Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
#8082
Postat 01 May 2012 - 01:43 PM
Vin si eu cu ultimul tort pe care l-am prestat pentru sambata.Blat de vanilie si crema de ciocolata.

#8083
Postat 01 May 2012 - 01:46 PM
#8084
Postat 01 May 2012 - 09:43 PM
dia, la 11 March 2012 - 10:15 PM, a spus:
Dia.. scuze de raspunsul intarziat

Pasta rosie de la printesa e martzipan alb cumparat, colorat cu colorant rosu gel de la wilton.
Bucatareli si nu numai
#8085
Postat 01 May 2012 - 09:58 PM
Lucikutza... ce glazura ai folosit la tortul cu "La mult ani tata 55"??
Aduc si eu inca 3 torturi ale mele, unele facute mai demult, altele de curand.
Ele se regasesc si pe blogul meu... pas cu pas pana la imaginea finala



Bucatareli si nu numai
#8086
Postat 01 May 2012 - 10:02 PM

Bucatareli si nu numai
#8087
Postat 02 May 2012 - 09:29 AM
#8088
Postat 02 May 2012 - 09:01 PM
Foxyy, la 02 May 2012 - 09:29 AM, a spus:
Multumesc frumos Foxy, dar asta e cand creezi mesajul initial, dar eu i-am dat trimitere in viteza si cand am intrat cu edit, pozele nu le mai vedeam, decat textul..
Acum vad ca mi le-ai aranjat tu... Multumesc inca odata...
Bucatareli si nu numai
#8089
Postat 02 May 2012 - 09:07 PM
Tort Lissa (interiorul e facut dupa o reteta de a ei)

Tort amandina de Florii

Tort Fulger McQueen

Bucatareli si nu numai
#8090
Postat 03 May 2012 - 12:37 PM
Lucikuta sa stii ca si negru e facut de mine tot cu colorant pudra, nu stiu daca procedez bine dar eu pun colorantul pe pasta facuta si il framant bine pana se incorpozeaza.
#8091
Postat 03 May 2012 - 10:41 PM
Mica83, la 03 May 2012 - 12:37 PM, a spus:
Lucikuta sa stii ca si negru e facut de mine tot cu colorant pudra, nu stiu daca procedez bine dar eu pun colorantul pe pasta facuta si il framant bine pana se incorpozeaza.
Multumesc Mica...
Multumesc si de informaie!... Uite ca eu nu am folosit decat colorant gel la colorarea pastei (fie ea de zahar, martzipan, sau lapte praf). Pudra foloseam doar la suprafata, fara sa incorporez.. E bine de stiut...
Bucatareli si nu numai
#8092
Postat 04 May 2012 - 02:43 PM
Felis pentru tortul cu mes "la multi ani tata"am folosit butter cream cu cacao.
Multumesc de raspuns Mica ,banuiesc ca folosesti manust ca te faci pe maini ca naiba.si cam cat pui la o portie de pasta,nu se mazareaza pasta daca pui prea mult?
Felis adica tu pensulezi tortul cu colorantul pudra dizolvat cu alcool sau asa praf?
multumesc de raspuns ,va pup.
#8093
Postat 04 May 2012 - 07:05 PM
#8094
Postat 04 May 2012 - 09:11 PM
lucikutza, la 04 May 2012 - 02:43 PM, a spus:
Multumesc si eu de raspuns.
Daca te referi la raspunsul pentru Dia, in care i-am raspuns cum de am reusit acel rosu la prima printesa.... sa stii ca eu incorporez culoarea in pasta si o framant pana se omogenizeaza.. Am 2 poze din pasii de realizare ai trandafirilor de lapte praf:


Bucatareli si nu numai
#8095
Postat 05 May 2012 - 07:55 PM
Si noua mea isprava tort Fulger Mcqueen
Mica super masinuta ,
Fetelor felicitari tuturor si mult spor in continuare
#8096
Postat 05 May 2012 - 09:31 PM
Felis - torturile sunt foarte frumoase. Avionul mi-a mers la suflet.
Postez si eu ultimele torturi facute pentru familie si prieteni.
Acesta a fost pentru parintii cumnatei mele de aniversare casatorie. Cu blat amandina, mouse de lamaie si glazura de ciocolata. Florile sunt din pdz.



Ghiveci cu flori de maci...pentru mama soacra. Sunt florile ei preferate. Blan pandispan, mouse de lamaie, mouse de ciocolata cu visine,ornamente pdz



Un tort poseta si cu un pantofior...pentru o prietena draga mie...Blat pandispan cu nes, mouse de ciocolata cu visine.


#8097
Postat 06 May 2012 - 04:56 PM
Iata si tortul fiului meu care Sambta a implinit 9 ani .
Deoarece pozele mele nu se vad accesati siteul de mai jos si dati clickk pe poze pt a le vedea.
http://www.facebook....&type=1
#8098
Postat 08 May 2012 - 02:30 PM
De ce nu se vad pozele mele ma poate ajuta cineva.