Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#3381 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 17 August 2010 - 02:26 PM

Vezi postareavrabiuta, la 16 August 2010 - 11:39 AM, a spus:

Batai -batai, da-i atit de frumos! Super-super! Daca zici ca te-ai prins cum sa-l faci mai usor,te apelez daca am de facut sa nu mai trec prin toate etapele de framintari si cautari de solutii!

Multumesc, vrabiuta dragalasa! :D

Vezi postareadani_ela, la 16 August 2010 - 01:48 PM, a spus:

luminita- m-ai dat gata cu tortul asta !!! este bestial! a meritat tot efortul ! felicitari !

Multumesc mult Dani. :D
Si ultimile tale creatii sunt de nota 10, ti le-am admirat si pe blog.
Revin si eu cu intrebarea cu rosul la pasta... nu te las pana nu ne dezvalui secretul...

Vezi postareaMINI07, la 16 August 2010 - 06:09 PM, a spus:

Bestial Lumi , tortul tau ! Pare foarte complicat , la partea cu capul lui Tom mai ales , dar cred ca a meritat , e perfect :D

Multumesc! :D Chiar ca a meritat! Si tu ai muncit mult zilele astea, mult si fosrte-foarte bine.

Vezi postareayoyo, la 16 August 2010 - 07:11 PM, a spus:

Lumi draga mea tortul tau e bestiallllllllllll. Te rog sa ma crezi ca sunt devoratoare de desene si sunt identice personajele. Felicitari la scena deschisa pentru curajul, rabdarea, indemanarea de a face asa minuntatie de tort cu un decor atat de provocator.Pune-l rapid in album ca asta e de tinut la loc de cinste! Ps: Fa o poza cu bolul care ti-a dat forma cea mai ok pt cap :D, pls.Si tortul cu inghetata arata delicious…deja salivez :D . Multumesc de aprecieri:floare:!

Draga Ioana, m-am inrosit toata. Daca ti-a placut tie, inseamna ca a fost chiar reusit... L-am pus si in album, la loc de cinste.

#3382 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 17 August 2010 - 02:29 PM

Vezi postareasnej, la 17 August 2010 - 09:59 AM, a spus:

Uite de asta am dormit eu doar 5 ore : ca trebuia sa o frezez pe Stefania :D

Draga Alba ca zapada, imi place tare mult tortuletul tau, de fapt toate torturile tale sunt minunate! :D

Vezi postareaLissa, la 17 August 2010 - 01:42 PM, a spus:

Doua ciocolatoase :D

Lisa, draga Lissa, bine ai revenit! Se pare ca ti-a priit concediu, ne-ai umplut iara ochii de minunatii. Nici nu stiu care sa-ti zic ca-mi place mai mult, n-as putea sa aleg. Barca e superba, model bun de retinut, cele cu flori minunate, si Scooby, si printesa... ce mai, superbe. felicitari din toate inima mea!

#3383 Useril este offline   Livia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationTimisoara

Postat 17 August 2010 - 07:22 PM

Bine v-am regasit!
Ce minunatii ati facut aici cat am lipsit! Va felicit pe toate :-* nu vreau sa uit pe nimeni, sunteti fantastice!

Voiam sa zic ca am gasit astazi in Auchan Timisoara, cariocile alimentare ale Vrabiutei (multumesc mult pt poza, daca n-o vedeam aici nu stiam dupa ce sa ma uit :( ). Sunt de 2 feluri cu 10 culori la 3.3 lei si cu 20 culori la 7 lei si ceva. Le-am luat de la raionul cu carioci, creioane colorate, pixuri, etc. Sper sa va fie de folos!

Imagine postata

O sa revin zilele astea cu 2-3 tortulete.

#3384 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 17 August 2010 - 07:40 PM

Vezi postareagloxinia, la 17 August 2010 - 12:09 PM, a spus:

Olala ce imi vad okii.

Daniela foarte faine printesele, mie imi place si cel facut in deplasare.
Te-am mai intrebat deja de 2 ori si vad ca eviti rasunsul. Deci te mai intreb o data: CUM faci fata de colorezi asa fain pasta in rosu? Ma refer la cele doua inimi postate mai in urma.

Snejana ce faina e balerinaaa! Felicitari! Cate kg are tortul? Nu ii dau mai mult de 3 hai sa vad daca ma insel :(.

vai de mine , nu evit nici un raspuns. aveam impresia ca am scris . inseamna ca a fost doar pe mess, scuzati confuzia. rosul este un praf iatlienesc de la cast , pe care il dizolv intr-o lingura de apa , atunci cand folosesc marshmalaoie. colorantul este cumparat de delioara , si l-a impartit cu mine. atata tot.folosit nedizolvat in apa , ramane cu puncte si nu e pasta atat de rosie.
si dau edit ca abia acum am vazut torturile lissei-foarte foarte frumoase toate.le-am vazut si pe blogul tau , dar aici pot sa te intreb : din ce ai facut iarba la scooby doo si la printesa? eu am incercat azi sa fac iarba din unt frecat cu zahar , dar caldura l-a topit imediat . de unde sa mai iasa firu` ierbii? modelul asta al dorei imi sta si mie asa pe `varful` degetelor :-* tu pictezi personajele , sau tot cu royal?

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 17 August 2010 - 07:52 PM

#3385 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 17 August 2010 - 10:46 PM

Vezi postareasnej, la 17 August 2010 - 09:57 AM, a spus:

YoYo pune pliz "tutorialul" ca azi sunt mai grea de cap, am dormit doar vreo 5 ore :-* .

Este Aici tutorialul. L-am pus chiar in ziua in care am promis dar am uitat sa revin sa zic ca l-am atasat. Scuze ca raspund abia acum sper sa nu fie prea tarziu.....

#3386 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 18 August 2010 - 09:21 AM

Vezi postareaLissa, la 17 August 2010 - 01:52 PM, a spus:

Inspirata de la Dora ,pe care o :pupic: dulce ,un tort cu crema de vanilie si fructe si mousse de ciocolata.
..si cel cu scooby e de ciocolata.

Extraordinare Lissa, precum ne-ai obisnuit ! Fara cuvinte ! :appl:

#3387 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 18 August 2010 - 04:53 PM

Multumesc frumos fetelor ,ma bucur ca va plac si va :pupic: pe toate.

Gloxinia uite cum fac -2 oua intregi,4 lg zahar,sucul de la o lamaie ,150 sau 200 ml frisca .
-amestec(frec)ouale putin impreuna cu zaharul ,apoi pun si sucul de lamaie si apoi le pun pe abur, amestec bine pana s-au ingrosat ,dau deoparte si las la racit .Frisca batuta am amestecat-o cu crema rece ,nu trebuie amestecat mult cu mixerul ca se intareste repede ,daca totusi e prea tare ,se mai adauga suc de lamaie si cu lg de lemn amestec usor.
Daca lamaia e mare ,o tai in doua si pun sucul doar de la o jumate,daca trebuie mai acrisoara ,mai pun dupa ce amestec cu frisca.

#3388 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 18 August 2010 - 05:05 PM

Vezi postareaLissa, la 18 August 2010 - 04:53 PM, a spus:

Multumesc frumos fetelor ,ma bucur ca va plac si va :pupic: pe toate.

Gloxinia uite cum fac -2 oua intregi,4 lg zahar,sucul de la o lamaie ,150 sau 200 ml frisca .
-amestec(frec)ouale putin impreuna cu zaharul ,apoi pun si sucul de lamaie si apoi le pun pe abur, amestec bine pana s-au ingrosat ,dau deoparte si las la racit .Frisca batuta am amestecat-o cu crema rece ,nu trebuie amestecat mult cu mixerul ca se intareste repede ,daca totusi e prea tare ,se mai adauga suc de lamaie si cu lg de lemn amestec usor.
Daca lamaia e mare ,o tai in doua si pun sucul doar de la o jumate,daca trebuie mai acrisoara ,mai pun dupa ce amestec cu frisca.

Lissa :pupic:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3389 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 18 August 2010 - 07:40 PM

Lissa ai facut minunatii de torturi! Sunt atat de frumoase si atent lucrate. Sincere felicitari pentru unicitate si executia perfecta.

Spune-mi te rog cum ai facut iahtul:din blat sau pasta deoarece pare mare.

