Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#941 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 14 February 2010 - 10:48 AM

Vezi postareavrabiuta, la 13 February 2010 - 08:51 PM, a spus:

O seara romantica,de vis pentru toate Doamnele si Domnisoarele !

Vrabiuto,faine tortulete !

Vezi postareaRamo, la 13 February 2010 - 09:27 PM, a spus:

Mona, torturile tale de botez sunt impecabile, nici nu stiu ce as putea zice la ele decat ca sunt perfecte :D Imi spui te rog inimioarele de pe el le-ai facut cu royal? si le-ai facut inainte si le-ai lipit pe tort sau le-ai facut direct pe el? Daca le-ai facut direct pe el nu iti ia mult timp? Mie cred ca mi s-ar incalzi prea tare tortul si s-ar denivela, nu ar ramane asa drept. Mersi :D
Am vazut sectiunea de la tortul de ziua ta :D

Ramo,imi plac asa de mult torturile tale cu tema aplicata de parca mi-as dori si eu unul pentru mine :). Nu stiu de ce,tot mi se par greu de facut sabloanele :salut: .Si oricum am copiatorul defect...
Multi ani sanatosi si fericiti,mamei tale :lol:. Tare frumos tortulet i-ai facut !Are de ce se mandri cu o fata asa talentata :P

Eu fac decoratiile din royal direct pe tort.Nu-mi reuseste consistenta pt a putea face decoratii care merg apoi uscate De fapt cred ca nu mixez suficient...
N-am cronometrat dar cu aproximatie,la ultimul tort mi-a luat cam 20 minute.Ca nu stau sa le bibilesc ca-i prea moale royalul si se fleoscaieste :occasion15:

Vezi postareaortansa, la 13 February 2010 - 10:32 PM, a spus:

torturile mele de Valentine:

Ortansa,tu vi mai rar,da' bine ! Foarte reusite torturile tale :lol:.
Si vreau si eu,nu numai Gloxi,rosu ca al tau !

Vezi postareagloxinia, la 13 February 2010 - 11:49 PM, a spus:

Si acum a va arat ce am muncit eu zilele astea. E tortul pentru botezul nepoticii mele, fata varului meu.

Gloxi,ti-a iesit foarte,foarte frumos !!! Imi place mult modelul si da! se observa "mana" Dorei . Sa sti ca l-am salvat si o sa-l recomand si eu clientilor. Ma rog...mai putin bb-i pana nu ma invrednicesc sa-mi fac matrite.. :lol:

#942 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 14 February 2010 - 11:14 AM

Happy Valentine`s day ! Sa fiti iubite si apreciate , sa aveti parte de tot ce va doriti ! :D

Vrabiuta , frumos tort i-ai facut finului , La multi ani ! Inimioarele de pe lateral , cum sunt facute , tot decupate , mie mi se pare ca nu ...
Ingerasul e tare frumos , ti-a iesit tare bine .

Ramo , ''ciupitura Lissei'' am facut-o cu ajutorul unei hartii de copt . Am taiat o hartie , lunga sa pot inconjura tortul cu ea , cam de 4-5 cm latime , pe care am indoit-o in mai multe parti , am taiat rotunjit la un capat , apoi am inconjurat tortul cu ea , si dupa tiparul acesta am facut modelul . Am vazut asta la un filmulet postat de una dintre fete la Haw to make :occasion15:
Cu masina , am inteles tot ce ati zis , greseala a fost a mea , ca in loc sa fac blatul de negresa al Lissei , am facut o alta reteta , postata de Poca , si din cauza asta blatul nu a fost cum trebuia , a iesit cum am zis cu gauri mai mari ...
Tortul cu Minnie Mouse e superb , cred ca fetita a fost fericita sa o aiba pe minnie doar pentru ea .
La multi ani ! mamei tale , sa-ti traiasca multi ani de acum inainte si sa fie sanatoasa ! :lol: Foarte foarte frumos , finut , e bun pentru inspiratie , ca de altfel toate torturile tale . :)

Ortansa , ai facut doua torturi superbe , au o culoare ... :lol: Cum ai obtinut culoarea , le-ai pictat ? Si culoarea pielii , cum o faceti ? Ce combinati ?

