Ralu, stai linistita si simte-te bine pe unde umblii, ai vreme cand vii acasa sa ne tot iei pe rand...
adi_edi, felicitari pentru noul loc de munca si lasa ca dupa ce te obisnuiesti o sa-ti gasesti tu timp si pentru noi
cristinel, la 05 January 2011 - 05:59 AM, a spus:
Lume, lumeee, fac un anunt public: in poza din avatar EU sunt, iar atunci cand am intrat pt prima oara pe forum, cineva a remarcat-o pe cea mica si a trebuit sa detaliez. Repet : e fina mea Carolina, ma ajuta sa decorez un tort si mi s-a parut a fi cea mai buna alegere. Baiatul mamei e student la automatica , la Poli Bucuresti, pe bune.
No bun Cristinel, de acu si pana in toamna nu mai mananc nimic. Pana in septembrie apar si eu cu o poza asemanatoare cu a ta ...

si e tot pe bune
divina, la 05 January 2011 - 06:29 AM, a spus:
Bun venit fetelor pe forum!
Cristinel , multumesc pentru sectiunea cu 3 cioco...eu te batusem la cap cu asta, acum vad cum sta pastade zahar direct pe mousse-ul alb!
Deci asa petreci tu revelion! Bravo! Eu tineam minte ca fetita din avatar e fina ta, ca atunci mi-ai zis ca ai facut si torturi pt bucuresteni! Daaaar....nu mi-am imaginat ca ai baiat asa de maare! Felicitari pentru toate realizarile tale!
Ramo, sectiunea e bestiala, iese aroma prin poza!
Anca, multumim, te asteptam si sa inceapa aniversarile!
Claudia, multumim de reteta, parca as avea si eu ceva asemanator printr-un caiet vechi cu retete!
Mersi Dana
dani_ela, la 05 January 2011 - 08:23 AM, a spus:
ma alatur si eu voua , sa urez noilor venite bine ati venit la noi ! sper sa intrati cat mai des , si sa ne impartasim reusitele dar si nereusitele (ca doar asa invatam ! )
bobita de cafea - te rog zi-mi ce tort ai tu la avatar? ma innebuneste culoarea aia verde
ramo- ai scris pe undeva ce fel de inghetata ai in felia aia?
Daniela, eu asa aveam impresia ca am zis, dar poate am omis. E tortul de inghetata cu bezea a lui Gabi Cara
gabrenia, la 05 January 2011 - 11:32 AM, a spus:
Mama mia Ramo cum arata sectiunea aceea de tort inghetata!Cum l-ai facut?Sau ai zis si eu am chiulit de la cursuri?
Oh da, sa vezi ce buna e ... vezi pe culi, la Gabi Cara, e delicios!
Livia, la 05 January 2011 - 12:37 PM, a spus:
Buna fetelor, ce harnicute ati fost! Imi pare rau ca nu va pot lua pe rand, timpul nu e prietenul meu acum.
Ramo superb tortul de revelion si culoarea e tare reusita, iar seciunea de la inghetata e tare… !Ma bucur mult ca v-ati simtit bine la petrecere!
Punticu ai facut niste trandafiri superbi!
Cec ai muncit mult, felicitari rezultatul e pe masura!
Gloxi ce sectine oau, cred ca a fost foarte bun!
Lissa ca de obicei, impecabil!
Dora nu pot zice decat sublim, eu nu voi putea face niciodata sa ceva, te felicit inca odata si te voi admira mereu pt rabdare si talent!
Bun venit fetelor noi!
Pun si eu ultimul tort imbracat in frisca. Mi-am promis ca e ultimul pt ca m-a dezamagit total, ori n-am avut eu rabdarea necesara, am batut frisca de nush cate ori, n-am nici varfuri ca lumea, mi-am omorat o mie de neuroni si tot n-a iesit cum as fi vrut...si era chiar tortul pt puiul meu
Livia
Nu stiu ce ar fi trebuit sa iasa din acest tort, dar mie imi place cum ti-a iesit. Elmo si prietenii arata foarte bine, iar tortul per ansamblu e frumos, normal ca nu are cum sa aiba finetea torturilor din pasta, dar e chiar reusit. La multi ani copilasului tau!!!
izuk, la 05 January 2011 - 01:18 PM, a spus:
Vin si eu cu un tort mic de tot , facut pentru sora mea , cadou de ziua ei.
Blat simplu , pandispan , umplut cu ganache de ciocolata , invelit in plastelina de ciocolata , florile din fondant de marshmallows .
A fost facut mai mult pentru amuzament , pentru ca de mancat a facut ea unul.
Foarte fain cosuletul tau, La multi ani surorii tale.
dora, la 05 January 2011 - 01:38 PM, a spus:
Multumesc tuturor pt aprecieri!!
Ramo lumea royal icing-ului este diversa si plina de tehnici una mai complicata decat alta...n-ai ce face trebuie sa ma crezi pe cuvant (pana cand vei merge sa aprofundezi problema..asta daca vei dori s-o faci vreodata)
P.S. Bun venit noilor fete!
Sa stii ca ma bate gandul asta, problema e ca momentan nu am timp de aprofundari de aia mi-ar fi placut sa mi se dea totul mura in gura