mona, la 10 February 2010 - 11:57 AM, a spus:
Doriana, la 09 February 2010 - 11:09 PM, a spus:
(o copie nu foarte reusita a masinilor facute de mimi
Deocamdata atata pot , fara scule , fara coloranti ... M-am chinuit ceva , dar pana la urma a iesit ok , si clientii au fost multumiti .
Doriana,bine,poate masinuta nu-i chiar cea mai reusita (daca faceam eu una radeati trei zile

bbenyci, la 10 February 2010 - 09:53 AM, a spus:
Nu am analizat la sange, de altfel a fost prima data si sincer habar nu am avut cat sa cer, am cantarit torturile unul a fost de 2 kg si unul de 3, deci total 5 kg, si eu am primit 30 ron pt toata munca mea.
Tin sa va mai spun ca un tort au vrut blat facut in casa si unul blat cumparat.
Acum am nevoie de un sfat, cat e pretul de pornire? cum sa procedez?multumesc frumos.
Off topic pt blaturile facute in casa cu ce le taiati ca sa fie frumoase si subtiri? mersi mult
Daca nu ai un pret pe kg pretul corect ar trebui sa fie stabilit cam asa :
faci tortul,socotesti cat te-au costat ingredientele si apoi inmultesti rezultatul cu 3.
Deci daca te-au costat ingredientele /per kg 12 roni,pretul final (tot per kg) ar trebui sa fie 35 roni aproximativ.
Tot asa puteti sa socotiti si cele care nu aveti cantar.
Tortul te-a costat 50 roni (la aproximativ 4 kg),trebuie sa ceri cam 150 de roni pe el.
Nu mai vb de faptul ca de fapt tortul ar trebui sa aiba un pret si decorul,"tema" ,altul....
Yours4ever, la 10 February 2010 - 09:59 AM, a spus:

ce'mi place ala cu "La multi ani mie"

Raluca,esti cam departe


Multumesc frumos pentru sfaturi, am sa tin cont de ele.
