Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#7021 Useril este offline   simonique 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 76
  • Inregistrat: 28-February 11

Postat 22 May 2011 - 04:03 PM

Va multumesc mult fetele pt aprecieri...conteaza mult sa vezi si parerea celorlalti!
Anema, figurinele le-am modelat din pasta de lapte praf...eu am colorat intai bucatele de pasta in culorile pe care le-am folosit si apoi modelat...scrisul tot asa din bucatele de pasta colorata in prealabil si decupat...sper sa te ajute!!!

#7022 Useril este offline   mihaela-hotea 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 12-February 11

Postat 22 May 2011 - 07:02 PM

cec, La Multi Ani! fetitei tale, scuze ca am venit cu intarziere, ma bucur ca ti-au placut lebedele mele.
Punticu, la fel ma bucur pt laude , tu ce sa mai zic esti o profii.
Daniela, ai niste torturi superbe, unul mi-a ramas intiparit cel superb cu margarete, as vrea sa aflu si eu cu ce l-ai acoperit si cum i-ai facut urmele acelea de parca e stropit, daca se poate, sunt facute cu ajutorul unui burete?
Ramo, ce sa mai vorbim, tortul de nunta este superb, ce pot sa spun ca esti deosebita, torturile tale sunt originale, ies din tiparul de zi cu zi, asta imi place cel mai mult la tine, sunt si foarte bine lucrate si ingrijite, toata stima si respectul din partea mea, as fi vrut sa vad mirii din varful turnului mai bine daca ai avea o poza cu ei in prim plan.
marinaemz, foarte frumos tortul cu camasa de politist, stema pare reala.
Claudia, super torturile, felicitari.
Victoria_alba, superbe torturi, mai ales cele cu flori, perfecte.
Daca am omis pe cineva, scuze, oricum toate torturile le admir nu pierd unul, va felicit pe toate :occasion14: :scratch: :)

#7023 Useril este offline   mihaela-hotea 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 12-February 11

Postat 22 May 2011 - 07:17 PM

Am sa va mai arat si eu cateva torturi, nu am stat nici eu degeaba, toate sunt de ciocolata.
primul este pentru aniversarea cumnatei mele, a fost facut rapid, nu mi-a iesit perfect, iar ornamentul a fost cumparat.
Imagine atasata: monthly_05_2011/post-1119-1306084017023.jpg
Imagine atasata: monthly_05_2011/post-1119-13060841320316.jpg

Al doilea este facut pt o veche prietena, a fost foarte incantata de el.

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-1119-13060843404905.jpg
Imagine atasata: monthly_05_2011/post-1119-1306084380436.jpg

Al treilea este un tort simbolic, l-am facut pt un cuplu care peste cateva luni se vor casatori.

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-1119-13060845524177.jpg

#7024 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 22 May 2011 - 07:42 PM

Fetelor multumesc!
Claudia si Mihaela sunt foarte dragute torturile !

Acum inca unul,

Tort papusa

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-594-13060860409285.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-594-13060860613195.jpg

Blat dobos cu nessquik ganache deciocolata si mousse de visine,ornat cu frisca. Tortul a cantarit 3,2 kg

#7025 Useril este offline   lia mona 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 23-May 11

Postat 23 May 2011 - 07:56 AM

Buna fetelor,va urmaresc de ceva vreme si pur si simplu ma imbolnavesc cand vad torturile voastre,sunteti o sursa nesecata de inspiratie,FELICITARI pt tot ceea ce faceti.A durat ceva vreme pana mi-am facut curaj sa postez si eu dar cine intreaba,invata,asa ca...va rog sa criticati si sa invatam impreuna mai am a va arata da nu stiu ce se intampla ca nu se incarca,sau nu stiu eu randu la aparate :P :D :D asa ca pe moment renunt dar o sa revin sa mai invat cate ceva de la voi :P :P

#7026 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 23 May 2011 - 09:56 AM

Desi n-am fost foarte activa in ultimul timp, recunosc facptul ca v-am urmarit si admirat din umbra. Ati facut torturi minunate si evolutia voastra e remarcabila. Va felicit pe toate si va admir!
Ultimele mele torturi:

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-598-13061371515055.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-598-13061372758086.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-598-13061373753966.jpg

#7027 Useril este offline   victoria_alba 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 23 May 2011 - 10:42 AM

Simonique, multumesc de aprecieri, Ben10-ul tau e superb!
Dani_ela,merci, esti o draguta, haide, ce faci? eu intrai sa vad ce-ai facut in we, eu nu cred ca n-ai copt tu ceva... haide...nu te lasa rugata
Ramo,multumesc frumos, tortul tau este uluitor...ai toata admiratia mea!
Vrabiuta,esti o dulce, mi-asi dori sa pot tine pasul cu tine...esti o profesionista,merci pentru cuvintele frumoase.
Mihaela ar fi super daca ai mici putin pozele sa se poata vedea tortul intreg, oricum sunt excelente toate!
Claudia,torturile tale sunt superbe! Marina, multumesc, si eu le admir pe ale tale
Luminis,cel cu BMW-ul este perfect, al doilea...de poveste, felicitari!al treilea..povestea povestilor

#7028 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBUCURESTI

Postat 23 May 2011 - 11:05 AM

Victoria multumesc si eu ! :P
Luminis torturile tale sunt realizate perfect ,felicitari!!! :D :P Cum ai facut figurinele sunt super si calutul?

