Doar parca sunt poleite
Doriana sau o fi de la praful auriu?!

Multumesc de complimente. Incearca la Bunexim, acolo am vazut mai demult vafa cu tot felul de personaje, eu personal nu folosesc la torturi, mi se pare asa nashpa la gust, dar pentru impresie o fi buna, iar chitara lui Hanna nu are chipul ei pe ea, doar numele, poate o convingi asa
Multumesc frumos
Vrabiuta, eu am impresi ca ti-am mai raspuns la torturile astea ... sau a fost in alta parte? oricum urechile iepurasului sunt super tari, iar de papusa zic doar ca e superba
Multumim
Taylor
Mersi
Ralu, lebedele nu au fost mari, cam cat o palma de barbat deschis(acuma depinde ce palma are barbatu

) ), impreuna au cantarit 3 kg
Stiu ca ti-a placut ideea, aia mi-a placut si mie cand am vazut prima data tort de genul, dar ai vazut ca si in modelul original e putin cu bolta, oricum inca o data felicitari ca arata super
Oti si ce te impiedica sa-ti deschizi? Spatiu ai ... nu-i musai sa fie ditai localu, faci doar pentru acasa nu de stat la taclale
OHhhh pana la perfect mai am cale lunga, dar modestia din mine urla ca sunt frumoase, asa ca accept laudele, multumesc
Mona Mersi, mersi. ! blatul de bezea nu il glazurez cu nimic, este cand il ung cu un gem de visine (daca am) si folosesc asa: la un ou pun 50 gr zahar praf atat si sta la cuptor cu usa intredeschisa cam o ora jumate la cel mai mic foc posibil si dupa aia sting gazu, inchid usa si las pana dimineata (de obicei il fac seara) asa se usuca bine. Eu pun hartie de copt in tava si pun tava cat mai sus in cuptor. Eu am mancat din ele si cand am uns cu gem si fara si nu s-a moiat, acuma poate ca depinde si de crema, eu am folosit doar de cioco si o fac din frisca cu ciocolata moale gen nuttela.
Mersi mult de urari, Doamne da sa fie cat mai multe si nationale si inter ... Chiar nu e greu de facut, mie genul asta mi se par cel mai usor de facut, daca ai si niste carioci alimentare e chiar super simplu. De data asta nu am decupat ochii si buzele ci le-am desenat si imi place tare cum a iesit
Ma mut eu in Bucuresti!!pot? dintotdeauna mi-ar fi placut sa stau acolo in agitatie

) sa nu mai vorbim de ce posibilitati de afaceri cu torturile aveti voi acolo
Deci e superb, impecabil tortul de cununie, lebedele imi plac de numaaa. Cand am facut lebedele am avut de ales intre astea asa ca si top sau 3D ti-au iesit super faine
Apoi daca asa arata un tort chinuit ... ma las de meserie. Oricum ai rabdare cu caru, cu dureri si sa stai sa migalesti atatea punctulete, cred ca ai stat minim juma de ora sa punctezi, dar a iesit super. Ador si eu modelele astea asa punctate dar si iti ia timp de iti vine sa renunti pana nici nu ai ajuns la jumatate. Pe bune foarte fain si elegant e, iar papuceii sunt perfecti.
Nu te enerva
Yoyo, ca ma enervez eu pe tine

) stii de ce? ca nu pui toate torturile ce le faci sa vada toate fetele ce bine lucrezi, deci pe bune, facem un pact: daca nu postezi pozele nu iti mai raspundem la intrebari

)
Tortul tau e foarte fain, iar la volanase cum ti-am zis ai gresit tehnica, sper sa te prinzi din filmuletu ala.
Mersi
Stefi, abia astept sa-ti vad cartea
PS ma enerveaza sistemu asta nou ca nu pot pune emiticoane cate vreau, acuma tre sa tot sterg pe el + ca nici foarte multe multiquote nu pot da