Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1801 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 26 March 2010 - 11:40 AM

Raluca,Doriana,va multumesc frumos!! :pupic:
Pun aici poze cu laptopul de azi,cu care am avut si inca am emotii, el e solid asa dar cind vine clienta o s-o instruiesc sa il duca incet, ca daca il trinteste in masina si ta-ga-dam prin gropi, se rupe in bucati pina il duce acasa =))
Are blat alb,pufos(amandina fara cacao) insiropat cu sirop de fructe de padure,si crema de vanilie clasica cu fructe de padure si visine,si ajutata cu un pic de gelatina.Am pus niste panglici de sustinere din pasta de zahar la baza monitorului,sunt 5 frigarui si intariturile alea si tot mi se pare ca nu sta tzeapan,ori sunt eu paranoica :)

Imagine postata
Imagine postata

Stiu ca nu i-am facut spatiu pt discheta,pt cd-uri,ce-o mai fi trebuind la laptopuri.Avind in vedere ca e negru,sper sa nu fie problema si sa se vada lipsa acelor spatii.Am vazut atitea modele de laptopuri pe net,mai tare m-am zapacit.Eu nu am laptop acasa si nu am o imagine clara despre cum trebuie si ce trebuie sa aiba un laptop.

#1802 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 26 March 2010 - 11:49 AM

Vezi postareamamistef, la 26 March 2010 - 11:40 AM, a spus:

Raluca,Doriana,va multumesc frumos!! =))
Pun aici poze cu laptopul de azi,cu care am avut si inca am emotii, el e solid asa dar cind vine clienta o s-o instruiesc sa il duca incet, ca daca il trinteste in masina si ta-ga-dam prin gropi, se rupe in bucati pina il duce acasa :)
Are blat alb,pufos(amandina fara cacao) insiropat cu sirop de fructe de padure,si crema de vanilie clasica cu fructe de padure si visine,si ajutata cu un pic de gelatina.Am pus niste panglici de sustinere din pasta de zahar la baza monitorului,sunt 5 frigarui si intariturile alea si tot mi se pare ca nu sta tzeapan,ori sunt eu paranoica :pupic:

Stiu ca nu i-am facut spatiu pt discheta,pt cd-uri,ce-o mai fi trebuind la laptopuri.Avind in vedere ca e negru,sper sa nu fie problema si sa se vada lipsa acelor spatii.Am vazut atitea modele de laptopuri pe net,mai tare m-am zapacit.Eu nu am laptop acasa si nu am o imagine clara despre cum trebuie si ce trebuie sa aiba un laptop.

Esti fenomen!!! :) Ce imi place cum arataaaaaaa si asta si cutzu..... =))

N-am avut curaj sa fac laptop pana acum dar daca se iveste ocazia....invat de la tine :P

#1803 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 26 March 2010 - 12:00 PM

saru'mina!!! :pupic: eu va admir asa de tare pe toate si de la fiecare am de invatat asa de multe,incit de fiecare data cind primesc cite o apreciere ma emotionez toata =))

#1804 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 26 March 2010 - 12:02 PM

stefana ,hai ca-i fain laptopu`! daca trebuie sa fac vreodata pe tine te intreb si eu

#1805 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationArad

Postat 26 March 2010 - 12:28 PM

Doriana.... "luciu" e condensu' de la frigider :pupic:

Stefana, esti tare de tot! e super. felicitari!
monitorul din ce e facut? e din blat?
Raluca

#1806 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 26 March 2010 - 12:29 PM

Tot scriu pe furis de la lucru ca raii astia nu ma lasa si pe mine sa stau in voie pe forum :P .
Asa ca in loc sa trimit in fuga doar jumate de postare ca data trecuta va felicit in grup :P :) !
Doar pe sarite mai felicit pe Raluca pentru ca e iar pe val :) , Luminis- pentru figurinele de pe tortulet.
Ortansa, sunt pur si simplu extaziata de cate ori pui vreun tort =)) . Ai un talent nemaipomenit!
Dora sunt iar ca la dentist in fata tortului tau "simplu".
Ramo, profa e mortala :P . La bebe si eu as fi mers fara papucei.
Anca, mie chiar imi place tortul de ziua ta, imi lace tare mult galbenul.
Marinaemy, Cecilia, Daniela, Celia :pupic: la toate.
Mimi am in plan o "dotata" ca a ta :) :P

Si daca am uitat sa mentionez pe careva sa stiti ca torturile le-am admirat pe toate =)) .

#1807 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 26 March 2010 - 12:30 PM

asta e tortul ce l'am terminat azi dimineata, blat chocolate cake si mousseuri de cioco. imbracat in frisca si cioco
are 7 kg, de'abia l'am bagat in frigider :pupic: sper sa le placa clientilor

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-360-126959934173.jpg
Raluca

#1808 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 26 March 2010 - 12:46 PM

pup,Doriana,Ralu,Daniela! =))

mmmm,ciocolata "scursa"....bravo bravo,Raluca! :pupic: sigur ca o sa le placa!!

Monitorul e facut din pasta de zahar uscata si pictata,insa daca mi se va mai cere vreodata un tort laptop o sa fac cum m-au mai sfatuit fetele,cu foaie de napolitana sau pasta de zahar uscata mult mai subtire,pentru ca mie monitorul asta grosut mi se pare destul de greu :)

Doriana,eu la torturile glazurate cu ciocolata(ohoho,demult nu am mai facut un tort asa.... :P ) nu ungeam cu nimic blatul...faceam carapace si asteptam sa fie racorita bine glazura inainte de a o turna pe tort.Eu faceam si o sa mai fac cind o sa am ocazia glazura a doua a Adrianei,aceea cu frisca,apa,cacao si gelatina.S-a comportat fantastic de fiecare data!

#1809 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 26 March 2010 - 01:10 PM

Vezi postareadani_ela, la 26 March 2010 - 07:38 AM, a spus:

ce multe torturi s-au adunat de cand nu am mai trecut pe aici! felicitari dau asa la gramada :biggrin: asta din lene , ca ar trebui sa scriu muuult, si a dat si astenia asta peste mine. in ultimele doua saptamani am facut si eu niste tortulete, dar nefiind in dispozitia necesara (mi-am pierdut bunicuta, lumina copliariei mele :( )nu le-am postat.

cel din urma a fost micut , si in completare la printesa, asa ca l-am impopotonat cu tot ce am gasit prin cutiile mele, din dorinta de a fi mai vesel

imi pare rau pt pierderea ta
imi plac ff mult torturile tale si papusa a iesit super

Vezi postareamamistef, la 26 March 2010 - 07:56 AM, a spus:

Cec,ce finut e tortul,ce placuta e nuanta de galben!

vin si eu cu tortuletele de ieri,un tort cu catel pentru un baietel care azi implineste un an,si un tort plin de dragoste pentru mama unor fosti colegi de conservator,care tot azi implineste 60 de ani!
"Catelul" are blat de amandina insiropat cu cioco si coniac si mousse de cioco alba cu visine,iar "inimosul" are tot blat de amandina insiropat cu cioco si coniac si crema de lamiie(Lissa :love7: :blush: ) si crema de cioco cu cirese negre.
sa nu rideti prea tare de primul meu buchetel de flori, fiind comanda data ff pe graba am sacrificat mini-stinjeneii facuti pina acum si i-am "transformat" in toporasi :)),rezultind in viziunea mea(si sper ca nu doar a mea) un buchetel de flori de primavara.

multumesc, am folosit colorant lichid
indiferent ce nume port florile tale mie imi place cum ti-a iesit buchetul si tortul... si binenteles si celelalte torturi

Vezi postareaLuminis, la 26 March 2010 - 08:27 AM, a spus:

Frumos! Foarte frumos!

multumesc, m-am straduit si eu cat am putut (s-a facut ora 1 noaptea pana l-am terminat)

Vezi postareaYours4ever, la 26 March 2010 - 09:52 AM, a spus:

Cecy, my little pony ti'a iesit tare bine!

multumesc
imi place cum curge ciocolata pe tortul tau

Vezi postareaDoriana, la 26 March 2010 - 11:04 AM, a spus:

Cecilia , imi place tortul ta cu ponei , nu ai niste poze , cum ai facut poneii ? Si cum i-ai lipit pe marginea tortului ? I-ai infipt acolo , sau is doar lipiti ? :scratch: Am de facut un tort pentru duminica , e pentru o doamna , care are un nepotel de 2 ani , si a zis sa-l fac asa , ca pentru un copil , si ma gandeam ca ar fi potrivit cu niste ponei ...

poneii i-am facut cu mulaj (amidon + silicon)si ii aveam facuti de cateva zile (deci destul de intariti) si cum erau cu gaura in interior i-am infipt cat am putut, dar am pus si un pic de albus pe margine sa fiu sigura ca nu "pica"
iti doresc succes daca te hotarasti sa-l faci.Sa stii ca nu e greu de facut
cat despre ponei a postat odata Ramo cum se fac dar nu mai gasesc poza salvata (cand o gasesc o postez la decoratii daca nu ne ajuta Ramo cu poza)
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#1810 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 26 March 2010 - 01:18 PM

Raluca,Doriana,va multumesc frumos!! :biggrin:
Pun aici poze cu laptopul de azi,cu care am avut si inca am emotii, el e solid asa dar cind vine clienta o s-o instruiesc sa il duca incet, ca daca il trinteste in masina si ta-ga-dam prin gropi, se rupe in bucati pina il duce acasa :scratch:
Are blat alb,pufos(amandina fara cacao) insiropat cu sirop de fructe de padure,si crema de vanilie clasica cu fructe de padure si visine,si ajutata cu un pic de gelatina.Am pus niste panglici de sustinere din pasta de zahar la baza monitorului,sunt 5 frigarui si intariturile alea si tot mi se pare ca nu sta tzeapan,ori sunt eu paranoica :love7:

Imagine postata
Imagine postata

wowww ce superb a iesit
felicitari
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#1811 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 26 March 2010 - 02:31 PM

Vezi postareacec, la 26 March 2010 - 12:54 AM, a spus:

la tine si cel mai simplu tort e elegant si finut
sunt sigura ca si interiorul o va incanta
o sa vezi cum usor.. usor... iesi din somaj
felicitari si .... la cat mai multe comenzi

multumesc ceci..eu i-as mai fi facut ceva model de royal pe margine...
dar ea a zis simplu...asa ca am imprimat un model pe pasta in falduri...si gata...
Cat despre comenzi...nu stiu ce sa zic...nu se inghesuie lumea...
Voi considera ca am comenzi cand voi avea vreo 3-4 torturi pe saptamana :biggrin:

in ultimele doua saptamani am facut si eu niste tortulete, dar nefiind in dispozitia necesara (mi-am pierdut bunicuta, lumina copliariei mele nu le-am postat.

Ai facut niste torturi f frumoase...
imi pare rau pt pierderea ta...condoleante! :scratch:

Dora...maci e minunat tortul!!!

Multumesc...si felicitari pt ultimele torturi..
ce frumos ti-a iesit catelusul...ce surse de inspiratie ai? :) :(

Vezi postareaLuminis, la 26 March 2010 - 08:14 AM, a spus:

Hai, mai, Dora, ca nu mai e pici. Doar are 10 (zece) ani. Barbat adevarat...Saru'mana pentru urari.

Ai si tu dreptate :blush: ...dar copilul ramane pt parinte tot copil..chiar si la 50 de ani...sotul meu mereu ma intreba la telefon: "Ce face cea mica?" (adica fiica mea...si ea tocmai ce a implinit 19ani!) :love7:

Vezi postareaDoriana, la 26 March 2010 - 11:04 AM, a spus:

Dora , tortul tau simplu , e opera de arta , daca doamna asta nu a fost incantata de asa tort , atunci eu cred ca n-o incanta nimic . Macii superbi , adevarati . Te-ai intrecut pe tine ...

