Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#3441 Useril este offline   vrabiuta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 23 August 2010 - 02:11 PM

Vezi postareaSapaceanu Simona, la 23 August 2010 - 10:40 AM, a spus:

Felicitari Ramona, este extraordinar!!!! :violent1: :D :D
Am si eu acelasi intrebari ca si vrabiuta, o sa astept raspunsul tau. La anu o buna prietena va avea nunta si m-a rugat sa-i fac eu tortul, va fi prima oara cand voi face asa ceva si pana atunci vreau sa ma documentez. Mi-ai putea spune te rog si reteta care ai folosit-o :D
Pun si eu 2 toturi care le-am facut saptamana trecuta. Unul reprezinta o gradina pentru un domn lugumicultor iar celalalt o sticla de vin.

Faina si gradina, da sticla e super-super! Felicitari!

#3442 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 23 August 2010 - 02:51 PM

Vezi postareaLivia, la 22 August 2010 - 10:16 AM, a spus:


Mimi foarte tare tortul, ciocolata plastica e varianta Dorei sau ciocolata cu miere? Trebuie sa-mi fac curaj si sa incerc si eu.

Livia,multumesc!E varianta aia simpla,cu miere.Hai,fa-ti curaj!

Vezi postareaDoriana, la 22 August 2010 - 12:58 PM, a spus:


Mimi
, faina piscina ai facut . Cel cu frisca , nu mai zic nimic , cand vad cum sta de teapana ... si de perfect pusa pe tort , pot doar visa ca voi face si eu candva asa ceva ...

O zi faina tuturor !


:violent1: :D

Vezi postareaRamo, la 22 August 2010 - 04:49 PM, a spus:

Simple, simple dar perfect lucrate :)iar cel cu cada nu mi se pare simplu deloc :D

uuu ce fain ti-a iesit pasta si decoratiile de marinar is super. Acuma asa de curiozitate cat cantarea? Mie unu de ala imi iese la 3 kg dupa cum il vad eu din poza :D

Ramo,saru'mana!Tortul a avut 2.4 kg.
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#3443 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 23 August 2010 - 03:01 PM

Vezi postareaRamo, la 22 August 2010 - 04:57 PM, a spus:

Vin si eu cu tortul meu de ieri. A fost pentru 220 de persoane si a avut crema de cioco cu visine si jeleu de visine. Este tortul care mi-a dat aripi pe mai departe :love7: Florile sunt naturale (de parca nu s-ar observa :tongue3: ) :)


fataaaaaaaaa,adevarul e ca-i superb!

Vezi postareagloxinia, la 22 August 2010 - 06:10 PM, a spus:


Iote si pocinogu meu de azi. Dupa ce l-am decapitat pe Tweety, i-am pus corpul pe iarba. Cand am pus capul se vedea tare urat asa ca l-am legat cu panglica adusa de doi porumbei :D

Se vede rau?

nu stiu unde-l vezi tu pocinog??!!!!
e un tort vesel,asa cum imi place mie!!!!

Vezi postareacec, la 22 August 2010 - 06:24 PM, a spus:

N-am mai intrat pe aici de vreo 3 saptamani(ba ocupata , ba plecata) si acum nu mai fac fata cu cititul, sper sa recuperez usor, usor.
Torturile le-am vazut si mi-au placut toate, asa ca felicitarile vor fi in grup caci toate le meritati
Si fiindca nici eu nu am stat degeaba va voi arata ce incercari am mai avut
Fiindca nu am mai facut tortul de nunta ci doar ornamentele si niste briose (vreo 200)le voi pune aici sa le vedeti nestiind unde altundeva sa le pun


ai muncit nu gluma la briose!
Orhideele sunt superbe!La multi ani mamei!

Vezi postareaLuminis, la 22 August 2010 - 07:33 PM, a spus:

Super torturile. O piscina din aia am avut si eu in cap la ziua sotului meu, dar nu a fost sa fie "in piscina" :lol: .
Imi place tortul cu ancora, e super. Zi-mi daca mai framanti cu ceva (cu ce?) ciocolata plastica (asta e plastelina de cioco, nu-i asa?)


Lumi,da e plastilina de ciocolata,aia cu miere.Si nu,nu o mai framant cu nimic altceva.Dupa ce am amestecat mierea,inainte de a o pune in punga sa se intareasca,am scurs-o bine de zeama care s-a lasat.

