, foarte dulce bebe in patut si ursuletul de langa, felicitari. :floare:
Stefana, tortul carte e foarte reusit de data asta, bravo! (nu ca celalalt ar fi fost de lepadat). Iar Angelina (nu Jolie) este mai reusita decat originalul de pe monitor. Fasii din acelea pe marginea tortului (dar mai mici si verzi :love7: ) am folosit si eu, la cele colorate pentru copii. Felicitari!
www.cristal-furnicutza.blogspot.com

Arata acest topic


  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi