cellyagl, la 25 March 2010 - 08:13 PM, a spus:
Bine ai venit, inceputul tau e promitator, stai pe-aproape
Luminis, la 25 March 2010 - 09:23 PM, a spus:
Ar fi interesant sa punem toate primul nostru tort, sa ne prapadim putin de ras pe aici
.[/center]
Primul pe care l-am facut vreodata sau primul imbracat in pasta de zahar? Primul facut vreodat eu nu il am pozat, dar il am pe cel in pasta, m-am laudat cu el la vremea lui
Yours4ever, la 25 March 2010 - 09:41 PM, a spus:
torturile mele de ieri, a venit primavara si parca am mai iesit din depresie
madeira cake cu o crema de iaurt si visine
o Alba ca Zapada blonda asa mi'a adus clienta papusa. daca o lasam cu hainuta galbena ar fi putut fi Bella
chocolate cake cu mousse de cioco alba si mousse de cioco neagra
P.S: revin maine, vad ca au aparut torturi noi!
No asa da, asta e Ralu pe care o stiu eu, asta e tipa cu torturile, ti-au iesit bestial. Kari mea e langa mine si a si observat ca numele ei e scris acolo si s-a "revoltat" de ce mai este o Karina cu "K"

Am facut si eu chocolate mud cake, e foarte bun la gust, dar greu ca un bolovan si mie mi se pare ca se rupe prea usor, eu am vrut sa sculptez in el dar nu m-am riscat, zi-mi te rog daca asa tre sa fie sau am gresit eu ceva?
dora, la 26 March 2010 - 12:21 AM, a spus:
Acum doua zile ma suna o doamna care imi spune c-a vizionat blogul meu, ca a ramas incantata de torturile mele
si c-ar dori sa comande un tort simplu cu ocazie zilei sale de nastere...dar neaparat sa fie
un tort cu maci...pentru ca macii sunt florile ei preferate dupa care e inebunita...
A insistat ca doreste un tort mic (pt 6persoane) si mai ales sa fie simplu, simplu, simplu...
A mai specificat ca se cheama Simona...tot atunci ne-am pus de acord si asupra
interiorului tortului...pe care l-a dorit cu blat de mere si ciocolata si mousse de
mascarpone (retete alese de pe blog)...sper sa fi reusit a-l face cat mai personalizat si cat mai simplu
asa cum si-a dorit de altfel...oricum cand l-a ridicat a fost super incantata...
a ramas ca ma suna sa-mi spuna impresiile despre interior
Simplu in viziunea cui? A omului de rand care habar nu are cum se face un tort? Ma gandesc numa la acoperisu ala cat ai gandit pana sa-l executi. Foarte elegant cu siguranta Simonelu va aprecia si uite asa sweettreasures merge mai departe
cec, la 26 March 2010 - 01:15 AM, a spus:
am facut si eu azi un tortulet si unul din torturile Ramonei m-a inspirat (multumesc Ramo)
blat exotic (multumesc Lissa), doar ca am inlocuit ananasul cu mere
crema mascarpone cu smantana si zahar + visine
Cecilia super ti-a iesit tortul, imi plac si poneyi tare, felicitari!!!
dani_ela, la 26 March 2010 - 07:38 AM, a spus:
ce multe torturi s-au adunat de cand nu am mai trecut pe aici! felicitari dau asa la gramada asta din lene , ca ar trebui sa scriu muuult, si a dat si astenia asta peste mine. in ultimele doua saptamani am facut si eu niste tortulete, dar nefiind in dispozitia necesara (mi-am pierdut bunicuta, lumina copliariei mele )nu le-am postat
cel din urma a fost micut , si in completare la printesa, asa ca l-am impopotonat cu tot ce am gasit prin cutiile mele, din dorinta de a fi mai vesel
Imi pare rau pentru pierderea ta, dar torturile ti-au iesit superb
mamistef, la 26 March 2010 - 07:56 AM, a spus:
Buna dimineata!!!
Bine ai venit,Cellya!!
Raluca ce faine torturi!! hai,hai, iesi de tot din depresie!
Dora...maci e minunat tortul!!!
Cec,ce finut e tortul,ce placuta e nuanta de galben!
Daniela,printesa e super, si ciocolata "scursa"....f fain!!
vin si eu cu tortuletele de ieri,un tort cu catel pentru un baietel care azi implineste un an,si un tort plin de dragoste pentru mama unor fosti colegi de conservator,care tot azi implineste 60 de ani!
"Catelul" are blat de amandina insiropat cu cioco si coniac si mousse de cioco alba cu visine,iar "inimosul" are tot blat de amandina insiropat cu cioco si coniac si crema de lamiie(Lissa ) si crema de cioco cu cirese negre.
sa nu rideti prea tare de primul meu buchetel de flori, fiind comanda data ff pe graba am sacrificat mini-stinjeneii facuti pina acum si i-am "transformat" in toporasi ,rezultind in viziunea mea(si sper ca nu doar a mea) un buchetel de flori de primavara.
Doamne ce scris poti avea, eu nici pe foaie nu scriu asa frumos