Vezi postareaSapaceanu Simona, la 23 August 2010 - 10:40 AM, a spus:

Felicitari Ramona, este extraordinar!!!! :floare: :floare: :floare:
Am si eu acelasi intrebari ca si vrabiuta, o sa astept raspunsul tau. La anu o buna prietena va avea nunta si m-a rugat sa-i fac eu tortul, va fi prima oara cand voi face asa ceva si pana atunci vreau sa ma documentez. Mi-ai putea spune te rog si reteta care ai folosit-o :pupic:
Pun si eu 2 toturi care le-am facut saptamana trecuta. Unul reprezinta o gradina pentru un domn lugumicultor iar celalalt o sticla de vin.

felicitari Simona,foarte frumoase!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#3444 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 23 August 2010 - 03:04 PM

Vezi postareavrabiuta, la 23 August 2010 - 08:35 AM, a spus:

Vezi postareaRamo, la 22 August 2010 - 04:57 PM, a spus:

Vin si eu cu tortul meu de ieri.



Este ............SUPERB! Nici nu am cuvinte!Spune-mi te rog, ce ai pus sub fiecare etaj, ai avut platou special sau ... betigase ?
Care-i treaba cu aripile ???????? Pai ce, tie iti trebuie aripi ??????Fata draga, da tu zbori demult ! Si frumos de tot !
Am vazut aseara pe travel &living, un concurs de tortalit ! Sa vezi tu acolo la mari maestri, cum le crapa pasta,cum le pica etaju cu tot..... fiica-mea tot zicea ca ea nu mai poate sa se uite ( de emotii ce avea!)..... si au mers mai departe (ca erau pe timp si proiectele erau...... erau ... mari de tot !)

mersi vrabiuta, sub etaje am pus bete mai groase si sub fiecare etaj este un platou de lemn, dar imi doresc inox :lol: Multumesc mult de tot de aprecieri,dar eu de cate ori o sa ma supar o sa renunt la tortalit, macar din gura deocamdata :pupic:

Vezi postareavrabiuta, la 23 August 2010 - 10:19 AM, a spus:

RUGAMINTE MARE ; Am de facut 2 porumbei, aveti vre-un link, vre-o idee ? :tongue3:

Nu-i tort dar e o idee de unde sa pornesti, sa fii sigura ca stau aripile poti sa pui bete de frigarui sub aripi care nu se vor observa, eu asa am facut la un tort avion cu aripi lungi.
http://www.how2cakes.com/dove.html

Vezi postareaSapaceanu Simona, la 23 August 2010 - 10:40 AM, a spus:

Felicitari Ramona, este extraordinar!!!!
Am si eu acelasi intrebari ca si vrabiuta, o sa astept raspunsul tau. La anu o buna prietena va avea nunta si m-a rugat sa-i fac eu tortul, va fi prima oara cand voi face asa ceva si pana atunci vreau sa ma documentez. Mi-ai putea spune te rog si reteta care ai folosit-o
Pun si eu 2 toturi care le-am facut saptamana trecuta. Unul reprezinta o gradina pentru un domn lugumicultor iar celalalt o sticla de vin.

Mersi Simona, reteta mea e una simpla, e frisca cu cioco gen nutela si gelatina, dar e cioco yummy rau si iese o crema ...
Felicitari pentru torturi, sticla e excelenta!

Vezi postareaMIMI, la 23 August 2010 - 03:01 PM, a spus:

Vezi postareaRamo, la 22 August 2010 - 04:57 PM, a spus:

Vin si eu cu tortul meu de ieri. A fost pentru 220 de persoane si a avut crema de cioco cu visine si jeleu de visine. Este tortul care mi-a dat aripi pe mai departe :floare: Florile sunt naturale (de parca nu s-ar observa :floare: ) :love7:


fataaaaaaaaa,adevarul e ca-i superb!

Mersi mult Mimi :floare:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#3445 Useril este offline   vrabiuta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 23 August 2010 - 07:35 PM

Vezi postareaRamo, la 23 August 2010 - 03:04 PM, a spus:


Vezi postareavrabiuta, la 23 August 2010 - 10:19 AM, a spus:

RUGAMINTE MARE ; Am de facut 2 porumbei, aveti vre-un link, vre-o idee ? :tongue3:

Nu-i tort dar e o idee de unde sa pornesti, sa fii sigura ca stau aripile poti sa pui bete de frigarui sub aripi care nu se vor observa, eu asa am facut la un tort avion cu aripi lungi.
http://www.how2cakes.com/dove.html


Am mai scris odata si nu s-a postat ! Oare de ce ????? :floare:


Merci muuuuuuuuuuult de tot ! e exact ce aveam nevoie! Am de facut un tort cu 2 porumbei deasupra, care-i rostul lor inca nu mi s-a spus, inca astept, dar e OK link-ul!
Mi-am salvat gramada de poze cu porumbei, da e altceva!
Merci inca odata!

#3446 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 23 August 2010 - 08:49 PM

Vezi postareavrabiuta, la 23 August 2010 - 07:35 PM, a spus:

Am mai scris odata si nu s-a postat ! Oare de ce ????? :tongue3:

Merci muuuuuuuuuuult de tot ! e exact ce aveam nevoie! Am de facut un tort cu 2 porumbei deasupra, care-i rostul lor inca nu mi s-a spus, inca astept, dar e OK link-ul!
Mi-am salvat gramada de poze cu porumbei, da e altceva!
Merci inca odata!

Cu multa placere, eu credeam ca ai nevoie de torturi porumbei 3D de aia explicatiile cu betele de frigarui :floare:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#3447 Useril este offline   Livia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationTimisoara

Postat 23 August 2010 - 08:56 PM

Simona imi plac mult torturile tale, cel cu sticla e superb!

Vrabiuta daca nu e prea tarziu, uite si modelul de porumbei dupa care m-am inspirat eu:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_08_2010/post-75-128258968753.jpg


#3448 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 23 August 2010 - 09:30 PM

Vezi postareaRamo, la 22 August 2010 - 04:57 PM, a spus:

Vin si eu cu tortul meu de ieri. A fost pentru 220 de persoane si a avut crema de cioco cu visine si jeleu de visine. Este tortul care mi-a dat aripi pe mai departe :) Florile sunt naturale (de parca nu s-ar observa :tongue3: ) :D



mama mia , ce mare a fost ! este superb !

Vezi postareagloxinia, la 22 August 2010 - 06:10 PM, a spus:

Waaaaaaaaaaaaa, waaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ramoooo, asta e cel mai fain tort de nunta al tau. E super! super! :floare:

Ai ivory de dat? :D


Iote si pocinogu meu de azi. Dupa ce l-am decapitat pe Tweety, i-am pus corpul pe iarba. Cand am pus capul se vedea tare urat asa ca l-am legat cu panglica adusa de doi porumbei :pupic:

Se vede rau?


foarte fain tortul . iar tweety se vede chiar bine , cu tot cu esarfa

Vezi postareacec, la 22 August 2010 - 06:24 PM, a spus:

N-am mai intrat pe aici de vreo 3 saptamani(ba ocupata , ba plecata) si acum nu mai fac fata cu cititul, sper sa recuperez usor, usor.
Torturile le-am vazut si mi-au placut toate, asa ca felicitarile vor fi in grup caci toate le meritati
Si fiindca nici eu nu am stat degeaba va voi arata ce incercari am mai avut
Fiindca nu am mai facut tortul de nunta ci doar ornamentele si niste briose (vreo 200)le voi pune aici sa le vedeti nestiind unde altundeva sa le pun
si pun si tortul care a fost facut la cofetarie dar pe care am pus eu florile sa vedeti cum l-a avut(incepuse sa se scurga siropul din el)
un tortulet care s-a mancat in casa
unul pt mama

ps.Ramo ff finut si elegant tortul, imi place mult

cecilia - dar ai avut activitate , nu gluma ! super sunt toate !


Vezi postareaSapaceanu Simona, la 23 August 2010 - 10:40 AM, a spus:

Felicitari Ramona, este extraordinar!!!! :floare: :floare: :love7:
Am si eu acelasi intrebari ca si vrabiuta, o sa astept raspunsul tau. La anu o buna prietena va avea nunta si m-a rugat sa-i fac eu tortul, va fi prima oara cand voi face asa ceva si pana atunci vreau sa ma documentez. Mi-ai putea spune te rog si reteta care ai folosit-o :lol:
Pun si eu 2 toturi care le-am facut saptamana trecuta. Unul reprezinta o gradina pentru un domn lugumicultor iar celalalt o sticla de vin.


imi plac legumele , ce misto a iesit gradina , dar si sticla e reusita . din ce ai facut-o?

#3449 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 23 August 2010 - 09:35 PM

saptamana trecuta am facut un tort pt un baietel care joaca badminton.

Imagine postata
poza e neclara ca e facuta in viteza cu telefonul , ca uitasem sa ii fac una pana cand au venit dupa el .
azi am terminat un diplomat , care a fost mare - peste 4,5kg. e facut pt o micuta gimnasta de la scoala Nadia Comaneci, fan al hannei montana

Imagine postata

Imagine postata

#3450 Useril este offline   Simona25 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 27-March 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 August 2010 - 07:52 AM

Va multumesc pentru felicitari tuturor :) :D
Romana multumesc pentru raspunsuri, acum o luna am fost la o nunta, si tortul a avut crema de ciocolata cu 3 visine pe ici pe colo, am mai mancat parca tot la torturi de nunta aceasta crema, era destul de moale si de aceea eram interesata. Tortul ca aspect nu a fost cine stie ce sunt fete de aici care ar fi lucrat mult mai frumos, ma refer ca era plin de denivelari si etajele erau de diferite marimi, uite atasez o poza ca sa vedeti. In schimb trandafirii au fost moi, din ce i-o fi facut de s-au pastrat asa, eu am facut varza si conopida tot din pasta de zahar si dupa 5 minute erau piatra :)
Si raspunsul Danielei, sticla este doar mulaj, inainte cu 3 zile am pus pasta de zahar pe o sticla de vin si am lasat-o la uscat :D

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_08_2010/post-629-128262900272.jpg


#3451 Useril este offline   vrabiuta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 24 August 2010 - 08:13 AM

Vezi postareaLivia, la 23 August 2010 - 08:56 PM, a spus:



Vrabiuta daca nu e prea tarziu, uite si modelul de porumbei dupa care m-am inspirat eu:


NU, nu e prea tirziu, ca pe saptamina viitoare trebuie sa-i fac ! Multumesc mult ! Sunteti cele mai dragute, stiam eu ca pot conta pe voi! :)

Vezi postareadani_ela, la 23 August 2010 - 09:35 PM, a spus:

saptamana trecuta am facut un tort pt un baietel care joaca badminton.


Foarte faine torturile tale ! Imi place mult cel cu Hanna! Si nepotica mea e fan, si eu ca o proasta nu i-am facut de ziua ei! :)

#3452 Useril este offline   Lissa 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 24 August 2010 - 09:08 AM

Buna fetelor ,vin si eu ca o intarziata ce sunt sa va multumesc pentru felicitari si sa va felicit la randul meu pe toate pentru deosebitele torturi , cate o :) de la mine pentru fiecare.


scuze ca raspund asa tarziu-

Vezi postareayoyo, la 18 August 2010 - 07:40 PM, a spus:

Lissa ai facut minunatii de torturi! Sunt atat de frumoase si atent lucrate. Sincere felicitari pentru unicitate si executia perfecta.

Spune-mi te rog cum ai facut iahtul:din blat sau pasta deoarece pare mare.

Yoyo draga ,iahtul e cladit din blat -crema,apoi mai decupat si indreptat bine pe unele locuri,practic e un tort in toata regula care a avut 40 cm lungime si 20cm inspre mijloc.

Vezi postareaRamo, la 20 August 2010 - 11:01 AM, a spus:

Lissa, crezi ca as mai putea sa zic ceva?? M-ai lasat masca, impecabile. Pentru mine tu si Floare de colt sunteti ceea ce vreau sa devin cand voi fi mare, felicitari pentru absolut fiecare opera.
Am vazut ca ai zis iar de crema de lamaie, am si eu o intrebare daca esti draguta sa ma luminezi. Am facut crema ta de mai multe ori, ultimele 2 dati am crezut ca dau cu ea de toti peretii, nu stiu de ce dar cand o amestecam cu frisca se pleostea toata, devenea foarte moale, de atunci mi-e frica sa o mai fac desi am respectat reteta. Ai idee unde e greseala? Mersi anticipat!



Vai Ramona draga, dar tu esti deja mare...faci torturi superbe si toata lumea stie ,multumesc si iti intorc felicitarile :)
La crema de lamaie nu stiu ce s-a putut intampla ca eu nu am avut problema asta,intotdeauna amestec crema rece cu frisca si se ingroase cateodata ca trebuie ori sa mai pun putina lamaie si sa amestec usor cu lg ,ori sa adaug putina frisca lichida ca sa o pot intinde.Sa fie problema frisca sau caldurile ce au fost...nu-mi dau seama Ramo,mai bine pune-i si putina gelatina daca nu vrea nicicum.

#3453 Useril este offline   Lissa 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 24 August 2010 - 12:02 PM

Fetelor ,sunteti careva din Craiova?si dispuse sa faceti un tort de majorat?m-a intrebat cineva pe blog daca pot sa-i recomand pe cineva .

#3454 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 24 August 2010 - 01:32 PM

Vezi postareaLissa, la 24 August 2010 - 12:02 PM, a spus:

Fetelor ,sunteti careva din Craiova?si dispuse sa faceti un tort de majorat?m-a intrebat cineva pe blog daca pot sa-i recomand pe cineva .


Pe cand il vrea si ce decor?

#3455 Useril este offline   Lissa 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 24 August 2010 - 02:44 PM

nu stiu ...esti dispusa? :D

#3456 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 24 August 2010 - 06:18 PM

Vezi postareaLissa, la 24 August 2010 - 02:44 PM, a spus:

nu stiu ...esti dispusa? :D


Depinde mult pe cand anume doresc ei si ce anume ca si decor. Astfel vad daca am posibilitatea sa il fac. Oricum stiu ca exista o fata pe celalat site care a facut pentru un botez un copil sculptat si ea era din Craiova. Astfel ea cred ca ii poate ajuta oricand ...pe cand eu doar in weekend.

#3457 Useril este offline   ortansa 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 24 August 2010 - 10:48 PM

m-am intors si eu din vacanta si vad numai torturi unu' si unu'.Ramona,Dora,Lisa,Mimi,Daniela,Gloxinia,Vrabiuta,Yoyo,Yours4ever-si sigur am uitat pe cineva la ora asta tarzie:EXCELENTE torturi,bravo!

ce am mai facut si eu ,vedeti
aici pe pagina mea de pe flickr,sunt prea franta sa le mai incarc,scuze:

http://www.flickr.co...33@N04/?saved=1

#3458 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 24 August 2010 - 11:14 PM

Vezi postareaortansa, la 24 August 2010 - 10:48 PM, a spus:

m-am intors si eu din vacanta si vad numai torturi unu' si unu'.Ramona,Dora,Lisa,Mimi,Daniela,Gloxinia,Vrabiuta,Yoyo,Yours4ever-si sigur am uitat pe cineva la ora asta tarzie:EXCELENTE torturi,bravo!

ce am mai facut si eu ,vedeti
aici pe pagina mea de pe flickr,sunt prea franta sa le mai incarc,scuze:

http://www.flickr.co...33@N04/?saved=1



Ortansa, cel cu floarea rosie m-a omorat! Toate sunt frumoase dar asta are ceva aparte.
Cum ai facut acele inimioare? Sunt minunate :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#3459 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 25 August 2010 - 07:29 AM

Vezi postareadani_ela, la 23 August 2010 - 09:35 PM, a spus:

saptamana trecuta am facut un tort pt un baietel care joaca badminton.


poza e neclara ca e facuta in viteza cu telefonul , ca uitasem sa ii fac una pana cand au venit dupa el .
azi am terminat un diplomat , care a fost mare - peste 4,5kg. e facut pt o micuta gimnasta de la scoala Nadia Comaneci, fan al hannei montana



Daniela,imi place tare mult cum ti-a iesit Hanna.Trasaturile sunt perfecte!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#3460 Useril este offline   MIMI 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 25 August 2010 - 07:35 AM

Am facut si eu un tort de nunta,nu pot spune ca mi-a dat aripi,ca Ramonei,pt ca eu am multe de invatat,dar am reusit sa-i fac miresei tortul asa cum si l-a dorit.

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-139-128271453556.jpg
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

Arata acest topic


  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi