Ramo, la 22 August 2010 - 04:57 PM, a spus:
Vin si eu cu tortul meu de ieri. A fost pentru 220 de persoane si a avut crema de cioco cu visine si jeleu de visine. Este tortul care mi-a dat aripi pe mai departe

Florile sunt naturale (de parca nu s-ar observa

)

fataaaaaaaaa,adevarul e ca-i superb!
gloxinia, la 22 August 2010 - 06:10 PM, a spus:
Iote si pocinogu meu de azi. Dupa ce l-am decapitat pe Tweety, i-am pus corpul pe iarba. Cand am pus capul se vedea tare urat asa ca l-am legat cu panglica adusa de doi porumbei
Se vede rau?
nu stiu unde-l vezi tu pocinog??!!!!
e un tort vesel,asa cum imi place mie!!!!
cec, la 22 August 2010 - 06:24 PM, a spus:
N-am mai intrat pe aici de vreo 3 saptamani(ba ocupata , ba plecata) si acum nu mai fac fata cu cititul, sper sa recuperez usor, usor.
Torturile le-am vazut si mi-au placut toate, asa ca felicitarile vor fi in grup caci toate le meritati
Si fiindca nici eu nu am stat degeaba va voi arata ce incercari am mai avut
Fiindca nu am mai facut tortul de nunta ci doar ornamentele si niste briose (vreo 200)le voi pune aici sa le vedeti nestiind unde altundeva sa le pun
ai muncit nu gluma la briose!
Orhideele sunt superbe!La multi ani mamei!
Luminis, la 22 August 2010 - 07:33 PM, a spus:
Super torturile. O piscina din aia am avut si eu in cap la ziua sotului meu, dar nu a fost sa fie "in piscina"

.
Imi place tortul cu ancora, e super. Zi-mi daca mai framanti cu ceva (cu ce?) ciocolata plastica (asta e plastelina de cioco, nu-i asa?)
Lumi,da e plastilina de ciocolata,aia cu miere.Si nu,nu o mai framant cu nimic altceva.Dupa ce am amestecat mierea,inainte de a o pune in punga sa se intareasca,am scurs-o bine de zeama care s-a lasat.
Sapaceanu Simona, la 23 August 2010 - 10:40 AM, a spus:
Felicitari Ramona, este extraordinar!!!!
Am si eu acelasi intrebari ca si vrabiuta, o sa astept raspunsul tau. La anu o buna prietena va avea nunta si m-a rugat sa-i fac eu tortul, va fi prima oara cand voi face asa ceva si pana atunci vreau sa ma documentez. Mi-ai putea spune te rog si reteta care ai folosit-o
Pun si eu 2 toturi care le-am facut saptamana trecuta. Unul reprezinta o gradina pentru un domn lugumicultor iar celalalt o sticla de vin.
felicitari Simona,foarte frumoase!