#3390 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • LocationArad

Postat 18 August 2010 - 08:24 PM

Snej, Vrabiutza, MINY, Daniela, Lissa, felicitari, sper ca nu am uitat pe cineva!
Raluca

#3391 Useril este offline   Yours4ever 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 324
  • LocationArad

Postat 18 August 2010 - 08:30 PM

astea sunt torturile mele de ieri, cu toate ca am 5 nunti sapt asta nu i'am putut refuza ca au insistat

Inimioara e cu pandispan si crema de cioco, Fulger e cu crema de iaurt,visine, lubenita.

attachment=24275:tort V&N_resize.JPG]

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-360-128215617285.jpg

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_08_2010/post-360-12821560996.jpg

Raluca

#3392 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 18 August 2010 - 10:05 PM

Vrabiuto imi plac tare mult torturile tale!Ai avut ceva inimioare de facut...

Dani_ela ce frumoase papusi dar si coafurile lor imi plac.Te rog,imi spui cam cat cantareste o papusa?in ce le "montezi" ?pausile sunt cu picioare sau de-alea de la LB?

MINI07 foarte frumoase torturi!Mia laes cel cu amsina...ai o pasta tare frumoasa.Cu ce ai decupat literele?

YOYO ca intotdeauna...esti o draguta!Iti multumesc mult pt. cuvintele frumoase.Inseamna mult pt. mine!Trandafirii"stilizati" sunt la a 2-a tentativa,pt ca am mai incercat odata si...nu mi-au iesit,pur-si-simplu.De data asta am lasat pasta mai moale ,si cred ca asta e secretul lor!In rest,sunt fff usor de facut.

Snejana draga ,sau pot sa-ti spun "Alba-ca-zapad?! ce nume frumos!Iar tortul...la fel de frumos!Cum ai facut gardul?dar cu ce ai scris"Ale"?

Lissa torturi frumoase ,cu multe detalii,minutioase... ce mai?Deosebite!Felicitari!

Livia multumim mult de pont. :pupic: .Am fost si eu ,azi in Auchan in Cluj,si mi-am luat un set de carioci!Abia astept sa le pun la "intrecere" cu rivalele lor de la LB,de care sunt tare dezamagita!

Ralu ce frumoase torturi si ce rosu minunat ai!ce e?cand mai ai timp si de "tortalit"?!

#3393 Useril este offline   rozi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 29-June 10

Postat 19 August 2010 - 05:30 AM

Felicitari tuturor pentru torturile care de care mai frumoase pe care le-ati realizat,va felicit in grup pentru a nu omite pa careva.Sambata am sarbatorit-o pe fiica mea,cu ocazia implinirii celor 12 ani si pentru ca nu se putea hatari ce tort sa ii fac(intre tort pisica 3D si un cosulet plin cu trandafiri)le-am combinat si iata ce a iesit.Blatul este negresa ,crema ganaj ciocolata negra,decor pasta de lapte praf.[attachment=24287:14-08-10_0727.jpg][attachment=24288:14-08-10_0729.jpg]

My link

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_08_2010/post-681-128218848414.jpg
  • Imagine atasata: monthly_08_2010/post-681-128218852215.jpg

#3394 Useril este offline   rozi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 29-June 10

Postat 19 August 2010 - 05:35 AM

Si inca unul facut cu ocazia nasterii unui ingeras,blat simplu crema ganaj ciocolata alba insiropat cu sirop de piersici,ornamente din pasta de lapte praf.
[attachment=24289:16-08-10_1640.jpg][attachment=24290:16-08-10_1647.jpg]

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_08_2010/post-681-128218883772.jpg
  • Imagine atasata: monthly_08_2010/post-681-128218889534.jpg

#3395 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 19 August 2010 - 09:09 AM

Vezi postareaYours4ever, la 18 August 2010 - 08:30 PM, a spus:

astea sunt torturile mele de ieri, cu toate ca am 5 nunti sapt asta nu i'am putut refuza ca au insistat

Inimioara e cu pandispan si crema de cioco, Fulger e cu crema de iaurt,visine, lubenita.

foarte faine , dar inimioara e atat de deosebita ! ce ai lipit pe marginea ei?

Vezi postareaAnca_B, la 18 August 2010 - 10:05 PM, a spus:

Dani_ela ce frumoase papusi dar si coafurile lor imi plac.Te rog,imi spui cam cat cantareste o papusa?in ce le "montezi" ?pausile sunt cu picioare sau de-alea de la LB?

anca un tort printesa cantareste 2 kg. blatul il coc intr-un bol foarte vechi de al mamei . papusile le cumpar de aici de la un magazin cu chinezarii si costa 3,8 lei, si le scot picioarele. in general celor care vor un asa tort , le cer si o papusa. daca nu au le dau eu , cu conditita sa mi-o aduca inapoi . daca asta e o problema , cumpar una ieftina si le cer banii pe ea.

Vezi postarearozi, la 19 August 2010 - 05:35 AM, a spus:

Si inca unul facut cu ocazia nasterii unui ingeras,blat simplu crema ganaj ciocolata alba insiropat cu sirop de piersici,ornamente din pasta de lapte praf.

imi place tortul cu flori si matza ! super idee!

#3396 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 August 2010 - 10:19 AM

Girls, care ati facut vreodata pasta cream? Cum sa o colorez? Cu ce nuanta?

Rozi, La multi ani fetei tale!
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3397 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 20 August 2010 - 10:54 AM

Vezi postareagloxinia, la 20 August 2010 - 10:19 AM, a spus:

Girls, care ati facut vreodata pasta cream? Cum sa o colorez? Cu ce nuanta?

Rozi, La multi ani fetei tale!

cu ivory, tocmai ce am colorat si eu :violent6:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3398 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 20 August 2010 - 11:01 AM

Lissa, crezi ca as mai putea sa zic ceva?? M-ai lasat masca, impecabile. Pentru mine tu si Floare de colt sunteti ceea ce vreau sa devin cand voi fi mare, felicitari pentru absolut fiecare opera.
Am vazut ca ai zis iar de crema de lamaie, am si eu o intrebare daca esti draguta sa ma luminezi. Am facut crema ta de mai multe ori, ultimele 2 dati am crezut ca dau cu ea de toti peretii, nu stiu de ce dar cand o amestecam cu frisca se pleostea toata, devenea foarte moale, de atunci mi-e frica sa o mai fac desi am respectat reteta. Ai idee unde e greseala? Mersi anticipat!

Livia, cum sunt cariocile, is bune pentru pasta? vreau si eu :violent6:

Ralu
, super, ce-mi place inimioara, lantu de jos nu e comestibil?

Rozi, felicitari,place bebeu
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#3399 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 August 2010 - 11:50 AM

Ramo, ivory zici? Hmmmm, oare il am ? :violent6: Ma duc sa vad.
Ralu ma omori cu rosul ala. Zi fata care e secretul ca e asa uniform intins.

Fetele, am o pretena in Cluj, tocmai m-a sunat sa imi spuna ca mi-a luat carioci din Auchan :violent1: 20 de bucati cu 7 lei :toothy9;
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3400 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 20 August 2010 - 12:53 PM

Vezi postareaRamo, la 20 August 2010 - 11:01 AM, a spus:

Lissa,

Livia, cum sunt cariocile, is bune pentru pasta? vreau si eu :toothy9;

Sigur ca sunt bune pentru pasta ! Eu le-am primit de la vara-mea din Germania :violent6: ,dupa ce m-am rugat de ea o gramada, iar acum le-am vazut in LIBRARIE !!!!!!!

Vezi postareagloxinia, la 20 August 2010 - 11:50 AM, a spus:

Ramo, ivory zici? Hmmmm, oare il am ? :violent1: Ma duc sa vad.
Ralu ma omori cu rosul ala. Zi fata care e secretul ca e asa uniform intins.

Fetele, am o pretena in Cluj, tocmai m-a sunat sa imi spuna ca mi-a luat carioci din Auchan :scratch: 20 de bucati cu 7 lei :D

Revin , eu le-am vazut la noi la Librarie, intre penare, creioane colorate , carioci si alte cariocici ! [b]PRIVITI BINE CUM ARATA CUTIA, CA SIGUR VA SARE IN OCHI
! La mine la librarie cutia de 20 culori de 15 lei, se pare ca voi ati gasit mai ieftin ! Si tot la librarie sunt si seturile pentru litere si cifre de decupat, de asemenea am pus pozele, pentru cele interesate, le vedeti la pagina 169 !

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul