vrabiuta, la 16 August 2010 - 11:39 AM, a spus:
Batai -batai, da-i atit de frumos! Super-super! Daca zici ca te-ai prins cum sa-l faci mai usor,te apelez daca am de facut sa nu mai trec prin toate etapele de framintari si cautari de solutii!
Multumesc, vrabiuta dragalasa!

dani_ela, la 16 August 2010 - 01:48 PM, a spus:
luminita- m-ai dat gata cu tortul asta !!! este bestial! a meritat tot efortul ! felicitari !
Multumesc mult Dani.

Si ultimile tale creatii sunt de nota 10, ti le-am admirat si pe blog.
Revin si eu cu intrebarea cu rosul la pasta... nu te las pana nu ne dezvalui secretul...
MINI07, la 16 August 2010 - 06:09 PM, a spus:
Bestial Lumi , tortul tau ! Pare foarte complicat , la partea cu capul lui Tom mai ales , dar cred ca a meritat , e perfect

Multumesc!

yoyo, la 16 August 2010 - 07:11 PM, a spus:
Lumi draga mea tortul tau e bestiallllllllllll. Te rog sa ma crezi ca sunt devoratoare de desene si sunt identice personajele. Felicitari la scena deschisa pentru curajul, rabdarea, indemanarea de a face asa minuntatie de tort cu un decor atat de provocator.Pune-l rapid in album ca asta e de tinut la loc de cinste! Ps: Fa o poza cu bolul care ti-a dat forma cea mai ok pt cap

Draga Ioana, m-am inrosit toata. Daca ti-a placut tie, inseamna ca a fost chiar reusit... L-am pus si in album, la loc de cinste.