Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 22 May 2011 - 04:03 PM
Anema, figurinele le-am modelat din pasta de lapte praf...eu am colorat intai bucatele de pasta in culorile pe care le-am folosit si apoi modelat...scrisul tot asa din bucatele de pasta colorata in prealabil si decupat...sper sa te ajute!!!
Postat 22 May 2011 - 07:02 PM
Punticu, la fel ma bucur pt laude , tu ce sa mai zic esti o profii.
Daniela, ai niste torturi superbe, unul mi-a ramas intiparit cel superb cu margarete, as vrea sa aflu si eu cu ce l-ai acoperit si cum i-ai facut urmele acelea de parca e stropit, daca se poate, sunt facute cu ajutorul unui burete?
Ramo, ce sa mai vorbim, tortul de nunta este superb, ce pot sa spun ca esti deosebita, torturile tale sunt originale, ies din tiparul de zi cu zi, asta imi place cel mai mult la tine, sunt si foarte bine lucrate si ingrijite, toata stima si respectul din partea mea, as fi vrut sa vad mirii din varful turnului mai bine daca ai avea o poza cu ei in prim plan.
marinaemz, foarte frumos tortul cu camasa de politist, stema pare reala.
Claudia, super torturile, felicitari.
Victoria_alba, superbe torturi, mai ales cele cu flori, perfecte.
Daca am omis pe cineva, scuze, oricum toate torturile le admir nu pierd unul, va felicit pe toate

Postat 22 May 2011 - 07:17 PM
primul este pentru aniversarea cumnatei mele, a fost facut rapid, nu mi-a iesit perfect, iar ornamentul a fost cumparat.

Al doilea este facut pt o veche prietena, a fost foarte incantata de el.

Al treilea este un tort simbolic, l-am facut pt un cuplu care peste cateva luni se vor casatori.

Postat 22 May 2011 - 07:42 PM
Claudia si Mihaela sunt foarte dragute torturile !
Acum inca unul,
Tort papusa

Blat dobos cu nessquik ganache deciocolata si mousse de visine,ornat cu frisca. Tortul a cantarit 3,2 kg
Postat 23 May 2011 - 07:56 AM

Postat 23 May 2011 - 09:56 AM
Ultimele mele torturi:

Postat 23 May 2011 - 10:42 AM
Dani_ela,merci, esti o draguta, haide, ce faci? eu intrai sa vad ce-ai facut in we, eu nu cred ca n-ai copt tu ceva... haide...nu te lasa rugata
Ramo,multumesc frumos, tortul tau este uluitor...ai toata admiratia mea!
Vrabiuta,esti o dulce, mi-asi dori sa pot tine pasul cu tine...esti o profesionista,merci pentru cuvintele frumoase.
Mihaela ar fi super daca ai mici putin pozele sa se poata vedea tortul intreg, oricum sunt excelente toate!
Claudia,torturile tale sunt superbe! Marina, multumesc, si eu le admir pe ale tale
Luminis,cel cu BMW-ul este perfect, al doilea...de poveste, felicitari!al treilea..povestea povestilor
Postat 23 May 2011 - 11:05 AM

Luminis torturile tale sunt realizate perfect ,felicitari!!!

Postat 23 May 2011 - 01:10 PM
Tort Red Velvet, tort vanilie capsuni, tort crema unt vanilie+crema unt cioco (cremele fierte) cu krantz si stafide imbatate:) Felicitari fetelor!
Imagini atasate
Postat 23 May 2011 - 01:53 PM
Amorasa, la 23 May 2011 - 01:10 PM, a spus:
Tort Red Velvet, tort vanilie capsuni, tort crema unt vanilie+crema unt cioco (cremele fierte) cu krantz si stafide imbatate:) Felicitari fetelor!
La multi ani fata si la cat mai multe torturi pentru ziua ta asa frumoase!Cam tarziu dar merge si acum.
Postat 23 May 2011 - 09:00 PM
victoria_alba, la 23 May 2011 - 10:42 AM, a spus:
Dani_ela,merci, esti o draguta, haide, ce faci? eu intrai sa vad ce-ai facut in we, eu nu cred ca n-ai copt tu ceva... haide...nu te lasa rugata
Ramo,multumesc frumos, tortul tau este uluitor...ai toata admiratia mea!
Vrabiuta,esti o dulce, mi-asi dori sa pot tine pasul cu tine...esti o profesionista,merci pentru cuvintele frumoase.
Mihaela ar fi super daca ai mici putin pozele sa se poata vedea tortul intreg, oricum sunt excelente toate!
Claudia,torturile tale sunt superbe! Marina, multumesc, si eu le admir pe ale tale
Luminis,cel cu BMW-ul este perfect, al doilea...de poveste, felicitari!al treilea..povestea povestilor
hihihi , am facut cum nu ?! am facut numa 10

amorasa- La Multi Ani !

