[quote name='MIMI' date='02 June 2010 - 01:02 PM' timestamp='1275472941' post='40093']
Vin si eu cu ce am mai facut(chiar daca am o stare de tot rahatul)
-un tort cu blat cacao,mousse de cioco amaruie si mousse vanilie
[/quote]
Foarte frumoase torturile , Mimi !!!
[quote name='Yours4ever' date='02 June 2010 - 07:46 PM' timestamp='1275497196' post='40173']
pentru azi am facut un tort pt un baby shower, am folosit 2 blaturi de tort de cumparat ca eram in criza de timp, am pus capsuni intregi peste care am turnat mousse de cioco neagra. a fost o comanda de ultim moment dar imi erau dragi clientii, nu am putut refuza:D
[/quote]
Mama , ce de torturi prestezi ...si care mai de care mai frumoase
[quote name='Lissa' date='03
Tortul de l-am facut de ziua sotului,
-diplomat cu fructe
[/quote]
Lissa , sunt minunate toate

Ai o rabdare si un talent de invidiat ...Cum faci marginea aceea la torturi cu bulinute ? Cu spritul ?
[quote name='Luminis' date='03 June 2010 - 04:23 PM' timestamp='1275571425' post='40484']
[center]Azi e ziua socrului meu. Nu ma intrebati cati ani face, spre rusinea mea, nu stiu... cred ca vreo 65...(vai, ce nora ignoranta mai sunt

...). I-am facut un tortulet cu blad negresa (Dora,

) cu faina de migdale, mousse de ciocolata si crema de mascarpone cu portocale. Deasupra (si aici e un mare OFF!) am turnat glazura oglinda 2 a Adrianei (Adriana,

) care nu stiu de ce nu mi-a iesit chiar oglinda. Am facut putina, doar cat sa torn deasupra tortului, dar am respectat cu stictete proportiile ingredientelor. Totusi mi-a iesit prea groasa iar dupa ce am turnat-o au aparut niste firicele, ca de grasime, iar glazura are un aspect usor taiat. Pe margini am pus ciocolata de aia cum am invtat de la voi, cu foaie de copt si aici am iar un off, dar mai mic: ce faceti voi acolo unde se imbina hartia, ca mie mi-a iesit o chestie uratica, pe care am mascat-o oarecum cu niste frunzulite.
Decorurile sunt din ciocolata plastica alba (se lucreaza tare greu pe caldura asta) si zahar ars. Cred ca o sa-i placa socrului meu, l-am facut cu mare drag:
[/quote]
Sa stii ca e foarte reusit ! Eu nu am curajul sa ma bag la glazura aceea de cioco
[quote name='Stefana' date='04 June 2010 - 02:42 PM' timestamp='1275651729' post='40696']
Eu am primit ieri dupa amiaza o comanda si n-am avut inima s-o refuz pe doamna,care imi este clienta fidela de-acuma.... m-a rugat sa fac un tortulet pentru un bunic pasionat de table,care implinea 64 de ani.Virsta am scris-o pe zaruri. Inauntru blat alb pufos si crema diplomat cu frisca naturala, bucatele de ananas si bucatele de cioco.Asta e:
[/quote]
Foarte frumos , Stefana ! Si cel pt. copilas

Cat de repede ai facut figurinele !!!
[quote name='gloxinia' date='05 June 2010 - 10:01 AM' timestamp='1275721317' post='40814']
Am terminat si eu azi noapte tortul de botez. Blat negressa crema de iaurt cu fructe de padure. Acoperit cu pdz, decoratii de asemenea.
[/quote]
Imi place tare mult , Gloxi ! Cum aplici culorile alea sidefate ? Dai cu pensula pe deasupra sau le bagi in pdz ?