Snejulina, mie imi place tare mult tortul cu ciocolata cu puncte cu tot, are o aparenta de patinat, e ff reusit. Imi place si cum imbraci platoul in pasta, iar cele doua torturi de botez sunt superbe.
Mimi, amandoua torturile sunt ff frumoase, iar Thomas e perfect. Felicitari!
Ramo, ca de obicei numai minunatii... pernuta e wow, si terenul de fotbal ai avut mare dreptate sa il faci 'altfel', amandoua sunt f orginale.
Taylor, e simplu si f finut tortul pentru copil, imi plac tare mult talpile de pe el.
Mona, impecabil si atat, nu mai gasesc alte cuvinte..
Stefania, travianul tau e fara cusur, dupa atatea griji ma asteptam sa vad o caricatura ceva, dar cum am aruncat ochii am recunoscut din prima jocul cu pricina, desi eu personal nu-l joc, vazusem doar pagina incarcata pe net. Felicitari!
Doriana, daca asta e prima incercare de masina 'a la Mimi', sa vezi a doua incercare cum o sa-ti iasa... Iar tortul roz e dulce rau.
Si acum, sa continui povestile (imi place tare discutia asta, e ceva diferit, chiar ma gandeam ca era o zona neexplorata cea a preturilor si a clientilor, dar se pare ca nimeni nu indraznea sa atace subiectul).
Pentru mine primul tort facut cu bani a fost o surpriza, chiar m-am gandit jumatate de zi daca sa accept sau nu; eram constienta ca deja daca fac pasul asta, o sa fie ceva absolut nou si ma simteam asa de mica si pierduta in domeniul asta... si lipsita de imaginatie cum ma aflu....
Un coleg a mancat din tortul de ziua mea la job, a zis ca e cel mai bun tort mancat de el de zece de ani (era tortul cu trei feluri de ciocolata al nadiei_s

, cu blat adaptat) si m-a intrebat daca vreau sa-i fac si lui unul, pentru masa pe care urma sa o dea la job. Am stat dupa cum am mai zis jumatate de zi si am analizat ce implica asta, daca nu-i place omului ce-i fac, cati bani sa-i cer...
Intr-un final am zis asta e, ma bag sa i-l fac, am calculat in foarte mare pretul ingredientelor si am zis ca la constructii si renovari, nene, cat costa ingredientele atata si manopera.
Oricum am aproximat cam in minus atunci, fata de ce-am calculat mai apoi, de am ajuns la 40 lei/kg. Eu cumpar singura ce-mi trebuie, la sfarsit cantaresc tortul, aproximez in minus kilogramele si asta-i pretul.
Urmatoarele doua torturi cu bani au fost pentru copii, primul mi-a fost platit in bonuri de masa

si inca vreo 2 lei, ca sa rotunjeasca la suma pe care am cerut-o, cand a vazut clienta tortul, s-a scotocit si mi-a dat un bon de masa in plus, si mi-a zis sa ridic pretul, ca e prea mic.
O mare problema e ca nu am spatiu si conditii de desfasurare, intr-o garsoniera cu o bucatarie minuscula si cu utilaje de pe vremea bunicii, dar ma descurc si eu asa cum pot, mi-am zis ca tot efortul asta depus in plus de mine se regaseste in pretul final, deci consider ca e bine asa.
Cam asta e si povestea mea de la sezatoarea care s-a incins aici pe topic. Scuzati cearceaful, nu ma gandeam ca o sa am atatea de scris...
Edit: mai vroiam sa spun ceva, si am scapat: in toamna anului trecut s-au intamplat cele de mai sus, mai precis in octombrie 2009.