Gloxi !!! Superb !!! Am ramas fara cuvinte , ce tort deosebit ai facut ! :lol: Felicitari . Floricele sunt pasta si royal ? Sa-ti traiasca nepotica , sa va aduca multe bucurii ! Si Dorei :salut:

Vin si eu cu masina mea cea noua :

Imagine postata

Mi s-a parut prea alb asa ca am albastrit putin partea de sus :
Imagine postata

Pe lateral se vede mai bine modelul de ciupitura , sper ca ati inteles cum am facut , sa iasa uniform , cand fac data viitoare fac poze .
Imagine postata

Blatul negresa Lissei insiropat , crema de budinca si frisca(caramel si frisca) . Trebuia sa fac si greseli , cand am scris pe capota , m-am sprijinit de masina , si s-a sifonat putin un colt , bine ca mi-am dat seama repede si n-am stricat mai rau , acuma am lasat asa ca nu mai aveam nervi s-o iau de la capat . Poate ca mai mergea ceva facut pe lateral , dar imaginatia mea atata a putut aseara .

O zi frumoasa tuturor ! :D
mama de fete cucuiete Imagine postata

#943 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 14 February 2010 - 11:21 AM

Eu,pentru finul meu, proaspat casatorit,care are si ziua de nastere pe deasupra, am facut..

Foarte frumoase ambele! :occasion15:

Vezi postareaRamo, la 13 February 2010 - 09:27 PM, a spus:

Mimi, Thomasul tau e superb, atat de real, e doar din pasta sau are prajitura inauntru?

Saru'mana!Thomasul are aceeasi compozitie cu tortul.

Vezi postareaRamo, la 13 February 2010 - 09:54 PM, a spus:

2 din a mele torturi din saptamana asta, unul pentru o fetita de 2 ani care o iubeste pe Minnie Mouse:

si al doilea pe care l-am facut cu mare, mare drag pentru mami mea.

Ramo,ce sa mai zic,nu am cuvinte!
La multi ani mamei tale,sa o ai langa tine ffff multi ani de-acum inainte! :lol:

Ortansaaaaa...rosul ala e mortal!

Si acum a va arat ce am muncit eu zilele astea. E tortul pentru botezul nepoticii mele, fata varului meu. specific)

Otiiii,o bijuterie,cat e de frumosss!Bravo fata!
A fost mare rau,nu??!!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#944 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 14 February 2010 - 11:27 AM

Vezi postareaDoriana, la 14 February 2010 - 11:14 AM, a spus:

Happy Valentine`s day ! Sa fiti iubite si apreciate , sa aveti parte de tot ce va doriti ! :lol:

Mami de fete cucuiete :salut: ,imi place masina ta ,e tare vesela.
Si crezi ca a mai vazut cineva coltul sifonat???!!
Ciupitura e super! :occasion15:

#945 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 14 February 2010 - 11:35 AM

Vezi postareamona, la 14 February 2010 - 10:48 AM, a spus:

Gloxi,ti-a iesit foarte,foarte frumos !!! Imi place mult modelul si da! se observa "mana" Dorei . Sa sti ca l-am salvat si o sa-l recomand si eu clientilor. Ma rog...mai putin bb-i pana nu ma invrednicesc sa-mi fac matrite.. :occasion15:

Mona nu pot fi decat fericita ca un tort de al meu va fi model pentru tine :salut:

Happy Valentine`s day ! Sa fiti iubite si apreciate , sa aveti parte de tot ce va doriti ! :)

Gloxi !!! Superb !!! Am ramas fara cuvinte , ce tort deosebit ai facut ! :lol: Felicitari . Floricele sunt pasta si royal ? Sa-ti traiasca nepotica , sa va aduca multe bucurii ! Si Dorei :lol:

Multumesc frumos, ma bucur ca iti place. Da floricelele sunt din pasta si ce e verde e royal. Mi s-o cam inmuiat trebuia sa fie mai batos. Da eram franta si nu prea am mai avut chef sa il mai bat. Acum imi pare rau, asta e.

