Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 17 March 2010 - 08:55 AM
Postat 17 March 2010 - 09:23 AM
Stefana, e superb! si ideea si executia:) imi place mult de tot!
Postat 17 March 2010 - 09:00 PM
dora, la 14 March 2010 - 02:06 AM, a spus:
Acum o saptamana ma suna o doamna care vazuse anuntul de publicitate cu torturile mele acum vreo doua luni (prima sa le dau eu jos) in floraria de langa mine.
Imi spune ca la sfarsitul lui mai va fi comunione la fiica sa si vrea un tort special...
dar intre timp ar dori sa guste sa-si faca o parere despre interiorul torturilor mele...
si-mi zice ca pe 9martie este ziua de nastere a fetitei si profita de ocazie sa-i comande un tort la mine si in felul acesta sa-si faca o parere...
I-am dat adresa blogului meu ca sa arunce o privire asupra retelor folosite de mine...
Vine apoi in visita ca sa vada cat de curata este bucataria mea si toata casa...
Apoi comanda un tort de vreo 2kg...fetita a implinit 10ani...o chiama Margherita si-i place baletul...
Mi-a lasat mana libera la decorat...dar mi-a cerut un interior mai elaborat...
Asa ca i-am propus un mousse de cioco si o bavareza cu alune de padure pralinate apoi un blat de cocos
si blatul meu chocolate chunk cookies adaptat...
Azi a venit sa ia tortul...mi-a spus ca ma va suna sa-mi spuna cum i s-a parut gustul...
Hai sa va arat si tortul...
[center]Acuma eu m-am lovit de problema ambalatului...ca torturile mele fiind inalte si datorita decoratiilor nu incap intr-o cutie de tort normala...chiar daca cutia mea de tort de la LIDL este mai inalta...
Italianii astia sunt tare ciufuti...o tin tare cu igiena...si nu pleaca cu tortul in brate chiar daca ar avea 3 etaje daca nu e impachetat...
Eu pe acesta l-am ambalat in hartie...dar nu stiu cum voi proceda la cel de comunione...pe care il vrea cu cel putin 2 etaje si cu decoratie (topper) inalta in varf...
Voi cum ambalati torturile etajate?
dora,super tortul,e de o eleganta si finete rara,felicitari si la cat mai multe comenzi
Postat 17 March 2010 - 09:50 PM
Postat 17 March 2010 - 09:59 PM
a fost superincantata..nu mai contenea:"complimenti signora...complimenti signora!"
A ramas sigura comanda pt tortul de comunione...pe 30 mai...
Dar sa va povestesc o chestie..
Cand a venit prima data la mine mi-a spus c-ar dori sa incerce si altfel de interior...
zice: "Aici la noi la cofetarii nu gasesti decat blat simplu si crema chantilly"...
buuuuuuun ...si cadem de acord pt interiorul pe care vi l-am spus deja...
ma suna a doua zi...m-a tot complimentat, ca asa tort n-a mai mancat...ca fetita a fost in extaz cand a vazut tortul de ziua ei...ca...ca...ca...etc
Apoi zice: "Margheritei(adica fetita ei) i-a placut mult interiorul..plus ca nu vrea sub nici o forma crema cu fructe...deci ramanem decisi pt acest interior"
Si dupa ce ma mai complimenteaza si mai punem la punct niste detalii pt tortul de comunione imi zice: "Stiti..dar n-ar fi mai bine in loc de bavareza cu nocciole pralinate sa puneti crema chantilly?"
Oameni mai conservatori si mai indecisi ca italianii astia nici c-am intalnit vreodata!!!
Postat 17 March 2010 - 10:29 PM
dora, la 17 March 2010 - 09:59 PM, a spus:
a fost superincantata..nu mai contenea:"complimenti signora...complimenti signora!"
A ramas sigura comanda pt tortul de comunione...pe 30 mai...
Dar sa va povestesc o chestie..
Cand a venit prima data la mine mi-a spus c-ar dori sa incerce si altfel de interior...
zice: "Aici la noi la cofetarii nu gasesti decat blat simplu si crema chantilly"...
buuuuuuun ...si cadem de acord pt interiorul pe care vi l-am spus deja...
ma suna a doua zi...m-a tot complimentat, ca asa tort n-a mai mancat...ca fetita a fost in extaz cand a vazut tortul de ziua ei...ca...ca...ca...etc
Apoi zice: "Margheritei(adica fetita ei) i-a placut mult interiorul..plus ca nu vrea sub nici o forma crema cu fructe...deci ramanem decisi pt acest interior"
Si dupa ce ma mai complimenteaza si mai punem la punct niste detalii pt tortul de comunione imi zice: "Stiti..dar n-ar fi mai bine in loc de bavareza cu nocciole pralinate sa puneti crema chantilly?"
Oameni mai conservatori si mai indecisi ca italianii astia nici c-am intalnit vreodata!!!
Bravo Dora,
Ai sa vezi ca-ncet, incet, apare soarele si pe straduta ta!
Cat despre sucit si-nvartit, sa fim sobri si solemni! E plina lumea de oameni de astia! Mie nu mi-e rusine nici cu francezii!!!
Da' noi sa fim sanatosi!
Spor la treaba si sa primesti cat mai multe comenzi!
Postat 17 March 2010 - 10:42 PM
Foxyy, la 17 March 2010 - 10:29 PM, a spus:
Ai sa vezi ca-ncet, incet, apare soarele si pe straduta ta!
Cat despre sucit si-nvartit, sa fim sobri si solemni! E plina lumea de oameni de astia! Mie nu mi-e rusine nici cu francezii!!!
Da' noi sa fim sanatosi!
Spor la treaba si sa primesti cat mai multe comenzi!
Multumesc vulpito
Postat 17 March 2010 - 11:33 PM
Imagini atasate
Postat 18 March 2010 - 08:19 AM
Postat 18 March 2010 - 09:16 AM
Dora, ma bucur mult. sa fie un nou inceput pentru tine!
oamenii in general sunt suciti la chestii de astea:)
Anca, felicitari. mie imi place galbioru' tau, e sunny
pana la urma cum ai suprapus tortu'?
Postat 18 March 2010 - 09:41 AM
Ancutza, tare imi place tortul tau. Culoarea e superba, iar el e tare elegant, imi plac la nebunie punctuletele alea. La multi ani si Felicitari pentru ca ti-ai facut as aun tort, e mare lucru ca tu sarbatorita sa ai un tort frumos
Oti uite astea is formele:
Postat 18 March 2010 - 10:05 AM
yoyo, la 14 March 2010 - 06:41 PM, a spus:
MIMI ma bucur ca-ti place tortuletul. Tortul bolid e super! Spune-mi te rog cum ai facut rotile si pe ce le-ai pus...axul e scobitoare vopsita cumva?E bestial ca la 60 ani clientul iti cere sani
Ioana,da axul e scobitoare vopsita.Rotile le-am facut cu ajutorul unui capac;am umplut capacul cu pasta,am presat bine si apoi am scos.Cu scobitoarea le-am trasat dungi,sa para cat mai reale.
Ramo, la 14 March 2010 - 09:58 PM, a spus:
ma bucur ca-ti place!
gloxinia, la 14 March 2010 - 11:14 PM, a spus:
saru'mana!
cec, la 15 March 2010 - 01:23 PM, a spus:
multumesc!
cec, la 15 March 2010 - 01:44 PM, a spus:
cred ca pana la urma va trebui sa o fac si eu ca mezinul e fff fermecat de roary (nu imi da voie sa umblu pe calculator ca vrea sa se uite la "loli")
deci daca imi dai cateva detalii cred ca imi vor fi de ajutor
Cecilia,ma bucur ca-ti place!Roary e si el un tortulet,dintr-un tort dreptunghiular l-am sculptat pe Roary.
Ramo, la 15 March 2010 - 04:26 PM, a spus:
Imi cer scuze ca nu am pus pana acum torturile din w-e dar nu am reusit sa le postez la mine, asta fuse motivu ...
fataaa,sunt superbe!m-ai zapacit cu violetul alaaaaa,cum il obtii,ca eu am de la wilton si e urat rau??!!
nelly_th2001, la 15 March 2010 - 08:23 PM, a spus:
MIMI de Paste vin in galati
cu mare drag,galateanca mea!
mamistef, la 16 March 2010 - 12:51 PM, a spus:
ce super e!
dora, la 17 March 2010 - 12:25 AM, a spus:
E superba!
Postat 18 March 2010 - 10:06 AM
Anca_B, la 17 March 2010 - 11:33 PM, a spus:
Ancuto,e superb!
Postat 18 March 2010 - 10:09 AM
-bust cu crema vanilie

-un ciocolatos pt ciocolatosii casei-sa va spun un secret:floricelele sunt decupate de Rares
Postat 18 March 2010 - 11:21 AM
Mimi, bustul tare secsi
Tortul meu de azi e facut pentru un baietel inebunit dupa desenele animate Symfollies.O sa mearga dupa amiaza la Vaslui,de aceea l-am decorat simplu si....robust...sa tina la transport!
Are blat de amandina insiropat cu sirop de ciocolata si mousse de cioco alba cu visine.

Postat 18 March 2010 - 11:21 AM
Yours4ever, la 18 March 2010 - 09:16 AM, a spus:
oamenii in general sunt suciti la chestii de astea:)
Multumesc Ralu...desi pana acum..nimic
Ramo, la 18 March 2010 - 09:41 AM, a spus:
Sa dea Domnul draga Ramo...si eu tot sper...
MIMI, la 18 March 2010 - 10:05 AM, a spus:
Ma primiti si pe mine?...tot in Galati sunt nascuta..chiar daca n-am trait acolo decat pana la 4ani...
Mimisorule(si galateanca ca mine...si tiza mea

Ajutor