Iti foarte multumesc...eu i-as mai fi facut cate ceva tortului...cand il privesc retina mea se revolta...si-mi spune ca-i lipseste ceva.. :(

#1812 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 26 March 2010 - 02:34 PM

Pun aici poze cu laptopul de azi

Pentru prima tentativa eu zic ca ti-a iesit foarte bine... :biggrin:

Vezi postareaYours4ever, la 26 March 2010 - 12:30 PM, a spus:

asta e tortul ce l'am terminat azi dimineata, blat chocolate cake si mousseuri de cioco.

Ce super curge ciocolata aia!!! :scratch:

#1813 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 26 March 2010 - 03:51 PM

Vezi postareacellyagl, la 25 March 2010 - 08:13 PM, a spus:

bine v-am gasit !

Bine ai venit, inceputul tau e promitator, stai pe-aproape :)

Vezi postareaLuminis, la 25 March 2010 - 09:23 PM, a spus:

Ar fi interesant sa punem toate primul nostru tort, sa ne prapadim putin de ras pe aici :blush: .[/center]

Primul pe care l-am facut vreodata sau primul imbracat in pasta de zahar? Primul facut vreodat eu nu il am pozat, dar il am pe cel in pasta, m-am laudat cu el la vremea lui :(

Vezi postareaYours4ever, la 25 March 2010 - 09:41 PM, a spus:

torturile mele de ieri, a venit primavara si parca am mai iesit din depresie

madeira cake cu o crema de iaurt si visine

o Alba ca Zapada blonda asa mi'a adus clienta papusa. daca o lasam cu hainuta galbena ar fi putut fi Bella

chocolate cake cu mousse de cioco alba si mousse de cioco neagra

P.S: revin maine, vad ca au aparut torturi noi!

No asa da, asta e Ralu pe care o stiu eu, asta e tipa cu torturile, ti-au iesit bestial. Kari mea e langa mine si a si observat ca numele ei e scris acolo si s-a "revoltat" de ce mai este o Karina cu "K" :love7: Am facut si eu chocolate mud cake, e foarte bun la gust, dar greu ca un bolovan si mie mi se pare ca se rupe prea usor, eu am vrut sa sculptez in el dar nu m-am riscat, zi-mi te rog daca asa tre sa fie sau am gresit eu ceva?

Vezi postareadora, la 26 March 2010 - 12:21 AM, a spus:

Acum doua zile ma suna o doamna care imi spune c-a vizionat blogul meu, ca a ramas incantata de torturile mele
si c-ar dori sa comande un tort simplu cu ocazie zilei sale de nastere...dar neaparat sa fie
un tort cu maci...pentru ca macii sunt florile ei preferate dupa care e inebunita...
A insistat ca doreste un tort mic (pt 6persoane) si mai ales sa fie simplu, simplu, simplu...
A mai specificat ca se cheama Simona...tot atunci ne-am pus de acord si asupra
interiorului tortului...pe care l-a dorit cu blat de mere si ciocolata si mousse de
mascarpone (retete alese de pe blog)...sper sa fi reusit a-l face cat mai personalizat si cat mai simplu
asa cum si-a dorit de altfel...oricum cand l-a ridicat a fost super incantata...
a ramas ca ma suna sa-mi spuna impresiile despre interior

Simplu in viziunea cui? A omului de rand care habar nu are cum se face un tort? Ma gandesc numa la acoperisu ala cat ai gandit pana sa-l executi. Foarte elegant cu siguranta Simonelu va aprecia si uite asa sweettreasures merge mai departe :(

Vezi postareacec, la 26 March 2010 - 01:15 AM, a spus:

am facut si eu azi un tortulet si unul din torturile Ramonei m-a inspirat (multumesc Ramo)
blat exotic (multumesc Lissa), doar ca am inlocuit ananasul cu mere
crema mascarpone cu smantana si zahar + visine

Cecilia super ti-a iesit tortul, imi plac si poneyi tare, felicitari!!!

ce multe torturi s-au adunat de cand nu am mai trecut pe aici! felicitari dau asa la gramada asta din lene , ca ar trebui sa scriu muuult, si a dat si astenia asta peste mine. in ultimele doua saptamani am facut si eu niste tortulete, dar nefiind in dispozitia necesara (mi-am pierdut bunicuta, lumina copliariei mele )nu le-am postat

cel din urma a fost micut , si in completare la printesa, asa ca l-am impopotonat cu tot ce am gasit prin cutiile mele, din dorinta de a fi mai vesel

Imi pare rau pentru pierderea ta, dar torturile ti-au iesit superb

Buna dimineata!!!
Bine ai venit,Cellya!!

Raluca ce faine torturi!! hai,hai, iesi de tot din depresie!
Dora...maci e minunat tortul!!!

Cec,ce finut e tortul,ce placuta e nuanta de galben!

Daniela,printesa e super, si ciocolata "scursa"....f fain!!

vin si eu cu tortuletele de ieri,un tort cu catel pentru un baietel care azi implineste un an,si un tort plin de dragoste pentru mama unor fosti colegi de conservator,care tot azi implineste 60 de ani!
"Catelul" are blat de amandina insiropat cu cioco si coniac si mousse de cioco alba cu visine,iar "inimosul" are tot blat de amandina insiropat cu cioco si coniac si crema de lamiie(Lissa ) si crema de cioco cu cirese negre.
sa nu rideti prea tare de primul meu buchetel de flori, fiind comanda data ff pe graba am sacrificat mini-stinjeneii facuti pina acum si i-am "transformat" in toporasi ,rezultind in viziunea mea(si sper ca nu doar a mea) un buchetel de flori de primavara.

Doamne ce scris poti avea, eu nici pe foaie nu scriu asa frumos :biggrin: Inima e perfecta, florile sunt chiar de primavara iar cel cu caine imi place ca e vesel tare tortuletu, culoarea la caine poate o faceam incorporata in pasta nu pictata.

Raluca,Doriana,va multumesc frumos!!
Pun aici poze cu laptopul de azi,cu care am avut si inca am emotii, el e solid asa dar cind vine clienta o s-o instruiesc sa il duca incet, ca daca il trinteste in masina si ta-ga-dam prin gropi, se rupe in bucati pina il duce acasa
Are blat alb,pufos(amandina fara cacao) insiropat cu sirop de fructe de padure,si crema de vanilie clasica cu fructe de padure si visine,si ajutata cu un pic de gelatina.Am pus niste panglici de sustinere din pasta de zahar la baza monitorului,sunt 5 frigarui si intariturile alea si tot mi se pare ca nu sta tzeapan,ori sunt eu paranoica

No, asta-i laptop ... inafara de a-l admira nu as putea sa fac sau sa zic altceva. :scratch: Felicitari Stefana. De ce nu suni clienta sa-i zici ca duci tu tortu' Eu la torturile mai fragile niciodata nu ii chem dupa ele, prefer sa le duc eu sa stiu ca au ajuns intacte.

Vezi postareasnej, la 26 March 2010 - 12:29 PM, a spus:

Tot scriu pe furis de la lucru ca raii astia nu ma lasa si pe mine sa stau in voie pe forum .
Asa ca in loc sa trimit in fuga doar jumate de postare ca data trecuta va felicit in grup !
Doar pe sarite mai felicit pe Raluca pentru ca e iar pe val , Luminis- pentru figurinele de pe tortulet.
Ortansa, sunt pur si simplu extaziata de cate ori pui vreun tort . Ai un talent nemaipomenit!
Dora sunt iar ca la dentist in fata tortului tau "simplu".
Ramo, profa e mortala . La bebe si eu as fi mers fara papucei.
Anca, mie chiar imi place tortul de ziua ta, imi lace tare mult galbenul.
Marinaemy, Cecilia, Daniela, Celia la toate.
Mimi am in plan o "dotata" ca a ta

Si daca am uitat sa mentionez pe careva sa stiti ca torturile le-am admirat pe toate.

Mersi Snejulina, eu tot i-as pune, stiu nu dau bine, poate i-as pune jos langa tort acuma ca tot mi-ati zis voi, dar la ei nu as renunta :(

Vezi postareaYours4ever, la 26 March 2010 - 12:30 PM, a spus:

asta e tortul ce l'am terminat azi dimineata, blat chocolate cake si mousseuri de cioco. imbracat in frisca si cioco
are 7 kg, de'abia l'am bagat in frigider sper sa le placa clientilor

Nu ar avea de ce sa nu placa e un ciocolatos exemplar
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1814 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 26 March 2010 - 04:33 PM

Multumesc,Dora :scratch:

Ramo :biggrin: multumesc mult de tot!Intre timp am stabilit,vine clienta cu sotul,el conduce si ea tine cutia in brate,am asigurat deja cutia,o mai acopar cu o folie si gata.As merge eu sa duc torturile,insa cu doi prichindei dupa mine si fara nici un ajutor nu am cum sa ma deplasez :love7:

#1815 Useril este offline   natasha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 26 March 2010 - 06:52 PM

Fetelor si eu vreau sa va felicit pe toate pentru torturile prestate
am admirat tot ,tot de la busturi,masinute,catelusi,flori,ciocolatoase deci tot dar va felicit asa in grup
si mai doresc Luminis sa-ti urez La multi ani fiului tau,sa va bucurati de el(tortul este superb)
Daniela i-mi pare foarte rau pt pierderea ta(primul tort ma ameteste)
Dora foarte finut tortul
mamistef tortul cu buchetelul acela i-mi place foarte mult,miroase asa a primavara...
laptopul este superb, superb si nu pot decit sa te felicit
Yours4ever ce misto curge
cec foarte frumos tortul tau
va felicit inca odata pe toate :biggrin: :scratch:
bun venit cellyagl

#1816 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationArad

Postat 26 March 2010 - 07:01 PM

Ramo, asa tre sa fie, nu poti sculpta in el, dar il poti pune ca baza la mousse'uri, e o combinatie super.
ce tare e Kari a ta:)
Raluca

#1817 Useril este offline   natasha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 26 March 2010 - 07:03 PM

si pt ca nu ma lasa inima sa vin chiar cu mina goala :scratch:
si am mai pus si decoratiile...sa va arat si tortul
un ciocolatos
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-230-126962260923.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-230-12696226358.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-230-12696226698.jpg

tort dobos pt o fetita dulce,dulce
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-230-126962275353.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-230-12696227826.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-230-126962281388.jpg

si unul bezea crema cioco cu nuci si stafide

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-230-126962291362.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-230-126962294019.jpg
va pup si spor la treaba :biggrin:

#1818 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 26 March 2010 - 07:29 PM

vai,Natasha....catelul este superrr simpatic,si cu os,si cu iarba,o minune!!
iar castelul....wow,ce poveste minunata!!!! e absolut superb,cu fluturi si turnuri si flori mov care urca pe ziduri,cu printesa,cu drumul pavat....o bijuterie de tort! :biggrin:

#1819 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 26 March 2010 - 08:53 PM

Vezi postareanatasha, la 26 March 2010 - 07:03 PM, a spus:

si pt ca nu ma lasa inima sa vin chiar cu mina goala :D
si am mai pus si decoratiile...sa va arat si tortul
un ciocolatos

tort dobos pt o fetita dulce,dulce

si unul bezea crema cioco cu nuci si stafide

va pup si spor la treaba :D

Natasha, esti o adevarata! Minunat! Ai toata admiratia mea, sincer! :((
Multumesc si pt urarile tale.

#1820 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417

Postat 26 March 2010 - 08:53 PM

Desi stau aproape toata ziua la calculator,imi e tare greu sa tin pasul cu voi,vrednicutelor si talentatelor !!! Mai mult decat atat nici macar torturile mele de saptamana trecuta (nici nu-s cine stie ce :(( ca doar v-am spus ca n-am nici un chef )nu le-am descarcat din aparat !
Chiar nu vreau sa credeti ca vreau sa nedreptatesc vreo fata ,dar trebuie sa-i spun Natashei ca m-a imbolnavit cu castelul si catelul ! Felicitari !
Si felicitari tuturor :D

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic