Luminis, la 25 April 2010 - 05:01 PM, a spus:
Foarte adevarat avionul tau. Copie fidela.
multumesc mult,Luminis! Eu am lesinat cind am vazut pantofiorul acela Jimmy Choo,e minunat tortul fashion!!!
Oana-Cristina, la 25 April 2010 - 06:13 PM, a spus:
Stefana superbe torturi mi-a placut fooooarte mult cel cu animale,e atat de colorat si vesel.Ce mi-as dori sa fac unul, sa ma pot juca si eu,iar cel cu avionul e copie fidela.Felicitari .
Multumesc mult,tortul tau camasa e tare,tare elegant si curat!! Mie inca nu mi-a cerut nimeni asa ceva, mare placere mi-ar face sa primesc si eu asa o comanda!
gloxinia, la 25 April 2010 - 08:12 PM, a spus:
Mama mia! E perfect! Copia fidela!

Felicitari!
saru'mina, Gloxi!
Oana-Cristina, la 25 April 2010 - 06:13 PM, a spus:
Stefana superbe torturi mi-a placut fooooarte mult cel cu animale,e atat de colorat si vesel.Ce mi-as dori sa fac unul, sa ma pot juca si eu,iar cel cu avionul e copie fidela.Felicitari .
te pup!!!
Anca_B, la 25 April 2010 - 11:06 PM, a spus:
Stefana multumesc!

Cand " ai (re)botezat-o" pe Mamistef?!acuma in week-end?!ce tort i-ai facut?

Despre avion,ce pot sa zic:deosebit!i-ai dat "unda verde",nu ti-o fost frica ca vine "noru"?!
hihihi Anca,am prins intimplator pe forum o discutie intre Livia si Maya,Livia dorea sa scape de 1981,iar Maya i-a spus ca asta se poate modifica de la setarile profilului,de la "change display name"parca,am incercat si eu si mi-am modificat mamistef in Stefana,ca tot asta e numele meu
Despre tortuletul pe care ioricum l-ai fi dat foarte oeftin,eu am preferat sa fiu foarte clara de la nceput. NU merita sa pierd din timpul meu si al copiilor pentru un tort mic si ieftin.La mine stii ca pretul e 40 ron/kg, si extrem de rar accept sa fac tortulete de 2 kg,asta insemnind deci 80 ron.In general pe cele mici le fac de 2,5,ca sa iau 100 ron in mina. Prefer sa tin stacheta sus, pentru ca nu ma forteaza nimeni sa fac torturi la comanda,tin la munca mea si la timpul meu si prefer sa pun niste conditii clare decit sa imi fie ciuda dupa aia ca a profitat cineva de munca mea.Mi s-a intimplat odata o faza penibila cu o avocata de succes din Iasi(am scris atunci si pe blog dar am sters postarea a doua zi,pt ca strica toata atmosfera frumoasa de pe blog),care a comandat un tort de azi pe miine,m-a terminat psihic pina sa se hotarasca ce model vrea, mi-a cerut si rosu-turcoaz

(pina sa o corectez eu sa-i zic de rosu-ciclame) iar la sfirsit la telefon mi-a cerut "reducerea,reducerea,unde-i reducerea?") de am crezut ca-mi crapa inima in mine.Pina la urma a trimis baiatul cu 15 ron in minus, eu bleaga i-am dat tortul si am plins de nervi acasa, iar de atunci George (sotul) mi-a zis ca se supara EL pe mine daca mai las vreun client sa-si bata joc de munca si de timpul meu.A zis ca mai bine ma intorc cu spatele cind vad o faza din asta si aduc tortul acasa sa-l impartim cu prietenii,decit sa pling de ciuda.Pentru ca oamenii sunt de diverse tipuri,mare parte din ei au senzatia ca-ti fac tie o favoare ca iti comanda un tort,insa noi ar trebui sa vedem INVERS lucrurile. NOI le facem o favoare,noi le oferim un serviciu minunat, o bucata din timpul nostru,din talentul nostru si din indeminarea noastra.Nu priviti altfel lucrurile, nu cred ca e vreuna de aici care traieste exclusiv din torturi. deci daca i s-a parut scump tortul Dobos,sa mearga linistita sa manince margarina si resturi de prajituri amestecate in blat de la cofetarie!!!Cumnata mea a lucrat la o cofetarie de prestigiu din iasi si mi-a povestit cum se recicleaza resturile de prajituri,le mixeaza si le baga in creme si in blaturi!Cine-i snob si crede ca un tort de la cofetariile "bengoase" e ceva garantat,se inseala amarnic!
Of ce m-as lungi,am asa multe de spus cind vine vorba de asta....revin mai incolo,deocamdata am o cacacioasa mica si ciufulita trezita din somn!
mdaaaa,nu ma lasa sa public mesajul,aflati ca va pusesem cite un pup la fiecare raspuns,asa ca va pup in grup !!!