Inima e perfecta, florile sunt chiar de primavara iar cel cu caine imi place ca e vesel tare tortuletu, culoarea la caine poate o faceam incorporata in pasta nu pictata.
mamistef, la 26 March 2010 - 11:40 AM, a spus:
Raluca,Doriana,va multumesc frumos!!
Pun aici poze cu laptopul de azi,cu care am avut si inca am emotii, el e solid asa dar cind vine clienta o s-o instruiesc sa il duca incet, ca daca il trinteste in masina si ta-ga-dam prin gropi, se rupe in bucati pina il duce acasa
Are blat alb,pufos(amandina fara cacao) insiropat cu sirop de fructe de padure,si crema de vanilie clasica cu fructe de padure si visine,si ajutata cu un pic de gelatina.Am pus niste panglici de sustinere din pasta de zahar la baza monitorului,sunt 5 frigarui si intariturile alea si tot mi se pare ca nu sta tzeapan,ori sunt eu paranoica
Stiu ca nu i-am facut spatiu pt discheta,pt cd-uri,ce-o mai fi trebuind la laptopuri.Avind in vedere ca e negru,sper sa nu fie problema si sa se vada lipsa acelor spatii.Am vazut atitea modele de laptopuri pe net,mai tare m-am zapacit.Eu nu am laptop acasa si nu am o imagine clara despre cum trebuie si ce trebuie sa aiba un laptop.
No, asta-i laptop ... inafara de a-l admira nu as putea sa fac sau sa zic altceva.

Felicitari Stefana. De ce nu suni clienta sa-i zici ca duci tu tortu' Eu la torturile mai fragile niciodata nu ii chem dupa ele, prefer sa le duc eu sa stiu ca au ajuns intacte.
snej, la 26 March 2010 - 12:29 PM, a spus:
Tot scriu pe furis de la lucru ca raii astia nu ma lasa si pe mine sa stau in voie pe forum .
Asa ca in loc sa trimit in fuga doar jumate de postare ca data trecuta va felicit in grup !
Doar pe sarite mai felicit pe Raluca pentru ca e iar pe val , Luminis- pentru figurinele de pe tortulet.
Ortansa, sunt pur si simplu extaziata de cate ori pui vreun tort . Ai un talent nemaipomenit!
Dora sunt iar ca la dentist in fata tortului tau "simplu".
Ramo, profa e mortala . La bebe si eu as fi mers fara papucei.
Anca, mie chiar imi place tortul de ziua ta, imi lace tare mult galbenul.
Marinaemy, Cecilia, Daniela, Celia la toate.
Mimi am in plan o "dotata" ca a ta
Si daca am uitat sa mentionez pe careva sa stiti ca torturile le-am admirat pe toate.
Mersi Snejulina, eu tot i-as pune, stiu nu dau bine, poate i-as pune jos langa tort acuma ca tot mi-ati zis voi, dar la ei nu as renunta
Yours4ever, la 26 March 2010 - 12:30 PM, a spus:
asta e tortul ce l'am terminat azi dimineata, blat chocolate cake si mousseuri de cioco. imbracat in frisca si cioco
are 7 kg, de'abia l'am bagat in frigider sper sa le placa clientilor
Nu ar avea de ce sa nu placa e un ciocolatos exemplar