#7029 Useril este offline   Amorasa 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 16-November 10

Postat 23 May 2011 - 01:10 PM

Acestea sunt torturile facute de mine pt petrecerea de la munca.Doar a fost ziua mea:))
Tort Red Velvet, tort vanilie capsuni, tort crema unt vanilie+crema unt cioco (cremele fierte) cu krantz si stafide imbatate:) Felicitari fetelor!

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_05_2011/post-769-13061488870412.jpg

#7030 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBUCURESTI

Postat 23 May 2011 - 01:53 PM

Vezi postareaAmorasa, la 23 May 2011 - 01:10 PM, a spus:

Acestea sunt torturile facute de mine pt petrecerea de la munca.Doar a fost ziua mea:))
Tort Red Velvet, tort vanilie capsuni, tort crema unt vanilie+crema unt cioco (cremele fierte) cu krantz si stafide imbatate:) Felicitari fetelor!

La multi ani fata si la cat mai multe torturi pentru ziua ta asa frumoase!Cam tarziu dar merge si acum.

#7031 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 23 May 2011 - 09:00 PM

Vezi postareavictoria_alba, la 23 May 2011 - 10:42 AM, a spus:

Simonique, multumesc de aprecieri, Ben10-ul tau e superb!
Dani_ela,merci, esti o draguta, haide, ce faci? eu intrai sa vad ce-ai facut in we, eu nu cred ca n-ai copt tu ceva... haide...nu te lasa rugata
Ramo,multumesc frumos, tortul tau este uluitor...ai toata admiratia mea!
Vrabiuta,esti o dulce, mi-asi dori sa pot tine pasul cu tine...esti o profesionista,merci pentru cuvintele frumoase.
Mihaela ar fi super daca ai mici putin pozele sa se poata vedea tortul intreg, oricum sunt excelente toate!
Claudia,torturile tale sunt superbe! Marina, multumesc, si eu le admir pe ale tale
Luminis,cel cu BMW-ul este perfect, al doilea...de poveste, felicitari!al treilea..povestea povestilor

hihihi , am facut cum nu ?! am facut numa 10 :notworthy: :notworthy: :rolleyes: din care 3 sunt fulgeri ...nu va mai disper cu ei ... si o printesa - cred ca si de astea v-ati saturat :tongue3: hai sa pun restul de torturi

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata
amorasa- La Multi Ani ! :occasion14:

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 23 May 2011 - 09:05 PM

#7032 Useril este offline   victoria_alba 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 24 May 2011 - 08:22 AM

Amorasa, trei torturi? Superbe de altfel, bravo!
Dani_ela, nu avea nimic soro daca le puneai iar, oricum eu nu ma satur dar si astea sase sunt excelente, mor dupa movul tau. DEFINITIV. Nu stiu cum iti poate reusi in "halul" asta :icon_fessee:

#7033 Useril este offline   simonique 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 24 May 2011 - 09:07 AM

Mihaela, fosrte, foarte reusite torturile...cel palarie cel putin imi place mult de tot!
marinaemy, ti-a iesit f bine papusica...sa vad ce imi va iesi mie ca nu am scapat si tre sa mai fac un tort zilele astea :icon_fessee:
Luminis....su-per-beeeee...doar atat :occasion15:
dani-ela...doamne, eu nush cum poti face atatea...felicitari, esti de apreciat...si super toate, adica nu doar asa....niste torturi...jos palaria!

#7034 Useril este offline   simonique 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 24 May 2011 - 09:10 AM

amorasa...superbe torturile, cum ai facut nervurile de pe petalele florilor?...imi place la nebunie cum ti-au iesit florile
lia-mona...hai mai incearca sa pui poza...sunt convinsa ca esti prea modesta de zici asa despre torturile tale...toate am inceput de la un tort mai simplu...e normal...cu pozele...poate tre sa le micsorezi intai si apoi sa le incarci

#7035 Useril este offline   anasia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 24 May 2011 - 09:15 AM

simonique, superb tort si culorile la fel! spor la treaba!am pus la tehnici calutul;
ramo...am ramas ca la tv....super...din ce ai facut turnul, sa inteleg ca este necomestibil?
daniela, pe mine nu ma plictisesti, imi plac f mult, cel cu flori (anemone?) mov e preferatul meu;
amorasa, foarte faine torturile si florile finute!
luminis....perfecte, ce-mi place bucataria, ce ceva inedit;
marianaemy, frumoasa papusica! nu m-as incumeta la dobos (facut, nu mancat) redimensioneaza putin pozele sa le vedem in intregime;
mihaela, frumoase torturile, imi place palaria!
edit...stiam ca am uitat pe cineva
victoria, ai muncit, nu gluma, ador tortul cu animale salbatice, e din madagascar? au niste ochi superbi...
claudia, imi place kitty

Aceasta postare a fost editata de anasia: 24 May 2011 - 09:17 AM

#7036 Useril este offline   anema 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 11-May 11
  • LocationBucuresti

Postat 24 May 2011 - 09:39 AM

Vezi postareasimonique, la 22 May 2011 - 04:03 PM, a spus:

Va multumesc mult fetele pt aprecieri...conteaza mult sa vezi si parerea celorlalti!
Anema, figurinele le-am modelat din pasta de lapte praf...eu am colorat intai bucatele de pasta in culorile pe care le-am folosit si apoi modelat...scrisul tot asa din bucatele de pasta colorata in prealabil si decupat...sper sa te ajute!!!

Simonique pt ca ai fost draguta si mi-ai raspuns mai pun cateva intrebari :icon_fessee:
- ochii cu ce i-ai facut? (carioci?)
- daca ai facut pe bucatele fiecare culoare cum le-ai lipit ca sa formezi figurina?
Dani_ela superbe torturile :occasion15: Pasta neagra este cumparata sau ai colorat-o tu? Mie nu-mi iese asa negru oricat colorant as pune...

#7037 Useril este offline   simonique 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 24 May 2011 - 09:57 AM

anema, ochii sunt la fel facuti cu pasta de lapte praf colorata in prealabil din bucatele micuuuuutze :icon_fessee:...cat despre lipit...pasta de lapte praf are avantajul ca se lipeste f bine fara sa fie nevoie de ceva lipici...eu doar la bucati mai mari lipite intre ele mai bun scobitori pt siguranta

#7038 Useril este offline   AdinA 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 30-April 11

Postat 24 May 2011 - 03:34 PM

Mai intai vreau sa felicit toate fetele pentru minunatiile de torturi facute :hello: :lol: :71: .Si acum sa postez un tort care reprezinta prima mea comanda(ca restul au fost pentru rude ,prieteni ).Tortul arata mult mai bine in realitate,dar nu prea stiu sa fac poze reusite ,si ma grabeam ca era foarte cald.

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-1183-13062439067743.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2011/post-1183-1306243980302.jpg

#7039 Useril este offline   Amorasa 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 16-November 10

Postat 24 May 2011 - 05:20 PM

Vezi postareamarinaemy, la 23 May 2011 - 01:53 PM, a spus:

Vezi postareaAmorasa, la 23 May 2011 - 01:10 PM, a spus:

La multi ani fata si la cat mai multe torturi pentru ziua ta asa frumoase!Cam tarziu dar merge si acum.

Multumesccccccc!!!!!

#7040 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 24 May 2011 - 08:34 PM

Vezi postareavictoria_alba, la 24 May 2011 - 08:22 AM, a spus:

Dani_ela, nu avea nimic soro daca le puneai iar, oricum eu nu ma satur dar si astea sase sunt excelente, mor dupa movul tau. DEFINITIV. Nu stiu cum iti poate reusi in "halul" asta :hello:

ce draguta esti , victoria ! daca ai sti cat am `plans ` dupa movul asta ! fetele stiu =)) era deja poveste ! nu e greu de facut , daca vrei secretul , il pot vinde :D

Vezi postareasimonique, la 24 May 2011 - 09:07 AM, a spus:

dani-ela...doamne, eu nush cum poti face atatea...felicitari, esti de apreciat...si super toate, adica nu doar asa....niste torturi...jos palaria!

of , uneori ma intreb si eu cum de rezist :) adevarul este ca dupa o runda lunga de torturi , sunt terminata :(

Vezi postareaanasia, la 24 May 2011 - 09:15 AM, a spus:

daniela, pe mine nu ma plictisesti, imi plac f mult, cel cu flori (anemone?) mov e preferatul meu;

anasia- multumesc :lol: acel tortulet cu flori mov , a fost si preferatul meu ...

Vezi postareaanema, la 24 May 2011 - 09:39 AM, a spus:

Dani_ela superbe torturile :D Pasta neagra este cumparata sau ai colorat-o tu? Mie nu-mi iese asa negru oricat colorant as pune...

pasta neagra este defapt ciocolata plastica :D

AdinaA- foarte frumos tortul tau ! iti doresc cat mai multe comenzi :71:

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou