yoyo, la 19 March 2010 - 10:41 AM, a spus:
Doriana imi place totuletul tau arata foarte bine..insa dupa mine ciupitura nu merge la orice tip de decor. Ciupitura cu penseta e putin masculina pe cand aici tu ai un tort ........al dragostei.
Ioana , mie ciupitura imi place , m-am uitat tare mult la torturile Lissei (pentru ca ea e inventatoarea
ciupiturei), si ea o foloseste destul de des , nu doar la torturile masculine ...
yoyo, la 19 March 2010 - 10:41 AM, a spus:
Si poate va suparati ca va spun direct insa mi s-ar parea sa fiu falsa sa laud o fata ca vai ce fain e tortul si de fapt mie nu mi-ar place deloc tortul postat. Dupa mine fiecare dintre noi ar trebui sa accepte observatiile, critica muncii ei si sa fie ca o provocare
Nu va suparati pentru critici sau observatii deoarece astea ar trebui sa stea la baza imbunatatirii si perfectionarii pasiunii voastre.
Stai linistita , doar de aia punem aici poze cu munca noastra , sa primim si laude si critici . Eu nu m-as putea veci supara pe cineva ca-mi spune ca nu-i place ceva la torturile mele . Eu ma straduiesc din rasputeri , sa fac sa iasa frumos si bine , nu intotdeauna ceea ce fac place tuturor . Poate de multe ori nici eu nu sunt foarte multumita de ceea ce iese la final , imi inchipui ceva , si la sfarsit e cu totul altfel decat mi-am imaginat la inceput ca ar trebui sa fie ... Dar , din greseli invata omul .
Yours4ever, la 19 March 2010 - 10:57 AM, a spus:
Doriana... se pare ca sarbatoritele noastre sunt fane inimioare:)
eu am o sugestie pt tine, sa pui ceva la baza, icing, banda din pasta, panglica saten, bilute din pasta, ceva care sa nu se vada taietura de jos, nici eu nu puneam nimic, dar am descoperit ca merita efortu' pt o privire de ansamblu mai eleganta:)
Raluca , voia tot tortul sa fie o inimioara , dar sa fie si mare , atunci i-am prezentat modelul asta si a fost multumimta , mai mult matusa fetitei , vecina mea draga , ca ea a comandat tortul , acum astept sa vina sa-mi spuna daca a fost multumita si micuta doamnisoara . Cat despre margina tortului , eu de obicei pun la torturile mele ceva gen banda din pasta , daca te uiti la torturile mele din urma vei vedea , dar de data asta pasta mi-a jucat feste , era asa de moale , ca nu puteam veci sa fac banda , s-o ondulez si s-o si pun pe tort ...

Imi venea sa mor de ciuda ...
Tortul tau cu inimioare e frumos , atata doar ca frigaruile alea sunt prea
dure . O sa pun la torturi de pe internet ceva decoratii de-astea explozive , cum zice Stefana , sunt pe ceva sarme , nu stiu daca din alea de flori . Culorile sunt tare faine , asa in degrade .

Sunt pictate ?
nuzi, la 19 March 2010 - 12:22 PM, a spus:
doriana,tortul tau e asa frumos ador rozul,bravoo

Multumesc
Nuzi . Mie imi place foarte mult tortul tau , adevarata poveste . Spune-mi te rog , cum ai facut placuta pe care ai scris ? E perfecta .
mamistef, la 19 March 2010 - 03:12 PM, a spus:
Doriana ,mie imi place tare mult cum lucrezi,e curat,ai un stil feminin,de mamica

Imi plac trandafirasii simpli f tare, iar tortul imi placea mai mult in varianta fara scris

Stii cum faceam eu la inceput pina sa prind curaj sa scriu pe torturi?Imi decupam placute, le lasam sa se usuce un pic si apoi scriam pe ele.La final alegeam una care parea mai ok si o puneam pe tort.E mai simplu sa schimbi placuta

Nici eu n-am fost foarte multumita de scris ... Eu am un scris frumos , sa stii , doar pe torturi imi iese aiurea ... Si aici nu mergea schimbat nimic , totul era prins de la inceput . Mai intai un disc alb , apoi pus peste el o inima roz , apoi trandafirasii pe margine , lipiti bine , frunzulitele ... Tu cu ce scrii ? Tot am zis ca-mi iau carioci alimentare , dar iar mi-am luat altceva , si am amanat cariocile pentru luna viitoare , cand
isi revine putin cardul ...
mamistef, la 19 March 2010 - 03:16 PM, a spus:
Waw ,
Stefana , torturile tale sunt frumoase amandoua , dar cel de-al doilea e ... mai mult decat perfect . Funda facuta ca la carte . Luciul ala

, cum l-ai obtinut ?