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 23 May 2011 - 09:05 PM
Postat 24 May 2011 - 08:22 AM
Dani_ela, nu avea nimic soro daca le puneai iar, oricum eu nu ma satur dar si astea sase sunt excelente, mor dupa movul tau. DEFINITIV. Nu stiu cum iti poate reusi in "halul" asta

Postat 24 May 2011 - 09:07 AM
marinaemy, ti-a iesit f bine papusica...sa vad ce imi va iesi mie ca nu am scapat si tre sa mai fac un tort zilele astea

Luminis....su-per-beeeee...doar atat

dani-ela...doamne, eu nush cum poti face atatea...felicitari, esti de apreciat...si super toate, adica nu doar asa....niste torturi...jos palaria!
Postat 24 May 2011 - 09:10 AM
lia-mona...hai mai incearca sa pui poza...sunt convinsa ca esti prea modesta de zici asa despre torturile tale...toate am inceput de la un tort mai simplu...e normal...cu pozele...poate tre sa le micsorezi intai si apoi sa le incarci
Postat 24 May 2011 - 09:15 AM
ramo...am ramas ca la tv....super...din ce ai facut turnul, sa inteleg ca este necomestibil?
daniela, pe mine nu ma plictisesti, imi plac f mult, cel cu flori (anemone?) mov e preferatul meu;
amorasa, foarte faine torturile si florile finute!
luminis....perfecte, ce-mi place bucataria, ce ceva inedit;
marianaemy, frumoasa papusica! nu m-as incumeta la dobos (facut, nu mancat) redimensioneaza putin pozele sa le vedem in intregime;
mihaela, frumoase torturile, imi place palaria!
edit...stiam ca am uitat pe cineva
victoria, ai muncit, nu gluma, ador tortul cu animale salbatice, e din madagascar? au niste ochi superbi...
claudia, imi place kitty
Aceasta postare a fost editata de anasia: 24 May 2011 - 09:17 AM
Postat 24 May 2011 - 09:39 AM
simonique, la 22 May 2011 - 04:03 PM, a spus:
Anema, figurinele le-am modelat din pasta de lapte praf...eu am colorat intai bucatele de pasta in culorile pe care le-am folosit si apoi modelat...scrisul tot asa din bucatele de pasta colorata in prealabil si decupat...sper sa te ajute!!!
Simonique pt ca ai fost draguta si mi-ai raspuns mai pun cateva intrebari

- ochii cu ce i-ai facut? (carioci?)
- daca ai facut pe bucatele fiecare culoare cum le-ai lipit ca sa formezi figurina?
Dani_ela superbe torturile

Postat 24 May 2011 - 09:57 AM

Postat 24 May 2011 - 03:34 PM

Postat 24 May 2011 - 05:20 PM
marinaemy, la 23 May 2011 - 01:53 PM, a spus:
Amorasa, la 23 May 2011 - 01:10 PM, a spus:
La multi ani fata si la cat mai multe torturi pentru ziua ta asa frumoase!Cam tarziu dar merge si acum.
Multumesccccccc!!!!!
Postat 24 May 2011 - 08:34 PM
victoria_alba, la 24 May 2011 - 08:22 AM, a spus:

ce draguta esti , victoria ! daca ai sti cat am `plans ` dupa movul asta ! fetele stiu

simonique, la 24 May 2011 - 09:07 AM, a spus:
dani-ela...doamne, eu nush cum poti face atatea...felicitari, esti de apreciat...si super toate, adica nu doar asa....niste torturi...jos palaria!
of , uneori ma intreb si eu cum de rezist

anasia, la 24 May 2011 - 09:15 AM, a spus:
daniela, pe mine nu ma plictisesti, imi plac f mult, cel cu flori (anemone?) mov e preferatul meu;
anasia- multumesc

anema, la 24 May 2011 - 09:39 AM, a spus:
Dani_ela superbe torturile

pasta neagra este defapt ciocolata plastica

AdinaA- foarte frumos tortul tau ! iti doresc cat mai multe comenzi