Cat despre masina ta cea noua nu pot sa spun decat ca e superba! Ti-a iesit super fain. felicitari :lol:

Vezi postareaMIMI, la 14 February 2010 - 11:21 AM, a spus:

Otiiii,o bijuterie,cat e de frumosss!Bravo fata!
A fost mare rau,nu??!!

Multu frumos. Da cu tava cu tot a cantarit 9,8 kg. Sper sa ffie suficient pt 30 persoane. :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#946 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 14 February 2010 - 11:56 AM

Torturile de saptamana asta

-un diplomat Lissa :occasion15:

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-139-12661410838.jpg

-un tort pentru un majorat-blat amandina si crema ciocolata

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-139-12661411377.jpg

#947 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 14 February 2010 - 01:46 PM

felicitari fetele harnicutele! ati facut niste torturi tare faine. mai trimiteti bre si la onesti mancatori de torturi :occasion15: ca fac panze de paianjeni pe la ustensile :lol:

#948 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 14 February 2010 - 04:44 PM

Eu,pentru finul meu, proaspat casatorit,care are si ziua de nastere pe deasupra, am facut..

vrabiuta,atmosfera romantica le-ai creat!si pe deasupra si "dulce"Sa traiasca finu' iar pt. nasa...forta de munca,ca cerere ,vad ca este!cum ai facut ingerasul?ai vreun filmulet?

2 din a mele torturi din saptamana asta, unul pentru o fetita de 2 ani care o iubeste pe Minnie Mouse:

Atasament MinnyeMouse.psd.jpg

si al doilea pe care l-am facut cu mare, mare drag pentru mami mea. Modelul l-am gasit pe net si pe margine era piscat cu crimpers, dar cum eu nu am inca asa ceva, am folosit scobitoarea, doar ca in loc sa pun o bucata de pasta sub flori, am folosit royal icing. Florile le-am decupat cu cutitul exceptandu-le pe cele albastre. Nu sunt ele ca si decupate cu decupator, dar mie imi plac tare mult, is tare vesele :D

Atasament buchet.psd.jpg

Ramo,ca de obicei...reusesti sa ne incanti privirea cu lucrarile tale.Frumos,ingrijit,curat,cu detalii....ce sa mai zic?!felicitari!Multa sanatate mamei si viata lunga alaturi de cei dragi!

Ortansa,felicitari ff frumos!Te invidiez pt. rosul ala,cum il obtii?dar literele?ai decupator special de litere?La fel ca la Ramo,iti spun ca imi place cum lucrezi:frumos,curat,cu detalii...felicitari!

Si acum a va arat ce am muncit eu zilele astea. E tortul pentru botezul nepoticii mele, fata varului meu. Deoarece aveam o vaga impresie cam unde as pune figurinele si nu vedeam ansamblul tortului am cerut sfatul Dorei, careia ii multumesc foarte mult pentru ajutorul dat si pentru clarificarea imaginii mele :D Deci Dora un mare :D si un mare buchet de :occasion15: din partea mea.

Asta e impricinatul: (decoratiile le-ati vazut la topicul specific)

Deci blat negresa si crema cu 3 cioco.

Gloxiniaasta deja nu-i mai tort!ii capodopera!Ce faina paleta de culoare are !Ce au zis invitatii?ce faci cu bebeii?i-ai lasat lor?

Happy Valentine`s day ! Sa fiti iubite si apreciate , sa aveti parte de tot ce va doriti ! :D

O zi frumoasa tuturor ! :D

Doriana,incet-incet ai deprins tainele torturilor!Mai ales pt." ciupitura" te invidiez.Tre' sa ma uit mai atent sa vad cum o faci.II de efect,pe orice tort.Iar la masini...esti bun "copilot" al lui Mimisor!

Vezi postareaMIMI, la 14 February 2010 - 11:56 AM, a spus:

-un diplomat Lissa :D

Atasament Picture 185.jpg

Atasament Picture 242.jpg

MIMI,...ce sa mai zic...torturile tale ne incanta privirea,cred ca sunt si ff gustoase.Cine ai vrut sa fie pe tort,Pamela Anderson?! :(( .

#949 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 14 February 2010 - 04:58 PM

si al doilea pe care l-am facut cu mare, mare drag pentru mami mea. Modelul l-am gasit pe net si pe margine era piscat cu crimpers, dar cum eu nu am inca asa ceva, am folosit scobitoarea, doar ca in loc sa pun o bucata de pasta sub flori, am folosit royal icing. Florile le-am decupat cu cutitul exceptandu-le pe cele albastre. Nu sunt ele ca si decupate cu decupator, dar mie imi plac tare mult, is tare vesele :lol:

Ramo, ca de obicei, torturile tale sunt superbe. La multi ani fericiti mamei tale! Doamne, parca simt primavara pe aproape cand ma uit la florile alea...

Impecabile inimile tale, Ortansa. Iar culoarea... si mai impecabila. Felicitari!

Si acum a va arat ce am muncit eu zilele astea. E tortul pentru botezul nepoticii mele, fata varului meu. Deoarece aveam o vaga impresie cam unde as pune figurinele si nu vedeam ansamblul tortului am cerut sfatul Dorei, careia ii multumesc foarte mult pentru ajutorul dat si pentru clarificarea imaginii mele :lol: Deci Dora un mare :lol: si un mare buchet de :) din partea mea.

Deci... WOOOW!!! WOOOW!!! WOOW!!! Altceva nu mai pot sa zic...

-un diplomat Lissa :hug:

Atasament Picture 185.jpg

Imi place foarte mult cum intinzi tu frisca pe tort. Foarte reusite torturile tale.

#950 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 14 February 2010 - 05:11 PM

Olguto sa-ti traiasca finul si LA MULTI ANI! iar tie felicitari pt torturile faine ce-ai facut!
Fata draga tot nu mi-ai raspuns la intrebarea ce ti-am facut-o la tortul super cu royal icing...pana la urma ai facut cosuletul din pdz si-ai venit cu royal deasupra?...nu de alta...dar mi-s tare curioasa ;)

si al doilea pe care l-am facut cu mare, mare drag pentru mami mea. Modelul l-am gasit pe net si pe margine era piscat cu crimpers, dar cum eu nu am inca asa ceva, am folosit scobitoarea, doar ca in loc sa pun o bucata de pasta sub flori, am folosit royal icing. Florile le-am decupat cu cutitul exceptandu-le pe cele albastre. Nu sunt ele ca si decupate cu decupator, dar mie imi plac tare mult, is tare vesele :P

Ramo cand vad torturile tale raman fara cuvinte fata draga :lol:
LA MULTI ANI PLINI SI FERICITI! mamei tale...super tortul pt ziua ei :lol:

Ortansa draga torturile tale sunt minunate!!! brava :)

Si acum a va arat ce am muncit eu zilele astea. E tortul pentru botezul nepoticii mele, fata varului meu.

Oti fataaaaaaaaaaaa toata lauda si admiratia!!!! :) :lol:
Un tort BESTI (citez clasici in viata) :hug: pt care ar trebui sa te albeasca rudele de atatea pupaturi..sa nu te mai speli 1 an de zile!!!!
Esti tare fataaa!! :) ...bravissima

#951 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 14 February 2010 - 05:17 PM

Blatul negresa Lissei insiropat , crema de budinca si frisca(caramel si frisca) . Trebuia sa fac si greseli , cand am scris pe capota , m-am sprijinit de masina , si s-a sifonat putin un colt , bine ca mi-am dat seama repede si n-am stricat mai rau , acuma am lasat asa ca nu mai aveam nervi s-o iau de la capat . Poate ca mai mergea ceva facut pe lateral , dar imaginatia mea atata a putut aseara .

O zi frumoasa tuturor ! :lol:

Frumos si delicat tort draga mea!...
vad c-ai devenit experta la "ciupitura"...felicitari :)

Mimi draga deja pot spune ca-ti recunosc torturile dintr-o mie...
Ai stilul tau inconfundabil care este foarte frumos...
Felicitarile mele sincere pt torturile minunate :hug:

#952 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 14 February 2010 - 05:20 PM

Permiteti-mi sa va prezint si eu tortul de Valentine's Day :lol:

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-17-126616076109.jpg

#953 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2010 - 08:36 PM

Vezi postareadora, la 14 February 2010 - 05:20 PM, a spus:

[center]Permiteti-mi sa va prezint si eu tortul de Valentine's Day :occasion14:

Deci fata esti belea. Ma bucur ca am reusit sa pun tortul meu umil inaintea ta, caci acum chiar nu mai aveam curajul.
Te pup cu drag si te cert stii tu de ce :biggrin:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#954 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2010 - 08:45 PM

-un diplomat Lissa

Deci ma nervezi tu si decorul ala perfect in frisca. De trandafiri nu mai zic nika. pupic:

Vezi postareadani_ela, la 14 February 2010 - 01:46 PM, a spus:

felicitari fetele harnicutele! ati facut niste torturi tare faine. mai trimiteti bre si la onesti mancatori de torturi :occasion14: ca fac panze de paianjeni pe la ustensile :biggrin:

Nu dispera ca acusica vin si la tine. Pana una alta mai fa pentru casa cate unul D

Vezi postareaAnca_B, la 14 February 2010 - 04:44 PM, a spus:

Gloxiniaasta deja nu-i mai tort!ii capodopera!Ce faina paleta de culoare are !Ce au zis invitatii?ce faci cu bebeii?i-ai lasat lor?

Pai ce era sa fac cu ei? Doar erau din pasta ;D

Vezi postareaLuminis, la 14 February 2010 - 04:58 PM, a spus:

Deci... WOOOW!!! WOOOW!!! WOOW!!! Altceva nu mai pot sa zic...

Multumesc frumos :toothy9;

Vezi postareadora, la 14 February 2010 - 05:11 PM, a spus:

Oti fataaaaaaaaaaaa toata lauda si admiratia!!!! :toothy6: :scratch:
Un tort BESTI (citez clasici in viata) :lol: pt care ar trebui sa te albeasca rudele de atatea pupaturi..sa nu te mai speli 1 an de zile!!!!
Esti tare fataaa!! :hungry: ...bravissima

Ei da, sa stii ca tortul nu arata la fel fara sfaturile tale :toothy9; Deci laudele ti se cuvin tie mai mult de jumatate (ha ha ce vorbesc eu, am facut doar munca necalificata :love7: )
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#955 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 14 February 2010 - 09:20 PM

Vezi postareaAnca_B, la 14 February 2010 - 04:44 PM, a spus:

MIMI,...ce sa mai zic...torturile tale ne incanta privirea,cred ca sunt si ff gustoase.Cine ai vrut sa fie pe tort,Pamela Anderson?! :scratch: .

Anca,multumesc mult!Pai tatal baiatului mi-a zis ca-i plac blondele dotate :toothy9;

Vezi postareaLuminis, la 14 February 2010 - 04:58 PM, a spus:

Imi place foarte mult cum intinzi tu frisca pe tort. Foarte reusite torturile tale.

multu :toothy9;

Vezi postareadora, la 14 February 2010 - 05:17 PM, a spus:

Mimi draga deja pot spune ca-ti recunosc torturile dintr-o mie...
Ai stilul tau inconfundabil care este foarte frumos...
Felicitarile mele sincere pt torturile minunate :occasion14:

Dora,felicitarile tale ma flateaza! :biggrin:

Vezi postareagloxinia, la 14 February 2010 - 08:45 PM, a spus:

Deci ma nervezi tu si decorul ala perfect in frisca. De trandafiri nu mai zic nika. pupic:

hai fata,ca nu-i perfect! :toothy6:

#956 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 14 February 2010 - 09:26 PM

[/quote]
hai fata,ca nu-i perfect! :occasion14:
[/quote]

Ba si eu zic ca e perfect...ai devenit ffff prietena cu frisca...tot cu ajutorul pungii o intinzi asa de bien? :biggrin:

#957 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItaly

Postat 14 February 2010 - 09:33 PM

[quote name='gloxinia' date='14 February 2010 - 12:36 PM' timestamp='1266172599' post='20924']
Deci fata esti belea. Ma bucur ca am reusit sa pun tortul meu umil inaintea ta, caci acum chiar nu mai aveam curajul.
Te pup cu drag si te cert stii tu de ce :toothy9;
[/quote]

Daca mai zici o data ca tortul tau e umil...te bat!!!
Lucrezi excelent si nu-mi place ca te subapreciezi!! :occasion14:

Ei da, sa stii ca tortul nu arata la fel fara sfaturile tale :biggrin: Deci laudele ti se cuvin tie mai mult de jumatate (ha ha ce vorbesc eu, am facut doar munca necalificata :toothy9; )
[/quote]

Am fost eu cu sfaturile...dar tu ai fost cu mana buna...si uite ce minunatie ti-a iesit!!! :toothy6: ...Cat despre munca necalificata...te bat de doua ori auzi? :scratch:

#958 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 14 February 2010 - 09:49 PM

Vezi postareadora, la 14 February 2010 - 05:20 PM, a spus:

Permiteti-mi sa va prezint si eu tortul de Valentine's Day :occasion14:

Impecabil!Stii,nu??!!

Vezi postareadora, la 14 February 2010 - 09:26 PM, a spus:

Ba si eu zic ca e perfect...ai devenit ffff prietena cu frisca...tot cu ajutorul pungii o intinzi asa de bien? :biggrin:

adevarul e ca mie-mi pare tare usor sa lucrez cu frisca,deci sunt prietena cu ea :toothy6: .De intins eu o intind cu un cutit din ala cu lama lunga.

#959 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2010 - 10:07 PM

Vezi postareadora, la 14 February 2010 - 09:33 PM, a spus:

Daca mai zici o data ca tortul tau e umil...te bat!!!
Lucrezi excelent si nu-mi place ca te subapreciezi!! :biggrin:

Am fost eu cu sfaturile...dar tu ai fost cu mana buna...si uite ce minunatie ti-a iesit!!! :toothy9; ...Cat despre munca necalificata...te bat de doua ori auzi? :toothy9;

:toothy6: :occasion14:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#960 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 14 February 2010 - 11:48 PM

Vrabiutza, faine torturi ai lucrat tu acolo.

Ramo,la multi ani mamei,
ce bine ti'a iesit figurina, zici ca e de aia gumata ce se lipeste pe pereti cum aveam la gradi :occasion14:

Ortansa, ce perfect e bustu'. nu's adepta a genului , dar ti'a iesit tare bine

Oti...... e superb!!! si nu mai am cuvinte:)

Doriana, ce fain iti iese ciupitura!!!
si tortul e dragut!

Mimi, ma innebunesti cu frisca aia perfecta!!!

Dora..... ce frumos e.....si replica cu cheia m'o dat gata :biggrin:
Raluca

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou